Skočit na obsah

Fotka

okradanie mrtvol

• Please log in to reply
165 odpovědí na toto téma

#61 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 14:36

Asi většině došlo, že já toto myslela opravdu ironicky a dělala si srandu sama ze sebe, protože nejsem upjatá blbka, co se bere nenormálně vážně, ale to ti asi bohužel nedošlo.

Ráda bych s tebou dál vedla vtipnou konverzaci, ale pro zábavu okolních čtenářů by k tomu byli vhodní dva soupeři na stejné úrovni, zde se nám to bohužel trochu vymklo, tak snad jindy.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

No k tomu jestli jsi nebo nejsi blbka by šla vést vcelku dlouhá polemika :grin: jak jinak nazvat tvoji stať o češtině v tématu o okrádní mrtvol

Nicméně ja se na tvou uroveň pokusil snižit to že jsi to nebyla schopna docenit u je tvůj boj a radeji nikdy než jindy
  • 0

#62 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 14:36

Jo a koukali jste na Smrtonosou past 2?
  • 0

#63 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 14:37

No k tomu jestli jsi nebo nejsi blbka  by šla vést vcelku dlouhá polemika  :grin: jak jinak nazvat tvoji stať o češtině v tématu o okrádní mrtvol

Nicméně ja se na tvou uroveň pokusil snižit to že jsi to nebyla schopna docenit u je tvůj boj a radeji nikdy než jindy

Zobrazit příspěvek

No nejsi ty opravdu pusinka? :laugh:
  • 0

#64 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 11.06.2007 14:37

No nic prave jsem o te nejlepsi  češtinářce ztratil iluze snad aspon umí vařit a prát
ps Masloni doufam ze je to chyba jinak budu za bůvola já  :grin:

Zobrazit příspěvek

Jinak tedy, Godzillo, nemysli si, že mi tvá češtinářská lenost nevadí! A rozhodně si nemysli, že tě tady nějak obhajuju, či se tě dokonce zastávám :laugh:
  • 0

#65 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 14:38

Ráda bych s tebou dál vedla vtipnou konverzaci, ale pro zábavu okolních čtenářů by k tomu byli vhodní dva soupeři na stejné úrovni, zde se nám to bohužel trochu vymklo, tak snad jindy.  :grin:

nezoufej a napis Bratrstvu cerno/cervene ruze. To by jsme tomu daly, kdiby sme ti nenasly vhodnyho kandytada. :laugh:
  • 0

#66 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 14:47

Skuste sa udrzat na aspon mierne slusnej urovni vyjadrovania. Inak pustim z retaze zamocnika Carriotha. :laugh:
  • 0

#67 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 14:53

A k teme. :laugh:
Bard je lumpik a vecne bez penez, takze kdyz zakopne nekde o neboztika s plnym mescem zlataku, rad si prilepsi.
(Mno, udelal jsem to jen 1-2x ale preci :grin: )
  • 0

#68 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 15:04

Jinak tedy, Godzillo, nemysli si, že mi tvá češtinářská lenost nevadí! A rozhodně si nemysli, že tě tady nějak obhajuju, či se tě dokonce zastávám  :laugh:

Zobrazit příspěvek

:grin: i ja tě mám rád
  • 0

#69 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 11.06.2007 15:28

Lop

Z nastroju skodicich ostatnim postavam zustava tedy pouze moznost vzit mrtve postave penize co ma u sebe. K tomu snad jen jedine. Bonzovat na foru ze Franta Pepa z Kobylina mi vzal prachy kdyz jsem lezel zdochlej v DO...je bezpredmetny. Franta Pepa proste vylootoval mrtvolu stejne jako jakoukoliv jinou. Pokud mrtvola nechce byt lootovana, penize si proste necha v bance.
vs.

Gobbo
Další poznatek:
Při kvestu, většího nebo menšího, se (alepson pod moji taktovkou) bude orkadat jedine herne, tedy Rp stylem. Kdokoliv, kdo bude "lootit" mrtvoly hracu na to dojede dost skarede. At uz tim ze mu seberu nejaky itemy nebo par levliku.
tak ted vážně nevím

Zobrazit příspěvek

Neplest si lootovani inventare pomoci pickpocketu(naprosta svinarna) a vybrani mesce pomoci hulky. :laugh:
(druhy odstavec taky znaci zneuzivani Questu)

p.s. pickpocket jsem na hrace nepouzil nikdy, a okradeni mrtvoly hulkou pouze jednou.
(kdyz se muj lvl 6-7 drowi carodej ubranil utoku lvl 11-12 klerdy..uz to bylo davno.)

Příspěvek upravil Scourge: 11.06.2007 18:17

• 0

#70 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 15:38

Skuste sa udrzat na aspon mierne slusnej urovni vyjadrovania. Inak pustim z retaze zamocnika Carriotha.  :grin:

Zobrazit příspěvek

souhlasím z Voodem, ale pustím z řetězu zcela jiné zvíře :laugh:
  • 0

#71 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 15:41

Pick pocket je hnus. Se mi pěkně naježily chlupy když se mi jednou v Alicii objevilo ve výpisu "Získaný předmět Boží Spása"...v tý hcvíli jsem jí měl zrovna na pár minut sundanou. Ztratit během vteřiny 400K expů kvůli nějakýmu troubovi s Pick pocketem......asi bych byl hodně sprostej.......Mimochodem.něco mi to připomíná, že jo Godzillaku :laugh: :grin:
  • 0

#72 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 15:43

souhlasím z Voodem, ale pustím z řetězu zcela jiné zvíře  :grin:

Zobrazit příspěvek

Nechápu proč, sprostě tu nikdo nemluví, jen jsme si vyměnili pár názorů. Ať už uctivější nebo přízemnější formou.
Kdybyste raději řešili důležitější věci :laugh:
  • 0

#73 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 15:46

souhlasím z Voodem, ale pustím z řetězu zcela jiné zvíře  :laugh:

Zobrazit příspěvek

amnestie pro zabanované:)
  • 0

#74 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 16:13

Vici se vraci? Juuu, hurrraaaaa, VICI na hrad. :laugh:
  • 0

#75 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 16:33

Vici se vraci? Juuu, hurrraaaaa, VICI na hrad. :laugh:

Zobrazit příspěvek

ten už je tu dávno:)
  • 0

#76 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 16:35

Nechápu proč, sprostě tu nikdo nemluví, jen jsme si vyměnili pár názorů. Ať už uctivější nebo přízemnější formou.
Kdybyste raději řešili důležitější věci  :laugh:

Zobrazit příspěvek

třeba čestinu :))
  • 0

#77 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 16:56

Pick pocket je hnus. Se mi pěkně naježily chlupy když se mi jednou v Alicii objevilo ve výpisu "Získaný předmět Boží Spása"...v tý hcvíli jsem jí měl zrovna na pár minut sundanou. Ztratit během vteřiny 400K expů kvůli nějakýmu troubovi s Pick pocketem......asi bych byl hodně sprostej.......Mimochodem.něco mi to připomíná, že jo Godzillaku :grin:  :grin:

Zobrazit příspěvek

Takže mě chápeš? :laugh:
  • 0

#78 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 11.06.2007 17:09

ten už je tu dávno:)

Zobrazit příspěvek

Zatim ale moc vidět neni :laugh:
...paranoidne se rozhlizi kolem a busi na drevo co mu sily staci.

• 0

#79 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 20:24

Takže mě chápeš?  :grin:

Zobrazit příspěvek

No už to tak vypadá :laugh:......poučil jsem se
  • 0

#80 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 07:36

Takze reakce na pana uzasneho Ex DM Dariona ktery v hrud se bijice omlacuje druhym pravidla o hlavu ale jak uz tak bezne druhym kaze vodu sam sobe vino
/cite
nejak jsi tam zapomel napsat o tvem relogovani. Pravda nikdo nemusi vedet ze ty pravidla porusujes taky. Mozna kdybys nerelogoval /neporusoval pravidla/ zbytek by se nestal. Ale jak pises, tvoje ego to vazne spatne snasi.
/cite

takze aby nedoslo k nejakemu nedorozumeni odpovim ti verejne

ano relogl sem nemam rad styl tveho hrani u kohokoliv :grin: ale jsem i ochoten akceptovat hru cloveka ktery me prinasi pobaveni sveho casu xavier parkrat bojoval s Tahou boruvkou a sonou sejmuli me okradli ale prineslo me to zabavu a bylo to v ramci hry a nejde k tomu nic rict
takze priznavam ano relogl sem po ty kradezi a chtel si to s teobu vyridit bohuzel tvym resenim je odlog pri hrozbe okradeni s takovyma se bohuzel cokoliv spatne resi ale i to by slo prekousnout on neni az takovy rozdil mezi tim relognout za jinou nebo odlognout aby te nekdo neokradl co me vsak udivuje jak ty dokazes druhym kazat o porusovani pravidel a predkladat vytahy z nich :blink: nejsi ty nejaky politik? Otevrene priznavam ze se me tvoje jednani hnusi byl sem ochoten to resit aspon pokusem o RP nabidl sem ti ze za vraceni penez ti neco usiju :laugh: a to ti reknu ja cholerik sem byl jeste velice hodny bohuzel RP neuznavas s nabidkou si me poslal k sipku smula...

takže chopte se mě pochopové neb jsem zhřešil :grin: sice mam tucha ze sem to nekteremu DMku uz rikal ale nejak nevim ted komu

Nicmene doufam ze tak skvely prinos demony jakym pan Darion dozajista je v kratke dobe rozsiri rady DM protoze nekoho s tak kvalitnim pristupem a neochvejnym moralnim kodexem nemuzeme opomijet

PS Amazonce zlatíčku bud tak hodna projed me tam chyby a posli me pripadne korekturu dostanes odeme za to kupon na ress zdarma

PPS stejen je sranda ze ja vlastne chudaka Dariona donutil ty pravidla porusovat on vlastne za nic nemuze on prece by nemohl to vsechno oni ne ja :grin:
  • 0

#81 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 07:42

Musim uznat, ze Godzillak ma pravdu. Je to cholerik. :laugh:
  • 0

#82 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 07:46

Musim uznat, ze Godzillak ma pravdu. Je to cholerik.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ja nepopiram me u hry prdne v makovici a rvu i na kamarada :grin: ale proc spoustec tohoto je zrovna pocitac nechapu

ps jako nwn je jeste hadr ale uplny des je semnou hrat nejaky 3Dcko ala CS a podobne mozna za to muze vysoka hladina adrenalinu fakt nevim ale strilecky sou fakt extrem :grin:
  • 0

#83 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 07:47

Neplest si lootovani inventare pomoci pickpocketu(naprosta svinarna) a vybrani mesce pomoci hulky. :laugh:
(druhy odstavec taky znaci zneuzivani Questu)

p.s. pickpocket jsem na hrace nepouzil nikdy, a okradeni mrtvoly hulkou pouze jednou.
(kdyz se muj lvl 6-7 drowi carodej ubranil utoku lvl 11-12 klerdy..uz to bylo davno.)

Zobrazit příspěvek

nic si nepletu jde čistě o odebrání peněz mrtvole..nic jiného žádnej pickpocket
  • 0

#84 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 07:49

PS Amazonce zlatíčku  :grin: bud tak hodna projed me tam chyby a posli me pripadne korekturu dostanes odeme za to kupon na ress zdarma

Eh.. děkuji, ale já mám dost přátel, pro které je služba oživení a to zdarma, zcela samozřejmostí, takže tuto tvoji nabídku ráda nevyužiji. :laugh:
Navíc jak jsem řekla včera, zažili jsme spolu spooooustu legrace, ale všechno krásné má svůj konec.. Přeju tobě i všem hezký den :grin:
  • 0

#85 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 07:55

Ja nepopiram me u hry prdne v makovici a rvu i na kamarada  :grin:  ale proc spoustec tohoto je zrovna pocitac nechapu

ps jako nwn je jeste hadr ale uplny des je semnou hrat nejaky 3Dcko ala CS a podobne mozna za to muze vysoka hladina adrenalinu fakt nevim ale strilecky sou fakt extrem  :grin:

Zobrazit příspěvek

A proto dopuručuji hrát klidné adventury, pokocháte se krásnou grafikou, zaměstnáte mozek hádankami, budete mít radost, když odhalíte nové souvislosti, postupy, cesty ven, na všechno máte čas a klid... takže z vás nevyrostou cholerici s tikem v oku a nervama na pochodu :laugh:
  • 0

#86 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 08:04

Eh.. děkuji, ale já mám dost přátel, pro které je služba oživení a to zdarma, zcela samozřejmostí, takže tuto tvoji nabídku ráda nevyužiji.  :grin:
Navíc jak jsem řekla včera, zažili jsme spolu spooooustu legrace, ale všechno krásné má svůj konec.. Přeju tobě i všem hezký den  :grin:

Zobrazit příspěvek

To je divny a ja myslel ze jsem u toho Cyboxe ressoval tebe :grin: jeste s nekym asi jsem se spletl

PS na hadanky mam skolu na relax a uklidneni v podobe adrenalinoveho soku mam demonu :blink:

PPS opravdove uklidneni ale ziskavam jinde :laugh: neni nic hezciho nez cumet na tu nasi zlutou ceskou placku z vejsky
  • 0

#87 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 08:08

:laugh: Leč se slzou v oku a velmi nerad, včerejší okolnosti mě přiměli rovněž se vyjádřit k tomuto tématu. Okrádání ležících jejichž duše ještě neopustila místo skonu je (pánové či dámy nahoře odpustí) PRASÁRNA. Včera jeden svatý muž, jež se dokonce pyšní šlechtickým titulem ve svém jméně a dle ozáření jeho mocného meče bych tipoval, že patří mezi nás hodné, svaté a spravedlivé stanovil cenu života na 6800,- Alicijských zlatých. Tato cena zdá se mi poněkud přemrštěná a proto na vědomost se dává, že pánové Wries a Boldar po diskuzi ve svých chrámech, vybýrati budou po 1000,- zlatých za úkon z nejtěžších a to navracení duše do těla. VŠECHNY opakuji VŠECHNY peníze takto vybrané budou následně předány nekterému z lordů (či vyšší moci) a poslouží doufejme k nápravě škod vniklých ve městě po nájezdu temnoty.
Staniž se.
  • 0

#88 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 12.06.2007 08:11

To okradani je pekne teda...az ted jsem si vsim ze me nekdo pri tej bitve ocesal o par kaminku a jeden item...a to jsem ani jednou neumrel.Jestli to ten zlodejicek cte,tak se snim rad domluvim a vykoupim zpet.
  • 0

#89 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 08:22

To je divny a ja myslel ze jsem u toho Cyboxe ressoval tebe :grin: jeste s nekym asi jsem se spletl

PS na hadanky mam skolu na relax a uklidneni v podobe adrenalinoveho soku mam demonu  :grin:

Zobrazit příspěvek

Aha, tak tos byl ty? Tak to už je mi pak všechno jasný :grin: Pak už chápu, proč se ta postava chovala tak divně... Ano, zvedal jsi mě poprvé a naposled. Byla jsem ti vděčná, že jsi pro nás přišel na nelehký místo, protože zrovna ve hře nebyl nikdo známy. Ale když jsem ti bez odezvy asi po páte poděkovala, jediná odpověď, které jsem se dočkala, byla: "No to jsem zvědavej, jestli byste pro mě taky přišli". :laugh: No prostě stejně ofenzivní chování, jako tady. Já chodím pro cizí hráče zcela běžně a nedělám to na protiúčet, ani za peníze. Párkrát mi někdo dal proviant, ale to jen ze své vlastní vůle.. Navíc ještě vyléčím partu, nakouzlím, když je čas prohodím něco RP. No ale každý hrajeme po svém, že. :blink:
  • 0

#90 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 08:42

Zobrazit příspěvek

:laugh: a ja snad po vas neco chtel, ja se uz jen bavim protoze kdyz ja potrebuji pomoct vetsinou lide maji tendence pomoc druhym neoplacet a u tebe nepochybuji o tom samem

a to ze sem te ignoroval prisud jen tomu ze jsem mozna o tve diky nestal :grin: plane kecat a dekovat do nebes umi kazdy :grin: to prave se ukaze az budu potrebovat pomoct ja do ty doby me muzes dekovat 5x 10x 100x a je me to vcelku ukradeny
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních