Příspěvek upravil Rah bin Salam.: 25.08.2006 13:45

upravit implozku
Odesláno 25.08.2006 13:44
Odesláno 25.08.2006 13:44
Neblbni! Josifek uz to ma vypozorovany.. delal na to disertacni praci!no pekna hadka...jeste k veci, rek bych ze o cem josifek mluvil se stava prave jenom v ramci autofollow bugu, tzn kdyz te postava nevidi ale jde po tobe tak ji stejne das sneak attack, postava co te prehodi spot checkem od tebe takhle sneak nedostane
EDIT: jinak Josifku, cekam te vecer na testu. At rozsekneme tento gordický uzel!
#64 Host_Josifek_*
Odesláno 25.08.2006 13:46
Jak uz psal Valdo vyse u ohnivcu. V hide k nim vlezu, nejaky z nich ma lepsi spot/listen ja k nemu dojdu (nehipsuji se znova) a dam mu sneak. To je taky autofollow bug ?no pekna hadka...jeste k veci, rek bych ze o cem josifek mluvil se stava prave jenom v ramci autofollow bugu, tzn kdyz te postava nevidi ale jde po tobe tak ji stejne das sneak attack, postava co te prehodi spot checkem od tebe takhle sneak nedostane
EDIT: jinak Josifku, cekam te vecer na testu. At rozsekneme tento gordický uzel!
To budes cekat dlouho a marne.

Odesláno 25.08.2006 14:01
no tohle se mi asi jeste nestalo, a skoro pochybuju ze to tak funguje pravidelne...treba zrovna hledal po kapsach naboje do prakuJak uz psal Valdo vyse u ohnivcu. V hide k nim vlezu, nejaky z nich ma lepsi spot/listen ja k nemu dojdu (nehipsuji se znova) a dam mu sneak. To je taky autofollow bug ?

#67 Host_Josifek_*
Odesláno 25.08.2006 14:21
vsak se tu nemluvi jen o uprave tska ale take o uprave hipsu, pokud by se po kazdym vynoreni nemohl zase hipsem 2 kola schovat, pak by mel i takovej bojovnik sanci...a dost slusnou, pac hipsari toho krome stinovyho poskakovani moc nesvedou...teda...vetsinou...
Mno ale aby sme sa vratili .. no tie 2 kola ze by sa nemohol schovat je predsalen trocha malo, ved normalne to je jedno kolo. Totiz ten sneaker moze pouzivat luk, na Demone s nim ma este vacsie AB ako so zbranou na ktoru je zamerany + ma istotu ze ho nik bez TS/luku/kuziel neohrozi.
Co sa tyka sanci bojovnika, tak ta podla mna neexistuje, chcem vidiet ako objovnik zabija neco, co ma ac 70, k tomu epic dodge a este k tomu mu to kazdym podarenym sneakom znizi AB o 1

Mno ale aby sme sa dostali ku faktom mam par otazok:
* Ak mam obrovsky spot (ovela vacsi ako zlodej) a zlodej sa hipsne, co sa stane? hned nasleduje skill check a ak prehodim jeho hide = vobec mi nezmizne z dohladu, alebo sa hadze az kolko po hipsnuti.
* Aka je predstava tych co navrhuju upratu TS o tom bonuse na skill spot, ktory tam musi byt - hlavne teda by ma zaujimala vyska bonusu.
Odesláno 25.08.2006 14:32
presne tak, hned nasleduje skill check na spot a kdyz prehodis tak vubec nezmizne z dohledu* Ak mam obrovsky spot (ovela vacsi ako zlodej) a zlodej sa hipsne, co sa stane? hned nasleduje skill check a ak prehodim jeho hide = vobec mi nezmizne z dohladu, alebo sa hadze az kolko po hipsnuti.
skill check na listen se haze az novy kolo po hipsnuti...do ty doby ma zlodej 1-6 vterin na sneak attack

Odesláno 25.08.2006 14:33
Rikal jsem si tak o 10.* Aka je predstava tych co navrhuju upratu TS o tom bonuse na skill spot, ktory tam musi byt - hlavne teda by ma zaujimala vyska bonusu.
Mozna by preci jen nebyla od věci varianta, kdy by Ts fungovalo jako doted, ale byla by zmenena delka trvani na kola. Urcite by to zamezilo klasickemu nahozeni TS po vyspani (dekuji vsem co to nedelaji, a TS si nahazuji treba az v dungu nebo mimo mesto).
Odesláno 25.08.2006 14:45
Rikal jsem si tak o 10.
Mozna by preci jen nebyla od věci varianta, kdy by Ts fungovalo jako doted, ale byla by zmenena delka trvani na kola. Urcite by to zamezilo klasickemu nahozeni TS po vyspani (dekuji vsem co to nedelaji, a TS si nahazuji treba az v dungu nebo mimo mesto).
Mno som sa bal ze vasa predstava je hodne nizka ...
Kolko ma taky klasicky fighter/rouge na Demone Hide bez stitu? nekde medzi 60 a 70 tipujem .. ranger ma este z kuziel +14 navyse
Na druhu stranu ak postavis neco co ma moznost kuzlit TS, das tomu max spot 33, tak to ma stale hodne mizernu sancu neco odhalit .. pravdaze je tam moznost si dat nejaky item na spot, ale ta sanca bude stale mizerna (ak vobec nejaka)
#75 Host_Josifek_*
Odesláno 25.08.2006 14:49
Ja jsem v koupelne, kdyz jsem si myl hlavu, napocital hide a move silently 65 s beznyma vecma.Mno som sa bal ze vasa predstava je hodne nizka ...
Kolko ma taky klasicky fighter/rouge na Demone Hide bez stitu? nekde medzi 60 a 70 tipujem .. ranger ma este z kuziel +14 navyse
Na druhu stranu ak postavis neco co ma moznost kuzlit TS, das tomu max spot 33, tak to ma stale hodne mizernu sancu neco odhalit .. pravdaze je tam moznost si dat nejaky item na spot, ale ta sanca bude stale mizerna (ak vobec nejaka)
Takze TS co pridava +10 do spotu, ehm no radsi budu zticha, ja preci rozumim sezeni na lavicce.

Odesláno 25.08.2006 14:51
No tak mi vyjmenuj co jsi započítal. Ano jïstě, zloděj co se právě snaží někoho zabít si sundá boty +6 AC aby si dal botky ticheho pohybu s skrývání, že?Ja jsem v koupelne, kdyz jsem si myl hlavu, napocital hide a move silently 65 s beznyma vecma.

To samé platí pro Valda.
Kolik hide postav ty boty používá? Za celou dobu co šiju jsem ušil jen jedny, pánové. Nikdo je nenosí a pokud ano, určitě by je neměl během boje. Pokud jde o spot, tak jsem před wipem dal 50 bodů, s moudrostí 14/+2 a mithral helmou. Nikdo nikomu nezakazuje aby tuto helmu nosil.
Realne tedy zlodej ma neco kolem 50 bodu v hide. Pokud is nasadi boty, dobre, ale zaplati za to snizenim AC o 6 bodu.
Odesláno 25.08.2006 14:54
No tak mi vyjmenuj co jsi započítal. Ano jïstě, zloděj co se právě snaží někoho zabít si sundá boty +6 AC aby si dal botky ticheho pohybu s skrývání, že?
To samé platí pro Valda.
Kolik hide postav ty boty používá? Za celou dobu co šiju jsem ušil jen jedny, pánové. Nikdo je nenosí a pokud ano, určitě by je neměl během boje. Pokud jde o spot, tak jsem před wipem dal 50 bodů, s moudrostí 14/+2 a mithral helmou. Nikdo nikomu nezakazuje aby tuto helmu nosil.
Mno AC je ti nanic ked ta protivnik nevidi, a ani nema sancu vidiet nie? a este k tomu neviem, ci vobec pri uteku z boja (hipsnuti) ti zostava dodge ac alebo on prichadzas

Odesláno 25.08.2006 14:57
Bavíme se pořád o tom případě že se HIPS upravi na urcite zpomaleni? Pak tedy urcite neplati ze te protivnik nevidi.Mno AC je ti nanic ked ta protivnik nevidi, a ani nema sancu vidiet nie? a este k tomu neviem, ci vobec pri uteku z boja (hipsnuti) ti zostava dodge ac alebo on prichadzas
#80 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 25.08.2006 15:04

#81 Host_Josifek_*
#83 Host_Josifek_*
Odesláno 25.08.2006 15:14
Odesláno 25.08.2006 15:15
Ak by si moj spotter dal tvoje TS, stale je tama rozdiel 10 bodov, co dava hodne mizernu sancu na spotnutie
Nepocital som s extremami ako je spotter cez wisdom, a kuzla ako Clairaudience/clairvoyance resp. tie 2 rangerske ...
Odesláno 25.08.2006 15:16
Za to ja nemuzu ze je blbe udelanej stormoradskej craft ze da na boty +10 na skilly ktery jsou u zlodeje uz tak dost silny.Jo ? teda moje zkusenosti z lavicky rikaji: 33 skill + 15 (16) bonus z obratnosti + 10 boty zlodeje, ktere davaji mimo jine i +6 ac dodge. Porad mluvime o zlodeji bez stitu.
Mam ti to i secist ?
A uz vubec nechapu proc zlodej ma na botech 2 skilly a ostatni jen jeden. Stromorad rulez.
#90 Host_Josifek_*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních