upravit implozku
Odesláno 24.08.2006 21:11
pokud se klerik pokusi seslat implozku, hodi si zachrany hod 1d10, nu a pokud mu padne jednicka, seslal to spatne a imploze se nezakouzli na nepritele, nybrz na neho, prosim wbčka o vyjadreni
Odesláno 24.08.2006 21:17
ale zase musis brat v potaz ze klerik moc utocnych kouzel nema, smrtici kouzla ma snad jen dva takze musi mit něco "pořádneho".
Odesláno 24.08.2006 21:20
Odesláno 24.08.2006 21:26
Nemyslíš si, že už by jsi toho chtěl omezovat nějak moc? kdo ti co implozí udělal, že jí chceš omezit?
Odesláno 24.08.2006 21:27
Odesláno 24.08.2006 21:30
Kdyz uz navrhujes takovou nesmyslnost, tak bys aspon mohl uvest jaky zachranny hod bude hazet? Nerikej, ze si vymyslel novy typ. (overpowering save) Krom toho haze se temer vzdy proti urcite TO a ne jen hod dX. Koukam, ze tady uz lidi sili...hodi si zachrany hod 1d10, nu a pokud mu padne jednicka..

Odesláno 24.08.2006 21:33
#8 Host_Hanahh_*
Odesláno 24.08.2006 21:44
#9 Host_Josifek_*
#12 Host_Jeff Brawo_*
#13 Host_Josifek_*
Odesláno 25.08.2006 06:54
Odesláno 25.08.2006 06:57
Co me by se libilo, tak uprava TS a HIPS, jenze s tim by muselo prijit i plno dalsich zmen.
Odesláno 25.08.2006 07:01
Teda me se to taky nelibi, zvlaste po tom co se jeden nejmenovany (cenzurovano DM dědek) dozvedel co to je, a hojne toho vyuziva.
Co me by se libilo, tak uprava TS a HIPS, jenze s tim by muselo prijit i plno dalsich zmen.
Presne tak, nastavit pre HIPS delay 1 kolo by bolo myslim celkom vhodne.
Ja myslim, ze na implozii je chyba to, ze po novom patchi neposobi na castera. To by sa mohlo zmenit.
Odesláno 25.08.2006 07:04
No ale jistojiste s tim by musela prijit uprava TS, kdy by umoznovala videt neviditelne ale ne hide postavy.Presne tak, nastavit pre HIPS delay 1 kolo by bolo myslim celkom vhodne.
A s tim delay, mno ja myslel ze by to fungovalo tak ze se schovas okamzite, ale pak kdyz se objevis tak ti HIDE nebude fungovat po dobu jednoho kola. Ne zpozdeni, to me prijde nevhodne zvoleny.
Odesláno 25.08.2006 07:22
Odesláno 25.08.2006 08:14
A tobe prijde fajn ze kazdej podobanej klerik, usmrkanej mag, nebo druid co ma nahozeny TS vidi cokoliv skrytyho i kdyz je to super zlodej? Nejevic me pobavi kdyz treba nekoho sleduju v HIDE, treba na kvestu, pak se tam objevi nejaky klericky blazen, nahodi si TS a i kdyz stojim 50 metru za jeho zady tak se otoci a pronese "hele kdo nas to sleduje". Paradicka...k čemu pak je TS?abych viděl jen skrz buglé GS? od vidění neviditelného je tu přece "prohlédni neviditelnost"
Odesláno 25.08.2006 08:26
No, pravdupovediac, prave toto mi vadi. Nemoznost sledovat/stopovat postavy.A tobe prijde fajn ze kazdej podobanej klerik, usmrkanej mag, nebo druid co ma nahozeny TS vidi cokoliv skrytyho i kdyz je to super zlodej? Nejevic me pobavi kdyz treba nekoho sleduju v HIDE, treba na kvestu, pak se tam objevi nejaky klericky blazen, nahodi si TS a i kdyz stojim 50 metru za jeho zady tak se otoci a pronese "hele kdo nas to sleduje". Paradicka...
Este by pomohlo, keby sme kazdemu z klavesnice vybrali tabulator, to by sa aspon dalo sledovat v noci...

Odesláno 25.08.2006 08:39
A tobe prijde fajn ze kazdej podobanej klerik, usmrkanej mag, nebo druid co ma nahozeny TS vidi cokoliv skrytyho i kdyz je to super zlodej? Nejevic me pobavi kdyz treba nekoho sleduju v HIDE, treba na kvestu, pak se tam objevi nejaky klericky blazen, nahodi si TS a i kdyz stojim 50 metru za jeho zady tak se otoci a pronese "hele kdo nas to sleduje". Paradicka...
Za to já nemůžu, ale přijde mi to normální...a žo tobě ne...to už není můj problém...mág má prostě možnosti kouzel...stejně tak si to pak může dát bojovník když na něj útočí nějaký zmetek z dálky lukem a po každém výstřelu jde zase do HIDU, protože je to SD...TS tam má nějaký smysl a je tam za účelem vidění právě takových lidí...furt chcete něco někomu vzít a zvýhodnit pro sebe jinou postavu...tak to tak nechte...nebo pošlete tell mágovi, ať si nedává TS aspoň 10 minut

Odesláno 25.08.2006 08:45
Odesláno 25.08.2006 08:47
DObra je uprava TS na kandelabrii kdyz nahodíš da ti Prohledni neviditelnost, Ultravideni, a nejaky body do Spot/Listen.
Mno by som chcel vidiet co by si robil keby ta bez problemov zabijal zlodej s neupravenym hipsom, a ty by si vobec nic nemohol ak by si nemal o 20 vyssi spot ako on hide ..
Odesláno 25.08.2006 08:48
Ale opravdu mi nejde do hlavy, proc kluci z Bioware v posledni patchi zrusili to, ze Implozka platila i na Castera. Podle me to kouzlo bylo perfektni a specificke. Ja osobne trenoval hazeni implozky na minimalni vzdalenost, aby me to nezasahla, nekolik hodin

Proste to uz je jak ve WoW. Klerik je takove jednoduche povolani pro male deti a ouha, oni se zabijej implozkou, tak jim udelame radost at se nezabijeji. Von je klerik prece slaboucky. (na lvl cup 30 se to projevi mnohem vice, na 40ce sou preci jen vetsi savy)
Odesláno 25.08.2006 08:48
Ctes to vubec?Za to já nemůžu, ale přijde mi to normální...a žo tobě ne...to už není můj problém...mág má prostě možnosti kouzel...stejně tak si to pak může dát bojovník když na něj útočí nějaký zmetek z dálky lukem a po každém výstřelu jde zase do HIDU, protože je to SD...TS tam má nějaký smysl a je tam za účelem vidění právě takových lidí...furt chcete něco někomu vzít a zvýhodnit pro sebe jinou postavu...tak to tak nechte...nebo pošlete tell mágovi, ať si nedává TS aspoň 10 minut
Psal jsem ze uprava TS v zavislosti na zmene HIDE. Obcas me prijde ze nekteri lidi kouknou na forum, najedou na nejaky prispevek a zacnou psat "B" aniz by cetli "A".
Odesláno 25.08.2006 08:56
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních