Bezdůvodné zabití ! - ?
Odesláno 15.05.2008 16:45
Odesláno 15.05.2008 16:47
Odesláno 15.05.2008 16:59
Jo a screeny ani nic nemám, jen se ptám, co vy na to.
No a co ? Si jednou chcípl a už běžíš na fórum ?
Co já na to ? Až půjdeš příště z trhu tak si najmi někoho na ochranu, protože realita už je taková, že když jsi v cizím revíru tak můžeš přijít k úhoně. Co ty víš jaké on k tomu měl důvody ? To že si chcípnul je tady každýmu ukradený tak mazej hnít do hry. Věř tomu, že kdyby tu bylo nějaký prase PK tak si toho nějaky DM při aktuální aktivitě všimne a pořeší to, ale jít na forum s tim, ze te nekdo chudacka malyho zabil ?
Odesláno 15.05.2008 17:03
Odesláno 15.05.2008 17:03
Odesláno 15.05.2008 17:23
A bezdůvodné to taky být nemuselo...důvodem mohlo být..třebá...třebá tu postavičku posedla náhlá chuť zabíjet
Odesláno 15.05.2008 17:45
Odesláno 15.05.2008 17:48
Odesláno 15.05.2008 17:56
Odesláno 15.05.2008 18:05
Odesláno 15.05.2008 18:07
Odesláno 15.05.2008 18:12
Odesláno 15.05.2008 18:31
No ja na rozdil od vetsiny si nemyslim, ze bys tu brecel ci si stezoval, nebo z ceho vseho si to byl narcen. :] Jestli sem te dobre pochopil, tak priste zkus pisnout ve stejne situaci do DM kanalu. Kdyz se nedockas odpovedi (dm neni pritomno) tak nic. Pravidla poruseny nebyly a holt je to tvuj pech. Ale mozna tam DMko bude a nad celou situaci se zamysli, koukne co dela onen "vrah" a poskytne ti zpetnou vazbu, zda to bylo OK ci nikoliv.
Už to radši neřešte. Asi tady dost lidí nepochopil cíl tohoto příspěvku, ale to je jedno...
V pripade co popisujes, si dovedu predstavit i ze to bylo prasteny PKcko, i ze to byl vice mene vydareny RolePlaying. Bohuzel, ty jako hrac to nemas jak posoudit a ja bych tak jen apeloval na tvou shovivavost.
P.S. Mozna by tak maximalne stalo za to napsat soukrome DM jmeno toho hrace pro pripad, ze by to fakt byl nakej PK a podobne incidenty se opakovaly.
Odesláno 15.05.2008 19:19
Odesláno 15.05.2008 19:44
Odesláno 15.05.2008 21:25
ne nerp rozlisovat mezi hraci a npc, kdyz uz se tak ohanite tim roleplayingem (maslo ageplayingem)
Odesláno 15.05.2008 21:33
zvláštní že když na vás zaútočí etin tak to považujete za normální :) jaky je rozdil mezi utokem pc a npc? kdyz je (n)pc silnejsi nez vy tak umrete kdyz ne umre on
ne nerp rozlisovat mezi hraci a npc, kdyz uz se tak ohanite tim roleplayingem (maslo ageplayingem)
u červených npc to očekávají všichni:) takhle ale koukám, dnes je to poměrně rozšířené...tak když někdo chce opravdu furt zabíjet lidi (ať už třeba jen proto, že může, protože má ekvip a level o deset nebo víc vyšší), tak ať nasází odpor všem už od začátku, to pak nemůže dojít k mýlce a bude to opravdu jakoby to bylo npcčko;) ale ať teda útočí na všechny a nevybírá si frája jen malilinkaté nebožáčky:)
Odesláno 16.05.2008 07:51
nevzdělanče mi můžeš říkat až dosáhneš vyššího vzdělání než mám já, usoplenče.
nevzdělanost může mít mnoho podob, o tomhle nic nevíš, tudíž jsi v tomto případě nevzdělaný...já zase něco nevím o něčem jiném, ale nemachruju tady svým dosaženým vzděláním a blaaa blaa blaa
Odesláno 16.05.2008 08:03
podívej se na svůj příspěvek, na který jsem prvně reagoval a pak kydej hnůj, sedláku.nevzdělanost může mít mnoho podob, o tomhle nic nevíš, tudíž jsi v tomto případě nevzdělaný...já zase něco nevím o něčem jiném, ale nemachruju tady svým dosaženým vzděláním a blaaa blaa blaa
Na světě existuje mnoho vzdělaných a vystudovaných lidí...a jsou to hrozní blbci, a neboj se, je vás víc, nejsi v tom sám;) nicméně svým přístupem kazíš topic, radši to někdo zamkněte
Odesláno 16.05.2008 08:37
víš garrete, vyšší vzdělání než máš ty bude mít většina zdejších usoplenců (tomi included) za dva až tři roky, ale jaksi nějak nemají potřebu se tu s tím vychlubovat, je to totiž patetickénevzdělanče mi můžeš říkat až dosáhneš vyššího vzdělání než mám já, usoplenče.
příště přemýšlej než něco napíšeš ju? pak totiž působíš směšně když to neděláš
Odesláno 16.05.2008 08:45
víš garrete, vyšší vzdělání než máš ty bude mít většina zdejších usoplenců (tomi included) za dva až tři roky, ale jaksi nějak nemají potřebu se tu s tím vychlubovat, je to totiž patetické
příště přemýšlej než něco napíšeš ju? pak totiž působíš směšně když to neděláš
kdyz uz je clovek nucenej argumentovat tim ze ma vyssi vzdelani, je tu sef, je maminka, je televize apd . . . tak mu dosly argumenty a prohrava diskuzi, protoze na to uz se nic neda rict, nez se smat
Odesláno 16.05.2008 08:47
Mohlo by to byt zajimave, neco bychom se o sobe dozvedeli. (treba me by nekteri lide vcelku zajimali - treba obory)
A take bychom se dozvedeli, jak vekem "stare" hrace tu mame (hlavne tedy na foru).
Odesláno 16.05.2008 08:49
ech... zajímalo by mě kde jsi došel k doměnce že jsem absolvoval pouze střední školu. Otázka je jestli oni tu vysokou dodělají. Mě je celkem šumák kdo jako má školu, když je člověk rozumnej tak ať má klidně pětitřídku. Vůbec se nevychloubám svým vzděláním, samosebou mnozí lidé jsou na tom lépe než já, ale když mě nazve člověk, který se prezentuje tady na foru jako pro mě naprosto odpudivá osobnost, nevzdělancem, tak zákonitě by měl argumentovat tím že má vyšší vzdělání než já. A pokud vím tak Tomi vysokou školu dodělanou nemá... co je na tom za vychloubání?víš garrete, vyšší vzdělání než máš ty bude mít většina zdejších usoplenců (tomi included) za dva až tři roky, ale jaksi nějak nemají potřebu se tu s tím vychlubovat, je to totiž patetické
Příště zkus ty myslet před tím než něco napíšeš, nemusíš se snažit se prezentovat jako moudrý mladý muž, když takový jseš, tak se to projeví samo, zatím to občas pokulhává.
Odesláno 16.05.2008 09:43
e Vůbec se nevychloubám svým vzděláním, samosebou mnozí lidé jsou na tom lépe než já, ale když mě nazve člověk, který se prezentuje tady na foru jako pro mě naprosto odpudivá osobnost, nevzdělancem, tak zákonitě by měl argumentovat tím že má vyšší vzdělání než já.
Nechci Tě nijak křivě nařknout, nebo tak.. Ale můj pohled je takovej že vzdělání má mnoho podob a není to jen o tom udělat střední školu, mít vejšku - tohle je jen část vzdělanosti.. Vzdělanost přeci není jen to co se člověk naučí ve školách.. Tudíž na závěr jsem chtěl říci to, že někdo může mít jen střední školu a bude vzdělanější než ten kdo bude mít bakaláře..
-> přeci jen to co jste se naučili na školách nevykazuje o tom jak jste moc vzdělaní - jsou to jen papíry, sice důležité pro práci, ale jen papíry..
Garrete - nebylo to nic proti Tobě, je to tak všeobecně pro všechny..
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních

Téma je zamčeno