Age of Conan
Odesláno 27.05.2008 11:28
Odesláno 27.05.2008 11:29
Buhehe na jedny strane se nadava ze je to kopie WoW, na druhy strane ze to neni WoW :) To instancovani je podle me spis psychologickej problem, protoze nicemu nevadi - naopak, kdo oteviral u Wowka Dark Portal absenci lagshow oceni. Vcetne toho ze se nemusi stat fronty na spawn questmobu a taktez je zmena districtu elegantnim resenim situace pro lowlevela, kdyz si na nem nekdo pojima sneka, gankujic ho na respawnpointu :)Trochu viac som sklamany z toho systemu "vsetko su instancie" , hra proste nie je spojity velky svet, kazda zona kvoli vykonu vytvara pri urcitom pocte ludi dalsiu instanciu, to myslim neplati len v hranicnych PvP zonach.
Odesláno 27.05.2008 11:39
Buhehe na jedny strane se nadava ze je to kopie WoW, na druhy strane ze to neni WoW :) To instancovani je podle me spis psychologickej problem, protoze nicemu nevadi - naopak, kdo oteviral u Wowka Dark Portal absenci lagshow oceni. Vcetne toho ze se nemusi stat fronty na spawn questmobu a taktez je zmena districtu elegantnim resenim situace pro lowlevela, kdyz si na nem nekdo pojima sneka, gankujic ho na respawnpointu :)
no prave , toto mne osobne dost vadi, kedze som zvyknuty na PvP realm vo WOW. Tebe mozno nie, kedze si hraval na PvE tam je to vcelku jedno. Fronty samozrejme su problem, ale to je len docasne, neskor to cloveku zacne skor vadit a zabijat hratelnost, ked nahanam manika a zrazu ho stratim do inej instancie.
Odesláno 27.05.2008 11:51
No a to pockej az se tam bude skakat lecit, neco jako Muhdy na prechodech lokaci :D NIcmene bych rek ze tohle je systemove dobre osetritelny vice zpusoby :)no prave , toto mne osobne dost vadi, kedze som zvyknuty na PvP realm vo WOW. Tebe mozno nie, kedze si hraval na PvE tam je to vcelku jedno. Fronty samozrejme su problem, ale to je len docasne, neskor to cloveku zacne skor vadit a zabijat hratelnost, ked nahanam manika a zrazu ho stratim do inej instancie.
Odesláno 27.05.2008 12:26
No a to pockej az se tam bude skakat lecit, neco jako Muhdy na prechodech lokaci :D NIcmene bych rek ze tohle je systemove dobre osetritelny vice zpusoby :)
tiez si myslim, ze by to nemal byt problem vypnut pripadne nejako pekne osetrit , samozrejme load lokacie uz asi zostane, co je tiez skoda

Myslim, si ze poriadne sa bude dat AoC hodnotit tak po roku fungovania, pri velkych projetkoch to inak nejde, ziadny betatest nenahradi milion hrajucich hracov.
Odesláno 27.05.2008 12:44
Odesláno 27.05.2008 16:31
trefa...já si počkám na pořádnou recenzi a taky, až to někdo pojede třeba 3 měsíce a uvidí to realněji....chápu že je teď z toho taková euforie, ale chci fakta ;)Ono jde take hlavne o to, ze to je neco noveho. Stari hraci WoWa uz nemaji moc co noveho najit v teto hre a je jasne, ze se jim nova hra, tedy AoC bude libit. Uvidime, jestli to nadseni bude i po par mesicich.
Odesláno 27.05.2008 16:37
trefa...já si počkám na pořádnou recenzi a taky, až to někdo pojede třeba 3 měsíce a uvidí to realněji....chápu že je teď z toho taková euforie, ale chci fakta ;)
Vela recenzíí je nestrannych a dokazu odpisat hru za hocičo aj ked to nemusí byt tak pravda.. čo tak vyskušat tu euforiu s nami a pridat sa?

Odesláno 27.05.2008 18:20
Odesláno 28.05.2008 14:23
Okay, druhy pokus:Mna by zaujimalo ake su realne naroky na vykon, tie 3 GHz z Xzone sa mi zdaju ako nezmyselna poziadavka, hlavne ked frekvencia nie je ani zdaleka to jedine co urcuje vykon procesora.
Core2 Duo E6400 @ 2.13GHz, stabilne pretaktovatelne na 2.5 - 2.6 GHz
2GB RAM
GeForce 7900, 512 RAM
Nejaky slusny odhad na performance Conana?
Odesláno 28.05.2008 16:26

Odesláno 29.05.2008 00:46
Odesláno 29.05.2008 09:35

Odesláno 29.05.2008 10:19

Odesláno 29.05.2008 11:30

Odesláno 29.05.2008 12:31
*láme do sebe důlní lihovinu a dál běduje*
Odesláno 29.05.2008 12:33
Odesláno 29.05.2008 12:39
Odesláno 29.05.2008 13:01
Odpovědi se stejně nedočkáš, to by tady už jinak byly nějaký další ohlasy. Prostě není čas na cokoliv jinýho.
tak ale snad nejaky ten dungeon je k dispozicii aj pre nejake 20-30 lvl ci nie?

Ja som zatial nasiel par hodnoteni napr. TOTO
, ktore ale zatial potvrdzuju spravnost mojho planu odskusat ten mesiac zadarmo a potom zmrazit ucet tak na rok

Kdesi som ale cital , ze Funcom nezarucuje ze po zmrazeni acc na nom zostanu aj postavy, ale to je snad len drb.
Odesláno 29.05.2008 18:03
hra mě zatím moc baví a líbí se mi celkově prostředí, souboje jsou skvělý, pěkně brutální, pěkná komba, pěkné fatality:) se furt těším na nové featy či skilly a nový způsob zabití někoho

pvpčko zatím nemohu moc porovnávat, bojoval jsem asi pětkrát a dycky si na mě troufnul jen týpek o čtyři levely nižší, no tak jsem ho zabil, ž ejo:) a jednou jsem umřel když jsem dostal zezadu z hidu kritik od assassina (ten byl zase o pět lvl výš než já:)
Odesláno 02.06.2008 13:58
Grafika je pekna, sice si ju na mojom notase neuzijem naplno, ale som rad ze to aspon bezi

Celkovo je hra jednym velkym kopirovanim inych hier taka zmes Oblivionu, WOW, Gothic atd. , skoro vsetko
sme uz niekde videli a chlapci s Funcomu sa ani nesnazia to kopirovanie velmi zamaskovat.
Combat system, no je velmi vychvalovany ako naozaj revolucny a zaujimavy, da sa s tym vcelku suhlasit
ale na jeho plne vyuzitie by asi chcelo chobotnicu aby som v boji sa hybal, rozdaval tie 1-3 (potencionalne q + e)
normalne rany, pouzival vsetky z mojich skvelych kombo uderov a abilit, menil svoje obranne "stity" a nebodaj sledoval aj nieco ine
ako svoj primarny ciel. Je to proste nad moje skromne moznosti vetcheho starca

Dost divne mi pripada aj to restovanie po boji ci pocas boja, par sekund a som uplne zdravy, ziadna nutnost liecenia.
V hre su aj rozne skilly ako climbing, rychly beh a pod. , ktorych system, je tiez tak trochu divny...proste v hre narazim na climbing miesto kde treba povedzme 50 skill, ja som ale vsetko dal uz inam.
Ziadny problem, hocikedy si mozem resetnut skill priamo na mieste vrazit tam tych 50 bodov, vyliezt zase resetnut a hodit inam, s tym som sa v RPG asi este nestretol a nejako postradam zmysel takeho skillovania.
Feat tree na tom asi bude rovnako.
Zonovanie sice nie je zle urobene a loady bezia svizne, ale nejako som si od toho ze mi hra vypisuje load pri kazdom vbehnuti do baraku odvykol.
Kazdopadne pocet abilit aj feat stromy davaju velmi slusnu porciu roznych moznosti, co je fajn, vybalancovanie ale bude narocne.
Samozrejme detske chyby hra ma, otrasne UI , ktore ale sa da nahradit jednoducho a casom povznikaju urcite fajnove addony, bugy rozneho typu od questov po zasekavanie sa v kopci a pod.
Kedze PvE je zatial v plienkach a vsetky ohlasy co som cital zatial hovoria o tupych a jednoduchych bossoch bez nutnosti nejakej specialnej taktiky, tak som radsej zacal hrat na PvP realme. Samozrejme gankuje sa vo velkom , ale nejako velmi mi to neprekaza, pretoze som zvyknuty a aspon zatial respawn pointy su blizko. Suboje o spawn a pripadne nejake questove veci ozivuju hru.
Tazko odhadnut ci bude mat hra uspech, teda v dlhodobom hladisku, osobne si myslim, ze potencial tam je, ale konkurencia je velmi velka a ak rychlo Funcom nezamaka na chybach a nedorobkoch, tak bude AoC prevalcovany.
Odesláno 02.06.2008 16:36

Odesláno 02.06.2008 17:35
Ty štíty se pak využijí zejména v PVP, ale taky tomu ještě moc nerozumím:) hraju rangera a vesměs ty zmetky ustřílím dřív než ke mně přijdou nebo dodělám kombem na blízko:)
Do toho 20.lvl nebo spíš do dodělání singlové části hry se vyrestíš hned, ať už HP nebo Staminu, ale počkej na vyšších levelech....sice jsem jen nějakých 37 ale s čekám na obnovu staminy je to hrozné, krom toho pak opravdu začne přituhovat i co se obtížnosti bojů týče. Jakmile ti dojde stamina ať už úprkem nebo během boje, jsi skoro nahranej:) neuděláš kombo a budeš ho muset pižlat "standardním" útokem:)
Climbing slouží v singlu k udělání toho questu hlavního na dokončení, ale vystačíš si s padeástkou, později ve světě už ho většinou využiješ spíš na zkrácení cesty nebo pro dělání určitých úkolů.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních