Skočit na obsah

Fotka

Age of Conan

• Please log in to reply
141 odpovědí na toto téma

#61 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 11:28

wow killer rozhodne ne :) neumim si predstavit ze 11-ti milionova masa lidi hrajicich wow se ze dne na den sebera a prejde na conana :) zvlast kdyz se pomalu ale jiste blizi lich king a v souboji velikanu arthas vs. conan sazim na arthase, co vy? :P
  • 0

#62 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 11:29

Trochu viac som sklamany z toho systemu "vsetko su instancie" , hra proste nie je spojity velky svet, kazda zona kvoli vykonu vytvara pri urcitom pocte ludi dalsiu instanciu, to myslim neplati len v hranicnych PvP zonach.

Zobrazit příspěvek

Buhehe na jedny strane se nadava ze je to kopie WoW, na druhy strane ze to neni WoW :) To instancovani je podle me spis psychologickej problem, protoze nicemu nevadi - naopak, kdo oteviral u Wowka Dark Portal absenci lagshow oceni. Vcetne toho ze se nemusi stat fronty na spawn questmobu a taktez je zmena districtu elegantnim resenim situace pro lowlevela, kdyz si na nem nekdo pojima sneka, gankujic ho na respawnpointu :)
  • 0

#63 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 27.05.2008 11:39

Buhehe na jedny strane se nadava ze je to kopie WoW, na druhy strane ze to neni WoW :) To instancovani je podle me spis psychologickej problem, protoze nicemu nevadi - naopak, kdo oteviral u Wowka Dark Portal absenci lagshow oceni. Vcetne toho ze se nemusi stat fronty na spawn questmobu a taktez je zmena districtu elegantnim resenim situace pro lowlevela, kdyz si na nem nekdo pojima sneka, gankujic ho na respawnpointu :)

Zobrazit příspěvek

no prave , toto mne osobne dost vadi, kedze som zvyknuty na PvP realm vo WOW. Tebe mozno nie, kedze si hraval na PvE tam je to vcelku jedno. Fronty samozrejme su problem, ale to je len docasne, neskor to cloveku zacne skor vadit a zabijat hratelnost, ked nahanam manika a zrazu ho stratim do inej instancie.
  • 0

#64 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 11:51

no prave , toto mne osobne dost vadi, kedze som zvyknuty na PvP realm vo WOW. Tebe mozno nie, kedze si hraval na PvE tam je to vcelku jedno. Fronty samozrejme su problem, ale to je len docasne, neskor to cloveku zacne skor vadit a zabijat hratelnost, ked nahanam manika a zrazu ho stratim do inej instancie.

Zobrazit příspěvek

No a to pockej az se tam bude skakat lecit, neco jako Muhdy na prechodech lokaci :D NIcmene bych rek ze tohle je systemove dobre osetritelny vice zpusoby :)
  • 0

#65 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 12:26

No a to pockej az se tam bude skakat lecit, neco jako Muhdy na prechodech lokaci :D NIcmene bych rek ze tohle je systemove dobre osetritelny vice zpusoby :)

Zobrazit příspěvek

tiez si myslim, ze by to nemal byt problem vypnut pripadne nejako pekne osetrit , samozrejme load lokacie uz asi zostane, co je tiez skoda :peace:
Myslim, si ze poriadne sa bude dat AoC hodnotit tak po roku fungovania, pri velkych projetkoch to inak nejde, ziadny betatest nenahradi milion hrajucich hracov.
  • 0

#66 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 12:44

hadam ze proste nebude povoleny menit instanci za boje a tim je to vyresene vsechno co jste tu popsali
  • 0

#67 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 16:31

Ono jde take hlavne o to, ze to je neco noveho. Stari hraci WoWa uz nemaji moc co noveho najit v teto hre a je jasne, ze se jim nova hra, tedy AoC bude libit. Uvidime, jestli to nadseni bude i po par mesicich.

Zobrazit příspěvek

trefa...já si počkám na pořádnou recenzi a taky, až to někdo pojede třeba 3 měsíce a uvidí to realněji....chápu že je teď z toho taková euforie, ale chci fakta ;)
  • 0

#68 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 16:37

trefa...já si počkám na pořádnou recenzi a taky, až to někdo pojede třeba 3 měsíce a uvidí to realněji....chápu že je teď z toho taková euforie, ale chci fakta ;)

Zobrazit příspěvek

Vela recenzíí je nestrannych a dokazu odpisat hru za hocičo aj ked to nemusí byt tak pravda.. čo tak vyskušat tu euforiu s nami a pridat sa? :umnik: :peace: :innocent2:
  • 0

#69 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 18:20

Právě jsem si domu přinesl speciální edici, doinstaloval jsem, updatuju, za chvíli se do toho dám, jsem nadrženej jako prase (na hru;)
  • 0

#70 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2008 14:23

Mna by zaujimalo ake su realne naroky na vykon, tie 3 GHz z Xzone sa mi zdaju ako nezmyselna poziadavka, hlavne ked frekvencia nie je ani zdaleka to jedine co urcuje vykon procesora.

Zobrazit příspěvek

Okay, druhy pokus:
Core2 Duo E6400 @ 2.13GHz, stabilne pretaktovatelne na 2.5 - 2.6 GHz
2GB RAM
GeForce 7900, 512 RAM

Nejaky slusny odhad na performance Conana?
  • 0

#71 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2008 15:12

Doporučené systémové požadavky
Windows: XP (SP 2) nebo Vista
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz nebo lepší
Paměť: 2048 MB Dual Channel DDR2
NVIDIA GeForce 7900 GTX nebo lepší
ATI X1800 XL série nebo lepší
30 GB volného místa na disku

převzato odsud
  • 0

#72 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2008 16:03

Nejaky slusny odhad na performance Conana?

Zobrazit příspěvek

Fpohode :)
  • 0

#73 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2008 16:26

Dik hosi :peace:
  • 0

#74 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 00:46

hraju to na C2Due 1,86, 2 giga ram, radeon x1950pro 512 ram a je to naprosto v pohodě, textury a většina věcí na high, jen stíny na medium a jen u postav, vypnuté AA a trošku jsem snížil dohled....maximum je nějaké tři kilometry, dal jsem si to na půlku a nějak to zatím neřeším;) možná za měsíc dva po upgradu uvidím znatelný rozdíl;) ale jde to krásně
  • 0

#75 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 09:35

no teď sem viděl screeny (detaily na max) a stejně ta tráva je dost mrtvá(nehybná..) a ty stromy, šmarja tan ošklivý stromy sem viděl naposled snad v MaM 7 :peace:
  • 0

#76 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 10:19

Anca! To kyselo je malo kysely a bramborak malo bramborovej! :peace:
  • 0

#77 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 11:09

no teď sem viděl screeny (detaily na max) a stejně ta tráva je dost mrtvá(nehybná..) a ty stromy, šmarja tan ošklivý stromy sem viděl naposled snad v MaM 7  :peace:

Zobrazit příspěvek

:umnik: Kdo by to do té trávy řekl, že se na sreenu nebude hýbat.
  • 0

#78 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 11:30

hh jenže já viděl i videa víš :peace:
  • 0

#79 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 12:05

hh jenže já viděl i videa víš  :peace:

Zobrazit příspěvek

Moje trava se hybe ;]
  • 0

#80 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 12:15

Moje trava se hybe ;]

Zobrazit příspěvek

Jo, protože si jí zase hulil ! :peace:
  • 0

#81 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 12:31

Tož co je to za hru když tam nemohu bejt, trpaslíkům odzvonilo či co?
*láme do sebe důlní lihovinu a dál běduje*
  • 0

#82 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 29.05.2008 12:33

hen moje řeč, běžte se vycpat s taků chujovinou! A nebo! My se vám tam stejnak prokopem !
  • 0

#83 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 12:39

Tak ako po tyzdni? U niekto skusil okrem low lvl expenia aj nejake dungeony / bossov? Ma uz niekto maximalny alebo aspon vyssi lvl a okusil si nieco z end game?
  • 0

#84 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 12:50

Tak ako po tyzdni? U niekto skusil okrem low lvl expenia aj nejake dungeony / bossov? Ma uz niekto maximalny alebo aspon vyssi lvl a okusil si nieco z end game?

Zobrazit příspěvek

Odpovědi se stejně nedočkáš, to by tady už jinak byly nějaký další ohlasy. Prostě není čas na cokoliv jinýho.:peace:
  • 0

#85 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 13:01

Odpovědi se stejně nedočkáš, to by tady už jinak byly nějaký další ohlasy. Prostě není čas na cokoliv jinýho.:innocent2:

Zobrazit příspěvek

tak ale snad nejaky ten dungeon je k dispozicii aj pre nejake 20-30 lvl ci nie? :peace:
Ja som zatial nasiel par hodnoteni napr. TOTO
, ktore ale zatial potvrdzuju spravnost mojho planu odskusat ten mesiac zadarmo a potom zmrazit ucet tak na rok :umnik:
Kdesi som ale cital , ze Funcom nezarucuje ze po zmrazeni acc na nom zostanu aj postavy, ale to je snad len drb.
  • 0

#86 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 14:32

hh jenže já viděl i videa víš  :umnik:

Zobrazit příspěvek

O videu jsi se nezmínil, proto mě to tak rozesmálo :peace:
  • 0

#87 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2008 18:03

No já se teď budu dvě hoďky učit a pak jdu udělat poslední quest v singlu, hned potom hurá do online světa:) teda už jsem tam byl, ale to bylo minimálně:)
hra mě zatím moc baví a líbí se mi celkově prostředí, souboje jsou skvělý, pěkně brutální, pěkná komba, pěkné fatality:) se furt těším na nové featy či skilly a nový způsob zabití někoho :peace:
pvpčko zatím nemohu moc porovnávat, bojoval jsem asi pětkrát a dycky si na mě troufnul jen týpek o čtyři levely nižší, no tak jsem ho zabil, ž ejo:) a jednou jsem umřel když jsem dostal zezadu z hidu kritik od assassina (ten byl zase o pět lvl výš než já:)
  • 0

#88 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2008 13:58

Tak som si to cez vikend zahral, zatial len velmi jemne (15lvl) ale skusim zhrnut moje dojmy z uvodu hry.

Grafika je pekna, sice si ju na mojom notase neuzijem naplno, ale som rad ze to aspon bezi :peace:

Celkovo je hra jednym velkym kopirovanim inych hier taka zmes Oblivionu, WOW, Gothic atd. , skoro vsetko
sme uz niekde videli a chlapci s Funcomu sa ani nesnazia to kopirovanie velmi zamaskovat.
Combat system, no je velmi vychvalovany ako naozaj revolucny a zaujimavy, da sa s tym vcelku suhlasit
ale na jeho plne vyuzitie by asi chcelo chobotnicu aby som v boji sa hybal, rozdaval tie 1-3 (potencionalne q + e)
normalne rany, pouzival vsetky z mojich skvelych kombo uderov a abilit, menil svoje obranne "stity" a nebodaj sledoval aj nieco ine
ako svoj primarny ciel. Je to proste nad moje skromne moznosti vetcheho starca :umnik: Kazdopadne je fajn ze sa to da, aj ked vsetky moznosti realne nevyuzijem.

Dost divne mi pripada aj to restovanie po boji ci pocas boja, par sekund a som uplne zdravy, ziadna nutnost liecenia.
V hre su aj rozne skilly ako climbing, rychly beh a pod. , ktorych system, je tiez tak trochu divny...proste v hre narazim na climbing miesto kde treba povedzme 50 skill, ja som ale vsetko dal uz inam.
Ziadny problem, hocikedy si mozem resetnut skill priamo na mieste vrazit tam tych 50 bodov, vyliezt zase resetnut a hodit inam, s tym som sa v RPG asi este nestretol a nejako postradam zmysel takeho skillovania.
Feat tree na tom asi bude rovnako.
Zonovanie sice nie je zle urobene a loady bezia svizne, ale nejako som si od toho ze mi hra vypisuje load pri kazdom vbehnuti do baraku odvykol.
Kazdopadne pocet abilit aj feat stromy davaju velmi slusnu porciu roznych moznosti, co je fajn, vybalancovanie ale bude narocne.
Samozrejme detske chyby hra ma, otrasne UI , ktore ale sa da nahradit jednoducho a casom povznikaju urcite fajnove addony, bugy rozneho typu od questov po zasekavanie sa v kopci a pod.

Kedze PvE je zatial v plienkach a vsetky ohlasy co som cital zatial hovoria o tupych a jednoduchych bossoch bez nutnosti nejakej specialnej taktiky, tak som radsej zacal hrat na PvP realme. Samozrejme gankuje sa vo velkom , ale nejako velmi mi to neprekaza, pretoze som zvyknuty a aspon zatial respawn pointy su blizko. Suboje o spawn a pripadne nejake questove veci ozivuju hru.

Tazko odhadnut ci bude mat hra uspech, teda v dlhodobom hladisku, osobne si myslim, ze potencial tam je, ale konkurencia je velmi velka a ak rychlo Funcom nezamaka na chybach a nedorobkoch, tak bude AoC prevalcovany.
  • 0

#89 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2008 16:36

hm, tak co gamepad? tam sice nemůžeš myší naklikávat z quickbaru, ale neni tam tahle možnost? :peace:
  • 0

#90 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2008 17:35

Mantor:)
Ty štíty se pak využijí zejména v PVP, ale taky tomu ještě moc nerozumím:) hraju rangera a vesměs ty zmetky ustřílím dřív než ke mně přijdou nebo dodělám kombem na blízko:)
Do toho 20.lvl nebo spíš do dodělání singlové části hry se vyrestíš hned, ať už HP nebo Staminu, ale počkej na vyšších levelech....sice jsem jen nějakých 37 ale s čekám na obnovu staminy je to hrozné, krom toho pak opravdu začne přituhovat i co se obtížnosti bojů týče. Jakmile ti dojde stamina ať už úprkem nebo během boje, jsi skoro nahranej:) neuděláš kombo a budeš ho muset pižlat "standardním" útokem:)
Climbing slouží v singlu k udělání toho questu hlavního na dokončení, ale vystačíš si s padeástkou, později ve světě už ho většinou využiješ spíš na zkrácení cesty nebo pro dělání určitých úkolů.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních