ak to skusa na 4sockete s obrovskymi kamenmi ... :P

Ono jako mě nevadí, když si to někdo zkouší na svůj 4 soket s obrovskejma šutrama (až si ho zlikviduje bude to jeho problém), jenže on má možnost to zkoušet na můj 4socket s velkejma kamenama

a to že ty víš o co jde neznamená že člověk co vytáh první postavu někam k 25lvl ví o co jde. Třeba se o ty kouzla nezajímal - je to lučištník přes ZEN, nebo je to třeba mág a tu silnější kouzlenou zbraň si teprve koupil - a co by to zkoušel na svou zbraň, když s ní nebojuje??? Vyskouší to přeci na tvou... a co ono se stane ups?? že tvuj socket šel doprdele?? Až se ti to stane snad konečně pochopíš o čem tu mluvim.
O TOM TOHLE JE!!!!! [začínám si připadat jak učitel furt opakuje to samý dokola pro každýho žáka nejlíp projistotu několikrát]
Mimo to jak už jsem tu pasl asi 10x ty kouzla maj stejně bug tak že by se do nich mělo hrábnout.
Mým cílem je jen zamezit, aby to někdo takhle zkoušel na jiných bez jejich vědomí. Až se tě zeptá pujčíš mi zbraň? Tak máš aspoň možnost se zeptat proč - ostatně pravděpodobně ji nedáš z ruky
Pokud je to takovej problém pro WB tu úpravu skritpů sepsat tak já ji sepíšu