Skočit na obsah

Fotka

Bezdůvodné zabití ! - ?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
134 odpovědí na toto téma

#61 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 21:38

Hehehe ten aramir nebo jak se menuje má pořádne (promiňte ten výraz) "prořízlou držku" tůhle jak vlk psal , nám vyhrožoval, že nám ublíží když nevypadnem z DOčka ^^ a pak nadával mímu avatarovi tak si trochu zaprděl do hlíny :smile:

Ale celkem ten slovník aramira hraničí s mojim v IRL :shout:
  • 0

#62 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 07:46

A je to tu, žhář ztrácí tvář, mrtví ztrácejí tvář, Sally ztrácí tvář, ale má recht...:)
  • 0

#63 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 09:36

market hero v akci :D dobře že dostali přes držku a z duše jim přeju aby si to ještě párkrát zopákli
  • 0

#64 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:06

Táákže o nás  bez nás :) .

Byl sem to já se Sallym  , po dlouhý době sem se zase přihlásil, pozoroval trh, kšeftoval a tak.  V tom se objevil nákej "inteligent" a zapálil na trhu ohen , u slepic , tak sem po nich vyjel že sou magoři at to koukaj uhasit , nebo zajdu za strážnyma ten už sem utne tipec , začli mi vykládat věci "co je ti po tom , neplet se do toho" a co tam člověk zmůže , tak sem jim ještě jednou řek že to uhasej , oni mě snad poslali do .... (nevim to jiste, ale mam toho screeny kdyby někdo mermomocí chtěl) , tak sem jim řek že toho budou litovat. Odešel sem , pohoda.
Lognul se další den a řikal si "co já neska budu asi tak dělat" , podíval sem se kdo je ve hře a hele ,sou tam moji kamarádi z trhu , tak kde asi budou , HNED sem si zapnul odpor a šel je hledat, napadlo mě rovnou DO (kam jinam taky... ) a co se nestalo  ,oni tam byli ,tak sem počkal až pozabijej NPC , uzdravěj se (což neudělali -jejich blbost) , nákej trpoš Alpachino tam chcípnul na pasti , jeho boj. A šel sem za nima, začal jim cpát ,  že je to alicijská chátra kterou pohrdam a vytáčí mě jejich drzot a nedomyšlená nadřazenost, oni mlčeli ,jeden šel vybrat poklad, ani nic snad neřek ,nebo jo ale nákej nesmysl typu "a co jako" , tak sem vyvolal liche, abych si nešpinil ruce, ten sejmul jednoho , šel sem za druhym akterem ,že mu taky něco povim , on do mě rovnou flák ,tak sem  ho položil , okrad je asi o 5 litrů a šel pryč.
To že pak na klientu psal Martius "nákej kokot nás zabil v DO2 a ani nevybral poklad, fakt magor" je už jiná věc.

takže tě prosim o to . vyndej si hlavu ze zadku a prober se, ju ?

Zobrazit příspěvek

Stejně i kdybych neměl co dělat, tak nepůjdu hledat a zabíjet slabší postavy, co mě předtím naštvali. Ale to je jedno, stalo se to, byla to rp. Asi teda byla chyba i na mé straně, ale ten oheň jsem nezapálil a řekl bych, že jsem ti ani nějak nenadával na tom tržišti. Máš tu čest, že jsi první, kdo mě zabil :shout: :smile:
  • 0

#65 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:07

Stejně i kdybych neměl co dělat, tak nepůjdu hledat a zabíjet slabší postavy, co mě předtím naštvali. Ale to je jedno, stalo se to no a co. Máš tu čest, že jsi první, kdo mě zabil  :shout:  :smile:

Zobrazit příspěvek

pokracuj timhle stylem a nebude jedinej
  • 0

#66 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:13

Njn, tak tohle je moje první postava, tak jsem se snažil o nějakou rp.

Zobrazit příspěvek

tim ze delas bordel na trzisti? Jo to sem znal jednoho kterej si hral na drevorubce a kacel lukarum/siparum stromy co potkal. Covece neskoncilo to s nim dobre.
  • 0

#67 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:18

Martinus: to víš, narazíš tu na zlé drsňáky, které tě zabijou jen tak protože se na ně křivě podíváš, a taky na hodné drsňáky, co tě zabijou za to, že jsi jim něco řekl nebo ve jménu "většího dobra";) musíš si dávat pozor co děláš;) ale i tak, v tomhle světě smrt nehraje téměř žádnou roli;)
  • 0

#68 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:28

Jj, nevim, proč jsem z toho dělal takovou aféru. Mě asi chybělo pár expů do lvl a tím killem se to zmršilo, ale neva. Už jsem se poučil.

Zobrazit příspěvek

holt každej občas ujede a spon ses neco dozvedel. já ale myslim, ze ve vyvolávání afér si na Demoně hodně hluboko. tady řada lidí dělá jako bys snad přejel starou babičku a ujel :)
  • 0

#69 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:28

V pho, už jsem to změnil, hrát drzou RP může jen ten, kdo má rád očistec.

Zobrazit příspěvek

to si pletes, Drze RP muze hrat kazdej, ale Drze a bez pudu sebezachovy uz je horsi
  • 0

#70 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:30

holt každej občas ujede a spon ses neco dozvedel. já ale myslim, ze ve vyvolávání afér si na Demoně hodně hluboko. tady řada lidí dělá jako bys snad přejel starou babičku a ujel :)

Zobrazit příspěvek

:shout:
  • 0

#71 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 14:00

Hele to je jako kdyby si v hospodě vyvolal rvačku , ten člověk by byl starší , ty bys mu ukázal občanku "mně je jenom 20 , tobě 21, tak mě nemlat ,si starší" ....musíš si nýst následky za svoje chování
  • 0

#72 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 15:20

Raději se mlaťte tady než v hospodách. Kdo má furt kupovat nové skleničky, stoly a jiné zařízení.
  • 0

#73 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 17:01

Hele to je jako kdyby si v hospodě vyvolal rvačku , ten člověk by byl starší , ty bys mu ukázal občanku "mně je jenom 20 , tobě 21, tak mě nemlat ,si starší" ....musíš si nýst následky za svoje chování

Zobrazit příspěvek

jasný. dělal bordel na trhu ale snad ti nepřijde divný, že když děláš zlej charakter, tak se k tobě někdo zachová stejně

jinak mi přijde Martius jako klidas. mě kdybys napsal: "vyndej si hlavu ze zadku a prober se, ju?" tak bych tak klidnej nebyl
  • 0

#74 Roma

Roma

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 39 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 18:02

Ja tam byl taky - jsem i na screenu :)

Předem ti dva tam byli novi a nevedeli co a jak, ale snazili se v jejich ocich o RP. Ikdyz to neni omluva, ne kazdej vi, jak se ma hned chovat.
Ale ze to jsou spratci, to je jasny *mrkne*
Na mou snahu to s nima rozehrat nereagovali a radsi si zacali nadavat se salym, tedy zvlast ten jeden, ten druhej byl slusnej jen delal blbosti.

Mel se toho chytnout nekdo jinej a ne saly... protoze at si kdo rika co chce, me se jeho hrani absolutne nelibi. Dobra, je to tvrdak a rikat: "Prosim vas panove uhaste ten ohen" asi nebude "ale "kurva uhasto" se mi ve fantasy nelibi, ikdyz...
Ale to co dela za hajzloviny s tim, ze si chodi a kiluje low lvl je srabarna nej. stupne.

Ono uz to z tehle debaty trochu vyplynulo, machrovat, a bejt drzej muzes kdykoli, ale kdyz ses novaceka a nemas vymakanou postavicku a nebo alespon poradnou oporu v jinych hracich, tak si tady moc neskrtnes a ostani borci ti to daji pene sezrat.

Za nejvetsi zhovadilost povazuju: no co, vsak te klerda zvedne... tady se tak na smrt nehledi... a podobne.

Ze to saly okecal Rp nic nemeni na tom, ze se to nedalo tem nevackum slusne vysvetlit, proc se to nesmi...

Ja mit moznost, tak salyho kilnu taky at sijde pres ocistec, zadny klerda, ono se totis hraje "RP" podle toho jak se to hodi...

Skoda ale kvuli takovymhle vecem se mi Demona zprotivila.

EDIT: a to cos napsal SuperHeadHuntere neni mimo misu??

Příspěvek upravil Roma: 21.05.2008 18:13

• 0

#75 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 18:10

Chjo to je zase flame:) tady.... :shout:
  • 0

#76 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 19:14

Zobrazit příspěvek

a kdo ho měl většího? :shout:
  • 0

#77 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 19:15

Jestli narážíš na moje "kurva" tak v rámci mojí postavy to občas použiju , nebo řikat "jejdamane" když je to ostřílenej Sally Hrdlořez :)

Zobrazit příspěvek

v rámci postavy kurva? hmm, a nejen to jak jsem viděl...sprostá slova do hry prostě nepatří (dají se totiž lehce zaměnit za "bídáku", "kozí hlavo", prasečí rypáku"....apod)...pro mě jsou sprosté slova vždy OOC a taky podle toho bude jednat
  • 0

#78 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 19:24

Snad se to tady nějak nerozjede o soutěž ve sprostejch slovech, ale jako myslim si že taková Trpasličí mluva ve stylu "Do psí prdele" apodobně by se dala zkousnout
a nemusela by se zrovna považovat do ooc
  • 0

#79 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 19:40

Snad se to tady nějak nerozjede o soutěž ve sprostejch slovech, ale jako myslim si že taková Trpasličí mluva ve stylu "Do psí prdele"  apodobně by se dala zkousnout
a nemusela by se zrovna považovat do ooc

Zobrazit příspěvek

přečti si ty screeny a srovnej si to s trpasličím "do psí prdele" ;)
  • 0

#80 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 20:01

Nooo tak jako koukam na screeny.....
Jako zas tak něco hroznýho to neni, jako jo mohl by se mírnit, mohl by mít trochu lepší nápady jak nadávat ale....

Popravdě řečeno ani "kurva" neni zas tak něco hroznýho, jsou i horší. Nedělal bych z toho diskotéku...
  • 0

#81 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 20:32

Nooo tak jako koukam na screeny.....
Jako zas tak něco hroznýho to neni, jako jo mohl by se mírnit, mohl by mít trochu lepší nápady jak nadávat ale....

Popravdě řečeno ani "kurva" neni zas tak něco hroznýho, jsou i horší. Nedělal bych z toho diskotéku...

Zobrazit příspěvek

Rrrrrva mať. Máš recht Dudo...
  • 0

#82 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 20:41

Jo jasný ,každej v tom DO byl :) , každej ví jak to tam probíhalo . Btw ,když sem někde novej ,tak si o tom něco zjistim a když mě tam začne někdo moralizovat ,tak existuje tell a zeptam se oco de... Jo jasný , za slovo "kurva" se dává do krimu :) . RP když se mi hodí ? Ok , budu tak hrát ;)
  • 0

#83 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 20:45

Ok, takže vyřešeno, usmířeno, uzavřeno... :shout:
  • 0

#84 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 20:52

ok :peace:
  • 0

#85 Roma

Roma

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 39 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 22:35

Jo jasný ,každej v tom DO byl :) , každej ví jak to tam probíhalo . Btw ,když sem někde novej ,tak si o tom něco zjistim a když mě tam začne někdo moralizovat ,tak existuje tell a zeptam se oco de... Jo jasný  , za slovo "kurva" se  dává do krimu :) . RP když se mi hodí ? Ok , budu tak hrát ;)

Zobrazit příspěvek

Ne ne, byl jsem na tom trhu a na to reaguju - a je to videt na tvejch screenech, můj text i postava.

K domu ze jsi je v DO vymlatil jsem psal ze je to srabarna a verim, ze kdyby jsi byl na podobnejch lvl, jako oni, tak te ani nenapadne tam za nima chodit a neco jim vycitat.

Jako zkuseny RP hrac jiste umis pouzivat i slova ktery do fantasy zapadaji lepe.

A hrajes jak se ti to hodi, tak se nedelej, ze najednou kvuli me poznamce zacnes.
  • 0

#86 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 04:08

můžeš mi říct definici "hraješ jak se ti to hodí" ?
  • 0

#87 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 04:28

můžeš mi říct definici "hraješ jak se ti to hodí" ?

Zobrazit příspěvek

když to odlehčím tautologií, tak to je přesně tak jak hraješ ty :peace:
  • 0

#88 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 08:40

Ne ze by mi do toho jeste neco bylo, ale neda se nez souhlasit s Vlkem. Zla a drsna postava co na trhu supluje strazce klidu a poradku, pricemz v DO jim nadava do Alicijske chatry, to je kapanek nekonzistentni.
A tohle - lognu se, koukam co budu dneskla delat, aaa lowbici ze vcerejska, hned odpor a jdu je hledat a sejmout, to snad ani komentar nepotrebuje.
  • 0

#89 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 09:18

Nevím co řešíte nějaké sprosté slovo od Sallyho. Argument typu "hrají tu i děti" si můžete strčit za klobouk. Od tady těchhle dětí mi chodí telly typu "Ku** pi** zase me sejmuli v K3, se na to můžu vys***, neskočil bys pro mě? ;)"
Dělat si screeny, tak už mám pěknou sbírečku.

K domu ze jsi je v DO vymlatil jsem psal ze je to srabarna a verim, ze kdyby jsi byl na podobnejch lvl, jako oni, tak te ani nenapadne tam za nima chodit a neco jim vycitat.

Jako zkuseny RP hrac jiste umis pouzivat i slova ktery do fantasy zapadaji lepe.

A hrajes jak se ti to hodi, tak se nedelej, ze najednou kvuli me poznamce zacnes.

Zobrazit příspěvek

No ale postavička neřeší jaký je kdo lvl, neboť to je ooc informace kterou neví. Pokud ji někdo nasere, a je to holt rváč, tak ten dotyčný má smůlu.
To se ho máš ptat? "Hele nejsi náhodou slabší?" Jo sem. Nó tak běž trénovat, až budeš tak silnej jako já tak ti dám přez hubu"
Že by Sally hrál jak se mu to hodí sem si nevšim. Odjakživa hrál tohohle "záporňáka". A byl sem u toho když sme provokovali 30lvl který komusi pomáhal expit u krys, to že to stálo Sallyho krk tak s tím sme počítali :)
To jou tu jiná výtečníci co naexpí 30lvl, nechaj se přejmenovat, po logu všem odpor a "tak...teď du hrát erpé."
  • 0

#90 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 10:14

Musím se zastat Sallyho, odehral jsem snim už mnoho hodin a mohu říct, že je to velmi dobrý RP hráč. Rozhodně to není něco jako "hele newbici, jdem je sejmout"! Pokud vím tak hraje od prvního lvl zaporňáka a rval se i se silnějšíma postavama. Mě připadá, že lowlvl tu spolehaj na jakousi imunitu před utokem od silnějšího, tak ho tím pádem ignorujou a pak na to doplácejí...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních