okradanie mrtvol
Odesláno 15.04.2007 10:17
Okradate mrtvoly?
Ak ano ake pohnutky vas k tomu vedu?
Ako to robite? (rozohrate okolo toho nejaky scenku, alebo len tak pridete a oberete mrtvolu)
Odesláno 15.04.2007 10:23
Odesláno 15.04.2007 10:29
tak to dej do ankety ne?Mam len taku otazku/otazky na siroku verejnost...
Okradate mrtvoly?
Ako to robite? (rozohrate okolo toho nejaky scenku, alebo len tak pridete a oberete mrtvolu)
Odesláno 15.04.2007 10:30
vubec nemuzou vedet kdo je okradl

Odesláno 15.04.2007 10:42
No v podstatě je to prostě mrtvola a ta zhola nic nepotřebuje:) kdyby to šlo, tak jí třeba svléknu a....ne to ne....ty věci si vemu, nechám si celou výbavu, tedy když se mi to hodí, a jdu dál:)
ked sa na to pozries ako psotava tak je to taka ista mrtvola ako nejaka priserka...
na druhu stranu za kazdou postavou je hrac, ktory velmi dobre vie ze okrada ineho hraca a ze ho tym pravdepodobne nahneva... Zda sa ti to v poriadku? ....
Na druhej strane ked je pekne zahrane okradanie tak sa na tom da pekne pobavit... Zaujma ma ci hrac, ktory okrada to robi pretoze moze, pretozi si chce prilepsit, alebo preto ze sa chce pobavit, alebo z nejakeho uplne ineho dvovodu.
lidi v okradani nehrajou RP protoze kdyz jsou mrtvy a jak je ozivi tak jdou hned za mknou a rikaj naval prachy
vubec nemuzou vedet kdo je okradl devil.gif devil.gif
toto nieje odpoved na otazku ktoru som polozil... ;) ale je to dobry namet na dalsiu diskusiu
Odesláno 15.04.2007 10:50
Odesláno 15.04.2007 11:09
Mno, pokud jsem ti tím okradením způsobil takové příkoří, tak se omlouvám a těch 1.500 zlatek mu klidně vrátímMam len taku otazku/otazky na siroku verejnost...
Okradate mrtvoly?

Můj pohled na věc je ten, že pokud postava najde mrtvolu člověka v dungu plném oblud zcela nehumanoidního zjevu, tak jí asi dojde, že to je dobrodruh. A každá postava na Démoně asi ví, že mrtvola jde oživit, takže to není o tom, že by postava nevěděla, že pravděpodobně bere peníze obyvateli Alicie, kterého někdo za chvíli oživí. Je to prostě o charakteru postavy. Pokud má žaludek na to, aby se k té páchnoucí hromadě masa přiblížila a povahu dostatečně zlou nebo třeba majetnickou na to, aby kradla, tak je okradení v pořádku.
Pak je tu pohled hráče, a ten by se měl snažit, aby se bavil on i ostatní (no, možná naivní představa, ale snažím se tím řídit). Pokud mrtvole ukradnu tisícovku, tak to toho okradeného pravděpodobně nijak moc nenaštve, protože to pro něj nejsou velké peníze. Pokud ukradnu 20k, klidně se s dotyčným domluvím, že mu to ooc vrátím, protože to už mu může docela pokazit náladu, a zábava hráčů má podle mě přednost před hraním role za každé situace. Ono i tu tisícovku klidně vrátím, když to ten hráč bude pociťovat jako moc velkou újmu (a napíše mi to, a ne stylem "Za to tě zabiju, ty haj***!"

Takže abych to shrnul: mrtvoly okrádám, jen když zrovna hraju zlou postavu. Důvodem je povaha té postavy. A ne, scénku většinou nedělám, maximálně si pro sebe něco zabručím. Nějak mi přijde divný trpět nad mrtvolou 5minutovým záchvatem monologu. Rozhlídnout se na všechny strany, a když není nikdo v dohledu, rychle okradnout a zmizet z místa činu, to mi přijde jako postup, který by doporučilo 9 z 10 zlodějů

---------------
Zvedání klerikem - to je právě o té zábavě hráče. Správně by to chtělo čekat, až někdo půjde kolem, ale já to nedělám a neznám nikoho, kdo by to dělal. Času na hraní zas tolik není a strávit 3 hodiny ležením, to nějak není zábava.
Na Démoně se umírá často a kdyby to všichni dělali správně (čekali, až půjde někdo kolem a sežene jim klerika osobně), tak asi bude v průměru polovina připojených hráčů mrtvá. Bylo by to dobře z hlediska RP, ale zábavné asi moc ne. Nebo možná by to fungovalo, klerici by stáli na trhu a normálně by si výpravama na ress vydělávali, hráči by tolik neriskovali a chodili expit v družinách... jo, taky mi to přijde hodně pravděpodobný:)
Odesláno 15.04.2007 11:22
Mno, pokud jsem ti tím okradením způsobil takové příkoří, tak se omlouvám a těch 1.500 zlatek mu klidně vrátím
![]()
Tu ani tak neide o toto jedno okradnutie, ale brat uz zacina byt riadne nastvany, pretoze vzdy ked umrie tak ho niekto do 5 minut okradne a casto krat sa ho potom este zacnu pytat ci vybral poklad alebo nieco podobne...
Odesláno 15.04.2007 11:24
Odesláno 15.04.2007 11:32
Chápu, to naštve. Moje postava už ho okrádat nebude...Tu ani tak neide o toto jedno okradnutie, ale brat uz zacina byt riadne nastvany, pretoze vzdy ked umrie tak ho niekto do 5 minut okradne a casto krat sa ho potom este zacnu pytat ci vybral poklad alebo nieco podobne...
Omluva přijatainak prepac za toho ettina... rupli mi nervy

Odesláno 15.04.2007 12:02
Samozřejmě že jsem jí ty peníze všechny po pokusu o rp vrátil, schválně jsem šel pomalu, abych viděl kdo se tam přiřítí, mladá tuším sorcka, jednou bude dvacítka zanedlouho, snad na starýho hodnýho Jochanana nezapomene.
Tož tak okrádám mrtvolky , totiž neokrádám když něco najdu ještě sháním čí by to mohlo být.
Odesláno 15.04.2007 12:07
teda dedo, si podstivecMůj Jochanan tak šlape po cestě od krysáků a co to nevidí, na cestě měšec, jen tak si tam ležel, nikde nikdo, no tak ho vzal přepočítal zlaťáčky a šel v pohodě dál. Najednou vidí se řítit upocenou postavičku po cestě, hader prostých na sobě, dle toho soudí ta tu dlouho na ostrově není. Pozdraví, zastaví se a ona jen odpoví a úprkem po cestě v protisměru pryč , děvče mladé ,hned starého Jochanana napadlo kam že to běží, no pro měšec přece. Tak šup telem kontakt , a ona zoufalá , že tu není dlouho a co se jí stalo.
Samozřejmě že jsem jí ty peníze všechny po pokusu o rp vrátil, schválně jsem šel pomalu, abych viděl kdo se tam přiřítí, mladá tuším sorcka, jednou bude dvacítka zanedlouho, snad na starýho hodnýho Jochanana nezapomene.
Tož tak okrádám mrtvolky , totiž neokrádám když něco najdu ještě sháním čí by to mohlo být.
Odesláno 15.04.2007 12:31
nojo to já taky takhle pákrát vrátil penízeMůj Jochanan tak šlape po cestě od krysáků a co to nevidí, na cestě měšec, jen tak si tam ležel, nikde nikdo, no tak ho vzal přepočítal zlaťáčky a šel v pohodě dál. Najednou vidí se řítit upocenou postavičku po cestě, hader prostých na sobě, dle toho soudí ta tu dlouho na ostrově není. Pozdraví, zastaví se a ona jen odpoví a úprkem po cestě v protisměru pryč , děvče mladé ,hned starého Jochanana napadlo kam že to běží, no pro měšec přece. Tak šup telem kontakt , a ona zoufalá , že tu není dlouho a co se jí stalo.

Odesláno 15.04.2007 13:09
Soren nikdy nikoho neokradl
Pajdava Marry se nikdy dvakrat nerozmejslela ;)
Vargana tak mrtvolu neokradla
Odesláno 15.04.2007 14:23
Odesláno 15.04.2007 18:23
Odesláno 15.04.2007 19:30
lidi v okradani nehrajou RP protoze kdyz jsou mrtvy a jak je ozivi tak jdou hned za mknou a rikaj naval prachy
vubec nemuzou vedet kdo je okradl![]()
vediet kto ich okradol nemozu, ale ak budes pokracovat v tom co robis na hrbitove, malym lvl tak sa skor ci neskor najde nejaky svedok a ten by tom mohol povedat niekomu, koho zachvati spravodlivy hnev... Tvojho partaka som uz riadne varoval...
Odesláno 16.04.2007 23:31
Odesláno 16.04.2007 23:35

Odesláno 16.04.2007 23:45

Odesláno 17.04.2007 06:03
Odesláno 17.04.2007 06:48
což se Timovi nestávalo zak často ale přece někdy
jinak pokud uvidím někde nějakého chudáka tak se zastavím na krátkou motlitbu a jdu si dál po svejch
Odesláno 17.04.2007 07:06
Se zlodejkou je to jasna vec, ma to v povaze...takze prijdu, zahraju tyjátr jak prohledavam, a kdyz ma nekdo hafo penez, tak si hodim na spot, kdyz hodim malo, najdu jenom treba jeden mesec, kdyz hodim hodne beru vse a na telly ktery mi nasledne znechucujou hru nereaguju...
Vynalezce nevytah jeste paty z mesta, takze ten se tomuhle vyhnul...Buba to samy a jinak carodejka jak kdy, ta sice rada penize ale u nich v zemi za to rezou ruce, takze to radsi nedela
Odesláno 17.04.2007 08:54
#27 Host_Gelina_*
Odesláno 17.04.2007 09:22
Mam len taku otazku/otazky na siroku verejnost...
Okradate mrtvoly?
Z nastroju skodicich ostatnim postavam zustava tedy pouze moznost vzit mrtve postave penize co ma u sebe. K tomu snad jen jedine. Bonzovat na foru ze Franta Pepa z Kobylina mi vzal prachy kdyz jsem lezel zdochlej v DO...je bezpredmetny. Franta Pepa proste vylootoval mrtvolu stejne jako jakoukoliv jinou. Pokud mrtvola nechce byt lootovana, penize si proste necha v bance.
Lopyk
mrtvola je mrtvola..a pokud se kdokoliv kdykoliv jen jedinkrát mrknul do mrtvolek který jsou permanentně poházené po demoně,at má jakékoliv přesvědčení..s RP nebo bez RP...tak už je asi zloděj a proč by to nedělal dál...moje odpověd jestli okrádám je v druhém tvém topicu
Bagor
Odesláno 11.06.2007 13:22
Z nastroju skodicich ostatnim postavam zustava tedy pouze moznost vzit mrtve postave penize co ma u sebe. K tomu snad jen jedine. Bonzovat na foru ze Franta Pepa z Kobylina mi vzal prachy kdyz jsem lezel zdochlej v DO...je bezpredmetny. Franta Pepa proste vylootoval mrtvolu stejne jako jakoukoliv jinou. Pokud mrtvola nechce byt lootovana, penize si proste necha v bance.
vs.
Gobbo
Další poznatek:
Při kvestu, většího nebo menšího, se (alepson pod moji taktovkou) bude orkadat jedine herne, tedy Rp stylem. Kdokoliv, kdo bude "lootit" mrtvoly hracu na to dojede dost skarede. At uz tim ze mu seberu nejaky itemy nebo par levliku.
tak ted vážně nevím
#29 Host_Shini_*
Odesláno 11.06.2007 13:25
A ty ses kdo? Soudce, porota i kat?Lop
vs.
Gobbo
Další poznatek:
Při kvestu, většího nebo menšího, se (alepson pod moji taktovkou) bude orkadat jedine herne, tedy Rp stylem. Kdokoliv, kdo bude "lootit" mrtvoly hracu na to dojede dost skarede. At uz tim ze mu seberu nejaky itemy nebo par levliku.
tak ted vážně nevím

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních