Skočit na obsah

PÁD DÉMONY

• Zamčené téma Téma je zamčeno
349 odpovědí na toto téma

Anketa: Myslíte že se démona řítí face to face zkáze? (92 členů volilo)

Myslíte že se démona řítí face to face zkáze?

1. ANO (34 hlasů [27.87%])

Procento volících: 27.87%

2. NE (66 hlasů [54.10%])

Procento volících: 54.10%

3. MOZNÁ (17 hlasů [13.93%])

Procento volících: 13.93%

4. BLBE (5 hlasů [4.10%])

Procento volících: 4.10%

Hlas

#1 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 15:37

No myslim to tak ze tu hraju asi rok a zatu dobu sem si uzil moc krasnejch veci ale za posledni mesic je tu jen banda noobu co sou liny otevrit prohlizec a jit se sem kouknou a ani to RP nehrajou...muzete to komentovat ;)
  • 0

#2 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 15:43

Neobjevil jsi nic převratnýho. Noví hráči stojí vždycky za prd (podle názoru starších hráčů) :tongue:
  • 0

#3 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 22.03.2007 15:46

co jsem mluvil se starymi hracemi demony jednoznacne ANO - demona je mrtva
jinak za sebe jak v cem a jak kdy nekdy je to super nekdy ubohe mno takze jak rict no
  • 0

#4 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 15:48

Podle mě se pleteš, opakuju to tady již po několikátý ale lidi hrajou podle toho jak hraješ ty. Někteří líp, jiní hůř ale snaží se. To, že je složení hráčů na Démoně jiný než před rokem, to že odešli výborní hráči to se tady dělo a děje pořád. Kvalita hry šla dolů, ale není to tak hrozný jak se může zdát. Zkrátka Démona vždy byla o tom, že se tady hráči poprvé seznamují s NWN. Tím Démona sice získává neustále nové hráče nicméně je to zároveň i její velká nevýhoda, protože sem spousta lidí přenáší manýry z jiných her a zkušenější hráči nedokážou ty ostatní přesvědčit k určitýmu způsobu hraní. Dřív se to dařilo mnohem líp a proto se tady víc hrálo RP. Ale jak jsem řekl na začátku je to jen o tom těm n00bům, jak ty říkáš, ukázat hlavní devízu stařičkýho NWN a nasměrovat je tím správným směrem.
  • 0

#5 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 15:52

Dal som nie.

Mne sa nezda, ze by to upadalo. Tak ako som sa bavil pred rokom sa bavim aj teraz. Stale stretam kopec hracov s ktorymi si RP pokecam. Dokonca aj pocas expenia aj pri kopani rudy. Ale mozno nemam az take naroky ako ostatni (ti, ktorym sa zda, ze RP tu nie je na dastatocnej urovni alebo si myslia, ze ho je malo)
  • 0

#6 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 15:57

Pokud se to někomu nelíbí, může buď být proti těm hráčům nebo se je snažit nějak navést....ty "kvalitní" hráče si musíte vychovat:)

Kdyby se mě nikdo neujal před xxxxx měsíci, tak tu pořád jen sakruju a ku*vuju a nadávám:D No možná ne,ale kdo ví,že jo:)
  • 0

#7 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 15:57

me se proste zda ze totu upada pac poradny RP si zahraju jen s kamosem desdim anebo alikem a takovimi pany ;) nelibi se mi ze des a najednou ti nikdo nadava vyjebana pico kdyz ho zabijes !!!
  • 0

#8 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 22.03.2007 15:58

V posledni dobe naopak registruju vetsi vyskyt RP hracu a vice aktivnich DM.Podle me zas Demone blejska na lepsi casy.Kdyz to tu byl samej dobrej RP hrac,proc je ted polovina na Wow kde se RP zrovna moc nehraje?Jinak se bude pokazde vzpominat na ty stare dobre casy...protoze na to spatne se lepe zapomina :tongue:
  • 0

#9 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 15:59

Pokud se to někomu nelíbí, může buď být proti těm hráčům nebo se je snažit nějak navést....ty "kvalitní" hráče si musíte vychovat:)

Kdyby se mě nikdo neujal před xxxxx měsíci, tak tu pořád jen sakruju a ku*vuju a nadávám:D No možná ne,ale kdo ví,že jo:)

Zobrazit příspěvek

vtom mas pravdu kdyz sem sem prisel taky sem tu mel par kamosu ALE vysel sem jim vstric a precetl si poctive forum to ty noobove nikdy neudelaj :(
  • 0

#10 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:05

Ja si prave myslim, ze sa to zlepsuje, aj s hracmi aj s DM aktivitou aj s vyvojom sveta. Velmi ma potesilo, ze sa nam bliska na dalsi mega quest. Ja len pevne verim, ze sa budeme moct aktivne zapojit vsetci, nie len tie PG 30 :tongue:
  • 0

#11 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:05

Tak jim to řekni ne? A pokud se někdo vyjadřuje ve hře stylem jakej si uvedl není nic jednoduššího udělat screen a dát to na fórum. Abych pravdu řekl, o lidi vyjadřující se tímhle způsobem tady nikdo nestojí a budou se pakovat brzo pryč. V tomhle si myslím, že DMs jsou za jedno. Takovouhle mluvu tady prostě nikdo tolerovat nebude. Tím, že to přehlídneš a řekneš si, že to je zbytečný docílíš jen toho, že se tady takovýhle móresy rozmůžou.
  • 0

#12 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:10

me se proste zda ze totu upada pac poradny RP si zahraju jen s kamosem desdim anebo alikem a takovimi pany ;) nelibi se mi ze des a najednou ti nikdo nadava vyjebana pico kdyz ho zabijes !!!

Zobrazit příspěvek

Dal sem ne, nemyslim si ze by demona upadala, naopak v situaci v jake je ted muze kvalita hracu jen rust (doufam :)
  • 0

#13 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 16:10

Velmi ma potesilo, ze sa nam bliska na dalsi mega quest. Ja len pevne verim, ze sa budeme moct aktivne zapojit vsetci, nie len tie PG 30  :tongue:

Zobrazit příspěvek

hh hele stihnu este mezitim zalozit novou postavu?
  • 0

#14 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:11

Ja si prave myslim, ze sa to zlepsuje, aj s hracmi aj s DM aktivitou aj s vyvojom sveta. Velmi ma potesilo, ze sa nam bliska na dalsi mega quest. Ja len pevne verim, ze sa budeme moct aktivne zapojit vsetci, nie len tie PG 30  :tongue:

Zobrazit příspěvek

PGckam nikdo kvesty nedela .o)
  • 0

#15 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:16

Zobrazit příspěvek

co to trošku rozvést,nějak mě nenapdaá co přesně jako upadá a co ej toho příčinou...teda třeba včera spadla lucince na trhu na zem knížka,ale to asi nebude ono :tongue:
  • 0

#16 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 16:19

co to trošku rozvést,nějak mě nenapdaá co přesně jako upadá a co ej toho příčinou...teda třeba včera spadla lucince na trhu na zem knížka,ale to asi nebude ono  :tongue:

Zobrazit příspěvek

no jak sem psal dale ze...to RP nikdo se nesnazi a kdyz uz tak by nemuseli rusit zejo ...
  • 0

#17 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:19

ja si naopak myslim, ze demona se pozvedava z prachu, rozhodne je to ted lepsi nez pred nejakym casem :tongue:
  • 0

#18 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:20

myslím že Démona ještě vydrží, spíš mě štve že Démona běží už dlouho, a já nevím zda má cenu začínát novou postavu aby za den dva nebyl W....však víme...
  • 0

#19 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 16:23

myslím že Démona ještě vydrží, spíš mě štve že Démona běží už dlouho, a já nevím zda má cenu začínát novou postavu aby za den dva nebyl W....však víme...

Zobrazit příspěvek

stou novou postavou....dlouho hledam nakyho chopnyho "typana" ;) co by semnou zalozil nakou guildu bo tak neco tak jestli neces *smutny ocicka*
  • 0

#20 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:24

Suhlasim s nazormi, ze uz bolo horsie. Bol som celkom prekvapeny.
  • 0

#21 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:32

wipe nebude, kvuli tomu se quest nepripravuje ;)
  • 0

#22 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:32

stou novou postavou....dlouho hledam nakyho chopnyho "typana" ;) co by semnou zalozil nakou guildu bo tak neco tak jestli neces *smutny ocicka*

Zobrazit příspěvek

ozvi se mi na ICQ ja sem pro kazdou sradnu (203 104 146)
  • 0

#23 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 16:34

ozvi se mi na ICQ ja sem pro kazdou sradnu (203 104 146)

Zobrazit příspěvek

autorizuj si me ;)

jinak teda uz se to vyrovnava :tongue:
  • 0

#24 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:35

autorizuj si me ;)
jinak teda uz se to vyrovnava  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Ja sem treba nepochopil tu posledni moznost :)
  • 0

#25 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:36

tak mi jsem něco na oživení plánovali, ale Nuadovi se tu už nechce hrát :tongue:
  • 0

#26 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 16:36

Ja sem treba nepochopil tu posledni moznost :)

Zobrazit příspěvek

blbe jako ze mi vynadas do blba ze to tu spaju a demona je supr ;)
  • 0

#27 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:41

blbe jako ze mi vynadas do blba ze to tu spaju a demona je supr ;)

Zobrazit příspěvek

Tak to sem teda pochopil no :) ale to ze pro tebe neni uroven rp od ostatnich hracu dostacujici nedela z demony podradnej server a je porad super :tongue: Jak psal myslim Beeb tak ta uroven se odviji hlavne od toho jak hrajes s ostatnimi ty. Rikas ze si zahrajes dobre jen s kamaradama ale ja se dostkrat pobavil aji kdyz sem zkousel hrat s uplne novyma lidma (a pak se z nich vyklubali cs a jiny vyborny individuality)
  • 0

#28 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:44

no nakej ten rok uz tu taky hraju...a rek bych, ze co se tyce kvality rp i naky vseobecny informovanosti tech noobu, se tu situace s postupujici dobou naopak celkem dost zlepsuje...to ze to tu vetsinu lidi po case prestane bavit s tim vetsinou nema nic spolecnyho a je to celkem pochopitelny .)
  • 0

#29 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 22.03.2007 16:46

Tak to sem teda pochopil no :) ale to ze pro tebe neni uroven rp od ostatnich hracu dostacujici nedela z demony podradnej server a je porad super  :tongue: Jak psal myslim Beeb tak ta uroven se odviji hlavne od toho jak hrajes s ostatnimi ty. Rikas ze si zahrajes dobre jen s kamaradama ale ja se dostkrat pobavil aji kdyz sem zkousel hrat s uplne novyma lidma (a pak se z nich vyklubali cs a jiny vyborny individuality)

Zobrazit příspěvek

ano to ano ale dejme tomu lidi jako bloody sawer marcus veliky mordechaj a dalsi 100 jim neco reknes a porad to same asi bude chyba ume :tongue:
  • 0

#30 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:49

Co psal nahoře beebow je pravda....když hraješ ty RP tak hraje i většina kolem tebe....a nebo se o to aspon snaží.
Hraj si tak jak chceš...pokud chceš fajn RP tak tim pobavíš sebe i ostatní a oni se rádi přidaj.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních