Takze reakce na pana uzasneho Ex DM Dariona ktery v hrud se bijice omlacuje druhym pravidla o hlavu ale jak uz tak bezne druhym kaze vodu sam sobe vino
/cite
nejak jsi tam zapomel napsat o tvem relogovani. Pravda nikdo nemusi vedet ze ty pravidla porusujes taky. Mozna kdybys nerelogoval /neporusoval pravidla/ zbytek by se nestal. Ale jak pises, tvoje ego to vazne spatne snasi.
/cite
takze aby nedoslo k nejakemu nedorozumeni odpovim ti verejne
ano relogl sem nemam rad styl tveho hrani u kohokoliv

ale jsem i ochoten akceptovat hru cloveka ktery me prinasi pobaveni sveho casu xavier parkrat bojoval s Tahou boruvkou a sonou sejmuli me okradli ale prineslo me to zabavu a bylo to v ramci hry a nejde k tomu nic rict
takze priznavam ano relogl sem po ty kradezi a chtel si to s teobu vyridit bohuzel tvym resenim je odlog pri hrozbe okradeni s takovyma se bohuzel cokoliv spatne resi ale i to by slo prekousnout on neni az takovy rozdil mezi tim relognout za jinou nebo odlognout aby te nekdo neokradl co me vsak udivuje jak ty dokazes druhym kazat o porusovani pravidel a predkladat vytahy z nich

nejsi ty nejaky politik? Otevrene priznavam ze se me tvoje jednani hnusi byl sem ochoten to resit aspon pokusem o RP nabidl sem ti ze za vraceni penez ti neco usiju

a to ti reknu ja cholerik sem byl jeste velice hodny bohuzel RP neuznavas s nabidkou si me poslal k sipku smula...
takže chopte se mě pochopové neb jsem zhřešil

sice mam tucha ze sem to nekteremu DMku uz rikal ale nejak nevim ted komu
Nicmene doufam ze tak skvely prinos demony jakym pan Darion dozajista je v kratke dobe rozsiri rady DM protoze nekoho s tak kvalitnim pristupem a neochvejnym moralnim kodexem nemuzeme opomijet
PS Amazonce zlatíčku bud tak hodna projed me tam chyby a posli me pripadne korekturu dostanes odeme za to kupon na ress zdarma
PPS stejen je sranda ze ja vlastne chudaka Dariona donutil ty pravidla porusovat on vlastne za nic nemuze on prece by nemohl to vsechno oni ne ja