Skočit na obsah

Fotka

Kouzla ničící zbraně a zbroje

• Please log in to reply
113 odpovědí na toto téma

#61 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 00:26

krom ohne a to jak mag tak wizard, coz je v prumeru nejakych 12 bodu ohnem navic nedokaze nic co by nebylo v kraftu (nemluvim o tom ze kraft je dokonce lepsi) a ma to tady kazdej druhej high lvl jedine cemu to vadi jsou klerici mezi 15-20 levelem(klerika!) pak uz nikomu

Zobrazit příspěvek

mno kdyz si vezmu jak dlouho to vydrzi kdyz ti nekdo tu zbran nakouzli tak muzes sklidem preskocit od kalara treba az na verd
  • 0

#62 Anar

Anar

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:
  • Interests:Sledování nekonečného seriálu "Neschopní"

Odesláno 12.02.2008 01:09

mno kdyz si vezmu jak dlouho to vydrzi kdyz ti nekdo tu zbran nakouzli tak muzes sklidem preskocit od kalara treba az na verd

Zobrazit příspěvek

A teď to možný není?
  • 0

#63 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 01:12

A teď  to možný není?

Zobrazit příspěvek

vzdyt mluvim o soucasnym stavu :wink:
  • 0

#64 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 11:15

Dobrý no vzhledem k tomu že vim o čem tohle vlákno je tak Děkuji Brudrafonovi a Dalamarovi za další kulturní vložku, která je uplně mimo případně opakuje co tu již bylo řečeno - a opakuji - Prosím :wink: než se sem rozhodne někdo zas přispět nějaký příspěvky "mimo mísu" a tim absolutně pohřbít můj návrh :happy: tak si aspoň přečtěte o co jde.

Já vim že koelm 12 až jedný hodiny už vám to tolik nemyslí, ale tak raději nic nepište. Ach jo.

Prosím jestli by mohli moderátoři posledních 5 příspěvků (včetně tohoto vymazat) a Jarinovy příspěvky a rekace na ně taky poslat někam mezi offtopic.
  • 0

#65 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 11:25

http://www.nwn.cz/fo...indpost&p=23646
Procti si cele tema jeste jednou a spocitej kolik bodu z toho tvuj navrh splnuje.
A kdyz chces neco menit, je dobre aspon vedet jak funguje stavajici reseni.
  • 0

#66 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 15:13

http://www.nwn.cz/fo...indpost&p=23646
Procti si cele tema jeste jednou a spocitej kolik bodu z toho tvuj navrh splnuje.
A kdyz chces neco menit, je dobre aspon vedet jak funguje stavajici reseni.

Zobrazit příspěvek

Skutčně nemám potřebu se s tebou hádat - nevim jestli ti dělá radost dohadovaní se na foru.. (bohužel zcela mimo téma spíš mířeno proti osobám) asi jo ostatně je to vidět z většiny tvých příspěvků a nebudu asi sám, když ti řeknu raději nic nepiš.
Přečti si prosím příspěvek

Zobrazit příspěvek

Myslím že splňuje vše a není snad problém... (pokud něco nesplňuje tak prosím nereguj! na tento post a nech to na někom kompetentnějším)
  • 0

#67 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 16:09

Jo "that's the point" konečně někdo chápe o čem se bavim já.. (ach jo proč já to neumim rozumě vysětlit.. se omlouvám)
Myslim že návrh typu, že by to mohl sesilatel sesílat jen na sebe, případně (familara, summona), případně ještě možná na morphnutýho spoluhráče řeší veškerý věci co mě trápí.
Timpádem mi to nikdo nesešle na zbraň pokud nechci - musim mu jí dát, pokud chci, aby to na ni seslal a bude vše je z mého pohledu v pořádku.

Zobrazit příspěvek

je potřeba přinášet oběti, je blbost to rušit, protože tím můžeš náhodou něco rozbít, zneužívání sem si vůbec nevšiml, zbytečná debata o něčem, co je uděláno správně(myslim jako "vandalismu" na zbraních :wink: )
PS: přebůůstění myslim stackovaní vlastností do 12tia AB do +20ti, třeba vlastnosti se nedaj zvejdout předmětem + boost, což vyrovnává classky a dělá z +12 opravdovej vrchol, ne běžnej bonus na dvou vlastnostech..
  • 0

#68 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 16:19

je potřeba přinášet oběti, je blbost to rušit, protože tím můžeš náhodou něco rozbít, zneužívání sem si vůbec nevšiml, zbytečná debata o něčem, co je uděláno správně(myslim jako "vandalismu" na zbraních  :happy: )
PS: přebůůstění myslim stackovaní vlastností do 12tia AB do +20ti, třeba vlastnosti se nedaj zvejdout předmětem + boost, což vyrovnává classky a dělá z +12 opravdovej vrchol, ne běžnej bonus na dvou vlastnostech..

