prizpusobiva mysl
#1 Host_Seraph_*
Odesláno 24.10.2006 09:58

Odesláno 24.10.2006 10:07
Pri tomhle featu se ma hazet 2x pri neuspechu na kouzlo na mysl, vse funguje do chvile nez dojde k hodu proti strachu (mel jsem za to ze strach je kouzlo na mysl) tam se vzdy haze jen jedenkrat a to at se jedna o auru strachu (coz asi teda neni kouzlo, to bych pochopil) ale ono se nehaze 2x ani na kouzlo strach. Zkouseno na hobitovi takze mozna je to nejake divne kvuli vylepsenym hodum na strach nebo co ja vim, nebo to byla nejaka chvilkova indispozice
. Ma s tim nekdo nejake zkusenosti ?
Mas na mysli Still mind(u monka), jo ?
Ja mam za to ze to pouze prida +2 k obrannym hodum na mysl.
#3 Host_Seraph_*
Odesláno 24.10.2006 10:28
ne zlodejsky feat Slippery Mind nevim jak je presne prelozenej v ceskym nwn ale mam pocit ze prizpusobiva mysl, ted monkuv feat na 3 lvl tusim dava samo jen +2 hody
ahh ano zlodej...

---
No pokud to kouzlo(efekt) nema uvedeny popisek "imunity type: mind-affecting", tak "Slippery mind" s tim nema co delat.
I kdyz se haze will save. Jako napriklad u Fear, kde je "imunity type: Fear"(tady ti dava ale rasa halfling +2 k hodum.)
Ty opakovane hody se tykaji prevazne kouzel a efektu Enchantment & Illusion skol.
EDIT:"Imunity type:..." je v nwnwiki.org.
ve hre je pouzito slovo "Descriptor(s):..."
#5 Host_Seraph_*
Odesláno 24.10.2006 12:46
ahh ano zlodej...
![]()
![]()
---
No pokud to kouzlo(efekt) nema uvedeny popisek "imunity type: mind-affecting", tak "Slippery mind" s tim nema co delat.
I kdyz se haze will save. Jako napriklad u Fear, kde je "imunity type: Fear"(tady ti dava ale rasa halfling +2 k hodum.)
Ty opakovane hody se tykaji prevazne kouzel a efektu Enchantment & Illusion skol.
asi to bude jak rikas jen pak je podivny ze imka na mysl teda funguje i na strach kdyz ma mit podle toho co tu rikas svoji vlastni imku jako napr smrt x imploze
Odesláno 24.10.2006 13:28
Odesláno 24.10.2006 14:24
toje sice v podstatě pravda, ale vysvětli mi důvod, proč by se neměl strach počítat jako mysl ovlivňující kouzlo, co asi tak jinýho ovlivňuje?
Ono se na to dá podívat právě z obou stran...buď jako že je to bug, protože pal. ïmka na strach je pak zbytečná nebo se na to dá podívat tak jak říkáš ty...strach je v podstatě mysl ovlivňující abilita. Oba dva pohledy jsou podle mně správné, je jen otázka, ke kterému se přikloníš. Já se přikláním k tomu, že je to bug a mělo by se to zrušit

Odesláno 24.10.2006 14:25
když už sme u bugů...Ono se na to dá podívat právě z obou stran...buď jako že je to bug, protože pal. ïmka na strach je pak zbytečná nebo se na to dá podívat tak jak říkáš ty...strach je v podstatě mysl ovlivňující abilita. Oba dva pohledy jsou podle mně správné, je jen otázka, ke kterému se přikloníš. Já se přikláním k tomu, že je to bug a mělo by se to zrušit
KOSA JE FŮŮŮJJ!!

Odesláno 24.10.2006 14:33
whm.. kosa je jako zbran nepužitelná, rozhodně se nejedná o zbran v pravém slova smyslu a její hodntoky sou totálně kravský (bez pardonu), dvoustrannej meč je nepoužitelnej taky a chybí mi pořádný válečný kladivo do dvou pracek, nenějakej perlík, se kterym by si člověk amputoval ruce, protože má závěs 10 cmA co se ti na kose nelíbí? Ze má x4 kritikace??

Odesláno 24.10.2006 14:37
whm.. kosa je jako zbran nepužitelná, rozhodně se nejedná o zbran v pravém slova smyslu a její hodntoky sou totálně kravský (bez pardonu), dvoustrannej meč je nepoužitelnej taky a chybí mi pořádný válečný kladivo do dvou pracek, nenějakej perlík, se kterym by si člověk amputoval ruce, protože má závěs 10 cm
Tak jestli se ti to nelíbí...tak podej návrh na zrušení..stejně jak se zrušily kamy, tak se můžou zrušit i kosy...no ne?
Odesláno 24.10.2006 14:46
žádnej důvod?stačí vzít vúvahu realnou využitelnoust a efektivnost kosy a porovnat jí s jinou normální zbraní... nejsem extra šermíř, ale nějakej ten selskej rozum snad mam, abych poznal, že 2k4 x4 je kravinamno..muzou, akorat k tomu neni oproti kamam skoro zadnej duvod
kdyz nepocitam to ze se nekomu jako zbrane hnusej

#19 Host_Josifek_*
#21 Host_Josifek_*
Odesláno 24.10.2006 15:08
nerek bych ze 2k4 x4 je nejak zvlast ujety, co se tyce kritikalu tak kdyz zapocitas nasobic i critical range tak je to uplne totozny s 18-20 x2 (tj. scim, rapier, kukri)...a vzhledem k tomu ze 2k4 neni mezi obourucnima zbranema zas nijak velky cislo a k tomu ze je na to potreba feat exotic, tak bych rek ze je to celkem dobra alternativa k tem jednorucnim zbranim, dost mozna ve vetsine pripadech nejlepsi obourucni zbran ale zas nic tak prehnanyho co by potrebovalo omezitžádnej důvod?stačí vzít vúvahu realnou využitelnoust a efektivnost kosy a porovnat jí s jinou normální zbraní... nejsem extra šermíř, ale nějakej ten selskej rozum snad mam, abych poznal, že 2k4 x4 je kravina
Odesláno 24.10.2006 15:13

Odesláno 24.10.2006 15:17
jasně, ale zkus si porovnat s realitou využití kosy v profesionálním boji.. prostě je to jako dát krátkýmu meči hodnoty 1k10 x3.. tj nesmyslnerek bych ze 2k4 x4 je nejak zvlast ujety, co se tyce kritikalu tak kdyz zapocitas nasobic i critical range tak je to uplne totozny s 18-20 x2 (tj. scim, rapier, kukri)...a vzhledem k tomu ze 2k4 neni mezi obourucnima zbranema zas nijak velky cislo a k tomu ze je na to potreba feat exotic, tak bych rek ze je to celkem dobra alternativa k tem jednorucnim zbranim, dost mozna ve vetsine pripadech nejlepsi obourucni zbran ale zas nic tak prehnanyho co by potrebovalo omezit

Odesláno 24.10.2006 15:20
Je to fantasy a ne realita (tady ta kosa je je podobna ty z realu, je upravena na bojjasně, ale zkus si porovnat s realitou využití kosy v profesionálním boji.. prostě je to jako dát krátkýmu meči hodnoty 1k10 x3.. tj nesmysl

K imunite na mysl podle mne patri i imunita na strach. To ze paladin ma podobny kouzlo, eznamena zeje to kouzlo k nicemu vyuziti se najde.
Odesláno 24.10.2006 19:25
#30 Host_Shini_*
Odesláno 24.10.2006 19:45
Se srpem se jenom sece.
O hul se mas jenom oprit.
Bic je jenom na zvirata.
Kladivo je na kovani.
Sakra zruste vsechny ty pracovni nastroje, nemaj mezi zbranema co delat.

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních