Neříkal jsi mě Dědečku dopoledne něco jiného?Neomezena munice rozlicnych vlastnosti je sice pekna vec, ale pokud se neminim, umoznuje toolset jen druhy tri, ctyri.

DEMONA a její stav
Odesláno 05.10.2007 18:58
Odesláno 05.10.2007 19:13
Proč už tu nehrajete?
Odesláno 05.10.2007 19:41
nelibi se mi nektere zmeny, nelibi se mi nekteri lide a poznal jsem svet ktery mi vic vyhovujeAsi mimo mísu, ale mam prostý dotaz na hráče, kteří na démoně již nehrají (mají pauzu, hrají jinde, nebo vůbec...to je jedno), ale přesto sledují forum. Teda jestli nějácí takoví jsou.
Proč už tu nehrajete?
duvodu az az
Odesláno 05.10.2007 20:28
Mapa je hotová jediné co chybí jsou ty bažiny a ostatní mapy dolů....I říše hříchu je hotová....(Kartografka zaslouží pochvalu)treba zacit od zacatku, udelat mapu, zaradit tam ostrovy,prepracovat dopravu,zaradit bozstva ktere se opravdu hraji,pridat haky s placebama,zaradit CEP2,nove pohyby do emote wand,RP itemy,doplnit uplne prazdne lokace dat jim trosku smysl.Zrusit konecne ten nadbozskej loot na nizkejch levelech a tak dale...
Odesláno 05.10.2007 23:52
Odesláno 06.10.2007 09:42
Asi mimo mísu, ale mam prostý dotaz na hráče, kteří na démoně již nehrají (mají pauzu, hrají jinde, nebo vůbec...to je jedno), ale přesto sledují forum. Teda jestli nějácí takoví jsou.
Proč už tu nehrajete?
Třeba některý hráče (me včetně) táhla na Demonu chuť si zahrát a pobavit se a ne pořád dokola něco řešit, pilovat, hlasovat, vztekat se nad změnama apodobně. A je to v celku škoda...
#69 Host_gGeorg_*
Odesláno 11.10.2007 18:09

robme nieco proti tomu

Odesláno 11.10.2007 19:13
Odesláno 11.10.2007 21:50

Odesláno 11.10.2007 22:11
Asi mimo mísu, ale mam prostý dotaz na hráče, kteří na démoně již nehrají (mají pauzu, hrají jinde, nebo vůbec...to je jedno), ale přesto sledují forum. Teda jestli nějácí takoví jsou.
Proč už tu nehrajete?
Tomu se říká taky nedostatek času, je pravda, že když je nálada a třeba hodina času večer, jdu si zahrát jinam, kde není tolik omezení a v podstatě větší pohoda...
Patřím k těm, kteří zažili Demonu v lepším světle, mrzí mne, že to takhle dopadlo...
Odesláno 12.10.2007 05:24
to bude tim,ze se ted lokace stavi na partu, kterou nikdy z tech hracu co hrajou neslozis...mno a sam si nezahrajes, asi tak to vidim ja.
ja sem tohle rikal uz davno ,prijdu do hry v dobe kdy je na demone i v case nejvacsi slavy v noci,nadranem dokopy 5 lidi a co muzu delat?Mohl sem si neco obehnout sam i smim smršenym buildem, a tedka kdyz prijdu co udelam?Nic ,sam si poradne nezaexpim kdyz nemam tedka partu ,takze to vypada tak ze prijde kazdej do hry,jukne kto tam je ,vidi ze to nestači nebo neni to jeho lvl a zmizi ... to je muj nazor
Odesláno 12.10.2007 05:31
asi tak ale ci prides v noci alebo ces den skoro jednoja sem tohle rikal uz davno ,prijdu do hry v dobe kdy je na demone i v case nejvacsi slavy v noci,nadranem dokopy 5 lidi a co muzu delat?Mohl sem si neco obehnout sam i smim smršenym buildem, a tedka kdyz prijdu co udelam?Nic ,sam si poradne nezaexpim kdyz nemam tedka partu ,takze to vypada tak ze prijde kazdej do hry,jukne kto tam je ,vidi ze to nestači nebo neni to jeho lvl a zmizi ... to je muj nazor
Odesláno 12.10.2007 05:35
asi tak ale ci prides v noci alebo ces den skoro jedno
A teraz sa musime opytat sami seba čo robime preto aby demona zila dalej ??Ja sa posnažim hravat viacej slubujem všetkym ,

Ja narozdiel demonu ale nikdy neodpisuju ,vždy si parkrat do tydna nakuknu co je noveho ,premyslam co by zvyšilo popularitu ,pomoze niekto?
Odesláno 12.10.2007 05:58
Co tak velkeho se stalo ze vam pripadne Demona tezsi? Snad nechcete rict ze jeden dung dela vetsinu Demony. Jak strasne velke omezeni prislo, ze vam to brani bavit se na Demone? Jsem zvedav kdy se dockam odpovedi...
Odesláno 12.10.2007 06:02
Zase se zeptám.
Co tak velkeho se stalo ze vam pripadne Demona tezsi? Snad nechcete rict ze jeden dung dela vetsinu Demony. Jak strasne velke omezeni prislo, ze vam to brani bavit se na Demone? Jsem zvedav kdy se dockam odpovedi...
No mne osobne je jedina vec takova co mi vadi ,kdyz se pripojim vim ze dungy sam nezvladnu bez toho aby sem se healoval nebo nemel sebou nekoho kto me leci nebo je do party a ma vacsi AC .... kdysi sem prisel k orkum dost dobre sem si tam zabehal a vedel sem ze se mi to vyplati pakliz mi z orku taky semtam vypadli heali ktere nahradili stratu mych hp takze sem klidne mohl prijet do dungu bez lečeni ,projit se sam ,nasbirat par drobnych expu a ješte najit i heali a kdyz se podarilo i poklad.Takhle nekde prijdu ,vybehnu ven s 10 hp nemam heali ,nemam poklad a muzu jit zase off protoze nikto online prave neni ...
Odesláno 12.10.2007 07:58
NPC zostali na hornych poschodiach tie iste, liecenie v heale bolo nahradene studnickami. Ano, poklad uz nie je dostupny formou "dobehnem, zoberiem a zmiznem", ale na prislusnom lvl s nim nie su problemy.
demona je dobra, ale vsechno je o lidech. System pokladu je fajn, dungy jsou fajn, ale ...
1.) vzhledem k nedostatku (rozumných) lidí nutí k teamove spolupraci tzv za každou cenu - nemaš partu, nemužeš dung, nemužeš poklad - partu nemas proc? - nejsou lidi (nejsou rozumny lidi se kterejma se clovek snese)
2.) obtiznost dungů se pohybuje mezi totálním relaxem u kterého mužeš klidně spát až po nové skřety .) (tim nechci říct ze by se mi nelibily - jsou super :) jen sem byl prekvapen ze tam lvl 13 mnichodancer muze v klidu umrit :) ) a klasicke sibovani s pakama :/ ktere si opet vynucuje lidi v parte.
Ja napr hraju sam protoze nechci byt v parte jen za cenu toho abych mohl expit nebo ciste jen proto aby se slo na poklad. Proste kdyz parta tak kdyz se postavy znaj, seznamily se, maj mezi sebou nejakej vztah a ne ze - Jdeme na krysy? ok Skocime na poklad k obrum? jasny a to mezi postavama ktery se nikdy nevidely. A kdyz se zachovas napr dle presvedceni - neresnes mrtveho, priokrades ho tak mas plnej tell keců.
Odesláno 12.10.2007 08:15
To chapem, tiez sa mi tazko reaguje, ked sa ma moja postava dat do skupiny s niekym inym napriek svojmu presvedceniu len preto, ze inde nie je o co zavadit...Ja napr hraju sam protoze nechci byt v parte jen za cenu toho abych mohl expit nebo ciste jen proto aby se slo na poklad. Proste kdyz parta tak kdyz se postavy znaj, seznamily se, maj mezi sebou nejakej vztah a ne ze - Jdeme na krysy? ok Skocime na poklad k obrum? jasny a to mezi postavama ktery se nikdy nevidely. A kdyz se zachovas napr dle presvedceni - neresnes mrtveho, priokrades ho tak mas plnej tell keců.

Vzdy sa to da RP obkecat, ale je to potom take nutene...
#89 Host_Ariadna_*
Odesláno 12.10.2007 08:25
neni to zadne zasadni omezeni z posledni doby. Ono se to tak nejak kupilo postupne na sebe.Zase se zeptám.
At uz to byl "docasne dany" silene slaby drainer v DZ, zlehcene doupe orku, jednosussi zlaty dul, "docasne" vypnuti Daga pro lvl 30 ( posledni boss, ktery i postavy bez top vybavy mohli dat. Chapu ze se znalosti WB vam i zlaty dul pripada jako brnkacka, nicmene erpee taktika utajovani vseho zpusobuje, ze hracum se to tak jevit nemusi ).
Zapomela sem na neco ? jo. Predelani obchodnika z prodavace sipu na ... na co vlastne ? Na povolani, ktere ted asi moc lidi nedela. Tim myslim zhruba nikdo.
Vetsine lehcim pokladu se snizil maximalni lvl pro vybrani, aniz to bylo erpee nekde napsane. Takze postavy , ktere si jaktakz utvorili seznam, ktery poklad jde vybrat maxilmalne s jakym levelem to ted muzou "erpee objevovat a uzasne se u toho bavit " znova ....
Pak jsou tu jeste takove veci, u kterych clovek teprv vidi, kam to vsechno smeruje: Zakaz upraveni si vzhledu postavicky , uzasny script na prehazovani zbrani ( proti kteremu se nastesti zdvihla takova vlna nevole, ze i Olios musel pospisit s jeho zrusenim, jinak by na serveru snad uz behal uplne sam a nemohl delat uzasne statistiky o tom, jak je zlaty dul drancovan snad 100x vic nez tomu bylo v minulosti ... )
A konecne je taky trosku usmevne, jak se demona snazi tvarit, jak kdyby snedla erpe h....o a pritom cely svet je dimenzovan hlavne pro klasicky postavene PB s erpe naexpenyma vecma od damy a erpe nalootenyma prachama na veci z ST . Ti ostatni muzou tak akorat uvolnovat erpe na trhu....
Tak co, pripada ti to jako dostatecna odpoved , nebo mi odpovis, ze ti nerikam nic noveho ? Pak by ale stalo zato zamyslet se nad tim, kdepak asi mohla vzniknout chyba ...
Odesláno 12.10.2007 08:44
Zase se zeptám.
Podle me je miziva podpora RP, vim ze je to hodne na dms ale i tak by dle myho mela byt podpora od modulu samotnyho (ruzny serepeticky, mista ktery vyzarujou atmosferu atd) treba me mrzi ze napr pekny interierky jako sou oliosacky, vulkan atd si beznej hrac ani neprohlidne a je odkazan na to behat holyma lokacema s par stromama...jinak si myslim ze nekdo trebas zajde aby se odreagoval jinam a ejhle pohlti ho kouzlo cepu a dalsich vychytavek z vaultu :]
tot muj nazor ;]
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních