Skočit na obsah

Fotka

Tak to me teda zajima

• Please log in to reply
146 odpovědí na toto téma

#1 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 13.10.2006 22:36

By me zajimalo proc lidi kteri si docela dokazou hrat dostanou vymaz postav a prasata kteri prijdou znudeny z WoW a masakruji lidi dostanou baniček s dudličkem na dva tydny potažmo jeden přičemž prasarny začly až s nima :wow:
Jen by me Deeku zajimalo tvoje rozhodnuti mohuli nahlednout pod pokličku?
  • 0

#2 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 13.10.2006 22:52

By me zajimalo proc lidi kteri si docela dokazou hrat dostanou vymaz postav a prasata kteri prijdou znudeny z WoW a masakruji lidi  dostanou baniček s dudličkem na dva tydny potažmo jeden  přičemž prasarny začly až s nima :wow:
Jen by me Deeku zajimalo tvoje rozhodnuti mohuli nahlednout pod pokličku?

Zobrazit příspěvek

Mohl bych poprosit o rozdělení, kteří jsou kteří?
  • 0

#3 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2006 22:53

Jedno bys mel pochopit, ten vymaz si nevymyslel Deekin, bylo to rozhodnuti DM teamu. A to proc dostli ty dva vymaz je v tech prohreskach napsany, staci cist.
  • 0

#4 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2006 23:01

Jedno bys mel pochopit, ten vymaz si nevymyslel Deekin, bylo to rozhodnuti DM teamu. A to proc dostli ty dva vymaz je v tech prohreskach napsany, staci cist.

Zobrazit příspěvek

mě to stejně prijde neadekvátní...
  • 0

#5 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2006 23:14

mě to stejně prijde neadekvátní...

Zobrazit příspěvek

Tak len tak pomimo sa spytam aky je podla teba adekvatny trest pre niekoho, kto bol X krat upozorneny, dostal vystrazny ban s podmienkou, bol znova Y krat napominany a nakoniec robil stale to iste :wow:
  • 0

#6 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 13.10.2006 23:19

Tak len tak pomimo sa spytam aky je podla teba adekvatny trest pre niekoho, kto bol X krat upozorneny, dostal vystrazny ban s podmienkou, bol znova Y krat napominany a nakoniec robil stale to iste  :wow:

Zobrazit příspěvek

Valdiku nebyl si tam nevidel si podle meho co se deje .-( podle meho to melo byt obracene tvrdy trest zastihl nespravny a za tim si stojim
  • 0

#7 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 13.10.2006 23:30

Valdiku nebyl si tam nevidel si podle meho co se deje  .-( podle meho to melo byt obracene tvrdy trest zastihl nespravny a za tim si stojim

Zobrazit příspěvek

A ty si byl uplne u vseho ? Vsechny ty excesy co tihle hraci meli ?
  • 0

#8 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 13.10.2006 23:34

A ty si byl uplne u vseho ? Vsechny ty excesy co tihle hraci meli ?

Zobrazit příspěvek

PRave se ptam a informuji prectes li si ten muj prvni prispevek byl sme u nekolika a zvlaste u toho posledniho prijde me to blbe a hloupe toto rozhodnuti kdyz by takto mely byt potrestani jini hm
  • 0

#9 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 13.10.2006 23:36

PRave se ptam a informuji prectes li si ten muj prvni prispevek byl sme u nekolika a zvlaste u toho posledniho prijde me to blbe a hloupe toto rozhodnuti kdyz by takto mely byt potrestani jini hm

Zobrazit příspěvek

Ja muzu jen rict ze se tomu nedivim a ocekaval jsem, ze se to nekdy stane.
  • 0

#10 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 13.10.2006 23:42

Ja muzu jen rict ze se tomu nedivim a ocekaval jsem, ze se to nekdy stane.

Zobrazit příspěvek

No kdyz letej telly ze bezi dvojka Zeann a Narja a likviduji jak na bezicim pasu tak to chapu ale toho sem si u Tahy ani Valburgy nevsim ze by delali takze me to neni jasny
  • 0

#11 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 10:16

hele ja mam ty hrace taky docela rad (nejakou dobu jsem mel tu cest byt jejich rebelskej kamos a musim rict ze jim to de moc dobre:) ale to ze se ti zas neco nezda neznamena ze budes napadat rozhodnuti dm at je jakkoliv prisny. Zvlast kdyz se tak dohodl celej dm team asi tam z nich taky nekdo byl :wow:
  • 0

#12 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 11:34

Valdiku nebyl si tam nevidel si podle meho co se deje  .-( podle meho to melo byt obracene tvrdy trest zastihl nespravny a za tim si stojim

Zobrazit příspěvek

Nejde o to, ci tam bol Valdo. Ten trest nedal ani nedava. Bol tam najmenej jeden DM, ktory to videl a DM vyniesol trest na zaklade toho co videl.
  • 0

#13 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 11:39

Když někdo dostane podmínku, že v případě dalšího excesu dostane ban na měsíc a vymazání accountu, a pak ten další exces udělá, jak sme se k tomu měli jinak postavit?

Přísný? Mně spíš přijde, že na Démoně se k tomuhle přistupuje velice benevoltně a vždycky byla a je snaha spíše hráčovo chování usměrnit a dát mu další šanci. Když ale někdo pravidla a ostatní hráče nerespektuje a stále se chová stejně, i při vědomí, že to pro něj může znamenat BAN tak je takový trest zcela na místě.
  • 0

#14 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 13:01

Nejde o to, ci tam bol Valdo. Ten trest nedal ani nedava. Bol tam najmenej jeden DM, ktory to videl a DM vyniesol trest na zaklade toho co videl.

Zobrazit příspěvek

Mno prej tam byl Dědek cos em slyšel.......a ehm jak se řikalo, mohl zasáhnout.....
  • 0

#15 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 13:52

Nojo, mohl sem pauznout hru a pockat az hraci za compama dostanou rozum. Jen aby jeste ted nebyla porad pauznuta...
  • 0

#16 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.10.2006 14:21

A kdyby ses tam objevil herne? Jako napriklad druid, uderil holi do zeme a pouzil na vsechny znehybneni a navic seslal zapleteni aby to i vzhledove vypadalo hezky.
Potom treba pouzil ten nejprostsi rozhovor jaky muze ze byt: Vase pre upoutala moji pozornost, jsem ten a ten a poud chcete zdravi odejit udelat epro me, ty tohle, vy tanhle to.
Nebo neco jineho, treba temny Balor, jenz upozorni napadajici kam smeruji, ze jim hrozi moznost takova, ze jejich pocinani upouta jeho pozorost natolik ze mu budou muset slouzit, pojate tak ze to nebud evyhodna sluzba ale vicemene neprijemna, tezce se z ni nekdy vymani.
Nebo neutralni reakce jen pro okamzite vyreseni stretu, mocny bojovnik hranicar jenz je vyzene z mista cinu, nebo i bez okolku vstoupi do veci a zastane se strany ktera to potrebuje.
To jsou jen tri pitomosti ktere me napadly behem psani reakce, jste Dm, mate nastroje, mate fantazii a chut?
  • 0

#17 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 14:26

A kdyby ses tam objevil herne? Jako napriklad druid, uderil holi do zeme a pouzil na vsechny znehybneni a navic seslal zapleteni aby to i vzhledove vypadalo hezky.
Potom treba pouzil ten nejprostsi rozhovor jaky muze ze byt: Vase pre upoutala moji pozornost, jsem ten a ten a poud chcete zdravi odejit udelat epro me, ty tohle, vy tanhle to.
Nebo neco jineho, treba temny Balor, jenz upozorni napadajici kam smeruji, ze jim hrozi moznost takova, ze jejich pocinani upouta jeho pozorost natolik ze mu budou muset slouzit, pojate tak ze to nebud evyhodna sluzba ale vicemene neprijemna, tezce se z ni nekdy vymani.
Nebo neutralni reakce jen pro okamzite vyreseni stretu, mocny bojovnik hranicar jenz je vyzene z mista cinu, nebo i bez okolku vstoupi do veci a zastane se strany ktera to potrebuje.
To jsou jen tri pitomosti ktere me napadly behem psani reakce, jste Dm, mate nastroje, mate fantazii a chut?

Zobrazit příspěvek

přesně, jak už sem říkal, že je "ooc" smáznete, tim se nic nevysvětlí, když je zorganizujete hráče, aby je pochytalia necháte je oběsit, je to hned přirozenější :wow:
  • 0

#18 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.10.2006 14:34

A kdyby ses tam objevil herne? .......

Zobrazit příspěvek

A co az DM nekdy nebude pritomno ?

Jinak nejsem zastankyni mazani postav. Spise bych byla pro delsi BAN, ale postavam dat jeste (jednu?) sanci. ( jen muj nazor )

Jo a pro ty, kteri si myslite jakou mate smulu na DM, zkuste si zajit na jiny server. Doporucuji Kandelabrii. Pak si muzeme promluvit. :wow:
Me se naopak DM (co jsou tady) jevi jako rozumni , dusevne vyzrali lide, kteri to co delaji, delaji pro server a pro to, aby se tu vsem hralo lepe.
  • 0

#19 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.10.2006 14:57

Az nebude pritomno tak nic neudela, ale je moznost ze po par lekcich sami hraci uz budou trosicku jini, take technicke moznosti jsou v te veci dulezite.... .
Bylo to vsak vyjadreni k k dane situaci a ne k nejakemu kdyby nebo az.
Kdyz byla ta trava modrejsi a nebe zelenejsi, nebo jak to ten alwin rikal, no proste v tech dobach davnych to bylo vlastne stejne, podobne. Ale nemoh se zbavit pocitu ze se veci deli o neco lepe v tech davnych dobach kdy to i Dm resili malinko jinak, ale s postupem casu se to resi hur a hur. Se zkusenostmi by mela prichazet lepsi reseni, ja vim, chybi chut a zapal.
  • 0

#20 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 15:16

Ano, chybi mi chut resit neco s nenapravitelnejma lidma kteri neustale porusuji pravidla. Opravdu jsem nemel sebemensi motivaci po smrsti jejich ooc hlasek a smajliku se tam objevovat s IC postavou a jakkoliv to jinak resit. Neco jinyho je, kdyz nakej novacek pouziva ooc, to me potom vylozene bavi objevit se tam s npckem a vybalit na nej rp rozhovor - at se divi - a poucuje.

Nemyslim si ze patrim mezi lidi otravene Demonou, otravene dlouhodobym hranim s nechuti cokoliv delat ci hrajici na jinym serveru. Taktez si nemyslim, ze by me rp bylo cizi a nedokazal bych si s jakoukoliv situaci poradit v ramci rp. Ale kdyz clovek vidi, co se tam delo, tak je v mojim pripade natolik rozesmutnelej, ze nema silu se premahat a "resit to herne". Navic premahat se kvuli lidem, kteri jsou po Vici nejcastejikrat negativne probirany postavy na DM foru.

Jestli sem nekoho zklamal, tak je mi lito, ale jsem jen clovek.
  • 0

#21 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 16:04

Myslim, ze potrestani hraci nepatria medzi novacikov, ktori by nevedeli, co tu tolerovane je a co nie. Podobne veci tu mame servirovane pravidelne kazdy mesiac-dva a v poslednej dobe su trestane tvrdsie, pretoze im slabsie tresty nestacili. Museli vediet, do coho idu a co riskuju. Ak nevedeli, je to ich hlupost a naivita.

To ucenie IC formou moze fungovat u novacikov. Hraci, ktori su tu mesiace az roky sa to touto formou nenaucia, ked ich to nanaucili ani kratkodobejsie bany. Urobis im IC predstavenie jedenkrat, dvakrat a zvyknu si, ze vzdy pride RP postava a bude ich bavit a mozno im urobi aj quest.
Skus kupit dietatu cukrik, ked zacne v potravinach pri pokladni plakat. Mozes si byt isty, ze to iste urobi aj nabuduce a mozno prida aj hodenie sa o zem.
  • 0

#22 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 16:39

A jaképak ta rádoby pk parta porušila pravidla?
  • 0

#23 Host_Hercules_*

Host_Hercules_*
  • Host

Odesláno 14.10.2006 16:51

Navic premahat se kvuli lidem, kteri jsou po Vici nejcastejikrat negativne probirany postavy na DM foru.

Zobrazit příspěvek

Jako to mysliš fakt?
  • 0

#24 Host_Hercules_*

Host_Hercules_*
  • Host

Odesláno 14.10.2006 16:57

Jo a pro ty, kteri si myslite jakou mate smulu na DM, zkuste si zajit na jiny server. Doporucuji Kandelabrii. Pak si muzeme promluvit. :wow:

Zobrazit příspěvek

Tak stimto musim stebou suhlasit tam co je za bláznou každy druhý DM to tam može byt DM aj ... .
  • 0

#25 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 14.10.2006 17:35

Jak tu nastalou situaci vyřešil dědula mě nečiní problémy ale jestli si myslí někdo že si sednu na zadek protože DéeM teem něco vyhlásil tak se mejlí nemyslím si že to co udělali je dobře stojím si za tím a taky to řeknu nemám chuť se před lidma plazit že óoooooo nejvyšší DM sestoupí ... jak říkám trest si zasloužili ale výmaz je moc ulítlé a basta ani Beeb a ani Voodoo ani Valdík ste mě zatim můj pohled nevyvrátili takže si zatim stojím
  • 0

#26 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 17:50

Nechapu, proc zas stavis dmka proti hracum? Kde zas jaky DMs chce, aby si z neho nekdo sednul na zadek? Podle tebe je trest ulitlej, podle me byla ulitla jejich hra a ja osobne bych jim dal s cistym svedomim trest vetsi. Muj nazor proti tvymu. Ja nemam potrebu ti nejak vnucovat svuj nebo te presvedcovat. Tudiz moc nechapu o co jde? Hlavne teda s tim sedanim na zadek.
:wow:
  • 0

#27 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 14.10.2006 17:51

Nechapu, proc zas stavis dmka proti hracum? Kde zas jaky DMs chce, aby si z neho nekdo sednul na zadek? Podle tebe je trest ulitlej, podle me byla ulitla jejich hra a ja osobne bych jim dal s cistym svedomim trest vetsi. Muj nazor proti tvymu. Ja nemam potrebu ti nejak vnucovat svuj nebo te presvedcovat. Tudiz moc nechapu o co jde? Hlavne teda s tim sedanim na zadek.
:excl:

Zobrazit příspěvek

Dědulo trest od tebe mě přišel OK a řešení situace máš taky za jedna ale výmaz accountu je UJOVINA :wow:
  • 0

#28 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 17:53

Vyse myho trestu je Lopova prace. Ja bych navrhnul s ohledem na predchozi konflikty ban permanentni. Takze predpokladam - UJOVINA na druhou, co?
:wow:
  • 0

#29 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 18:07

Jak tu nastalou situaci vyřešil dědula mě nečiní problémy ale jestli si myslí někdo že si sednu na zadek protože DéeM teem něco vyhlásil tak se mejlí nemyslím si že to co udělali je dobře stojím si za tím a taky to řeknu nemám chuť se před lidma plazit že óoooooo nejvyšší DM sestoupí ... jak říkám trest si zasloužili ale výmaz je moc ulítlé a basta ani Beeb a ani Voodoo ani Valdík ste mě zatim můj pohled nevyvrátili takže si zatim stojím

Zobrazit příspěvek

Mno kedze som tam nebol tak sa nemozem vyjadrit k poslednemu incidentu, ale ako som spominal, ja som si o tych "hracoch" urobil mienku v minulosti a preto mam tendenciu verit DM, ktore malo moznost vidiet aj do ich party-kanalu a tak odhalit ich skryte umysly.

A co sa tyka vysky trestov, bez ohladu na ten posledne udeleny som rad ze sa vedenie vracia k tvrdsim postihom, kedze tresty ako ban na par dni, strata levelu su pre taketo postavy smiesne.
  • 0

#30 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.10.2006 19:20

Ano, chybi mi chut resit neco s nenapravitelnejma lidma kteri neustale porusuji pravidla. Opravdu jsem nemel sebemensi motivaci po smrsti jejich ooc hlasek a smajliku se tam objevovat s IC postavou a jakkoliv to jinak resit. Neco jinyho je, kdyz nakej novacek pouziva ooc, to me potom vylozene bavi objevit se tam s npckem a vybalit na nej rp rozhovor - at se divi - a poucuje.

Nemyslim si ze patrim mezi lidi otravene Demonou, otravene dlouhodobym hranim s nechuti cokoliv delat ci hrajici na jinym serveru. Taktez si nemyslim, ze by me rp bylo cizi a nedokazal bych si s jakoukoliv situaci poradit v ramci rp. Ale kdyz clovek vidi, co se tam delo, tak je v mojim pripade natolik rozesmutnelej, ze nema silu se premahat a "resit to herne". Navic premahat se kvuli lidem, kteri jsou po Vici nejcastejikrat negativne probirany postavy na DM foru.

Zobrazit příspěvek

Ojoj, tak jsem to nemyslel, ne ne ne. Chapu ze mit tu silu vule porad dokola.... , ale na druhou stranu kdyz prestane svnimat tu jedinou cast toho co jsem napsal a vyznelo jako kritika, kdyz si predstavis fungovani vseho naraz, porad neveris ze by ani k te situaci az na vyjimky nedoslo?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních