Skočit na obsah

Fotka

DEMONA a její stav

• Please log in to reply
219 odpovědí na toto téma

#61 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2007 18:58

Neomezena munice rozlicnych vlastnosti je sice pekna vec, ale pokud se neminim, umoznuje toolset jen druhy tri, ctyri.

Zobrazit příspěvek

Neříkal jsi mě Dědečku dopoledne něco jiného?
  • 0

#62 Elektra

Elektra

Neznalý

• Hráč
  • 19 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2007 19:13

Asi mimo mísu, ale mam prostý dotaz na hráče, kteří na démoně již nehrají (mají pauzu, hrají jinde, nebo vůbec...to je jedno), ale přesto sledují forum. Teda jestli nějácí takoví jsou.

Proč už tu nehrajete?
  • 0

#63 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2007 19:41

Asi mimo mísu, ale mam prostý dotaz na hráče, kteří na démoně již nehrají (mají pauzu, hrají jinde, nebo vůbec...to je jedno), ale přesto sledují forum. Teda jestli nějácí takoví jsou.

Proč už tu nehrajete?

Zobrazit příspěvek

nelibi se mi nektere zmeny, nelibi se mi nekteri lide a poznal jsem svet ktery mi vic vyhovuje

duvodu az az
  • 0

#64 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2007 20:28

treba zacit od zacatku, udelat mapu, zaradit tam ostrovy,prepracovat dopravu,zaradit bozstva ktere se opravdu hraji,pridat haky s placebama,zaradit CEP2,nove pohyby do emote wand,RP itemy,doplnit uplne prazdne lokace dat jim trosku smysl.Zrusit konecne ten nadbozskej loot na nizkejch levelech a tak dale...

Zobrazit příspěvek

Mapa je hotová jediné co chybí jsou ty bažiny a ostatní mapy dolů....I říše hříchu je hotová....(Kartografka zaslouží pochvalu)
  • 0

#65 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2007 23:52

jeee koukam ze ted bylo na DH vic lidi jak na demone :)
  • 0

#66 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2007 09:36

jeee koukam ze ted bylo na DH vic lidi jak na demone :)

Zobrazit příspěvek

snad uz tam nechodis taky?
  • 0

#67 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2007 09:42

Proč už tu nehrajete?

Zobrazit příspěvek

Třeba některý hráče (me včetně) táhla na Demonu chuť si zahrát a pobavit se a ne pořád dokola něco řešit, pilovat, hlasovat, vztekat se nad změnama apodobně. A je to v celku škoda...
  • 0

#68 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2007 12:00

snad uz tam nechodis taky?

Zobrazit příspěvek

ne, ja sem otevrel suplicek zabavy - Bavim se sam a jsem relativne spokojenej
  • 0

#69 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 06.10.2007 19:49

s těma postavama bych celkem souhlasil, dejme tomu 2 na hráče, popřípadě po dohodě další...

Zobrazit příspěvek

I bez jakekoli dohody by si bezny hrac mohl nasekat postav kolik chce.
  • 0

#70 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 18:09

tak fakt je to teraz bieda v hre :wink:
robme nieco proti tomu :wink:
  • 0

#71 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 18:50

tak fakt je to teraz bieda v hre  :wink: 
robme nieco proti tomu  :wink:

Zobrazit příspěvek

Jak to tam vypadá ?
  • 0

#72 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 18:54

Jak to tam vypadá ?

Zobrazit příspěvek

nudne :wink:
  • 0

#73 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 11.10.2007 19:13

to bude tim,ze se ted lokace stavi na partu, kterou nikdy z tech hracu co hrajou neslozis...mno a sam si nezahrajes, asi tak to vidim ja.
  • 0

#74 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 20:16

Jak to tam vypadá ?

Zobrazit příspěvek

Jak vsetci dobry hraci odisli komplet vsetci uz tu niketo neostal
  • 0

#75 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 20:25

Jak to tam vypadá ?

Zobrazit příspěvek

:wink:
  • 0

#76 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 11.10.2007 21:36

to bude tim,ze se ted lokace stavi na partu, kterou nikdy z tech hracu co hrajou neslozis...mno a sam si nezahrajes, asi tak to vidim ja.

Zobrazit příspěvek

taky bych to tak vydel...
  • 0

#77 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 21:41

Jak vsetci dobry hraci odisli komplet vsetci uz tu niketo neostal

Zobrazit příspěvek

takže ti co ted zustali na demoně nejsou dobrý hráči ?? no zajímavá myšlenka
  • 0

#78 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 21:50

Jeste tu chybi postesk od Rana...
:wink:
  • 0

#79 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 22:11

Proč už tu nehrajete?

Zobrazit příspěvek

Tomu se říká taky nedostatek času, je pravda, že když je nálada a třeba hodina času večer, jdu si zahrát jinam, kde není tolik omezení a v podstatě větší pohoda...

Patřím k těm, kteří zažili Demonu v lepším světle, mrzí mne, že to takhle dopadlo...
  • 0

#80 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 05:24

Zobrazit příspěvek

ja sem tohle rikal uz davno ,prijdu do hry v dobe kdy je na demone i v case nejvacsi slavy v noci,nadranem dokopy 5 lidi a co muzu delat?Mohl sem si neco obehnout sam i smim smršenym buildem, a tedka kdyz prijdu co udelam?Nic ,sam si poradne nezaexpim kdyz nemam tedka partu ,takze to vypada tak ze prijde kazdej do hry,jukne kto tam je ,vidi ze to nestači nebo neni to jeho lvl a zmizi ... to je muj nazor
  • 0

#81 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 05:31

ja sem tohle rikal uz davno ,prijdu do hry v dobe kdy je na demone i v case nejvacsi slavy v noci,nadranem dokopy 5 lidi a co muzu delat?Mohl sem si neco obehnout sam i smim smršenym buildem, a tedka kdyz prijdu co udelam?Nic ,sam si poradne nezaexpim kdyz nemam tedka partu ,takze to vypada tak ze prijde kazdej do hry,jukne kto tam je ,vidi ze to nestači nebo neni to jeho lvl a zmizi ... to je muj nazor

Zobrazit příspěvek

asi tak ale ci prides v noci alebo ces den skoro jedno
  • 0

#82 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 05:35

asi tak ale ci prides v noci alebo ces den  skoro jedno

Zobrazit příspěvek

A teraz sa musime opytat sami seba čo robime preto aby demona zila dalej ??Ja sa posnažim hravat viacej slubujem všetkym , :wink:
Ja narozdiel demonu ale nikdy neodpisuju ,vždy si parkrat do tydna nakuknu co je noveho ,premyslam co by zvyšilo popularitu ,pomoze niekto?
  • 0

#83 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 05:58

Zase se zeptám.
Co tak velkeho se stalo ze vam pripadne Demona tezsi? Snad nechcete rict ze jeden dung dela vetsinu Demony. Jak strasne velke omezeni prislo, ze vam to brani bavit se na Demone? Jsem zvedav kdy se dockam odpovedi...
  • 0

#84 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 06:02

Zase se zeptám.
Co tak velkeho se stalo ze vam pripadne Demona tezsi? Snad nechcete rict ze jeden dung dela vetsinu Demony. Jak strasne velke omezeni prislo, ze vam to brani bavit se na Demone? Jsem zvedav kdy se dockam odpovedi...

Zobrazit příspěvek

No mne osobne je jedina vec takova co mi vadi ,kdyz se pripojim vim ze dungy sam nezvladnu bez toho aby sem se healoval nebo nemel sebou nekoho kto me leci nebo je do party a ma vacsi AC .... kdysi sem prisel k orkum dost dobre sem si tam zabehal a vedel sem ze se mi to vyplati pakliz mi z orku taky semtam vypadli heali ktere nahradili stratu mych hp takze sem klidne mohl prijet do dungu bez lečeni ,projit se sam ,nasbirat par drobnych expu a ješte najit i heali a kdyz se podarilo i poklad.Takhle nekde prijdu ,vybehnu ven s 10 hp nemam heali ,nemam poklad a muzu jit zase off protoze nikto online prave neni ...
  • 0

#85 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 06:05

takže ti co ted zustali na demoně nejsou dobrý hráči ?? no zajímavá myšlenka

Zobrazit příspěvek

nie ale ty co ostali som s nimi nikdy nemal sancu hrat takze ich nepoznam pre mna dobry hraci odisli ostalo len zopar ludi co poznam ....4-5
  • 0

#86 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 06:49

.... kdysi sem prisel k orkum ....

Zobrazit příspěvek

NPC zostali na hornych poschodiach tie iste, liecenie v heale bolo nahradene studnickami. Ano, poklad uz nie je dostupny formou "dobehnem, zoberiem a zmiznem", ale na prislusnom lvl s nim nie su problemy.
  • 0

#87 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 07:58

NPC zostali na hornych poschodiach tie iste, liecenie v heale bolo nahradene studnickami. Ano, poklad uz nie je dostupny formou "dobehnem, zoberiem a zmiznem", ale na prislusnom lvl s nim nie su problemy.

Zobrazit příspěvek

demona je dobra, ale vsechno je o lidech. System pokladu je fajn, dungy jsou fajn, ale ...

1.) vzhledem k nedostatku (rozumných) lidí nutí k teamove spolupraci tzv za každou cenu - nemaš partu, nemužeš dung, nemužeš poklad - partu nemas proc? - nejsou lidi (nejsou rozumny lidi se kterejma se clovek snese)
2.) obtiznost dungů se pohybuje mezi totálním relaxem u kterého mužeš klidně spát až po nové skřety .) (tim nechci říct ze by se mi nelibily - jsou super :) jen sem byl prekvapen ze tam lvl 13 mnichodancer muze v klidu umrit :) ) a klasicke sibovani s pakama :/ ktere si opet vynucuje lidi v parte.

Ja napr hraju sam protoze nechci byt v parte jen za cenu toho abych mohl expit nebo ciste jen proto aby se slo na poklad. Proste kdyz parta tak kdyz se postavy znaj, seznamily se, maj mezi sebou nejakej vztah a ne ze - Jdeme na krysy? ok Skocime na poklad k obrum? jasny a to mezi postavama ktery se nikdy nevidely. A kdyz se zachovas napr dle presvedceni - neresnes mrtveho, priokrades ho tak mas plnej tell keců.
  • 0

#88 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 08:15

Ja napr hraju sam protoze nechci byt v parte jen za cenu toho abych mohl expit nebo ciste jen proto aby se slo na poklad. Proste kdyz parta tak kdyz se postavy znaj, seznamily se, maj mezi sebou nejakej vztah a ne ze - Jdeme na krysy? ok Skocime na poklad k obrum? jasny    a to mezi postavama ktery se nikdy nevidely. A kdyz se zachovas napr dle presvedceni - neresnes mrtveho, priokrades ho tak mas plnej tell keců.

Zobrazit příspěvek

To chapem, tiez sa mi tazko reaguje, ked sa ma moja postava dat do skupiny s niekym inym napriek svojmu presvedceniu len preto, ze inde nie je o co zavadit... :wink:
Vzdy sa to da RP obkecat, ale je to potom take nutene...
  • 0

#89 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.10.2007 08:25

Zase se zeptám.

Zobrazit příspěvek

neni to zadne zasadni omezeni z posledni doby. Ono se to tak nejak kupilo postupne na sebe.

At uz to byl "docasne dany" silene slaby drainer v DZ, zlehcene doupe orku, jednosussi zlaty dul, "docasne" vypnuti Daga pro lvl 30 ( posledni boss, ktery i postavy bez top vybavy mohli dat. Chapu ze se znalosti WB vam i zlaty dul pripada jako brnkacka, nicmene erpee taktika utajovani vseho zpusobuje, ze hracum se to tak jevit nemusi ).
Zapomela sem na neco ? jo. Predelani obchodnika z prodavace sipu na ... na co vlastne ? Na povolani, ktere ted asi moc lidi nedela. Tim myslim zhruba nikdo.
Vetsine lehcim pokladu se snizil maximalni lvl pro vybrani, aniz to bylo erpee nekde napsane. Takze postavy , ktere si jaktakz utvorili seznam, ktery poklad jde vybrat maxilmalne s jakym levelem to ted muzou "erpee objevovat a uzasne se u toho bavit " znova ....
Pak jsou tu jeste takove veci, u kterych clovek teprv vidi, kam to vsechno smeruje: Zakaz upraveni si vzhledu postavicky , uzasny script na prehazovani zbrani ( proti kteremu se nastesti zdvihla takova vlna nevole, ze i Olios musel pospisit s jeho zrusenim, jinak by na serveru snad uz behal uplne sam a nemohl delat uzasne statistiky o tom, jak je zlaty dul drancovan snad 100x vic nez tomu bylo v minulosti ... )

A konecne je taky trosku usmevne, jak se demona snazi tvarit, jak kdyby snedla erpe h....o a pritom cely svet je dimenzovan hlavne pro klasicky postavene PB s erpe naexpenyma vecma od damy a erpe nalootenyma prachama na veci z ST . Ti ostatni muzou tak akorat uvolnovat erpe na trhu....

Tak co, pripada ti to jako dostatecna odpoved , nebo mi odpovis, ze ti nerikam nic noveho ? Pak by ale stalo zato zamyslet se nad tim, kdepak asi mohla vzniknout chyba ...
  • 0

#90 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 08:44

Zase se zeptám.

Zobrazit příspěvek

Podle me je miziva podpora RP, vim ze je to hodne na dms ale i tak by dle myho mela byt podpora od modulu samotnyho (ruzny serepeticky, mista ktery vyzarujou atmosferu atd) treba me mrzi ze napr pekny interierky jako sou oliosacky, vulkan atd si beznej hrac ani neprohlidne a je odkazan na to behat holyma lokacema s par stromama...jinak si myslim ze nekdo trebas zajde aby se odreagoval jinam a ejhle pohlti ho kouzlo cepu a dalsich vychytavek z vaultu :]
tot muj nazor ;]
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních