Skočit na obsah

PÁD DÉMONY

• Zamčené téma Téma je zamčeno
349 odpovědí na toto téma

Anketa: Myslíte že se démona řítí face to face zkáze? (92 členů volilo)

Myslíte že se démona řítí face to face zkáze?

1. ANO (34 hlasů [27.87%])

Procento volících: 27.87%

2. NE (66 hlasů [54.10%])

Procento volících: 54.10%

3. MOZNÁ (17 hlasů [13.93%])

Procento volících: 13.93%

4. BLBE (5 hlasů [4.10%])

Procento volících: 4.10%

Hlas

#61 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 23.03.2007 21:13

to neres... :clover:
  • 0

#62 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 21:20

Nejlepsi jsou ty reci o odchodech. Nekteri uz odchazeji nekolik let. :clover:
  • 0

#63 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 21:49

Do hry pridu rict akorat ahoj ale ja to tu radsi zabalim tohle neni uz nic pro me ;)
  • 0

#64 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 16:31

Nejlepsi jsou ty reci o odchodech. Nekteri uz odchazeji nekolik let.  :clover:

Zobrazit příspěvek

Brudro, tobě postaví vedle chrámu sochu za dlouhověkost se zdviženým prstem. Fakt, na psí uši ...
  • 0

#65 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 09:27

Hlasoval sem ne.

Jako stezujes si, ze tu jsou hraci na nic a zadne RP.
Ja to tu nedavno zkusil po delsi dobe (asi po roce), ze zacatku se mi to moc nelibilo, ale pak sem asi mel stesti na hrace a DM a kdzy sem chtel tak to RP sem si zahral.

Ber to Demona je hodne znama a DM, WB, CS adt. se o ni celkem staraji, diky tomu se vyviji a drzi si popularitu.
A presne v tom, ze je tak slavna ma vyhodu i nevyhodu.
Vyhodu v tom, ze je tu dost lidi.
Nevyhodu, ze s tim mnozstvim lidi ,to prilaka hlavne nove hrace, co chcou treba NWN zkusit poprve a nevi nic o RP a dalsich vecech ve hre. Pred rokem sem taky jeden z tech hracu byl, absolutne sem nic nevedel a ty dve pismenka RP pro me byla jen dalsi z mnozstvi znacek, o kterych sem nevedel jaky maji vyznam. Vse sem se musel naucit az casem.

Takze mas par moznosti a o dost lepsi, nez si tu stezovat na to, ze jsou ve hre hromady hracu co neumi hrat.

- bud je zacnes ucit a ne jen ty ale i DM a CS co ty zkratky znamenaji a jak se da hrat.
Nejhorsi co muzes udelat, kdyz nejaky hrac nereaguje na tvoje RP a mluvi ooc a tak, je odejit ,popripade si zanadavad jaky je to zas "noob" a nechat ho tak. Radsi bys mel zustat s nim a v tellu mu treba par veci vysvetlit co zname to a co zname tamto.

- nebo odejdes na jiny modul, je jich celkem dost a tam si to RP zahrat muzes, kdyz ho nejsi schopny najit na demone. Asi tak jak psal Paul325 "nehled na kvantitu, ale na kvalitu".
  • 0

#66 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 09:44

Mladi hráči hrají , hltaji Demonu , objevují stale nové a proto nemaji ani čas číst forum. Jak hraji zaleži přeci i na nás. Neučte je jen DO-zlatak-Morlag. Vemte je i jinam. Za poslednich asi 8 dnů jsem narazila na dvě postavy které na 25-30 lvlu nevěděli kde je VESNICE v hlubokém lese, takový kousek od cesty do Morlagu, ten samozrejmě znali velmi dobře.       

Zobrazit příspěvek

S tímto naprosto souhlasím. Ja se považuju za úplného nováčka, hraju na Demone 4 měsíce, ale nemyslím si, že bych hru nějak kazila svým chováním. Vždy se snažím hrát slušně a RP, ale bohužel je pravda, že nováček se do party "starších" jen těžko dostane a pak mu ve stavu nouze nezbývá, než se pohybovat v učitém okruhu lidí, který by třeba za jiné situace ani nevyhledával. Mám klerika na 26lvl a zaklínače na 24 lvl a přesně jak psala Dona, málokdo mě nikam vezme, pořád lítám jen po DO, Morlagu a zlatáku, na boss pokladu jsem byla díky ochotě jednoho hráče JEDNOU, i když se snažím a píšu větším, veřejně znamým lvl, jestli by mě někam nevzali, nepomohli, něco nového neukázali. :clover: Podotýkám, že vždy slušně, pokud ne přes /t, tak v rámci RP. Bohužel pro mě takto hra ztráci to kouzlo, protože to není nic moc zabavné lítat pořád po stejných lokacích, neplnit žádné kvesty a hrát s hráči, kteří mluví jak kanál, honí se jen za expy a nechápou základní smysl proč vlastně lidi hry hrají a to je pobavení a odreagování. :blush:

Proto výzva všem, Penelope je připravena jít s vámi na výpravy do neznáma, jako známá ochotná léčitelka vám bude hojit i ty nejtěžsí rány! :biggrin:
  • 0

#67 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 09:57

nováček se do party "starších" jen těžko dostane

Zobrazit příspěvek

nevím jak se změnila Demona od dob, co jsem tu začínal já, ale s tímto nesouhlasím. Jde jen o to, jak se hraje.

Když se ohlédnu a podívám na úplné začátky, kdy jsem naprostou náhodou potkal v kostnici barbara Toru, postavičky se posléze počali kamarádit, jelikož se vzájemně dolpňovali a rozuměli si, Tora se počal věnovat craftu - horník, já jej doprovázel na cestách, pomáhal mu v dole, nosil s ním tu hroznou rudu (stále jsme nebyli na 30 lvl, ani na 20 lvl..... nehnali jsme se za 30 lvl za 14 dní) pak se Tora seznámil s jedním z klanu de Mordney, počali jsme kopat pro ně a počala oboustranná spolupráce..... nikdy nezapomenu, kdy mi mé těžce nabité rubicitové brnko sežral při těžbě rezavec....

a co jsem tím chtěl říct? ten kdo komunikuje se dostane do jakkoli staré party rozumných lidí. Proto jsem nikdy nebyl zastáncem bazaru, proto se mi líbí styl Fíkuse.
  • 0

#68 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 10:15

nevím jak se změnila Demona od dob, co jsem tu začínal já, ale s tímto nesouhlasím. Jde jen o to, jak se hraje.

a co jsem tím chtěl říct? ten kdo komunikuje se dostane do jakkoli staré party rozumných lidí. Proto jsem nikdy nebyl zastáncem bazaru, proto se mi líbí styl Fíkuse.

Zobrazit příspěvek

No já bych si dovolila trvdit, že jsem hodně komunikativní člověk a hodně se s lidma bavím, nebaví mě styl hry "hurá na ně" a beze slova mlátit hodinu nějaký přišerky. Ale jak říkám, několikrát jsem psala různým vyšším lvl, jestli bych se mohla připojit k jejich výpravám a pokud budu jmenovat, ochotný byl např. Toryel, Merin, Aron, ve své době Elendil, Lilith Mstitelka, Poquelin... :clover: Vím taky, že vždy poradí Ariadna, když má dobrou náladu i Shera atd.. Rozhodně netvrdím, že všechny vyšší lvl jsou stejní. Znám samozřejmě pár hráčů, s kterými si bezvadně zahrajeme RP, ale ti jsou většinou na mé úrovni (Frum, Eleanor TM, Rufus, Cedric atd), takže si navzájem nic nového nemůžeme ukázat. To mě mrzí, kdyby byla možnost nějakých nových zkušeností, tak po nich určitě skočim :biggrin:

S názorem na bazar naprosto souhlasím :blush:
  • 0

#69 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 10:20

...

Zobrazit příspěvek

Na druhu stranu verim, ze existuju hraci, ktori ta odbiju slovami "Nepotrebujeme ta."

Nedavno som bol u krysodlakov a jedna postava tam expila systemom mreza. Ked som sa chcel pridat, reagovala "Ja si vystacim sama."
Nazor zmenila az ked som neakceptoval jej vlastnicky pohlad na lokaciu a zrazu mala o polovicu menej NPC. Napokon sme si fajn zaexpili i zahrali popritom RP.
  • 0

#70 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 10:23

Na druhu stranu verim, ze existuju hraci, ktori ta odbiju slovami "Nepotrebujeme ta."

Zobrazit příspěvek

Ano, tomu věřím.. Mně zase bylo řečeno, že se ani nemám snažit, že nikdy se svou postavou čistého klerika na 26 lvl nemůžu jít s žádnou partou na boss, protože nemám únik :clover:
  • 0

#71 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 11:01

S tímto naprosto souhlasím. Ja se považuju za úplného nováčka, hraju na Demone 4 měsíce, ale nemyslím si, že bych hru nějak kazila svým chováním. Vždy se snažím hrát slušně a RP, ale bohužel je pravda, že nováček se do party "starších" jen těžko dostane a pak mu ve stavu nouze nezbývá, než se pohybovat v učitém okruhu lidí, který by třeba za jiné situace ani nevyhledával. Mám klerika na 26lvl a zaklínače na 24 lvl a přesně jak psala Dona, málokdo mě nikam vezme, pořád lítám jen po DO, Morlagu a zlatáku, na boss pokladu jsem byla díky ochotě jednoho hráče JEDNOU, i když se snažím a píšu větším, veřejně znamým lvl, jestli by mě někam nevzali, nepomohli, něco nového neukázali.  :clover:  Podotýkám, že vždy slušně, pokud ne přes /t, tak v rámci RP.  Bohužel pro mě takto hra ztráci to kouzlo, protože to není nic moc zabavné lítat pořád po stejných lokacích, neplnit žádné kvesty a hrát s hráči, kteří mluví jak kanál, honí se jen za expy a nechápou základní smysl proč vlastně lidi hry hrají a to je pobavení a odreagování.  :blush:

Proto výzva všem, Penelope je připravena jít s vámi na výpravy do neznáma, jako známá ochotná léčitelka vám bude hojit i ty nejtěžsí rány!  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Ja jeste nikoho nikdy neodmitl. Pokud je mi hrac sympaticky. Pokud je sympaticka i postava je to vyznamne +.
Klidne se mi nekdy ozvi, rad te provedu a ukazu zajimava mista.
Ale zajimava mista sebou nesou i riziko. Ale nejak se s tim poperem.
Vetsina lidi se kteryma jsem hraval odesla. Bohuzel.
  • 0

#72 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 11:23

Zobrazit příspěvek

záleží na nátuře hráčů...někteří prostě neznají tu danou postavu ani hráče, tak se nechtějí párat s někým novým, chtějí si zahrát třeba to "své RP" a bojí se, že tento pro ně "nováček", jim to bude kazit a bla bla bla:)
  • 0

#73 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 11:43

S tímto naprosto souhlasím. Ja se považuju za úplného nováčka, hraju na Demone 4 měsíce, ale nemyslím si, že bych hru nějak kazila svým chováním. Vždy se snažím hrát slušně a RP, ale bohužel je pravda, že nováček se do party "starších" jen těžko dostane a pak mu ve stavu nouze nezbývá, než se pohybovat v učitém okruhu lidí, který by třeba za jiné situace ani nevyhledával. Mám klerika na 26lvl a zaklínače na 24 lvl a přesně jak psala Dona, málokdo mě nikam vezme, pořád lítám jen po DO, Morlagu a zlatáku, na boss pokladu jsem byla díky ochotě jednoho hráče JEDNOU, i když se snažím a píšu větším, veřejně znamým lvl, jestli by mě někam nevzali, nepomohli, něco nového neukázali.  :clover:  Podotýkám, že vždy slušně, pokud ne přes /t, tak v rámci RP.  Bohužel pro mě takto hra ztráci to kouzlo, protože to není nic moc zabavné lítat pořád po stejných lokacích, neplnit žádné kvesty a hrát s hráči, kteří mluví jak kanál, honí se jen za expy a nechápou základní smysl proč vlastně lidi hry hrají a to je pobavení a odreagování.  :blush:

Proto výzva všem, Penelope je připravena jít s vámi na výpravy do neznáma, jako známá ochotná léčitelka vám bude hojit i ty nejtěžsí rány!  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Rad so sebou Penelope zoberiem na Cieneges, ale upozornujem ze je to cesta velmi nebezpecna a nakladna a uz mnohy na nej zivot svoj polozili.
Pripadne by som mohol aj ohnive srdce Krudumu ukazat, ale tam len dokaze prezit len dobroduh voci ohnu odolny a takych len nemnoho jest.
Moje kroky aj na ostrov prizracny povedu, ale pomery miestne ani ja nepoznam a len k istej zahube by som ta mohol priviest.

Tor Devasta
  • 0

#74 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 12:17

Klidne se mi nekdy ozvi, rad te provedu a ukazu zajimava mista.
Ale zajimava mista sebou nesou i riziko. Ale nejak se s tim poperem.

Zobrazit příspěvek

Děkuji moc za nabídku, určitě se ti někdy ozvu :biggrin: Mně je taky jasné, že některá místa jsou mi bohužel asi ještě na dlouho zapovězena. Nejen z nedostatku spoluhráčů, ale i financí. Zatím rozjíždím kraft jen u zaklínačky, ale třeba s Penelope je to těžší, je "klerik dobrého přesvědčení", takže pořád lítá a oživuje, nestíhá nějak solidně kraftit a tak sbírá zlaťáčky jen z příšerek a malých pokladů... Z čehož plyne, že nemá desítky tísíc gp např. na cestu na Přízračný ostrov, na kouzelné šperky a super výbavu zvyšující OČ (našetřila na rubicid brndo a zbraň a konto bylo na nule) Ale to je její problém, tím si nechci vůbec stěžovat. :blush: Jen je díky tomu lehčí terč, kterého silnější soupeř prasvděpodobně skolí na dvě rány :clover: Když je ale v partě silnějších hráčů, dostane nějaký to kouzlíčko a nestojí v první linii, tak může být užitečná na pofoukání bolístek různého rozsahu :tongue:
  • 0

#75 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 12:25

Rad so sebou Penelope zoberiem na Cieneges, ale upozornujem ze je to cesta velmi nebezpecna a nakladna a uz mnohy na nej zivot svoj polozili.
Pripadne by som mohol aj ohnive srdce Krudumu ukazat, ale tam len dokaze prezit len dobroduh voci ohnu odolny a takych len nemnoho jest.
Moje kroky aj na ostrov prizracny povedu, ale pomery miestne ani ja nepoznam a len k istej zahube by som ta mohol priviest.

Tor Devasta

Zobrazit příspěvek

Penelope děkuje z celého srdce za tuto šlechetnou nabídku a až se po světě Daemony pohybovati bude, tebe bez pochyb žádných na své cestě vyhledá. Jistě statečný a znalý poměru jsi velice, neboť tvá slova značí zkušenosti nemalé. Ráda se připojí do družiny statečných společníků, kteří do bojů lítých se vrhati budou a ošetřit rány léčivým zaříkáním potřeba jim nastane. :clover:
  • 0

#76 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 28.03.2007 12:31

Ano, tomu věřím.. Mně zase bylo řečeno, že se ani nemám snažit, že nikdy se svou postavou čistého klerika na 26 lvl nemůžu jít s žádnou partou na boss, protože nemám únik  :clover:

Zobrazit příspěvek

Hele já se svou "nečistou" postavou taky únik nemám a sem tam mě na boss někdo veme a ne vždycky se tam válim na zemi coby neboštík. A to si doufám tvrdit, že ta moje postavička bude jedna z nejslabších "třicítek" na Demoně neb je splácaná v podstatě bez jakýchkoliv znalostí mechaniky NWN, buildování a specifikací Demony (např. nemůže nosit stromořadské věci). A vim nejmín o jednom skoročistým klerikovi, kterej si tu pobíhá jakoby se nechumelilo a je "ušpiněnej" snad jen jedním lvl něčeho jinýho. Což ty můžeš ještě v klidu udělat taky. Jo a s "pravejma ženskejma" hraju rád, protože z nich při konfliktních situacích nestříká testosteron na všechny strany a dokážou se víc vcítit do pozice toho druhýho. :biggrin:
  • 0

#77 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 12:58

Penelope děkuje z celého srdce za tuto šlechetnou nabídku a až se po světě Daemony pohybovati bude, tebe bez pochyb žádných na své cestě vyhledá. Jistě statečný a znalý poměru jsi velice, neboť tvá slova značí zkušenosti nemalé.  Ráda se připojí do družiny statečných společníků, kteří do bojů lítých se vrhati budou a ošetřit rány léčivým zaříkáním potřeba jim nastane.  :clover:

Zobrazit příspěvek

To si pleteš s Daemon tools:) tohle je jen Demona:)

Pee: tak to se o prvenství dělíme dva, protože jen bl....někdo jako já udělá postavu pro takovýto server složený z 30lvl toho samého povolání:) Jinak má jediná a také nejúspěšnější třicítka taktéž nemá únik :blush: ale cítím se schopný a odolný :biggrin:
  • 0

#78 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 13:46

To si pleteš s Daemon tools:) tohle je jen Demona:)

Zobrazit příspěvek

Samozřejmě jsem myslela Demonu, už jsem z těch PC termínů celá poblblá :clover:
  • 0

#79 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 14:42

Pee: tak to se o prvenství dělíme dva, protože jen bl....někdo jako já udělá postavu pro takovýto server složený z 30lvl toho samého povolání:) Jinak má jediná a také nejúspěšnější třicítka taktéž nemá únik :biggrin: ale cítím se schopný a odolný :clover:

Zobrazit příspěvek

no jo to musím potvrdit, že Tomi je jediná snadno porazitelná prskavka :blush:
  • 0

#80 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 14:43

Jak říká Pee, takových (jak někteří s oblibou a pošklebkem říkají .. zmršených) postaviček tu asi běhá dost, tak třeba můj Wries má 1 lvl hraničáře (hned ten první kvůli povolání) a 24 lvl kněze. Zase na druhou stranu, když seženeš dobrou partu lidí, a to se dá, tak funguješ jako chodící nemocnice a boosty od našich postaviček v prodloužené verzi jsou na hodiny a to taky není k zahození. Do mě pořád hustili ať Wrise releveluju aby z něj něco bylo, to by asi vyšlo, ale už by to nebyl Wries. Pojinta přízpěvku tedy je "zmršené" postavičky spojme se a pojďme to někam prozkoumat vždyť já nebyl ještě ani s jednou postavičkou ve Stromořadu to je ostuda co? P.S. Brácha má zaklínače co by ho sundalo dítě kamenem a taky si nestěžuje.
Edit: Dal jsem ne něco se tu hodně zlepšilo (Twisterko dík včera za qestík to byl můj první boj proti protihráči ... a ještě tak fér 3 vs. 1 :biggrin: ) zas na druhou stranu to co se děje kole kovařiny to je k :clover: ale to se snad napraví.
  • 0

#81 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 17:06

no jo to musím potvrdit, že Tomi je jediná snadno porazitelná prskavka  :blush:

Zobrazit příspěvek

a nebezpečný i sám sobě :clover: asi budu muset udělat postavu, co bojuje zbraní a ne kouzly, tam snad není riziko se zabít :biggrin:
  • 0

#82 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 17:18

a nebezpečný i sám sobě  :biggrin: asi budu muset udělat postavu, co bojuje zbraní a ne kouzly, tam snad není riziko se zabít :blush:

Zobrazit příspěvek

No ted kdyz uz neni devast tak snad ani ne. Kdyz byl, nepomoh by ti ani meele char :) Takova Bledule by mohla povidat jak se dostava od kamaradky zezadu knockdown s devastem. A bez odporu :clover:
  • 0

#83 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 17:42

.....

Ammazonco rad skaknu do hry a nekde ti neco ukazu i kdyz toho neni co k nabidnuti ako muzou nabidnout jini hraci.. Az vas pridu pozdravit stopro si udelam cas ;)

Kazdopadne moje prvni postavicka taky nebyla Anria (proste dextar) ale planovana cista zaklinacka kterou sem chtel delat este pres samospousteci rychla (ak sem byl navyklej na kampan) Furt tu sikovnou kouzelnici nekde mam je to neocenitelnej pomocnik do party.. Sic sem s ni dosel k relevlu ale furt z toho nebude zadna hvezda a navzdy budu na nu hrdej.. At zije Akria!
  • 0

#84 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 18:37

... nováček se do party "starších" jen těžko dostane ...

Před pár měsíci jsem zkoušel anonymně hrát novou postavu a musím řict, že to co tu popisuješ jsem nezažil. Lidi mě do party brali i jako nováčka, nedočkal jsem se odmítnutí ani od starších a zkušenějších, ani od "PGček" (s jedinou výjimkou, nejmenovaný trpaslík strašně expil na itemy na těžbu a sóloval, že jo Tanure :biggrin: ), neměl jsem problém. Je fakt, že jsem neměl slabou postavu, ale nějak extra silnou taky ne. Prostě pohodička.

Pokud tě někdo náhodou nevezme s sebou na výpravu, protože nemáš dost nabušenou postavu - pravděpodobně by to s ním ani nestálo za to :clover:
  • 0

#85 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 19:14

Podle mě se pleteš, opakuju to tady již po několikátý ale lidi hrajou podle toho jak hraješ ty. Někteří líp, jiní hůř ale snaží se.  To, že je složení hráčů na Démoně jiný než před rokem, to že odešli výborní hráči to se tady dělo a děje pořád. Kvalita hry šla dolů, ale není to tak hrozný jak se může zdát. Zkrátka Démona vždy byla o tom, že se tady hráči poprvé seznamují s NWN. Tím Démona sice získává neustále nové hráče nicméně je to zároveň i její velká nevýhoda, protože sem spousta lidí přenáší manýry z jiných her a zkušenější hráči nedokážou ty ostatní přesvědčit k určitýmu způsobu hraní.  Dřív se to dařilo mnohem líp a proto se tady víc hrálo RP. Ale jak jsem řekl na začátku je to jen o tom těm n00bům, jak ty říkáš, ukázat hlavní devízu stařičkýho NWN a nasměrovat je tím správným směrem.

Zobrazit příspěvek

Svatá pravda
  • 0

#86 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 19:52

No ted kdyz uz neni devast tak snad ani ne. Kdyz byl, nepomoh by ti ani meele char :) Takova Bledule by mohla povidat jak se dostava od kamaradky zezadu knockdown s devastem. A bez odporu :clover:

Zobrazit příspěvek

no ale s meele char sotva zabiju svou zbraní sám sebe, asi nedám sám sobě bez odporu knockdown s devastem:)
  • 0

#87 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 20:39

Zobrazit příspěvek

Co Bledule a devast. Si pamatuji kdyz mi Tiff nasila kritickej knockdown a za nim dalsi kritak v jednom furry. Samozrejme sem predpisove zalehl :o)) A to sme se jen blbe sekli ve dverich. :o))
  • 0

#88 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 20:42

jojo knockdown je nejlepší skill...to si pamatuju jak si tudle v kryptě jeden nejmenovaný hraničář spletl jednu nejmenovanou kleričku s mumií a...
  • 0

#89 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 05:17

jojo knockdown je nejlepší skill...to si pamatuju jak si tudle v kryptě jeden nejmenovaný hraničář spletl jednu nejmenovanou kleričku s mumií a...

Zobrazit příspěvek

Hmm a kolko, ze mas v tom knockdowne bodov ? :clover:
  • 0

#90 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 29.03.2007 06:38

(s jedinou výjimkou, nejmenovaný trpaslík strašně expil na itemy na těžbu a sóloval, že jo Tanure :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Jo tohle si pamatuju a jeste ted se za to stydim :clover: , bylo to jak sem hledal pouze jedineho cloveka na imky,haste a ii k vlkodlakum? :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních