Skočit na obsah

Fotka

Devast po druhé

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

Anketa: chcete devast na démoně ? (60 členů volilo)

chcete devast na démoně ?

1. Ano v nezměněné podobě (15 hlasů [25.00%])

Procento volících: 25.00%

2. Ano ale pouze na velké obouruční zbraně bez kosy (15 hlasů [25.00%])

Procento volících: 25.00%

3. Ano ale pouze na velké obouruční zbraně i s kosou (9 hlasů [15.00%])

Procento volících: 15.00%

4. Ne v žádném případě (17 hlasů [28.33%])

Procento volících: 28.33%

5. Nevím, zržuji se hlasování (4 hlasů [6.67%])

Procento volících: 6.67%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 07:45

A pravda, kdo ti v dungu pro high lvly nepřehodí devast celkem v klidu?

Zobrazit příspěvek

Jasně že to každý v takovým dungu přehodí, protože jim byly ty záchranný hody uměle navýšeny právě kvůli devastu. Je to prostě dávný pozůstatek a nikomu se nechce vrátit na přijatelnou úroveň. Vyjímkou je právě GM, kde ty savy mají normální právě proto, že to Mytko upravoval. Ostatní arey pro high lvl jsou bohužel zatím beze změn.

.....když má klérik implozku třeba s DC 42 tak proč by nemoh mít fighter devast a to DC bude srovnatelný....

Zobrazit příspěvek

DC sice bude stejné, ale copak ten klerik má neomezené množství implozí jako devastator kritiků nebo co? Srovnáváš nesrovnatelné...
  • 0

#62 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 07:52

DC sice bude stejné, ale copak ten klerik má neomezené množství implozí jako devastator kritiků nebo co? Srovnáváš nesrovnatelné...

Zobrazit příspěvek

Ale aj ty
  • 0

#63 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 07:59

a ceho se tu vubec bojime?
devast rozhodne ano, o tom neni pochyb, spise se bavme o tom jak by mel vypadat.
Vykriky typu kdo to nascriptuje nic neresi. Budto se nekdo kompetetni rozhodne ze je cas zrevidovat starsi rozhodnuti a devast se povoli a pak zalezi v jake podobe. Zrejme nezmenena podoba strasi ty co devast nemaji, naopak ti co ho maji/mohou mit by jej nezmeneny chteli.
A kdo ze to cele udela? Zrejme ten clovicek co rozhodne o znovuzavedeni v pozmenene podobe.
  • 0

#64 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 08:31

já bych prosil devast na muj luk..děkuji ucitvě :shout:
  • 0

#65 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 08:42

Zrejme nezmenena podoba strasi ty co devast nemaji, naopak ti co ho maji/mohou mit by jej nezmeneny chteli.

Zobrazit příspěvek

Nezmenena podoba strasi urcite DMka a pokud ne, strasit by je mela zacit :) Jen pro informaci, kdybych tu hral, nevejdu se do zadne tve kategorie, protoze jsem devast u postavy mel a v nezmenene podobe bych ho nechtel :)
  • 0

#66 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 09:35

devast prsk ho sem zpátky, at zije 18 klerik 2 bard 10 rdd se scimem, hurá můžem erpovat... a nezapomente udelat taky anketu na kamy, když už tak už
  • 0

#67 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 09:53

Devast - ano.
V neexistujicim PvP se mu da ubranit nekolika zpusoby.
  • 0

#68 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 09:54

V neexistujicim PvP se mu da ubranit nekolika zpusoby.

Zobrazit příspěvek

No tak teď mě spadl kámen ze srdce.
  • 0

#69 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 09:57

No tak teď mě spadl kámen ze srdce.

Zobrazit příspěvek

V dobe Devastu jsi byl vzdycky uplakanek, ale ze bys neco delal s tim, aby jsi byl odolnejsi to ne.
Navic PvP na Demone neexistuje.

Pokud mate takovy strach z PvP udelejte novy soket kamen +1/+2/+3 vydrz :shout:
  • 0

#70 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 10:05

V dobe Devastu jsi byl vzdycky uplakanek, ale ze bys neco delal s tim, aby jsi byl odolnejsi to ne.
Navic PvP na Demone neexistuje.

Zobrazit příspěvek

uplakánek, to je krásný slovo!
ještě mi pověz jak dělat něco aby byl můj Syw tenkrát odolnejší a padnu naznak.
PvP na Demoně neexistuje, podle mě většina lidí, co ho tady chce stejně tajně doufá, že se s ním jednou v nějaký tý bitce vytasí.

Příspěvek upravil Garret: 20.05.2008 10:07

• 0

#71 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 10:10

Nezmenena podoba strasi urcite DMka a pokud ne, strasit by je mela zacit :) Jen pro informaci, kdybych tu hral, nevejdu se do zadne tve kategorie, protoze jsem devast u postavy mel a v nezmenene podobe bych ho nechtel :)

Zobrazit příspěvek

jsi urcite ta vyjimka z pravidla.

Jinak urcite si staci odpovedet na nekolik otazek.

Devast ANO/NE

ANO - Upravit ANO/NE

ANO - Jak

z dosavadni diskuse vyplynulo jestlize devast ano pak upravit, a ted jde jen o to jak.

zatim tu jedni krici ano a druzi ne. Na to vsak neni potreba 2 stranky prizpevku
  • 0

#72 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 10:35

uplakánek, to je krásný slovo!
ještě mi pověz jak dělat něco aby byl můj Syw tenkrát odolnejší a padnu naznak.
PvP na Demoně neexistuje, podle mě většina lidí, co ho tady chce stejně tajně doufá, že se s ním jednou v nějaký tý bitce vytasí.

Zobrazit příspěvek

Tak se hnedka necerti.
Zvysit svou vydrz jsi zajiste nejak mohl :
Zmena buildu
Zmena featu
Sehnat lepsi eq.

Vetsi AC pomuze proti devastu take.
V neposladni rade se da take utect.

Ja mel zlodeje. Vydrz mi prisla na obranu devastu dostatecna. Pravda, mel jsem dobry eq, ale i dneska se da slusny sehnat, pravdepodobne i lepsi nez tehda. Dneska itemy na zachrane hody nejsou skoro vyuzivane. Coz je skoda.

Přiložené soubory

• 0

#73 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 10:44

Pokud vim, pilo krev tehda hlavne DMkum devast, kdyz delali nejaky q a hraci jim NPC rychle zabili. To se da poresit upravenim techto NPC, posilama atd.
Dneska je expeni mnohem snadnejsi, nez bylo v dobe devastu, takze nemuzeme rici, ze Devast by zase tak strasne zvyhodnoval lidi v PvE.
Kolik je dneska silovych buildu na Demone? Jako safranu, jelikoz dex je jednoznacna vyhoda.

Devast na obouruckach? Na kosu? Urcite bych volil pro svou postavu s obourucnou zbrani neco s vetsim rozsahem a ne kosu. Greatsword by to byl.

A i kdyz bych umrel v PvP na devast tak co se mi stane, nic, hlavu mi nikdo neureze.
  • 0

#74 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 10:58

Pokud vim, pilo krev tehda hlavne DMkum devast, kdyz delali nejaky q a hraci jim NPC rychle zabili. To se da poresit upravenim techto NPC, posilama atd.

Zobrazit příspěvek

Kurnik uz vidim jakou chybu sem celou dobu svyho DMkovani po dobu devastu delal. Ja se za tebou neprisel poradit jak na to :)
  • 0

#75 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 12:00

Já bych měl takovou otázku pro znalce mechaniky. Neni devast vždy při kritiku 19-20? Já si nemůžu pomoct, ale když jsem hral za postavičku s devastem na obouruční meč spojením s WM, jsem měl 15 - 20. A rozhodně na to, kolik padlo kritiků bylo daleko mín hodů na smrt. Co si matně vzpomínám, bylo to vždy právě až při vyšším hodu. Ale třeba taky plácám hlouposti, tak mě poučte prosím. :)
  • 0

#76 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 12:13

Kurnik uz vidim jakou chybu sem celou dobu svyho DMkovani po dobu devastu delal. Ja se za tebou neprisel poradit jak na to :)

Zobrazit příspěvek

Me jako DMku devast nevadil. Da se s nim pocitat. Pro radu jsi chodit nemusel, sam jsi dobre vedel co a jak udelat. Ono ostatne je to fuk. Necekam nejakou zmenu, natoz tak velkou jako je vraceni devastu a popravde receno, Demona ma palcivejsi problemy.
Radsi bych resil debatu soketovani craftovych veci, velka dmg u zbrani atd.
  • 0

#77 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 12:16

No tak to určitě je jen tvůj pocit:-) Devast funguje uplne stejne jako kazdy kriticky zasah, s tim rozdilem ze pokud uspesne neco trefis a dojde ke kritickemu zraneni tak si ona obet hazi hod na vydrz proti DC tveho devastu.

Zobrazit příspěvek

Jeste bych v Garretove prispevku jednu dulezitou vec zduraznil.
Ooozi. Kdyz neco trefis v rozsahu kritaku, haze se znovu, jestli to je opravdu kritak, pricemz 20ka neni automaticky uspech. Cize kdyz ma nekdo o 20 vetsi AC jak ty AB kritak, tudiz i devast mu nikdy nedas.
Takze tva zbran ma treba rozsah 13-20 ale ty jsi schopny dat kritak/devast treba jen na hod 18-20 diky vysokemu AC cile.
Pri kritaku=devastu se vzdy hazi na vydrz.
To jen tak pro osvetlenou.
  • 0

#78 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 12:34

me to spis pripomnelo cerveneho trpaslika
  • 0

#79 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 13:00

doufám že takhle upozorníš i milého Tomiho. Mažu... i když kriťák...

Zobrazit příspěvek

ne, tomiho uz ignoruju, s tim uz se nic jineho delat neda
  • 0

#80 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 20.05.2008 13:22

Dal jsem NE. Demona změny potřebuje , ale že by zrovna potřebovala devast tak to veélmi pochybuji.
Vy by jste se jen kuchali na potkání , když ale potkáte člověka v lese ve kterém nikdo 14 dní nebyl a je plný nebezpečí
tak asi těžko ho hned máznete po hlavě mečem, jste rád že vidíte člověka. Bojíte se o život a proto neusilujete o to vzít jej z nudy jinému. Nehledě na to že ten člověk někde bydlí a má přátele kteří ho budou hledat, rozběhne se vyšetřování a může to dojít až k popravě. Omlouvám se za výlev asi z jiných světů.
Takže NE devast NE
  • 0

#81 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 13:25

pricemz 20ka neni automaticky uspech.

Zobrazit příspěvek

Ale pokud někdo hodí třeba 20 hod na ohrožení 20 - tak už je to automatický uspěch na kritik ,ne ?
  • 0

#82 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 13:37

... ne ?

Zobrazit příspěvek

Ne
  • 0

#83 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 13:39

...když ale potkáte člověka  v lese ve  kterém nikdo 14 dní nebyl a je plný nebezpečí
tak asi těžko ho hned máznete po hlavě mečem, jste rád že vidíte člověka. Bojíte se o život a proto neusilujete o to vzít jej z nudy jinému. ..

Zobrazit příspěvek

tak to je šerednej omyl. V okamziku kdy se clovek boji a je v ohrozeni zahnanej do kouta je nejlepe schopen vzit zivot nekomu jinemu, protoze v pripade ohrozeni funguje ze muj zivot ma prioritu pred zivotama nekoho jineho
  • 0

#84 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 13:40

jednoznacne NIE (pisem z pozicie hraca)
  • 0

#85 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 14:31

jednoznacne NIE (pisem z pozicie hraca)

Zobrazit příspěvek

Klidně to napiš i z pozice hlavy WB, alespoň se tu už přestane spamovat o takové blbosti jako je devast.
  • 0

#86 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 22:11

co je natom blbost? bojíš se?

podle mě devast postavám jako barbar.Prostě řízek co když dá crita tak zabíjí , půlí , čtvrtí , rozhňancává atp. A nebo třeba hipsař na 10 lvl . prostě když ti nikdo zezadu píchne jen špendlík do míchy .. no chance :shout:

atd. bylo by to omezený lvlem např 15 barbar nebo ten 10 hipsař.

nebo mě napadlo třeba devast jen při hodu 20-20

to by bylo fér ne? hodíš si 2x 20ku si takovej lucker že mu rozdrtíš lebku i s helmou na jednu ránu...a devasťáci v morlagu by ho mělo pořád to sou prostě frájové se kterejma byla dycky hrozná sranda, ale teď knim nikdo nemá reskept :)
  • 0

#87 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 22:40

Nevim devast by nebyl špatnej, ale zas když si předstvim jak tu někde líta malej pulčik s kukrama no... :shout:

Ty obouručky nejsou špatnej nápad, to bych chápal, aspon by to vyredukovalo ten jejich handicap malýho AC povětšinou.

edit ke kose: Já myslim že je to jedno zda kosa má devast nebo ne. Stejně když to práskne je to vzdy 200+ tak co. to bych neřešil.

Devast obecně: já nevim v dobách kdy fungoval jsem byl noobicek (to jsem asi porád :grin: ) na 10 lvl takže nevim jak to chodilo.
Ale všeobecně vzato stejně v tech high lvl lokacích kam se chodí by se využil tak max ve svatyni, v GM. Jinak DZ jsou povětšinou imky na kritik, krypta to samý.
Poušť nooo tak tak často nejsem noo ale tam by se šiknul:) V mraveništi by to lítalo :smile:
  • 0

#88 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 22:50

Nezažil sem to, to je pravda, ale umím počítat a dokážu si to docela dobře představit. Takový greatsword, který ve spojení s WM má rozsah kriťáku 15-20 (což procentuelně vychází, že každé kolo dáš kritický zásah) a s AB 54, které můžeš vcelku jednoduše dosáhnout, tak to mi přijde jako instant kill, to mi prostě nevymluvíš.
To že ty to stavíš s AB 45, za to já ti nemůžu, žejo...

Zobrazit příspěvek

Mno moj bojovnik WM Carodej speci na obojrucak da rozsah 13-20 :P takze by to bola sranda. Inak Devast v podobe kritik a lezis je blbost ,lebo by to vydrzalo tak par mesiacov ,pokial by niekto nedal vacsine NpC imku a na devast. To iste ako s Verdicid hrackami. Na zranenie kyselinou hafo Npc imunich takze je v pdstate k nicomu verd zbran ,a preto hraci cakaju az si pekne naskrabu zlataky na shadow alebo mitrill ...

a za dalsie, z tychto velkych zbrani by aj tak zvitazila zbran co ma v zaklade najvacsi rozsah ,takze zabudnite na to ze vam niekto bude nosit hrozivy palcat len koli devastu.
  • 0

#89 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 23:07

krason tu naznacil neco co jsem psal uz kdysi velmi davno kdyz se devast rusil, zkratka udelat vsem zbranim rovne podminky, tedy devast jen pri zasahu 19-20 jinak ne (i zbrane co maji kritik jen na 20 musi mit feat ktery jim rozsah kritiku zvetsi, jinak si postava devast nevezme), tzn kdyz dam se scimem kriticky s 15-kou nepritel obdrzi normalni kriticky zasah, ale kdyz s dvackou, dostane devast a eventuelne zemre, to srovna vsechny zbrane ke stejne sanci a nebudou tu behat pulorci se dvema kukrama
  • 0

#90 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 07:24

Mno moj bojovnik WM Carodej speci na obojrucak da rozsah 13-20 :P takze by to bola sranda. Inak Devast v podobe kritik a lezis je blbost ,lebo by to vydrzalo tak par mesiacov ,pokial by niekto nedal vacsine NpC imku a na devast. To iste ako s Verdicid hrackami. Na zranenie kyselinou hafo Npc imunich takze je v pdstate k nicomu verd zbran ,a preto hraci cakaju az si pekne naskrabu zlataky na shadow alebo mitrill ...

a za dalsie, z tychto velkych zbrani by aj tak zvitazila zbran co ma v zaklade najvacsi rozsah ,takze zabudnite na to ze vam niekto bude nosit hrozivy palcat len koli devastu.

Zobrazit příspěvek

a já ho mám i bez devastu heč:)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních