Skočit na obsah

Rychle equipnuti

• Please log in to reply
133 odpovědí na toto téma

#61 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 04.10.2007 15:16

Ano presne tak to je ted napsane, a podle reakci to i tak funguje. Dekuji.

Zobrazit příspěvek

No pokial som pochopil, z reakcii hracov , tak to tak velmi nefunguje, lebo o stani vo flate, neexistencii stitov a pod. pravidla nehovoria nic :yes:
  • 0

#62 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 15:17

Zobrazit příspěvek

podle d&d pravidel zustane postava pri prehazovani veci stat a cumi na nepritele jak vyorana mys ? Kdyz si predstavim, ze i ja v realu bych zvladla prehodit pres zada luk a vytahnout mec a jeste pri tom utikat pred nepritelem, postavy s atributama na urovni poloboha (dle d&d ) to nezvladnou ?
  • 0

#63 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 15:18

Ja ano - v logice toho, ze by nkdo v nejvetsi vrave boje zvedal ze zeme upadnutou zbran :( spadnout budiz, ale to kolo ve flatu IMO postrada logiku

Zobrazit příspěvek

Jakoukoli upravu delam vzdy ji zvazuji z pohledu vsemozneho selhani.
Vyndavani veci z invu je v NWN vec obecne velmi nebezpecna a casto vedle ke ztrate itemu ci k vytvoreni nesebratelneho itemu. Viz nekolik predchozich prispevku v Bugach.

Mozna ze se pletu ale, neplati podle pravidel pravidel d&D, ze budes li zbirat zbran behem boje (ci provozovat nejakou jinou cinost, napr pit lahve) ma na Tebe nepritel volny utok. Neboli flat neni vubec odveci.
  • 0

#64 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 15:18

Zobrazit příspěvek

cetl jsi vubec ty reakce?!
  • 0

#65 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 15:21

Ono zahodit vrhací sekeru a tím si automaticky uvolnit ruku pro bitevní sekeru asi bude ještě snažší než si před tasením dát luk na záda. Nerad bych kvůli tomu házel na obratnost. Jako wm nahmátnu vyvolenou zbran i poslepu.

Zobrazit příspěvek

jasně, ale dost dobře nelze řešit každej případ jinym způsobem, "dát luk na záda".. celkem nedovedu představit, jak tam bude držet.. nenosí se přes rameno-jako kabela na štorc? s tim si člověk těžko zabojuje, ráza a má ho zlomenej..
a házení? ono házet sekyrou je náramně těžký, během 6. sekund bych to viděl tak max 3 hody, navíc kde ty sekyry nosí?
aktuální stav neni dobrý, z hlediska hratelnosti neni dobrý ani předchozí...
  • 0

#66 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 15:22

Mozna ze se pletu ale, neplati  podle pravidel pravidel d&D, ze budes li zbirat zbran behem boje (ci provozovat nejakou jinou cinost, napr pit lahve) ma na Tebe nepritel volny utok. Neboli flat neni vubec odveci.

Zobrazit příspěvek

Ehm...tak jeste jednou - mluvila jsem o tom, ze mi prijde jako nesmysl, ze postava uprostred boje tu zbran zacne sbirat, tudiz kdyz to neudela, je nesmyslne i to, aby mely na ni potvory volny utok ;))
Jinak pokud neexistuje rozumejsi zpusob "potrestani", tak budiz, pokud to jinak bude fungovat jak ma, coz se podle reakci zatim nedeje.
  • 0

#67 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 15:22

podle d&d pravidel zustane postava pri prehazovani veci stat a cumi na nepritele jak vyorana mys ? Kdyz si predstavim, ze i ja v realu bych zvladla prehodit pres zada luk a  vytahnout mec a jeste pri tom utikat pred nepritelem, postavy s atributama na urovni poloboha (dle d&d ) to nezvladnou ?

Zobrazit příspěvek

Mas pravdu tak to neni, Pan jeskyne ti rekne ze to udelat nemuzes. Nebo ti zlomyslnjesi pan jeskyne rekne ze tvuj pokus vyrvat zbrane ze zavesu diky tve nadliske sile skoncil tak ze jsi si roztrhl pasek(batoh) a zbran se ti vali na zemi v tom zmatku a tvuj protivnik ti prave rozslapal zbirku lahvicek. V NWN takove moznosti nejsou. Proto bylo treba najit jiny zpusob ktery nascriptovat lze, diky kteremu se hra priblizi tomu jak to ma byt. (postavy nechteji zurive prehazovat zbrane za ucelem ziskani nejake vyhody navic)
  • 0

#68 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 15:25

Ehm...tak jeste jednou - mluvila jsem o tom, ze mi prijde jako nesmysl, ze postava uprostred boje tu zbran zacne sbirat, tudiz kdyz to neudela, je nesmyslne i to, aby mely na ni potvory volny utok ;))
Jinak pokud neexistuje rozumejsi zpusob "potrestani", tak budiz, pokud to jinak bude fungovat jak ma, coz se podle reakci zatim nedeje.

Zobrazit příspěvek

jasně, ale myslim, že george se snažil obejít chybující sundavaní na zem... takže bych navrhoval nechat nějakou vhodnou hlášku a aby člověk byl v tom kole cílem přiležitosťnáku..., jestli lze udělalt krátkodbý AC postih, to nevim.. ale viděl bych to na zbytečnou kompikaci
  • 0

#69 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 15:28

Opet se dostavam ke sve oblibene vete, ze 3 roky ziju v bludu, nebot jsem myslel ze hraju hru NWN, ale bohuzel hraju DnD simulator. :yes:
  • 0

#70 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 04.10.2007 15:35

Když už budeme zabíhat do detailů, tak by mě zajímalo odkud taháš ty tuny těch seker. Ale to jsou zbytečné detaily, no ne?

Zobrazit příspěvek

Jsi si začal. Ale možná bys mohl zařídit zrušení těch seker. Jo a taky sebou tahám 1ks náhradní brnění, 5 přileb, 8 krumpáčů, 8 truhliček od trpaslika a v nich plno krámů, náhradní bitevní sekery 2ks, plesové šaty 2ks, svatební šaty 1 ks, domácí oblečení 1 ks, luk, několik toulců a nepočítaně batohů (a pokud kopu, tak i mraky rudy v nich). Kdybys byl tak vod tý lásky a nezměrný dobroty, zasaď se prosím o to, aby se do inventáře vešlo mnohem míň, tohle bude asi nějakej bug, že toho tolik postavy poberou. :yes:
  • 0

#71 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 04.10.2007 15:38

Len tak mimochodom, tasenie zbrane prilezitostny utok nevyvolava v D&D. A AoE s flatom takisto nema vobec nic spolocne. Kazdopadne okodovat to tak aby to fungovalo ako v D&D v NWN s 3 flurry za round ani nejde :yes:
  • 0

#72 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 15:48

Len tak mimochodom, tasenie zbrane prilezitostny utok nevyvolava v D&D. A AoE s flatom takisto nema vobec nic spolocne. Kazdopadne okodovat to tak aby to fungovalo ako v D&D v NWN s 3 flurry za round ani nejde  :yes:

Zobrazit příspěvek

Taseni nevyvolava, ale pridrepnuti a zbirani zbrane ze zeme je jina kava.
Flat a AoE pravda spolecne nemaji nic ale je to o tom co jsem psal vyse, je to jedina nejblizsi moznost postihu.
Ber to tak ze na prehazovani zbrani Pan jeskyne pohlizi prisneji, naproti tomu, prezuti bot ci helmy v prudkem boji ho nechava chladnym.
  • 0

#73 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 15:55

Jsi si začal. Ale možná bys mohl zařídit zrušení těch seker. Jo a taky sebou tahám 1ks náhradní brnění, 5 přileb, 8 krumpáčů, 8 truhliček od trpaslika a v nich plno krámů, náhradní bitevní sekery 2ks, plesové šaty 2ks, svatební šaty 1 ks, domácí oblečení 1 ks, luk, několik toulců a nepočítaně batohů (a pokud kopu, tak i mraky rudy v nich). Kdybys byl tak vod tý lásky a nezměrný dobroty, zasaď se prosím o to, aby se do inventáře vešlo mnohem míň, tohle bude asi nějakej bug, že toho tolik postavy poberou.  :yes:

Zobrazit příspěvek

Aspiruješ na Brudrafonova pobočníka? To doufám že ne.

Já se snažím najít nějaké řešení. Když se na to budeme dívat z trošku širšího pohledu, tak zjistíme že je torchu hloupé aby postava co je mrštná jako deset koček najednou nebyla schopna v boji schovat luk a vytáhnout dýku, meč apod. Zato trpaslík v těžké zbroji asi nebude zrovna mistr akrobacie, a rozhodně si netroufne přehodit kuši na záda když se na něj zrovna hrne ork s palicí. Tudíž mým cílem bylo poukázat na to že ne automaticky by měl tento nový systém účinkovat na každého.
Když budu vše brát do detailu tak by to nebyla hra ale simulátor, každá hra vychází z nějakých podkladů, více či méně realných, tak sem prosím netahej takové zbytečnosti co jsi napsal výše. Samosebou pro tebe by to byla nevýhoda nějaký hod na dex. že? Očekával jsem že ti co mají silové buildy budou prskat.

Ale z jiného soudku, nejde tedy jen pozdržet tu změnu zbraní do dalšího kola? HIPS jak jde vidět jinde jde pozdržet, proč tedy neudělat aby se dobojovalo dané kolo s tou zbraní co držím a poté by došlo k přehození zbraní? Bez toho aniž bych bych kolo ve flatu, vypadával zbraň z ruky atd. Prostě pouhé pozdržení, na začátku dalšího kola by bez jakkýchkoliv postihů došlo k prohození zbraní.
  • 0

#74 Host_Weathereye_*

Host_Weathereye_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 15:59

Zajimalo by me kdo to vymyslel. GGeorg se stale odvolava na DM. Takze oni? Doposud DM delali hru vice zabavnou, ne flustrujici, alespon pro slusneho hrace, pokud vim.
  • 0

#75 Stínový špeh

Stínový špeh

Neznalý

• Hráč
  • 8 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:01

No upřímě, je to asi věc co zpestřuje hru.. to tomu vytknout nemůžu. Ale zamyslel se někdo nad tim, jaký problém se zastrčením zbraní do pásku a přehození luku ze zad má třeba zloděj, který má DEX 34 +? To už zase to RP zpestření hry trochu popíra.
  • 0

#76 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:01

Zajimalo by me kdo to vymyslel. GGeorg se stale odvolava na DM. Takze oni? Doposud DM delali hru vice zabavnou, ne flustrujici, alespon pro slusneho hrace, pokud vim.

Zobrazit příspěvek

No troufám si říct že DM na takovýma ptákovinama vůbec nedumají. Mohli by spíš vymýšlet kvesty, je to dobře půl roku co mě žádnej ve hře nepotkal, ale to je jen tak na okraj... :yes:
  • 0

#77 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 16:03

koukam, ze za chvili zbyde vedeni a vsichni ostatni se budou nazyvat Brudrafoni. :yes:
  • 0

#78 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:05

koukam, ze za chvili zbyde vedeni a vsichni ostatni se budou nazyvat Brudrafoni.  :yes:

Zobrazit příspěvek

šmarja neotravuj. tak dobře... brudrafoni a ariadny, ať nediskriminujeme ženskou část populace.

Pardon Ariadny... ať tě chudinko (chudacku) nekomolim :grin:

Příspěvek upravil Garret: 04.10.2007 16:12

• 0

#79 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:07

No tohle opatreni mi prijde takove divne...

Priklad: Kdyz v DO lakam lukem samana, v prostoru uz tak nebezpecnem diky neznicitelnym,podivne reagujicim dverim, on se na me rozbehne, coz je mym cilem, zahodim luk a chci vytahnout zbrane na blizko (2 kukri). A chci se schovat za roh, aby se me nedotkl tim osklivym prstikem. Jenze kdyz mi zbran vyklouzne z ruky a ja tam zustanu stat, tak saman si vklidu ke me pribehne a da mi prst, fujtajbl.
Preci kdyby se mi neco takoveho stalo, tak se neohybam pro tu jednu zbran a cekam az ke me ten smejd prijde, ale utikam se schovat, zivot je mi preci prednejsi nez nejaka kudlicka, vytahnu druhou zbran kterych mam jako spravny dobrodruh vsude po opascich plno a pak si pujdu trebas tu zbran vybojovat zpatky zejo.
Logicke by i bylo, kdyz v zachvatu boje nebudu luk pripinat nekde na zada, ale zahodim jej bokem na zem a tasim zbrane na blizko, nepritele rozsekam, zvednu ze zeme luk, a z vesela kracim dal.
Muze se taky stat ze treba pri rychlem taseni zbrane mi vyklouzne z ruky a nepodari se mi ji vytahnouz z pouzdra, taky ta zbran teoreticky pri pokusu o rychle taseni muze vyklouznout ze spocenych rukou a majznout po hlave partaka stojiciho za mnou, ale urcite tam nebudu stat a cekat az me nepritel rozseka. Ustoupim a zvolim dalsi taktiku jak postupovat.

Toz tot muj nazor na vec, sory ze sem tu kravinu tak rozepsal. :yes:
  • 0

#80 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:11

......Samosebou pro tebe by to byla nevýhoda nějaký hod na dex. že? Očekával jsem že ti co mají silové buildy budou prskat. ......

Zobrazit příspěvek

To si piš, že budou prskat. Je to zase další nesmyslné znevýhodnění oproti dexařům....
  • 0

#81 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:14

Zobrazit příspěvek

Olios vi, jestli se nektere zmeny vubec diskutuji s vedenim. Mnohdy mam pocit ze se udelaj nejaky zmeny, ktery sou sice fajn, ale aby se nereklo, soupne si tam nejakej sotek jeste neco, co jakoze vykoumal uplne moc, ale ouha... flame?

Teda, z posledni doby myslim.
  • 0

#82 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 16:14

To si piš, že budou prskat. Je to zase další nesmyslné znevýhodnění oproti dexařům....

Zobrazit příspěvek

se mi libi, jak se dokaze dexar se silakem pohadat o necem, co se ani nezavedlo a pravdepodobne ani nezavede. :yes:
  • 0

#83 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:16

......

Zobrazit příspěvek

A to by nestačilo, aby hráč pouze přišel o zbytek útoků v kole?
Proč mu musí vypadávat zbraň? Jenom kvůli tomu, aby si ji musel sbírat?
A co takovej mnich? Taky mu budeš pokládat na zem rukavice (což se samosebou nesmysl) když si rychle vezme do ruky luk?
A nahradíš hráčům jejich zbraně, když jim to spadne na zem a buum, spadne hra (což se dříve nebo později přihodí)?
A vůbec, nechceš ty svoje "výmysly" nejprve někde otestovat, než to vypustíš mezi hráče?
  • 0

#84 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:16

Já se snažím najít nějaké řešení. Když se na to budeme dívat z trošku širšího pohledu, tak zjistíme že je torchu hloupé aby postava co je mrštná jako deset koček najednou nebyla schopna v boji schovat luk a vytáhnout dýku, meč apod. Zato trpaslík v těžké zbroji asi nebude zrovna mistr akrobacie, a rozhodně si netroufne přehodit kuši na záda když se na něj zrovna hrne ork s palicí. Tudíž mým cílem bylo poukázat na to že ne automaticky by měl tento nový systém účinkovat na každého.
Když budu vše brát do detailu tak by to nebyla hra ale simulátor, každá hra vychází z nějakých podkladů, více či méně realných, tak sem prosím netahej takové zbytečnosti co jsi napsal výše. Samosebou pro tebe by to byla nevýhoda nějaký hod na dex. že? Očekával jsem že ti co mají silové buildy budou prskat.

Ale z jiného soudku, nejde tedy jen pozdržet tu změnu zbraní do dalšího kola? HIPS jak jde vidět jinde jde pozdržet, proč tedy neudělat aby se dobojovalo dané kolo s tou zbraní co držím a poté by došlo k přehození zbraní? Bez toho aniž bych bych kolo ve flatu, vypadával zbraň z ruky atd. Prostě pouhé pozdržení, na začátku dalšího kola by bez jakkýchkoliv postihů došlo k prohození zbraní.

Zobrazit příspěvek

Mě přijde hloupé, aby postava, která právě zahodila sekerku a má tedy volnou ruku nedokázala tasit sekeru, s kterou to setsakra umí, co do toho pleteš třeba jen obratnost, proč ne třeba sílu u trpaslika? Ta sekera je těžká a myslim, že nekdo, kdo s ní leta bojuje s ní nejakej cvik má aby ji čapnul dost pohotově.
Tady se něco pohnojí, něco, co nikomu nevadilo a pak se to všelijak bude látat aby to nebyl až takovej opruz co? To mi připomíná, jak se kvůli jednomu hráči zaváděli pkp body nebo co to bylo, plno lidí s tim asi mělo práci, všichni byli nasr... protože pak nesměli do města ani když někoho zabili v sebeobraně a nakonec se to zrušilo. Přitom řešení bylo prosté, zabanovat to PKčko. Tady se dycky něco honem vysmahne, a pak se tu všichni nestačej divit. Nakonec se to všelijak upravuje a opravuje, naštvaný sou jak hráči, tak autor úpravy. To je opravdu tak strašidelnej bug, že někdo díky tomu zabije ettina o ránu dřív? Používal to tu někdo tak šíleně, že kvůli tomu maj mít všichni problém? PROSÍM Tě radši udělej ještě 200 podivných slepic co vypadají jak ta jedna trpaslice, to aspoň lidi pobaví a něšpekuluj nad tím, jak látat něco, co je stejně zbytečný a nikomu to nevadilo.
  • 0

#85 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:20

Heh Pee, protri si oci a mozna zjistis ze v tomhle pripade stojim na stejne strane jako ty.
  • 0

#86 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:22

Heh Pee, protri si oci a mozna zjistis ze v tomhle pripade stojim na stejne strane jako ty.

Zobrazit příspěvek

OK, tak řekni, kdo to zplodil a pak dodej, že Ti to přijde jako hloupý a nevymejšlej nějaký záplaty.
  • 0

#87 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:24

Len tak mimochodom, tasenie zbrane prilezitostny utok nevyvolava v D&D. A AoE s flatom takisto nema vobec nic spolocne. Kazdopadne okodovat to tak aby to fungovalo ako v D&D v NWN s 3 flurry za round ani nejde  :yes:

Zobrazit příspěvek

já to ani tak nemyslel, řekl sem to snad tak? AoO beru jako lepší variantu postihu než flat :grin:
EDIT: myšleno tak, že přezbrojení v jednom kole bude fungovat jako pití lahve (způsobé AoE) a tím to hasne, jako kdyby člověk tím, že přehodil dal nepřiteli útok na víc, padání zbraně na zem je příliš riskantní z hlediska stability...
  • 0

#88 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:26

Jakoukoli upravu delam vzdy ji zvazuji z pohledu vsemozneho selhani.
Vyndavani veci z invu je v NWN vec obecne velmi nebezpecna a casto vedle ke ztrate itemu ci k vytvoreni nesebratelneho itemu. Viz nekolik predchozich prispevku v Bugach.

Mozna ze se pletu ale, neplati  podle pravidel pravidel d&D, ze budes li zbirat zbran behem boje (ci provozovat nejakou jinou cinost, napr pit lahve) ma na Tebe nepritel volny utok. Neboli flat neni vubec odveci.

Zobrazit příspěvek

jestli jsem to spravne pochopil, tak se nas tu snazis presvedcit o tom, ze script na prevenci proti dosazeni vice utoku (ktery jsi dokonale zmrsil a dela akorat hovadiny nez aby nejak zlepsoval hratelnost) je genialni a funguje tak jak ma? rozumim tomu dobre jo? ja bych tinerad krivdil

ps: kdyz prehazuju zbrane, proc do toho pletes nejake sbirani zbrani? osobne pokud bych chtel v boji prezbrojit, hodim stavajici zbran na zem a z pochvy u opasku vytahnu novou a garantuju ti ze me to nejen nezabere vic jak vterinu, ale ani me to v boji nijak neomezi (beru samozrejme pripad ze se na me zene souper, ja po nem strelim z luku, odhodim luk a nez dobehne mam taseno a jsem pripravenej na boj tvari v tvar, neco jineho by bylo nejake prezbrojovani primo v duelu, i kdyz i to lze provest presne stejnym zpusobem-konkretne zvetsim vzdalenost, zahodim zbran a tasim kyzenoupobocni)

a i kdybych nahodou prisel o utoky, coz je pravdepodobne, nohy funguji stale, takze nejaky flat rozhodne neni na miste, nohy slouzi od toho aby menili vzdalenost a dostavali me tak z dosahu souperovy zbrane, pokud ruce zrovna nemohou efektivne utocit/kryt
  • 0

#89 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:28

OK, tak řekni, kdo to zplodil a pak dodej, že Ti to přijde jako hloupý a nevymejšlej nějaký záplaty.

Zobrazit příspěvek

no podle toho co tu ctu to asi delal gG, a rozhodne me pripadne ze se to dostalo do modulu bez poradneho testu, tak to vidim ja. Já jsem řekl že s tou úpravou nesouhlasím. Nikdy jsem ten bug nepovažoval za důležitej, podle toho co jsem slysel nejde jen o ty utoky, ale ma to i dalsi stranky veci, ktere bych tu nechtel rozsirovat. Navrhl jsem mu jestli by to neslo upravit tak jak jsem psal vyse (tedy pozdrzeni vymeny zbrani do dalsiho kola), a on me odpovedel ze by to slo, tak uvidime jak se to dal vyvine.
Me nikdy nenapadlo že se kvuli takove pitomine strhne takovy flame.

editovano, trochu jsem se do toho zasmodrchal:-)

Příspěvek upravil Garret: 04.10.2007 16:30

• 0

#90 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:30

Me nikdy nenapadlo že se kvuli takove pitomine strhne takovy flame.

Zobrazit příspěvek

Ta pitomina je jen povestna kapicka, do vrchovateho poharu... esli si rozumime :yes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních