to není pravda, lidi si budou více utrácet, kupovat domy, měnit si jména, kupovat svitky a hole ressovací, atd atd, není šance že by kvuli přemíře peněz byl WIPE (i think so)Ja bych to nechal tak jak to je, vemte to takhle sice vydate vice penez, ale o to dyl bude trvat nez bude wipe, kdyz bude v modulu moc penez bude to mit spatny vliv na ekonomiku.

přesun
Odesláno 17.05.2006 14:00
Odesláno 17.05.2006 14:14
1) ee, dobrý příklad, proč by to měl být špatný příklad? nebo se "jen nehodí"?1) Spatny priklad. Nicmene i ten bazar neco stoji, akorat to "plati" prodavajici.
2) Zcela logicky zustava tam, kde je pro nej nevyhodnejsi. A jak vidno je to Stromorad. Snad si nemyslis, ze ti ubozaci z Alicie jsou jedini, co jezdi do Stromoradu ?
2) tak přesměrujte i ten bazar do ST, rozhodně jak ty říkáš by to byl dobrý obchodní tah, protože jak ty říkáš: "Snad si nemyslis, ze ti ubozaci z Alicie jsou jedini, co jezdi do Stromoradu ?"
Odesláno 17.05.2006 14:22
Odesláno 17.05.2006 14:32
1) Protoze do Modniho salonu s urcitou jistotou jedu s tim, ze vim, co tam nabizi a co dostanu. Kdezto v Bazaru asi tezko. Ale jinak vubec nechapu to prirovnani, co se tim ma zduvodnovat, ci vyvracet ? To ze vsechno neco stoji ?...
2) No ja nevim, za me uz Quixote moc nehral, ale treba uz precejen zestarnul a citi se tu doma a obchodniceni ho bavi, ze jo.
btw.
A zapomeli jste, ze saty s plastem by se mely take prodavat v Alicii, protoze ... chci ho k image sve postavy a nestoji mi za to ta cesta
A obchodnik se socketovymi zbranemi, protoze ... chci ho k image
A mistri z elfiho ostrova, protoze ... chci kraftit na prvnim lvl, nemam penize na cestu lodi, nehlede na to, ze muzu umrit po ceste
A ettini, protoze ... kdo tam ma porad chodit, vzdyt to je to AZ ve 4. lokaci z trhu
A poklady, protoze ... to trva dlouho nez obehnu vsechny
A ... vsechno premistime do Alicie, ostatni se zrusi a budem se kochat, jak je nas modul jedinecny

Odesláno 17.05.2006 14:43
1) Protoze do Modniho salonu s urcitou jistotou jedu s tim, ze vim, co tam nabizi a co dostanu. Kdezto v Bazaru asi tezko. Ale jinak vubec nechapu to prirovnani, co se tim ma zduvodnovat, ci vyvracet ? To ze vsechno neco stoji ?
2) No ja nevim, za me uz Quixote moc nehral, ale treba uz precejen zestarnul a citi se tu doma a obchodniceni ho bavi, ze jo.
btw.
A zapomeli jste, ze saty s plastem by se mely take prodavat v Alicii, protoze ... chci ho k image sve postavy a nestoji mi za to ta cesta
A mistri z elfiho ostrova, protoze ... chci kraftit na prvnim lvl, nemam penize na cestu lodi, nehlede na to, ze muzu umrit po ceste
A ettini, protoze ... kdo tam ma porad chodit, vzdyt to je to AZ ve 4. lokaci z trhu
A ... vsechno premistime do Alicie, ostatni se zrusi a budem se kochat, jak je nas modul jedinecny
Já bych zas nedělal z komára velblouda.
V Anglii by řekli: Don't make a mountain out of a mole-hill

Odesláno 17.05.2006 15:47
1) ty jedeš do modniho salonu s jistotou co tam dostaneš? mno nevím nevím1) Protoze do Modniho salonu s urcitou jistotou jedu s tim, ze vim, co tam nabizi a co dostanu. Kdezto v Bazaru asi tezko. Ale jinak vubec nechapu to prirovnani, co se tim ma zduvodnovat, ci vyvracet ? To ze vsechno neco stoji ?
btw.

2) Q. byl obchodník věděl že ve ST je to "lepší" stejně jako to ví modní návrhář ne?

ad 1. A) proč pláště? blbej příklad (nepřipomíná ti to neco?

ad 2.A) to samé jako ad 1.
ad 3.A) tady i jemný nástin inteligence pomůže pochopit proč tomu tak je, tak se neboj že by to někdo takhle chtěl
ad 4.A) jo jo tady už stylové plácáš

ad 5.A) mno, z extrému do extrému se uchylují jen puberťáci kteří tak vidí svět černobíle a šedou připlácnou but k bílé nebo černé

pokud se ti nezdá logické i v tomto ohledu udělat hierarchii Alicie - ST (barvení x úprava věcí) jak je tomu u Tebou uvedených hadrů (Alicie obyč x ST pláště), i zbraní (Kallar obyč x ST socket) tak v tom ti nepomůžu...tady je spíš problém že se o tom bavím já a proto to je fuj fuj, aspon pocit takový z tebe mám a to nejen teď
Odesláno 17.05.2006 16:16
Odesláno 17.05.2006 16:29
Bol som proti presunu pred wipom, som proti aj teraz. Ta cesta podmienuje to, ze je to nieco specialne. Pred wipom hned bolo poznat kto si svoju postavicku vie poriadne vypiplat a komu je to jedno. Som za to aby to tak ostalo. Nedokazem si predstavit jediny padny argument preco by to malo byt v Alicii. "Teraz je to strasne drahe" neberiem.
Nicméně jsem spíše pro. A tak jako Asca nebere "Teraz je to strasne drahe" tak já neberu "dejme všechno na trh".
Já osobně jsem přes estetiku nikdy moc nebyl a dávám přednost funkčnosti před vzhledem. Změna barvy by se mi líbila, ale investovat do ní například 30% ceny brnění vyššího kovu se mi moc nechce. Takže až budu mít "top" výbavu, půjde se určitě barvit.
Do té doby volím uniformitu a určitě nejsem sám. A to je podle mě škoda (samozřejmě menší než 23k za cestu:))
A ať máme rovnováhu černé a bílé:
Kallar a Tonda do ST, stejně tak zaučení všech craftů.
Odesláno 17.05.2006 16:58
Ja osobne bych presunutim ztratil jeden z peknych cilu (neco obetovat "jen" pro vzhled postavicky), protoze "zpichnout" si to na trhu muzu bez snahy, stejne jako i ti ostatni, kteri to maji jen, aby byli IN.
1) Napriklad, ja verim, ze v Kenvelu dostanu koupit kalhoty. (to ze si nevyberu, je neco jineho) Muzu to stejne rict o Bazaru ? Ja osobne ne. Proto si myslim, ze je to spatny priklad, protoze jde o dva ruzne styly obchodovani, vyzadujici jiny pristup....
2) Ja take vim, ze by se mi v zahranici zilo lepe a hadej, kde ziju ?
No o tom, jestli barvicky/plast/socket = krasna vec se bavit nemusime, zalezi na kazdem. Zda elfi mistri jsou na Elfim ostrove stejne logicky jako luxusni zbozi ve Stromorade, napodobne.
#41 Host_sapro_*
Odesláno 17.05.2006 17:32

Odesláno 17.05.2006 20:20
Nechci byt sprostej, ale tobe to muze byt sumafuk ne?
Porad placas dve veci dohromady, funkcnost a estetiku.
Socket zbran, stity, stromoradske veci, to jsou vsechno veci ktere maji jistou funkci, jsou uzitkove, zvysuji schopnosti postavy. Zde je logicka urcita nedostupnost techto veci.
Obarveni je pouhy zdroj zabavy ktery nijak neovlivnuje funkcnost modulu, nikoho neposiluje, nikomu neskodi.
Ja jsem si vzdy zakladal na image me postavy, proto je pro me nudne chodit v hadrech ktery ma dalsich 10 lidi v modulu.
Kdyz ma nekdo zlodeje ktery pulku zivota prozije schovanej za rohem ulice, a chodi v jasne zlute robe je spis ke smichu nez k obavam. Proste to prebarveni dotvari atmosferu, a nemyslim si ze je nutne hracum toto poteseni dopravat jen za vynalozeni nemale penezni castky.
Ok kdyz budu mit na konte milion, tak proc bych nedal par tisic za cestu do stromoradu, ale proste ja tolik penez nemam, delam craft ktery zere prachy, potrebuju setrit na vybavu, lektvary atd. tzn. pro vývoj postavy (po expici strance) dulezitejsi veci. Ale proste ja chci aby ma postava nechodila v ruzovouckych satickach ackoliv je to zbehly dobrodruh. (nadsazka)
Proc nedopravat hracum tyhle radosti? Vzdyt plno hracum udela radost stejne jako novy lvl jejich nove obarvena roba nebo zbroj. Stejne tak treba dosud nefunkcni uprava stitu a helem coz opravnene podotkla freppi. Ano na to ze je demona nejnavstevovanejsi CS a SK server je nepritomnost moznosti teto upravy celkem zarazejici.
Odesláno 17.05.2006 20:43
Mat prefarbene pripadne upravene veci na sebe bude vytvarat efekt niecoho specialneho prave dovtedy, dokym to nebudu mat vsetci. Akonahle sa to da do Alicie, tak to bude mat kazda ovca, pretoze je to in a lacne. Nebudes si to nijak extra vazit, lebo si tomu nic nemusel obetovat a tiez nebudes mat ziaden vynimocny image, pretoze tak chodi kazdy.
A cela radost z prefarbenia konverguje rychlo k nule ...
Odesláno 17.05.2006 20:55
Proc je nutnost volby? Copak uz tak neni dost situaci kdy si clovek musi vybirat? Vzhledem k tomu ze se jedna o jen a jen prvek ktery ZVYSUJE BAREVNOST modulu (a to je prece hlavni moto modulu)No jednoducho si musis vybrat. Ak je pre teba prednejsi craft a postup v expeni, ako nafarbenie, tak to s tym zakladanim si na image postavy asi nebude az take horuce. Ja som si zadovazil nove brnco vzdy az vtedy, ked som vedel ze mam zaroven dost penazi na upravu/prefarbenie. Jednoducho sa to zapocitalo do nakladov na obstaranie brnenia.

Pro me je dulezite oboje, jak craft tak image postavy, nevnucuj mi neco o cem nic nevis, to co ja stavim napred nemuzes vedet ty ani nikdo jiny. A ja ti rikam ze oboje veci jsou pro me stejne dulezite.
Nebo snad zabava plyne z toho ze si musim vybrat jestli budu craftit nebo syslit na prebarveni? To snad ne...
Dobre co treba tedy kompromis? Prebarveni v Alicii, upravy vzhledu ve Stromu? Ten nepomer mezi penezi vynalozenymi na cestu tam a zpet, a penezi vynalozenymi na samotne prebarveni je snad vsem do oci bijici. Proc to tak je zase nikdo nedovedl rozumne vysvetlit.
Jak rikam neni to nic co ovlivnuje samotny chod modulu, nejsou to prehanen silne featy ani vysoke DC kouzel, tedY veci ktere jistou retrikci vyzaduji. Proc toto?
Snad uz si konecne protrete zakysany oci a prestanete obhajovat nesmysl.
Odesláno 17.05.2006 22:43

A zduvdneni zdrazeni, vertsi potencialni nebezpeci, nakald na prestehovani ...... (toho by se naslo)

Odesláno 17.05.2006 22:57
navrhuji tedy toto v těchto rovinách:
1) přestěhovat celého modního navrháře jak je do Alicie
2) nechat úpravu ve ST a obyčejné barvení v Alicii
3) nechat modního návrháře i s barvením v ST ale dát tondovi pár barev na prodej, nikterak vyjímečné, rozhodně nižší nabídku než má návrhář v ST (10 barev třeba)
Odesláno 18.05.2006 07:10
Preco podobny argument nevytiahnete aj u tohoto? Ked stoji proti mne postava so zltou robou a zeleznou prilbou, tak to tiez o niecom napoveda.
Okrem toho, vam sa paci svet, kde behaju hrdinovia vo fialovych ci kriklavo zelenych overalloch?
Moj nazor je, preesunut farbenie (iba farbenie) do Alicie, zvysit cenu a dat dajmetomu menej farieb na vyber ako navrhuje vlk.
#49 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 18.05.2006 08:14
Ked sa zaviedol patch 1.67 a prislo sa s otazkou ci zrusit zobrazovanie obtiaznosti PC ci NPC, tak hlavny argument, ktory sa vytiahol, bolo zlepsenie RP (sorry, vafliik ;)) tym, ze ludia nebudu vediet odhadnut uroven ineho PC.
Preco podobny argument nevytiahnete aj u tohoto? Ked stoji proti mne postava so zltou robou a zeleznou prilbou, tak to tiez o niecom napoveda.
...

pekne napisane..
tim ze by se to preneslo, by sice kazdej chodil co hodinu v jine barve, ale kamuflaz je kamuflaz :) a nez si najdu tu barvu ktera se me libi, to chce taky zkouseni, a tak bych mel moznost to testovat porad a ne tim ze si reknu tak ted zabiju ctvrthodky tim ze pojedu do ST (ta ctvrt hodka je relativni, protoze nekdy to muze bejt hodina, nekdy tri minuty, podle toho kolik je zrovna hodin, a kolik mam casu na to abych se potloukal na demone)
a navic ne kazdej z nove prichozich o nejakem ST vubec vedi.. na toz obarvovani, pak se kazdej setk a s hlaskou, tyjo co to mas za helmu ze ji mas sedo cernou? kdo ti ji udelal... a bla bla.. :)
#51 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 18.05.2006 08:33
ne neni to spatne, ale je spatne to ze by byl obarvovac v alicii? to je ta otazka!
-stejne tak jako si mi jeste nevysvetlil to s tema kridlama.. na to uz taky cekam snad uz pres tri mesice :(
Obarvovac je proste v ST, copak musi byt vsechno nacpany v alicii?
Nevim co chces vysvetlit na kridlech
#53 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 18.05.2006 08:34
ano vyborna odpoved, to uz ses rovnou mohl zdrzet hlasovani a jen s poklidem projit okoloObarvovac je proste v ST, copak musi byt vsechno nacpany v alicii?
posilal sem ti PM :/Nevim co chces vysvetlit na kridlech
#54 Host_Josifek_*
Odesláno 18.05.2006 08:38
ano vyborna odpoved, to uz ses rovnou mohl zdrzet hlasovani a jen s poklidem projit okolo
posilal sem ti PM :/
Nevim, jakou odpoved cekas, nejaky logicky zduvodneni? zadny takovy neni. A okecavat to nejakym eerpee duvodem nema smysl. K cemu je pak rozmanitost modulu, pokud by vsechno bylo na jednom miste?
Na PM se kouknu
#56 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 18.05.2006 08:40
nevim co chces okecavat rp na obarvovacoviNevim, jakou odpoved cekas, nejaky logicky zduvodneni? zadny takovy neni. A okecavat to nejakym eerpee duvodem nema smysl. K cemu je pak rozmanitost modulu, pokud by vsechno bylo na jednom miste?
to cervene slovo, ano to je ta rozmanitost

#58 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 18.05.2006 08:43
jak ty rikas, aspon by sis tu cestu mohl naplanovat kdyz uz bys chtel neco obarvit, a jest pri ty prilezitosti si tam pokecat se strykem smrtem nad salkem dobreho dousku dusi.
Ses teda vtipalek, no low lvly by s tim asi problem nemeli, ale na tech vyssich o by byla uz asi zabava
#59 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 18.05.2006 08:48
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních