Tak to me teda zajima
Odesláno 15.10.2006 11:21
#62 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 11:26
#64 Host_Aristo_*
#66 Host_Ariadna_*
Odesláno 15.10.2006 12:22
....on je DM a ja banner....

Na jakoupak stranku upoutavas, kdyz si ten banner?

Odesláno 15.10.2006 13:08

nereste co se stalo reste co je ted a co bude, udelejtez demony zase super server, naucte novacky se chovat trochu vic RP
po dlouhy dobe jsem si zahral, ale toho ooc je tam dost, ale ase nedruhou stranu se nektri dobri hraci vratili, tak to vypada nadejne.
Odesláno 15.10.2006 14:21
#69 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 14:27
Viconie, doufám že člověka jako seš ty už nikdy v životě nepotkám. Jak ve virtuálním světě tak v reálným. Když někoho už veřejně očerňuješ tak to laskavě taky koukej prokázat. Je mi z tebe blivno. Když si zpětně uvědomím, že jsem hlasoval na DM fóru v době, kdy jsi měl BAN jako jeden z prvních proto, aby se ti dala ještě jedna šance tak se za to dnes stydím.
Jo tka zato ty dakujem.A mal by si sa hambit zato,že ty ako DM si potrestany za tento zaner tvoj hry nebol a druhy jo.A možem vedet zaco ste hlasovali?Ja si pametam,že som písal lopykovy a odbanienie a v pribehu 5 min som bol unbaned a pretim dve moje postavy co som mal na cierno cez ban ste mi zabanovali stale nechapem ocom ste hlasovali.
Odesláno 15.10.2006 14:31
Hlavne to tu pis, proc delas ostatnim akorat problemy.Jo tka zato ty dakujem.A mal by si sa hambit zato,že ty ako DM si potrestany za tento zaner tvoj hry nebol a druhy jo.A možem vedet zaco ste hlasovali?Ja si pametam,že som písal lopykovy a odbanienie a v pribehu 5 min som bol unbaned a pretim dve moje postavy co som mal na cierno cez ban ste mi zabanovali stale nechapem ocom ste hlasovali.
Odesláno 15.10.2006 14:32
Zase si vymejšlíš. Otravoval si Lopyka takřka permanentně, od tý doby co ti BAN udělen. Po jedné památné větě, kterou jsi pronesl ("Jestli doživotní BAN znamená, že musíš umřít, aby si mohl na Démoně zase hrát.") Lopyk vznesl otázku, zda se ti nedá ještě jedna šance. Bohužel se ti dala.Jo tka zato ty dakujem.A mal by si sa hambit zato,že ty ako DM si potrestany za tento zaner tvoj hry nebol a druhy jo.A možem vedet zaco ste hlasovali?Ja si pametam,že som písal lopykovy a odbanienie a v pribehu 5 min som bol unbaned a pretim dve moje postavy co som mal na cierno cez ban ste mi zabanovali stale nechapem ocom ste hlasovali.
Mimochodem stále čekám na to, až tady prokážeš co tvrdíš. Jestli si myslíš, že ti tvoje vystupování na fóru, očerňování všech kolem projde jen tak bez povšimnutí tak se pleteš. Opět se totiž o tvém osudu na tomto fóru hlasuje a jednu věc ti můžu sdělit, já už se tě zastávat rozhodně nebudu a pochybuju, že i někdo jinej.

#72 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 14:37
Zase si vymejšlíš. Otravoval si Lopyka takřka permanentně, od tý doby co ti BAN udělen. Po jedné památné větě, kterou jsi pronesl ("Jestli doživotní BAN znamená, že musíš umřít, aby si mohl na Démoně zase hrát.") Lopyk vznesl otázku, zda se ti nedá ještě jedna šance. Bohužel se ti dala.
Tak to nebolo bolo to takto.NIkoho som pernamentne neotravoval .Jedneho skaredeho večera prsalo som napisal lopykovy a prsli sme k tomuto
že musíš umřít, aby si mohl na Démoně zase hrát.On odpovedal, nieco ve zmyslu , to je jedno a ja mu nato napísal,že ked si zmenim IP a poviem mu kto som atd jestli ma neha hrat a rek nato jo a ja mu nato rek ,jesli mne nemuže odbanovat at si zas nemenim IP a za 3 min mi rek,že to už mam takže asi tak otravoval som ho jen z odbanenim fora.A mysliš,že jak se mam chovat potem co mne odbanuje a za mesic a pol mne zabanuje z duvodu jaky si delal i ty?a ja to delal pomerne menej lebo nemal som ani taku vybavu aku ty ani sorcku.
Odesláno 15.10.2006 14:41
#74 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 18:25
Ako je to s tym hrachom a stenou?
Odesláno 15.10.2006 20:39

Odesláno 16.10.2006 00:15
Divim se moc ze zrovna ty sem pises protoze ty slovy TY jsi jeden z duvodu proc jsem tenhle topik zalozil to co jsi predvadel se Zeannem nejen ze dosahovalo uroven Hercula ono to jeho nebohe laskovani preradilo uplne na druhou kolej to ze si nahodou neco kecl a Dedula ti to sezral jako zachvat RP v poslednim tazeni je vec druha. Ver ze s TAhou , Valburgou a Sonou sem si zahral a pobavil se to co ste vy dve PRASATA se Zeannem predvadeli byl vrchol to co me zeann Telloval je vrchol to ze se nudite na wowku vam nedava pravo kazit hru ostatnim chapes to?Stale nechapu co tim chces rict.
#82 Host_Josifek_*
Odesláno 16.10.2006 07:59
jinak řečeno, můžeme se chovat jako prasata, jen když neporušujeme nějaký článek v pravidlech...no naštěstí dm tady nejsou stroje, tudíž posuzují každou situaci nikoliv podle pravidel, ale podle toho jaká ta situace skutečně byla, tohle nejsou pravidla silničního provozu, takže (myslím si já) není nutné v nich hledat co je a co není povoleno, nýbrž hrát jako člověk, nikoliv jako dobytek, pokud jsi to doteď nepochopil, doporučuji ti začít hrát jinde nebo něco jiného8.2. Hráč je povinen chovat se v každé situaci eticky a dle morálního kodexu (neplatí pro odpovídající RP hru postavy).
Muze me nekdo rict co si pod touto vetou predstavuje ?
Odesláno 16.10.2006 09:16
Jo říkáš přesně to co si myslím jájinak řečeno, můžeme se chovat jako prasata, jen když neporušujeme nějaký článek v pravidlech...no naštěstí dm tady nejsou stroje, tudíž posuzují každou situaci nikoliv podle pravidel, ale podle toho jaká ta situace skutečně byla, tohle nejsou pravidla silničního provozu, takže (myslím si já) není nutné v nich hledat co je a co není povoleno, nýbrž hrát jako člověk, nikoliv jako dobytek, pokud jsi to doteď nepochopil, doporučuji ti začít hrát jinde nebo něco jiného
a Aristo tobe fakt ohanění pravidli nepomuže po tom co jste předváděli
#86 Host_Josifek_*
Odesláno 19.10.2006 23:14
Otázka: jaké pravidla porušili?
Odpověd:
Zajímavé, jak se ti novodobí counsoleri snaží zviditelnit, a přitom nedokáží odpovědět ani na jednoduchou otázku...
BTW. Myslíš, že pokoříš 14-ti denní dm rekord?
chjo v realu by s tebou byla mozna (opravdu jen mozna) normalni rec.
BTW ty si pocital presne na dny a sekundy jak dlouho sem CS? to si nemyslim tak uz drz pec z tvych kecu je mi na nic
BTW dm se asi nestanu ikdyz sem jim chtel byt ale takovej je zivot
BTW neodpovidej mi na to pls nebo si te uz konecne dam do ignore listu (snad tu neco takovyho je) a konecne budu mit klid
ten topik je cim dal horsi proc to nikdo nezamkne? vooodoooo?
Odesláno 20.10.2006 08:01

Odesláno 20.10.2006 08:04
Volal ma niekto?vooodoooo?
Aha... Bedra. Cim mozem pomoct? Aha... mas problemy s Freppi... No, lepsiu pomoc si si najst nemohol.

Je tu zavedeny zvyk nezamykat topicy, pokial sa nejedna o nejaky topic s oznamami. Mozes urobit dve veci:
1) zacat sa s dotycnym hadat, niektori na to vyslovene cakaju
2) ignorovat ho
Tento konkretny caka na reakciu typu 1), ale dostava typ 2).

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních