Predem diky za reakce
Age of Conan
Odesláno 19.04.2008 16:23
Predem diky za reakce
Odesláno 19.04.2008 16:49
Mate nekdo v planu si tuhle hru zahrat az vyjde? Mate nekdo zkusenosti s hranim betatestu? Pokud ano, jake to je?
Predem diky za reakce
nedávno tu byla PVP beta a asi do týdne by se měla rozjet otevřená beta pro asi padesát tisíc lidí nebo kolik, ale nemůžu zjistit, jak se do toho do háje dostat:(
Odesláno 19.04.2008 18:13
Odesláno 19.04.2008 18:58
nedávno tu byla PVP beta a asi do týdne by se měla rozjet otevřená beta pro asi padesát tisíc lidí nebo kolik, ale nemůžu zjistit, jak se do toho do háje dostat:(
Ja se nejak regnul ale zatim mi nic nenapsali, i kdyz, ses si jistej ze bude jeste ta beta o ktery mluvis kdyz to ma vyjit uz 20. kvetna? Kazdopadne skus vygooglovat "age of conan beta"
Pokud bude trial, tak bych zkusil :-)
Taky doufam ze bude trial, ale podle me bude na sto...Pocitam s tebou
No tak tuto hru znám , Na to jak se o tom pějí ódy to může být také pěkný propadák, ale uvidíme. V některých státech EU je tato hra mládeži do 17-18 let zakázaná např: v Německu. Tuším že do 20 lvlu jsi zcela mimo svět kde by jsi mohl hrát PVP a i potom to zase nebude tak jak to vypadá. Hodně jsem o tom četl viděl několik trailerů ale zatím jsem nezjistil na 100% dvě věci HW nároky a měsíční platba. To co mi psal jeden známí vypadá na to že HW nároky jsou dost vysoké a to i na tuto zeměpisnou šířku. Jinak asi v půli května se prý jede už naostro,
Cena ma byt pry normal jako ostatni onlinovky, nekde sem tusim videl v prepoctu na nase cca 250-350 / mesic
Odesláno 19.04.2008 22:13
no beta je pro 50k lidí otevřená a fakt bude:)
a už chci kartu
a viděl bych to tak, že pokud ti šlo třeba crysis v pohodě na takový medium, tak si to zahraješ;)
Odesláno 19.04.2008 23:02
Odesláno 19.04.2008 23:47
Pozadavky: trosku lepsi HW nez na hrani wow, l2, lotro, ddo ... to se dalo ocekavat, pisou to i na svych webovkach.
Placeni bude tipuji tak nejak podobne, pisou to i na svych webovkach.
Pokud bude nejaky trial tak to urcite zkusim. Ale neocekavam nic prevratneho.
Kdyz zavedou nejaky revolucnejsi zpusob platby, tak me to mozna zaujme vic.
Odesláno 25.05.2008 00:02
Jediny minus ktery sem zatim nasel jsou mazec HW naroky ;] ale jinak lec chyby hledam, nenachazim
Kdo by se chtel pridat, hraju na RP/PVP serveru Aquilonia, kde ordinuje i CZ/SK guilda citajici 400 lidi, do ktere jsem byl prijat :] a pripadne bych mohl zazadat o prijmuti i Vas ;]
Neexpi se tupou formou jako napr v Lineage, i kdyz pravdaze obcas jo, ale vse s mirou. Hlavni za co mate xpy jsou questy...
Jedna z prehrsle veci kterou bych chtel vyzdvihnout je unikatni a do, myslim ze, perfektu dotazeny system boju.
No...dal sem si ted dvanacti hodinovej maraton AoC a konecne se mi povedlo od toho odtrhnout, takze padim spat ;] kdyby kdokoliv cokoliv, tak piste sem, icq anebo do PM ;]
Odesláno 25.05.2008 06:49
pratele tak sem si to objednal, spustil, zahral a mam problem se od toho odtrhnout...proste je to libovka
Jediny minus ktery sem zatim nasel jsou mazec HW naroky ;] ale jinak lec chyby hledam, nenachazim
Kdo by se chtel pridat, hraju na RP/PVP serveru Aquilonia, kde ordinuje i CZ/SK guilda citajici 400 lidi, do ktere jsem byl prijat :] a pripadne bych mohl zazadat o prijmuti i Vas ;]
Neexpi se tupou formou jako napr v Lineage, i kdyz pravdaze obcas jo, ale vse s mirou. Hlavni za co mate xpy jsou questy...
Jedna z prehrsle veci kterou bych chtel vyzdvihnout je unikatni a do, myslim ze, perfektu dotazeny system boju.
No...dal sem si ted dvanacti hodinovej maraton AoC a konecne se mi povedlo od toho odtrhnout, takze padim spat ;] kdyby kdokoliv cokoliv, tak piste sem, icq anebo do PM ;]
no mě by zajímalo co ty crafty a tak:) a jestli máš speciální edici a jezdíš na nosorožcovi nebo na mamutovi:)
a jak je to, jak rád píše Moula, s hadrákama (tudíž healer, mág atd.) a nebo s lučišníky, protože boje na blízko známe, klikneš klikneš klikneš, pak tam u protivníka se ukazuje obrana atd....ale co tidle lidičkové co bojují na dálku?:)
a jestli maj při tom kritiku (kdy na blízko mu cokoliv usekneš a všude je hodně krve i na monitoru) taky nějakou pořádnou animaci třeba že se mu šíp zaryje do oka nebo tak něco
Odesláno 25.05.2008 08:10
jsi me wexi presvedcil. Myslis ze to zvladne jet nejak slusne na opteronu144/ 2GB ramky a X800 GTO2?
Odesláno 25.05.2008 09:50
požadavky docela vysoký, ale co sem koukal na ty screeny tak grafika
Odesláno 25.05.2008 09:52
Asi v pondeli objednam
![]()
jsi me wexi presvedcil. Myslis ze to zvladne jet nejak slusne na opteronu144/ 2GB ramky a X800 GTO2?
To by melo no :] mam neco podobnyho a hraju temer na high (na max ne :] ) i kdyz ve mestech mam trebas jenom 10FPS tak pri bojich (jakoby ty lokace tomu byli uzpusobeny) mam tak 15-20 coz uz je v klidu :]
Btw tady si to muzes testnout... http://www.xzone.cz/hw-form.php
Ohledne magu nevim, ale ranger je udelanej stylem oblivion strelby ;] btw mel sem fight s jednim hracem rangerem a sou dost neprijemny, prispendlil me nohu a pak s klidem dorazil dokonce fatalitou kdy mi strelil sip mezi voci :]
Odesláno 25.05.2008 11:02
http://www.xzone.cz/...e.php3?idg=2021
požadavky docela vysoký, ale co sem koukal na ty screeny tak grafika
grafika je prekrasna, v pohybu o moc lepsi nez na tech screenech ;)
Odesláno 25.05.2008 12:16
Odesláno 25.05.2008 14:15
To by melo no :] mam neco podobnyho a hraju temer na high (na max ne :] ) i kdyz ve mestech mam trebas jenom 10FPS tak pri bojich (jakoby ty lokace tomu byli uzpusobeny) mam tak 15-20 coz uz je v klidu :]
Btw tady si to muzes testnout... http://www.xzone.cz/hw-form.php
Ohledne magu nevim, ale ranger je udelanej stylem oblivion strelby ;] btw mel sem fight s jednim hracem rangerem a sou dost neprijemny, prispendlil me nohu a pak s klidem dorazil dokonce fatalitou kdy mi strelil sip mezi voci :]
tak to jdu do toho, tak v červenci vylepším stroj a koupím hru a jdu na to;)
Odesláno 25.05.2008 17:47
Odesláno 25.05.2008 18:09
Vidis obranu bile tj. na nepriteli. On i ty si muzete pri boji misto, kde se vase postava brani menit (chce to trochu zvyku/cviku ale da se to ;) )
Pak vidis zlutou obranu kolem sebe a ta ti ukazuje kde si se branil (tzn kam protivnik utocil)
Takle to nejako podle me je, ale sem z toho jeste krapet srna :) a moc sem to neresil jelikoz se jeste furt zmitam v oparu nadseni, uchvaceni a totalniho zblazneni se do sveta AoC :)
Btw kdo bude kupovat tomu bych doporucil kolektorskou edici (sam ji sice nemam, ale sem vul, ze sem si ji nekoupil ;) )
Je v ni pry mapa na materialu podobnem kuzi, jakasi kniha (o te moc nevim, ale pry je supr ;) ), ingame item prsten, ktery dava nejaky bonusy, mimojine o 2 procenta vic xpu za monstra, pote ingame predmet plast se kterym dostanete v kazde hospode piti zdarma, 5 karticek s timecodama na 7 dni pro vase kamarady a jeste neco, uz nevim co a samozrejme manual a dve DVDcka ;)
Toto je o 300 stovky drazsi.
V normalni verzi dostanete DVDcka, manual, cesky 4strankovy uvitani, jednu karticku s timecodem na 7 dni pro kamose a tot vse :)
Odesláno 25.05.2008 18:25
Odesláno 25.05.2008 18:50
Odesláno 25.05.2008 19:21
Odesláno 25.05.2008 19:34
Odesláno 25.05.2008 20:05
Jedna volna colectors edice ;)
A tady odkazy na fota porizeny jednim CZ hracem z Guildy Targuen
http://picasaweb.goo...key=ByfwBB9K_cE
http://picasaweb.goo...key=AhiYT7SAQ1o
- nic moc fota, zitra dodam lepsi :)
Odkazy na tuny videi atd ;)
http://www.imperium....?TOPIC_ID=28652