Zobrazit příspěvek

Promin ale zrušení byl jen jeden z návrhů - já nevěděl jak to vidí aktuální WB, tak jsem projistou udal mnoho návrhů. Podle mě finální cesta by mohla být - omezit sesílání v partě tak že to bude moci sesilatel seslat jen na sebe, své summony a členy družiny jež mají proměnu (timpádem jim to nezlikviduje zbaň za velký prachy) - hlavním důvodem je to že ty se jako hráč nemůžeš bránit tomu, aby ti to někdo seslal na zbraň za velký prachy a zlikvidoval ji tim!! A ty jsi v tom nevině, on je v tom nevině, protože nevěděl, že to může zničit zbraň a vymáhej si to pak z něj..!! Jediný co se stane je, že to naštve tebe, jeho a možná i těch pár DM co budou ve hře a uviděj ty nadávky do PJ :happy:.
A jedinej důvod je špatně implementovaný kouzlo :wink:. [omlouvám se těm co to dělali - není to myšleno proti vám]
Pokud to na tu zbraň nutně cheš můžeš mu ji prostě pujčit on ti to na ni sešle a je hotovo.
  • 0

#69 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 18:37

Padnul tu nejaky smysluplny navrh na zmenu tohoto v soucasnosti ne celkem stastneho reseni? Respektive ma cenu abych si toto tema prostudoval?
  • 0

#70 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 18:52

Padnul tu nejaky smysluplny navrh na zmenu tohoto v soucasnosti ne celkem stastneho reseni? Respektive ma cenu abych si toto tema prostudoval?

Zobrazit příspěvek

Co aspon to upozornění ve hře ,že je tady takhle upravený to kouzlo ? Ne každej zná forum
  • 0

#71 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 18:58

Co aspon to upozornění ve hře ,že je tady takhle upravený to kouzlo ? Ne každej zná forum

Zobrazit příspěvek

Nevim proc by melo byt upozorneni prave na tuhle jednu upravu.
Asi by melo byt upozorneni na vsechny upravy, ale to by vstup do hry byl jak Las Vegas.

Upozorneni na forum je jiz pri registraci postavy.
Stejne tak pri kazdem loginu do hry.

To ze upravy oficialnich NWN pravidel v ramci Demony jsou zakopany nekde v balastu tohoto fora, je vec uplne jina. Nekolikrat jsem agitoval, aby se tahle skutecnost zmenila. Dodnes se tak nestalo.
  • 0

#72 Anar

Anar

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 19:11

Nevim proc by melo byt upozorneni prave na tuhle jednu upravu.
Asi by melo byt upozorneni na vsechny upravy, ale to by vstup do hry byl jak Las Vegas.

Upozorneni na forum je jiz pri registraci postavy.
Stejne tak pri kazdem loginu do hry.

To ze upravy oficialnich NWN pravidel v ramci Demony jsou zakopany nekde v balastu tohoto fora, je vec uplne jina. Nekolikrat jsem agitoval, aby se tahle skutecnost zmenila. Dodnes se tak nestalo.

Zobrazit příspěvek

Pravidla + úpravy kouzel + aktuální verze se dá napsat do journalu, na lepších serverech samozřejmost :wink:
  • 0

#73 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 20:22

...

Zobrazit příspěvek

ok, no jen že se mi to nikdy nestalo, než sem to stačil použít, tak sem nebyl znalej(teda méně, než teď :wink: ) mechaniky a pak jsem se to dozvěděl od spoluhráčů.. kdyby byl seznam incidentů, tak asi moc dlouhej nebude...
a rozhodně si myslim, že je to fajn kvůli socketu a DF a FM vůbec
  • 0

#74 Anar

Anar

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 22:50

Doktor Pilulkin si všiml, že se s Neználkem děje něco nekalého, a prohlásil, že jestli okamžitě nepřestane s těmi svými tyjátry, bude ho muset přivazovat k posteli a dávat mu na noc ricínový olej. 

Neználek se ricínového oleje hrozně polekal a začal sekat dobrotu.
Měnit signature umíš, ale aby ti na fóru fungovala db, to už je horší nulo :wink:
  • 0

#75 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 07:47

neviem co riesite
ak to kuzlo hrac nepozna tak ho vyskusa hned ako ho dostane v tom case je cca na zeleze mozno na zlate ak je len
trocha pozorny vsimne si v logu ze si hadzal na znicenie
ak to znici ma vacsiu motivaciu kupit si novu zbran a tym podporit craft :P

ak to skusa na 4sockete s obrovskymi kamenmi ... :P

boli casy ked bol craft drahsi ovela drahsi
toto bolo prima ako si pomoct - legalne
teraz uz zelezny komplet stoji tak prijatelnu cenu ze tieto kuzla nemaju prilis velky vyznam
a namiesto darkfiru si dam do zbrane maly krystal a nemusim mat za zadkom 30lvl klerika
to je tiez prima vec ktora tu vzdy nebola
  • 0

#76 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 08:25

neviem co riesite
ak to kuzlo hrac nepozna tak ho vyskusa hned ako ho dostane v tom case je cca na zeleze mozno na zlate ak je len
trocha pozorny vsimne si v logu ze si hadzal na znicenie
ak to znici ma vacsiu motivaciu kupit si novu zbran a tym podporit craft :P

boli casy ked bol craft drahsi ovela drahsi
toto bolo prima ako si pomoct - legalne
teraz uz zelezny komplet stoji tak prijatelnu cenu ze tieto kuzla nemaju prilis velky vyznam
a namiesto darkfiru si dam do zbrane maly krystal a nemusim mat za zadkom 30lvl klerika
to je tiez prima vec ktora tu vzdy nebola

Zobrazit příspěvek

To jsem tu řikal už na začátku....
Naprosto souhlasim
A jinak to kouzlo je spíš pro využití po wipu takže bych kritický neměnil a nebo když se někdo expí na low lvlu u nákejch ettinů či krys a na to se to hodí
  • 0

#77 Postava v ciernom

Postava v ciernom

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 10:07

Doktor Pilulkin si všiml, že se s Neználkem děje něco nekalého, a prohlásil, že jestli okamžitě nepřestane s těmi svými tyjátry, bude ho muset přivazovat k posteli a dávat mu na noc ricínový olej. 

Soudě podle primitivnosti, infantilnosti a anonymního skrývání mi z množiny neschopných na démoně vyšla pouze jedna osoba :wink:
  • 0

#78 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 10:43

Soudě podle primitivnosti, infantilnosti a anonymního skrývání mi z množiny neschopných na démoně vyšla pouze jedna osoba :wink:

Zobrazit příspěvek

Teda já tě úplně obdivuji. Zvládat výtečně psát ve slovenštině a následně o dva roky později takové slovní obraty v češtině, to dokáže jedině bůh a ty Freppi. Ale musíš uznat že se Deekinovy ten podpis náramně povedl (aspoň na něho to tipuji :happy: )
  • 0

#79 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 10:56

He?
  • 0

#80 Postava v ciernom

Postava v ciernom

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 10:57

Teda já tě úplně obdivuji. Zvládat výtečně psát ve slovenštině a následně o dva roky později takové slovní obraty v češtině, to dokáže jedině bůh a ty Freppi. Ale musíš uznat že se Deekinovy ten podpis náramně povedl (aspoň na něho to tipuji :wink: )

Zobrazit příspěvek

Je vidět, že jsi jednodušší, aby sis poskládál co a jak :happy:
  • 0

#81 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 11:05

Stejne "The kobold commando has a bonus to setting traps, but trap kits (like most other items) cannot be used while shifted. :wink: " bylo vtipnejsi :happy:
  • 0

#82 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 11:28

Freppi, nepripadas si trapne? Vytiahnut stary acc demonov, aby si mohol pokracovat v tom stupidnom prejave, asi ti naozaj preskocilo. :wink:
  • 0

#83 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 11:54

Je vidět, že jsi jednodušší, aby sis poskládál co a jak :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak je pravda že komplikovanosti tvé osoby zdaleka nedosahuju. Hlavně vytrvalost, tu máš teda obrovskou. Spamovat přes rok forum blbostma vydrží leda skaut plnící bobříka trpělivosti.
  • 0

#84 Postava v ciernom

Postava v ciernom

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 11:58

Freppi, nepripadas si trapne? Vytiahnut stary acc demonov, aby si mohol pokracovat v tom stupidnom prejave, asi ti naozaj preskocilo.  :wink:

Zobrazit příspěvek

Tvůj názor je pro mě irelevantní, a pokud by někomu z démonu vadilo použití tohoto acc, myslím, že by to dal vědět. O stupiditě a komu přeskočilo si stačí přečis signature na acc anar.
BTW jako spravný poskok bys měl tu signature smazat, pravděpodobně se jedna o citaci z knihy u které není uveden zdroj.
  • 0

#85 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 12:02

BTW jako spravný poskok bys měl tu signature smazat, pravděpodobně se jedna o citaci z knihy u které není uveden zdroj.

Zobrazit příspěvek

pak zajistě nebude naškodu smazat obrázky u tvých acc. protože se pravděpodobně jedná o porušení autorských práv na tyto obrázky.
  • 0

#86 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 12:05

:wink: :happy: se z toho.... :happy:
Už to tu začíná houstnout. Ale pravda je, že Freppiho za jeho vytrvalost obdivuji. Vypadá to tak, že to skončí, ale stejným stylem. Všichni proti Freppi, Freppi proti všem. Pentaxon si bude rvát vlasy z toho, že je to zaspomovaný a pak jsem vlítne Dědek z inteligentní hláškou: Mám to tu číst, děje se něco? Ne nic se tu neděje, jen konečně někdo dostal normální nápad.
  • 0

#87 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 12:07

Zobrazit příspěvek

Ono jako mě nevadí, když si to někdo zkouší na svůj 4 soket s obrovskejma šutrama (až si ho zlikviduje bude to jeho problém), jenže on má možnost to zkoušet na můj 4socket s velkejma kamenama :happy: a to že ty víš o co jde neznamená že člověk co vytáh první postavu někam k 25lvl ví o co jde. Třeba se o ty kouzla nezajímal - je to lučištník přes ZEN, nebo je to třeba mág a tu silnější kouzlenou zbraň si teprve koupil - a co by to zkoušel na svou zbraň, když s ní nebojuje??? Vyskouší to přeci na tvou... a co ono se stane ups?? že tvuj socket šel doprdele?? Až se ti to stane snad konečně pochopíš o čem tu mluvim.
O TOM TOHLE JE!!!!! [začínám si připadat jak učitel furt opakuje to samý dokola pro každýho žáka nejlíp projistotu několikrát]

Mimo to jak už jsem tu pasl asi 10x ty kouzla maj stejně bug tak že by se do nich mělo hrábnout.

Mým cílem je jen zamezit, aby to někdo takhle zkoušel na jiných bez jejich vědomí. Až se tě zeptá pujčíš mi zbraň? Tak máš aspoň možnost se zeptat proč - ostatně pravděpodobně ji nedáš z ruky :wink:

Pokud je to takovej problém pro WB tu úpravu skritpů sepsat tak já ji sepíšu :happy:
  • 0

#88 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 12:10

O stupiditě a komu přeskočilo si stačí přečis signature na acc anar.

Zobrazit příspěvek

Citatelovi nie je treba, aby sa prepracoval az k podpisu. U acc Anar staci precitat to, co je nad podpisom.

A k mojej otazke, trapne si ocividne nepripadas. Nie ze by ma to prekvapilo...
  • 0

#89 Erkwinn

Erkwinn

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 211 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 12:13

Ono jako mě nevadí, když si to někdo zkouší na svůj 4 soket s obrovskejma šutrama (až si ho zlikviduje bude to jeho problém), jenže on má možnost to zkoušet na můj 4socket s velkejma kamenama

Mým cílem je jen zamezit, aby to někdo takhle zkoušel na jiných bez jejich vědomí. Až se tě zeptá pujčíš mi zbraň? Tak máš aspoň možnost se zeptat proč - ostatně pravděpodobně ji nedáš z ruky :wink:

Naprostej souhlas...nějakej mamlas zničí zbran za milion a nic si na něm nevezmeš. :happy: :happy: :grin:
  • 0

#90 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2008 12:14

...

Zobrazit příspěvek

Pokud me ma pamet nesali, tak tyhle kouzla lze sesilat pouze na cleny party.
To ze si pozves nekoho do party a on ti na tebe s vymazlenou zbrani zacne zbesile hazet kouzla, o ktere nemas vubec zajem ... Doporuciji dobre zvazovat koho zves do party.

Btw: jsem dneska linej stourat se v nwwiki. Jak je s kouzlenim nekterych kouzel. Nemusim nahodou zbran drzet v ruce abych na ni to kouzlo nahodil ?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních