Skočit na obsah

Fotka

Radar USA v ČR

• Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#61 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 14.02.2007 01:15

no idylickej/negativistickej (tzn cernobilej) obraz o cemkoliv by mel velmi rychle koncit, vsechno je mnohem vic "sedy", relativni a komplikovany nez se zda...  ale videt veci cernobile je prece mnohem jednodussi...

Zobrazit příspěvek

Díky, že jsi měl oblažil touto slovutnou perlou moudrosti. Trochu si ji esteticky upravím a poputuje rovnou na zeď po mé pravici, aby mi věčně připomínala mou původní zaslepenost. Jenom mi pověz, můžu si ji vytisknout na černobílé tiskárně?

Shrnul bych to zhruba takhle:

alternativní konce pohádky:

A: "A tati, proč oni si to rozdělují rovným dílem?"
"Vidíš synu, dones vidle."

B: "A tati, proč oni o ty brambory soutěží?"
"Vidíš synu, přines vidle."

C: "A tati...?"
"Protože si myslí, že je to pro ně lepší."
"A je to pro ně lepší?"
"To já nevím, synu, na to si budou muset přijít sami."

Který se ti zamlouvá? Mně C.

A ještě jedna věc. Dokážes si vůbec připustit, že US prostě podporují/podporovali diktatury ?!
  • 0

#62 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 11:13

Dokážes si vůbec připustit, že US prostě podporují/podporovali diktatury ?!

Zobrazit příspěvek

To je snad obecne znama vec ne?
  • 0

#63 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 16:42

A ještě jedna věc. Dokážes si vůbec připustit, že US prostě podporují/podporovali diktatury ?!

Zobrazit příspěvek

Demokraticka antika taky :blush:
  • 0

#64 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 18:09

To je snad obecne znama vec ne?

Zobrazit příspěvek

Poslední příspěvek a pak krom prvenství v ignoraci získáš i prvenství v mém ignore listu.

Ja se tě neptal, jestli je to známá věc nebo ne, či jestli o tom víš, já se ptal, jestli si to dokážeš připustit...
  • 0

#65 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 21:21

nerad ti borim iluze o tve dulezitosti, ale pritomnost ci nepritomnost v tvym igonre listu me zajima jeste min nez pritomnost onoho radaru... (mimochodem jak tu nikoho neignoruju, tak nevim cim jsem vyhral cestny titul prvenstvi v ignoraci...)

taky jsem doufal, ze kdyz neco povazuju za "obecne znamou vec", tak pochopis ze to samozrejme pripoustim, dokazu pripustit, uznavam to, vim to, beru to na vedomi, jsem seznamen s touto skutecnosti a nijak ji nepopiram...

pokud by ti stale nebylo jasny jestli si dokazu pripustit, ze USA podporovali/podporuji diktatatury, tak mi napis PM a ja ti znovu a rad kladne odpovim

mimochodem slysel jsi o prislovi "nepritel meho nepritele je muj pritel"? asi ne... a pak kdo je ignorant

Na zaver bych Te chtel v klece z cele me duse srdceryvne poprosit, aby jsi me do sveho slovutneho ignore listu nezarazoval, nebot by to pro me bylo nebetycnou potupou a neodcinitelnym zostuzenim meho rodu po nekolik pokoleni. Prosim smiluj se nade mnou a dej mi jeste sanci zalibit se ti!
  • 0

#66 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 21:42

Se divím že se tu hádáte/me o amících :)) jeden druhýmu názor nevnutíte, to se můžete přesvědčit sami. Proč se prostě jednoduše nevyjádřit a nechat vyjádřit ostatní, neřeknu pohádat se ze začátku, kdy je možnost druhou stranu přesvědčit, ale tady už to nejde :).

Ještě bych rád shrnul svůj názor do věty: Českým lesům, český pán. A pro ty co si můžou myslet že mám názory jisté skupiny, tak předem předesílám že nic takového. Je to jen hrubě shrnuto co si představuju v naší zemi.
Sakra je to naše země, proč by si ji měli přivlaštnovat lidi, kteří mají půlku světa? (připočteny i země, které jsou takovými jejich satelitními státy-Irak, Afganistan, Britanie-ne opravdu nevěřím že se rozhodují sami.) Jo a Bledulko, simtě. Co já vím tak třeba Němci za WWII taky obdivovali ruské T-34, ačkoliv jak víme bolševik byl pro ně jedním z největších nepřátel. ;) Národy mají své klady i zápory, leč někdy zápory převyšují.
A prosím, přečtěte si to a berte to jako můj osobní pohled na věc, nikoliv jako něco co vám nutím, co by mělo být. To platí pro hádače hlavně, žejo. :))
  • 0

#67 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 21:56

Ja bych si dovolil polozit otazku.

Ktera zeme na svete je v soucasne i budouci dobe postavit nebo i vlastni fungujici ICBM , tj mezikontinentalni raketu schopnou nest nekolik jadernych hlavic rozbalujicich se jiz na orbitu ?
  • 0

#68 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 21:58

mimochodem slysel jsi o prislovi "nepritel meho nepritele je muj pritel"? asi ne... a pak kdo je ignorant

Zobrazit příspěvek

Že jsi to ty, tak ti dám ještě jednu šanci a jedno další vysvětlení.

Osočil jsem tě z ignorace ne z ignorance. Rozdíl si dohledej.
  • 0

#69 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 22:13

Že jsi to ty, tak ti dám ještě jednu šanci a jedno další vysvětlení.

Osočil jsem tě z ignorace ne z ignorance. Rozdíl si dohledej.

Zobrazit příspěvek

Bohuzel nehral bych si zrovna na slovickareni.
Axloth ma v dost vecich pravdu. Staci vzpomenout proc vstupovala zeme jako turecko do nato.

Velmi rad vzpominam na film Dr Strangelove. Kdo nevidel mel by se podivat.
USA nemuzeme uprit, ze jsou silna ekonomicka velmoc, ktera ma velice silnou a moderni armadu a hlavne ji vdecime za to, ze cele evropa nemluvi nemecky a zapadni evropa je na tom tak je na tom ted, zvlaste v porovnani s tou vychodni casti. A kdyz se vratim k tomu filmu, jsou tam krasne videt ty jejich "krasky", ktere kdyby skutecne vsechny vzletly, tak to by bylo skutecne maso. :o)))

Ale klidne se hadejte dal, ja se zatim bavim :o))
  • 0

#70 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 22:46

jsem ti neskonale vdecen za tvoji velkodusnost, ze jsi se nad moji nebohosti slitoval, nevim co bych si pocal kdyby jsi me ignoroval... vdecim si tve trpelivosti se mnou...

btw nikoho jsem neignoroval, neignorontoval a slovo ignorat neexistuje...
  • 0

#71 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 23:02

btw nikoho jsem neignoroval, neignorontoval a slovo ignorat neexistuje...

Zobrazit příspěvek

Pořád dokolečka. Ale zase jsi o něco chytřejší, už víš, že slovo ignorat neexistuje, stejně jako já : ) Učíš se rychle, nakonec má trpělivost možná přece jen přinese růže.
  • 0

#72 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 23:10

ja to vedel uz predtim, coz se poznalo tak, ze jsem napsal ignorant a nepredvedl jsem zadnej tak tupej prispevek jako ty...
  • 0

#73 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 23:21

ja to vedel uz predtim, coz se poznalo tak, ze jsem napsal ignorant a nepredvedl jsem zadnej tak tupej prispevek jako ty...

Zobrazit příspěvek

No, ale ignorant nemá význam člověk ignorující, čili to možná nebyl tupej příspěvek, ale bylo to šlápnutí vedle, což se dá pochopit, nikdo není dokonalý.
  • 0

#74 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2007 00:01

jsou tam krasne videt ty jejich "krasky", ktere kdyby skutecne vsechny vzletly, tak to by bylo skutecne maso. :o)))

Zobrazit příspěvek

Ohledne tohohle sjem videl kdysi dokument,me se libilo vycisleni na konci..Rusko 60k nuclearnich hlavic,amerika 40k,Cina 20k a nejaka malickost Evropa(tedy hlavne britanie),zaver(epitaf) byl takovy,ze na palnete Zemicce je tolik zbrani,ze by desetitisickrat znicili celou planetu :blush: ,ale ted nvm kdo na konci studene valky mel nejsilnejsi nicitele kontinentu,ale nejznamejsi jsou rusti Ivanove a americke Titany,vubec by me zajimalo ,jak daleko pokrocili,i kdyz dneska maji hlavne vyuziti takticke hlavice(5MT),protoze se dnes pouziva taktita presnosti nez hra pesek chodi dokola,ale vim ze uz je vojensky prumysl schopny vyprodukovat "atomove granaty".

Co já vím tak třeba Němci za WWII taky obdivovali ruské T-34, ačkoliv jak víme bolševik byl pro ně jedním z největších nepřátel. ;) Národy mají své klady i zápory, leč někdy zápory převyšují.

Zobrazit příspěvek

Neb sveho nejvetsiho nepritele bychom si meli vaziti vice nez sveho nejlepsiho pritele.
  • 0

#75 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2007 11:01

možná trošku špatné téma, ale kdyžtak si to přesuňte
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních