Úplně jednoduché - Smrt
#61 Host_Ariadna_*
Odesláno 27.02.2009 14:42
V pravidlech neni nic o tom, ze by to tak byt nesmelo.
Odesláno 27.02.2009 14:44
Odesláno 27.02.2009 14:45
Za sebe to hraju tak, ze kdyz je postava mrtva, muj duch se vznasi nad ni a pozoruje deni kolem (ala Prattchet). Pro me vzpominky = zkusenosti, takze vzpominky ztracim jen pri pruchodu ocistcem/zasahu DM/relevelu u pana/nakupu esenci u damy.
V pravidlech neni nic o tom, ze by to tak byt nesmelo.
jj o té doby cotu tu interpretoval tušim wulfgar se toho chytnul každej :)
Odesláno 27.02.2009 14:47
ps: arene, najmi exorcisty :D
Odesláno 27.02.2009 14:48
#66 Host_Ariadna_*
Odesláno 27.02.2009 15:01
Odesláno 27.02.2009 15:03

Odesláno 27.02.2009 15:06
vymitil jsem duchy v okoli = smula odkdy se duch vyteli ? vse mam v kedlubne...
vymitit duchy + rozslapnout kedluben + uriznout hlavu = smula spadlo mi srdce do gati takze bylo vse o deset palcu niz blabla bla
Odesláno 27.02.2009 15:10
Odesláno 27.02.2009 15:15

Odesláno 27.02.2009 15:17
Myslím že by si to měl každý hrát jak se mu líbí, alespon tak vznikají různé styly a volnost v hraní. Samozřejmě v rozumných mezích a nějaká ta vzájemná domluva by taky mohla být.
Jinak já to hraju podobně jak psala Ariadna a nebo styl toho, že duše je na "dýchánku" se SMRTÍ a když ji tělo někdo oživí, tak si pamatuje vše (některé rasy si dokonce pamatují dokonce i to setkání se slečnou SMRTÍ). Jinak očistec beru jako dokonalé hehe "očištění těla" takže si nepamatuje události v určitém čase....ale to je jen moje fantazie a tou se nikdo řídit nemusí.....jak jsem psal, je to na každém, jak si to hraje.
Odesláno 27.02.2009 15:22
Odesláno 27.02.2009 15:23
A nebo jak zminuje Terezz vratit řezání hlav, to už by jste pak meli ty slibovaný xp dole aby vas to potesilo, ze to mate cim oduvodnit :o)
#75 Host_Ariadna_*
Odesláno 27.02.2009 15:30
Přesně tak.. navrhuji pridat do emote wandu funkci vymytí mozku...
A nebo jak zminuje Terezz vratit řezání hlav, to už by jste pak meli ty slibovaný xp dole aby vas to potesilo, ze to mate cim oduvodnit :o)
Jistě a ještě častější PK s tím že pachatel si bude beztrestně pobíhat po ostrově, nemyslíte, že tohle tak či tak vyvolá hádky?
Odesláno 27.02.2009 15:32
A ta tma po smrti je zajímavý nápad. Ti co byli teď nedávno na Rudé jistě dosvědčí že někteří se tam chovali ne zrovna vhodně po smrti jejih postavy..
Odesláno 27.02.2009 15:33
Jistě a ještě častější PK s tím že pachatel si bude beztrestně pobíhat po ostrově, nemyslíte, že tohle tak či tak vyvolá hádky?
Vyhazuješ nas z hradu a ja te ani nemuzu vystrelit z bot ? To neni PK, jen dusledek vasi hry. To ze nas chcete vyhnat pomocí kecání u kašny a házením kostek v no pvp je zase tvůj styl hry. Ale to rovnou muzeme prejit jen k tomu foru.
Edit:Nebudu dál reagovat. Za tech pár let co tu hraju už jsem zjistil, že žadna hadka na foru nema kýžený cíl. akorat vse prechazi do osobni roviny. Nelze se hadat s nekym, kdo tu hru neumi brat s nadhledem.
Příspěvek upravil Sparhawk: 27.02.2009 15:39
Odesláno 27.02.2009 15:36
Vyhazuješ nas z hradu a ja te ani nemuzu vystrelit z bot ? To neni PK, jen dusledek vasi hry. To ze nas chcete vyhnat pomocí kecání u kašny a házením kostek v no pvp je zase tvůj styl hry. Ale to rovnou muzeme prejit jen k tomu foru.
Ehmm co prosím?
Kdy já někoho vyhazoval z hradu?
Já nikoho nemám zájem vyhánět, aspon ne s Xer, té je to jedno....je v pozici pozorovatelky.
Jinak házení kostek v No PvP? To jsi se taky musel splést, já kostkama zásadně nehážu. RP s kostkama je nuda, dle mě.
//Opravdu si mě s někým nespletls?

#81 Host_Ariadna_*
Odesláno 27.02.2009 15:42
tohle je přesný..TESAT DO KAMENE
KONEČNĚ SES K TOMU DOZNAL..SNAD SI I KONEČNĚ POCHOPIL..UVIDÍME
Omyl, já sem řval kvůli Sparhawkovu RP ne kvůli té akci. Ptal sem se pak i Arena OOC že tam byl takovej bordel že nevim co sem měl psát a on mi napsal taky že neví.
Jeden na mě řve že pudu kvůli křídlum (přitom moje postava existuje dýl jak jeho, má za sebou tolik Lordů a Lady, má za sebou docela tvrdou minulost co se týče rodiny kterou by MĚLY Lady a Lordi znát [píšu měli, ne musí] a tak.) Druhej na mě vytáhne něco co sem absolutně vůbec neudělal. A třetí prudí. Tak pozor Spartane, ale já sem v právu, pač já na akci neměl jediný slovo, naopak jen na jednoho hráče.
Odesláno 27.02.2009 15:55
Nikomu nenařizuju jak hrát, ale myslím že nejschůdnější proto aby hra fungovala je hrát několika hodinovou ztrátu řekněme. Minimálně by si postava neměla pamatovat co nebo kdo ji zabil. Může si pamatovat řekněme že šla nějak do dungonu a pak že se probrala v chrámu nebo na cestě, asi tak bych to viděl.
Odesláno 27.02.2009 16:02
edit: Jinak na tý demonstraci sem mu vrahu říkal já, ostatní až po tom co jpoštval stráže aby zavraždily prostitutky a staříky...
Odesláno 27.02.2009 16:03
blebblu
Abych to uvedl na spravnou míru. Protože tě to pořád zřejmě pořád dost trápí.
U toho hradu jsem zatýkal Baalberith, která stála vedle tebe. Lord zařval tu ne, seber tu vlevo. Situace chaosu, možná omyl, ale to je úplně jedno, protože Sparhawk plnil pouze rozkaz. A je mi jedno že jsi dcera nějakýho hovnaře. A s tou hůlkou a zatčením sem čekal dost dlouho. Vyzval jsem tě několikrát at jdes se mnou. Kdybych te mohl zabit udelal bych to, kdybych mohl zavolat straznyho udelal bych to. Ale ty si sednes do rohu a meles si svoupřestoze ja mam jedinou ulohu kterou si v tu chvili nemohl nijak ovlivnit.Rozkaz od lorda te zavrit. To co si predvadel je proste at chces nebo nechces zneužívání NO PVP lokace a proto jsem pouzil hulku na zatykani.
Opet podoykam je to me vyjadreni k veci a do dalsi hadky se nebudu zapojovat. diky
Odesláno 27.02.2009 16:06
V tom bordelu by se nevyznal ani Superman koho sebrat natož pako který umí jen zabíjet. Nic proti, ale to že sem odešel a sedl si tam bylo proto, že Lucině bylo blbě ne proto že sem se bál nákýho s prominutim sráče co furt buzeruje. Toť vše
EDIT: Jen prosimtě... Jestli si opravdu tak skvělý RP hráč dej si pryč palacha z buildu pač tak neskutečný PB co ještě [sedmikráska] hraje sem fakt neviděl.
Odesláno 27.02.2009 16:12
dobrý přítely dobrý.... Radši zavři kušnu a strč si hůlku do zadečku třeba se ti uleví.
V tom bordelu by se nevyznal ani Superman koho sebrat natož pako který umí jen zabíjet. Nic proti, ale to že sem odešel a sedl si tam bylo proto, že Lucině bylo blbě ne proto že sem se bál nákýho s prominutim sráče co furt buzeruje. Toť vše
EDIT: Jen prosimtě... Jestli si opravdu tak skvělý RP hráč dej si pryč palacha z buildu pač tak neskutečný PB co ještě [sedmikráska] hraje sem fakt neviděl.
-> Výmluvy si dokáže najít každej, ale postavit se k tomu čelem, už ne.
-> Tohle nevím kdes vyčetl, ale myšlenky máš zajímavé. Asi jsi stejného názoru že palach nesmí být zlý, ale každý se může mílit, uvědom si to

EDIT: Nevim, ve hre mi prijdes v pohode, ale to co tady predvadis, nad tim mi rozum stoji

Odesláno 27.02.2009 16:13
-> Výmluvy si dokáže najít každej, ale postavit se k tomu čelem, už ne.
-> Tohle nevím kdes vyčetl, ale myšlenky máš zajímavé. Asi jsi stejného názoru že palach nesmí být zlý, ale každý se může mílit, uvědom si to
Jako vždy víš prd po té co sem sním byl v base hrál stále stejné zranění takže to výmluvy nejsou, a to s tím palachem sedí zvlášť od Theodara... Musím říct že ses jako vždy předvedl.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních