Skočit na obsah

Fotka

Bezdůvodné zabití ! - ?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
134 odpovědí na toto téma

#1 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 16:45

Když jsem tady narazil na příspěvky typu: přiběhl ke mně, zabil a zase běžel pryč, okradl atd. tak se vás chci zeptat, jestli je tohle normální. Byli jsme v DO,v druhém patře. Zabili jsme šamany a poklad už jsmě měli na dosah. Ale pak tam naběhla nejmenovaná postava - haste, imunita na smrtící magii atd. a vykouzlila na nás licha, kterej nás tam pozabíjel. Sám pak ještě nějaký dorazil a pokoušel se okrádat, ale asi nikdo neni tak bl*ej, aby s sebou nosil vysoký částky :smile: . Postava pak okamžitě zmizela, nevzala poklad nic. No řekněte, stálo to za to? Běřet do DO 2, zabít tam tři hráče, MNOHEM SLABŠÍ A JEŠTĚ TAKHLE HNUSNĚ S INVISEM a zase běžet? Docela se mi zdá, že to dost kazí hru. :shout:
  • 0

#2 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 16:47

Jo a screeny ani nic nemám, jen se ptám, co vy na to.
  • 0

#3 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 16:59

Jo a screeny ani nic nemám, jen se ptám, co vy na to.

Zobrazit příspěvek

No a co ? Si jednou chcípl a už běžíš na fórum ?

Co já na to ? Až půjdeš příště z trhu tak si najmi někoho na ochranu, protože realita už je taková, že když jsi v cizím revíru tak můžeš přijít k úhoně. Co ty víš jaké on k tomu měl důvody ? To že si chcípnul je tady každýmu ukradený tak mazej hnít do hry. Věř tomu, že kdyby tu bylo nějaký prase PK tak si toho nějaky DM při aktuální aktivitě všimne a pořeší to, ale jít na forum s tim, ze te nekdo chudacka malyho zabil ?
  • 0

#4 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 17:03

uuuuh? :shout:
  • 0

#5 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 17:03

Co se vam porad vsem nepozdava? Tak zruste jakykoliv utoky na PC hrace a je to,kdyz se vam nelibi,ze nekdo prijde a zabije vas. Nebo najdete svedky a vyhlaste na nej ve meste odmenu,bo co ja vim. Zkus to vyresit elegantneji,nez si stezovat na foru.
  • 0

#6 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 17:23

Pfff...to je toho..klerika seženeš do pěti minut, prachy říkáš žes neměl tak vocogou?
A bezdůvodné to taky být nemuselo...důvodem mohlo být..třebá...třebá tu postavičku posedla náhlá chuť zabíjet :shout:
  • 0

#7 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 17:45

no, ja mam alibi. :shout: ale paci sa mi jeho styl
  • 0

#8 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 17:48

Reakce ze si ma najit ochranku mi prijde jako kravina, uz vidim kde ten chudak z pokladu za 4k plati pul hodiny az hodinu casu postave na 30lv - vidim ty zastupy co se hrnou jako ochranka.
  • 0

#9 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 17:56

:shout: Už to radši neřešte. Asi tady dost lidí nepochopil cíl tohoto příspěvku, ale to je jedno...
  • 0

#10 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 18:05

No urcite se to "normalne" a bezne nedeje. Neni to na dennim poradku atakdale, ale cas od casu se nekdo rozhodne, ze bude tak trochu nezbeda a vyloupi banku, nekomu natankuje do pysciska, nebo vyvola liche, ktery si s nekym pohraje ... To jsi chtel vedet? Mozna to normalni neni, ale na svete a i v online hre se obcas dejou zvlastni veci :P
  • 0

#11 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 18:07

... problem by nastal, az ked by to prerastlo na dennu vsednost. To uz by bola ina pesnicka.
  • 0

#12 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 18:12

Vim okoho de a nebudu to zveřejňovat jelikož o nic nejde a ten hráč by to asi nechtěl.Je to dobrej hráč a myslim si že se určitě aspoň trochu RPvykecával takže... nemáš screeny za prvé a za druhé... deš na obříky co sou 3x větší než ty a těch se něbojíš, ale když tě napadne člověk/elf/hobit/trpoš/gnom/ork tak co? je to jak v realu, deš po silnici do parku a nevidíš přechod tak si troufneš bez něj..se štěstim přežiješ a deš do utrob parku.. uchylové,fetky atak dále :shout:
  • 0

#13 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 18:31

:shout: Už to radši neřešte. Asi tady dost lidí  nepochopil cíl tohoto příspěvku, ale to je jedno...

Zobrazit příspěvek

No ja na rozdil od vetsiny si nemyslim, ze bys tu brecel ci si stezoval, nebo z ceho vseho si to byl narcen. :] Jestli sem te dobre pochopil, tak priste zkus pisnout ve stejne situaci do DM kanalu. Kdyz se nedockas odpovedi (dm neni pritomno) tak nic. Pravidla poruseny nebyly a holt je to tvuj pech. Ale mozna tam DMko bude a nad celou situaci se zamysli, koukne co dela onen "vrah" a poskytne ti zpetnou vazbu, zda to bylo OK ci nikoliv.

V pripade co popisujes, si dovedu predstavit i ze to bylo prasteny PKcko, i ze to byl vice mene vydareny RolePlaying. Bohuzel, ty jako hrac to nemas jak posoudit a ja bych tak jen apeloval na tvou shovivavost.

P.S. Mozna by tak maximalne stalo za to napsat soukrome DM jmeno toho hrace pro pripad, ze by to fakt byl nakej PK a podobne incidenty se opakovaly.
  • 0

#14 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 19:19

prostě všem známý egoboost, na stejně silné by si netroufl, je to, bylo to, bude to
  • 0

#15 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 19:25

prostě všem známý egoboost, na stejně silné by si netroufl, je to, bylo to, bude to

Zobrazit příspěvek

koukám že se nám to vrací zase do starých kolejí co?
  • 0

#16 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 19:44

no ked sa vraciame v case, tak preco nie s celou paradou :shout:
  • 0

#17 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 21:25

koukám že se nám to vrací zase do starých kolejí co?

Zobrazit příspěvek

vrací se jen to, co odejde;)
  • 0

#18 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 21:25

zvláštní že když na vás zaútočí etin tak to považujete za normální :) jaky je rozdil mezi utokem pc a npc? kdyz je (n)pc silnejsi nez vy tak umrete kdyz ne umre on

ne nerp rozlisovat mezi hraci a npc, kdyz uz se tak ohanite tim roleplayingem (maslo ageplayingem)
  • 0

#19 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 21:27

vrací se jen to, co odejde;)

Zobrazit příspěvek

moudro dne otce Fura.
  • 0

#20 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 21:33

zvláštní že když na vás zaútočí etin tak to považujete za normální :) jaky je rozdil mezi utokem pc a npc? kdyz je (n)pc silnejsi nez vy tak umrete kdyz ne umre on

ne nerp rozlisovat mezi hraci a npc, kdyz uz se tak ohanite tim roleplayingem (maslo ageplayingem)

Zobrazit příspěvek

u červených npc to očekávají všichni:) takhle ale koukám, dnes je to poměrně rozšířené...tak když někdo chce opravdu furt zabíjet lidi (ať už třeba jen proto, že může, protože má ekvip a level o deset nebo víc vyšší), tak ať nasází odpor všem už od začátku, to pak nemůže dojít k mýlce a bude to opravdu jakoby to bylo npcčko;) ale ať teda útočí na všechny a nevybírá si frája jen malilinkaté nebožáčky:)
  • 0

#21 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 21:34

moudro dne otce Fura.

Zobrazit příspěvek

však to mám od něj a komunikuju ho tímto způsobem tobě ty nevzdělanče :shout:
  • 0

#22 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 06:24

však to mám od něj a komunikuju ho tímto způsobem tobě ty nevzdělanče :smile:

Zobrazit příspěvek

nevzdělanče mi můžeš říkat až dosáhneš vyššího vzdělání než mám já, usoplenče. :shout:
  • 0

#23 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 07:51

nevzdělanče mi můžeš říkat až dosáhneš vyššího vzdělání než mám já, usoplenče. :shout:

Zobrazit příspěvek

nevzdělanost může mít mnoho podob, o tomhle nic nevíš, tudíž jsi v tomto případě nevzdělaný...já zase něco nevím o něčem jiném, ale nemachruju tady svým dosaženým vzděláním a blaaa blaa blaa :smile: Na světě existuje mnoho vzdělaných a vystudovaných lidí...a jsou to hrozní blbci, a neboj se, je vás víc, nejsi v tom sám;) nicméně svým přístupem kazíš topic, radši to někdo zamkněte :grin:
  • 0

#24 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 08:03

nevzdělanost může mít mnoho podob, o tomhle nic nevíš, tudíž jsi v tomto případě nevzdělaný...já zase něco nevím o něčem jiném, ale nemachruju tady svým dosaženým vzděláním a blaaa blaa blaa :shout: Na světě existuje mnoho vzdělaných a vystudovaných lidí...a jsou to hrozní blbci, a neboj se, je vás víc, nejsi v tom sám;) nicméně svým přístupem kazíš topic, radši to někdo zamkněte :smile:

Zobrazit příspěvek

podívej se na svůj příspěvek, na který jsem prvně reagoval a pak kydej hnůj, sedláku.
  • 0

#25 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 08:37

Zobrazit příspěvek

víš garrete, vyšší vzdělání než máš ty bude mít většina zdejších usoplenců (tomi included) za dva až tři roky, ale jaksi nějak nemají potřebu se tu s tím vychlubovat, je to totiž patetické

příště přemýšlej než něco napíšeš ju? pak totiž působíš směšně když to neděláš
  • 0

#26 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 08:45

víš garrete, vyšší vzdělání než máš ty bude mít většina zdejších usoplenců (tomi included) za dva až tři roky, ale jaksi nějak nemají potřebu se tu s tím vychlubovat, je to totiž patetické

příště přemýšlej než něco napíšeš ju? pak totiž působíš směšně když to neděláš

Zobrazit příspěvek

kdyz uz je clovek nucenej argumentovat tim ze ma vyssi vzdelani, je tu sef, je maminka, je televize apd . . . tak mu dosly argumenty a prohrava diskuzi, protoze na to uz se nic neda rict, nez se smat :shout:
  • 0

#27 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 08:47

Udelejte anketu, kdo ma jake ukoncene vzdelani.
Mohlo by to byt zajimave, neco bychom se o sobe dozvedeli. (treba me by nekteri lide vcelku zajimali - treba obory)
A take bychom se dozvedeli, jak vekem "stare" hrace tu mame (hlavne tedy na foru).
  • 0

#28 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 08:49

Zobrazit příspěvek

ech... zajímalo by mě kde jsi došel k doměnce že jsem absolvoval pouze střední školu. Otázka je jestli oni tu vysokou dodělají. Mě je celkem šumák kdo jako má školu, když je člověk rozumnej tak ať má klidně pětitřídku. Vůbec se nevychloubám svým vzděláním, samosebou mnozí lidé jsou na tom lépe než já, ale když mě nazve člověk, který se prezentuje tady na foru jako pro mě naprosto odpudivá osobnost, nevzdělancem, tak zákonitě by měl argumentovat tím že má vyšší vzdělání než já. A pokud vím tak Tomi vysokou školu dodělanou nemá... co je na tom za vychloubání?

Příště zkus ty myslet před tím než něco napíšeš, nemusíš se snažit se prezentovat jako moudrý mladý muž, když takový jseš, tak se to projeví samo, zatím to občas pokulhává.
  • 0

#29 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 09:25

:smile: Už to radši neřešte. Asi tady dost lidí  nepochopil cíl tohoto příspěvku, ale to je jedno...

Zobrazit příspěvek

asi tak, vidno na tomhle serveru už moc RP nepozbývá.. njn, je smutný, jak se všichni starají akorát o sebe :shout:
  • 0

#30 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 09:43

e Vůbec se nevychloubám svým vzděláním, samosebou mnozí lidé jsou na tom lépe než já, ale když mě nazve člověk, který se prezentuje tady na foru jako pro mě naprosto odpudivá osobnost, nevzdělancem, tak zákonitě by měl argumentovat tím že má vyšší vzdělání než já.

Zobrazit příspěvek

Nechci Tě nijak křivě nařknout, nebo tak.. Ale můj pohled je takovej že vzdělání má mnoho podob a není to jen o tom udělat střední školu, mít vejšku - tohle je jen část vzdělanosti.. Vzdělanost přeci není jen to co se člověk naučí ve školách.. Tudíž na závěr jsem chtěl říci to, že někdo může mít jen střední školu a bude vzdělanější než ten kdo bude mít bakaláře..
-> přeci jen to co jste se naučili na školách nevykazuje o tom jak jste moc vzdělaní - jsou to jen papíry, sice důležité pro práci, ale jen papíry..
:shout:

Garrete - nebylo to nic proti Tobě, je to tak všeobecně pro všechny.. :smile:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních