No takže moc lidi sem tu v kyltu neproduciruje takže skotsky škrtám, no ani na ten vikingsky mě ty kyrysy nesedí takže bych škrtl i ty vikingy. Co zustava je tedy co zustava je to rozhrnovadlo na spejle a ty se o tom chces hadat ze je to pouzitelny a kosa ne? ja myslim ze oboje se pozuzivalo ale kazdy pro svuj specificky ukol nikol proto ze ja mam rad bastardy a beru bastard a ten ma rad khukri a bere ty teda zvlast u tech by me zajimalo jak zapadaj do DrDto jde o to jestli myslis skotsky, vikingsky nebo renesancni, jestli ti jde o to abys mi tu mohl vysvetlovat jak se pouzivali k rozhrnovani kopi, tak si to usetri, vim to, a to byla vysada tech renesancnich

prizpusobiva mysl
Započal
Host_Seraph_*
, 24.10.06 09:58
65 odpovědí na toto téma
Odesláno 27.10.2006 15:55
#64 Host_Ariadna_*
Odesláno 28.10.2006 21:40
libi se mi, jak se vsichni drzeji tematu: prizpusobiva mysl a tvrdosijne se bavi jen o tom. Jakakoliv snaha o nastoleni jineho problemu je potlacena uz v zarodku.

#65 Host_Seraph_*
Odesláno 02.11.2006 10:27
vsak ja vzdycky tvrdil ze greatsword pouzivaj postavicky v nwn jako bastard...no a kukri sem zapadne jasne to je pro exoticky monkopaladiny podle asciho kteri prisli z vychodnich krajinNo takže moc lidi sem tu v kyltu neproduciruje takže skotsky škrtám, no ani na ten vikingsky mě ty kyrysy nesedí takže bych škrtl i ty vikingy. Co zustava je tedy co zustava je to rozhrnovadlo na spejle a ty se o tom chces hadat ze je to pouzitelny a kosa ne? ja myslim ze oboje se pozuzivalo ale kazdy pro svuj specificky ukol nikol proto ze ja mam rad bastardy a beru bastard a ten ma rad khukri a bere ty teda zvlast u tech by me zajimalo jak zapadaj do DrD
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních