Jen by me Deeku zajimalo tvoje rozhodnuti mohuli nahlednout pod pokličku?
Odesláno 13.10.2006 22:36
Odesláno 13.10.2006 22:52
Mohl bych poprosit o rozdělení, kteří jsou kteří?By me zajimalo proc lidi kteri si docela dokazou hrat dostanou vymaz postav a prasata kteri prijdou znudeny z WoW a masakruji lidi dostanou baniček s dudličkem na dva tydny potažmo jeden přičemž prasarny začly až s nima
![]()
Jen by me Deeku zajimalo tvoje rozhodnuti mohuli nahlednout pod pokličku?
Odesláno 13.10.2006 22:53
Odesláno 13.10.2006 23:19
Valdiku nebyl si tam nevidel si podle meho co se deje .-( podle meho to melo byt obracene tvrdy trest zastihl nespravny a za tim si stojimTak len tak pomimo sa spytam aky je podla teba adekvatny trest pre niekoho, kto bol X krat upozorneny, dostal vystrazny ban s podmienkou, bol znova Y krat napominany a nakoniec robil stale to iste
Odesláno 14.10.2006 10:16
Odesláno 14.10.2006 11:34
Nejde o to, ci tam bol Valdo. Ten trest nedal ani nedava. Bol tam najmenej jeden DM, ktory to videl a DM vyniesol trest na zaklade toho co videl.Valdiku nebyl si tam nevidel si podle meho co se deje .-( podle meho to melo byt obracene tvrdy trest zastihl nespravny a za tim si stojim
Odesláno 14.10.2006 11:39
Odesláno 14.10.2006 13:52
Odesláno 14.10.2006 14:21
Odesláno 14.10.2006 14:26
přesně, jak už sem říkal, že je "ooc" smáznete, tim se nic nevysvětlí, když je zorganizujete hráče, aby je pochytalia necháte je oběsit, je to hned přirozenějšíA kdyby ses tam objevil herne? Jako napriklad druid, uderil holi do zeme a pouzil na vsechny znehybneni a navic seslal zapleteni aby to i vzhledove vypadalo hezky.
Potom treba pouzil ten nejprostsi rozhovor jaky muze ze byt: Vase pre upoutala moji pozornost, jsem ten a ten a poud chcete zdravi odejit udelat epro me, ty tohle, vy tanhle to.
Nebo neco jineho, treba temny Balor, jenz upozorni napadajici kam smeruji, ze jim hrozi moznost takova, ze jejich pocinani upouta jeho pozorost natolik ze mu budou muset slouzit, pojate tak ze to nebud evyhodna sluzba ale vicemene neprijemna, tezce se z ni nekdy vymani.
Nebo neutralni reakce jen pro okamzite vyreseni stretu, mocny bojovnik hranicar jenz je vyzene z mista cinu, nebo i bez okolku vstoupi do veci a zastane se strany ktera to potrebuje.
To jsou jen tri pitomosti ktere me napadly behem psani reakce, jste Dm, mate nastroje, mate fantazii a chut?
Odesláno 14.10.2006 14:34
A kdyby ses tam objevil herne? .......
To jsou jen tri pitomosti ktere me napadly behem psani reakce, jste Dm, mate nastroje, mate fantazii a chut?
Odesláno 14.10.2006 14:57
Odesláno 14.10.2006 15:16
Odesláno 14.10.2006 16:04
Odesláno 14.10.2006 16:39
Odesláno 14.10.2006 17:35
Odesláno 14.10.2006 17:50
Odesláno 14.10.2006 17:51
Dědulo trest od tebe mě přišel OK a řešení situace máš taky za jedna ale výmaz accountu je UJOVINANechapu, proc zas stavis dmka proti hracum? Kde zas jaky DMs chce, aby si z neho nekdo sednul na zadek? Podle tebe je trest ulitlej, podle me byla ulitla jejich hra a ja osobne bych jim dal s cistym svedomim trest vetsi. Muj nazor proti tvymu. Ja nemam potrebu ti nejak vnucovat svuj nebo te presvedcovat. Tudiz moc nechapu o co jde? Hlavne teda s tim sedanim na zadek.
Odesláno 14.10.2006 17:53
Odesláno 14.10.2006 18:07
Jak tu nastalou situaci vyřešil dědula mě nečiní problémy ale jestli si myslí někdo že si sednu na zadek protože DéeM teem něco vyhlásil tak se mejlí nemyslím si že to co udělali je dobře stojím si za tím a taky to řeknu nemám chuť se před lidma plazit že óoooooo nejvyšší DM sestoupí ... jak říkám trest si zasloužili ale výmaz je moc ulítlé a basta ani Beeb a ani Voodoo ani Valdík ste mě zatim můj pohled nevyvrátili takže si zatim stojím
Odesláno 14.10.2006 19:20
Ojoj, tak jsem to nemyslel, ne ne ne. Chapu ze mit tu silu vule porad dokola.... , ale na druhou stranu kdyz prestane svnimat tu jedinou cast toho co jsem napsal a vyznelo jako kritika, kdyz si predstavis fungovani vseho naraz, porad neveris ze by ani k te situaci az na vyjimky nedoslo?Ano, chybi mi chut resit neco s nenapravitelnejma lidma kteri neustale porusuji pravidla. Opravdu jsem nemel sebemensi motivaci po smrsti jejich ooc hlasek a smajliku se tam objevovat s IC postavou a jakkoliv to jinak resit. Neco jinyho je, kdyz nakej novacek pouziva ooc, to me potom vylozene bavi objevit se tam s npckem a vybalit na nej rp rozhovor - at se divi - a poucuje.
Nemyslim si ze patrim mezi lidi otravene Demonou, otravene dlouhodobym hranim s nechuti cokoliv delat ci hrajici na jinym serveru. Taktez si nemyslim, ze by me rp bylo cizi a nedokazal bych si s jakoukoliv situaci poradit v ramci rp. Ale kdyz clovek vidi, co se tam delo, tak je v mojim pripade natolik rozesmutnelej, ze nema silu se premahat a "resit to herne". Navic premahat se kvuli lidem, kteri jsou po Vici nejcastejikrat negativne probirany postavy na DM foru.
Jestli sem nekoho zklamal, tak je mi lito, ale jsem jen clovek.
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních