Skočit na obsah

prizpusobiva mysl

• Please log in to reply
65 odpovědí na toto téma

#61 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 27.10.2006 15:55

to jde o to jestli myslis skotsky, vikingsky nebo renesancni, jestli ti jde o to abys mi tu mohl vysvetlovat jak se pouzivali k rozhrnovani kopi, tak si to usetri, vim to, a to byla vysada tech renesancnich

Zobrazit příspěvek

No takže moc lidi sem tu v kyltu neproduciruje takže skotsky škrtám, no ani na ten vikingsky mě ty kyrysy nesedí takže bych škrtl i ty vikingy. Co zustava je tedy co zustava je to rozhrnovadlo na spejle a ty se o tom chces hadat ze je to pouzitelny a kosa ne? ja myslim ze oboje se pozuzivalo ale kazdy pro svuj specificky ukol nikol proto ze ja mam rad bastardy a beru bastard a ten ma rad khukri a bere ty teda zvlast u tech by me zajimalo jak zapadaj do DrD
  • 0

#62 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2006 17:14

kdybys viděl moje klouby a kotník...  :cool:

Zobrazit příspěvek

ty nepouzivas bastard?!
  • 0

#63 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2006 17:16

ty nepouzivas bastard?!

Zobrazit příspěvek

to byla narážka na realný bitkování, né na druh zbraně :cool:
  • 0

#64 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 28.10.2006 21:40

libi se mi, jak se vsichni drzeji tematu: prizpusobiva mysl a tvrdosijne se bavi jen o tom. Jakakoliv snaha o nastoleni jineho problemu je potlacena uz v zarodku. :cool: :tongue: :mad:
  • 0

#65 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 31.10.2006 08:26

libi se mi, jak se vsichni drzeji tematu: prizpusobiva mysl a tvrdosijne se bavi jen o tom. Jakakoliv snaha o nastoleni jineho problemu je potlacena uz v zarodku. :tongue:  :mad:  :tongue:

Zobrazit příspěvek

jako ostatne v kazdem tematu :cool:
  • 0

#66 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2006 10:27

No takže moc lidi sem tu v kyltu neproduciruje takže skotsky škrtám, no ani na ten vikingsky mě ty kyrysy nesedí takže bych škrtl i ty vikingy. Co zustava je tedy co zustava je to rozhrnovadlo na spejle a ty se  o tom chces hadat ze je to pouzitelny a kosa ne? ja myslim ze oboje se pozuzivalo ale  kazdy pro svuj specificky ukol nikol proto ze ja mam rad bastardy a beru bastard a ten ma rad khukri a bere ty teda zvlast u tech by me zajimalo jak zapadaj do DrD

Zobrazit příspěvek

vsak ja vzdycky tvrdil ze greatsword pouzivaj postavicky v nwn jako bastard...no a kukri sem zapadne jasne to je pro exoticky monkopaladiny podle asciho kteri prisli z vychodnich krajin
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních