Nic proti tobe, ale ...
Proste to vubec nemuzu pochopit. Ja jsem zas naopak nevidel ANI JEDEN rozumny duvod, proc by se to melo presunout. Vsechno neco stoji. Asi jako bych si stezoval, proc to Tesco museli postavit 3km daleko, sakris to tam musim jezdit a jeste me muze prejet auto nebo co.
Ty to z nejakeho duvodu beres jako nutne zlo, nebo co. Ja treba vzdy kdyz jsem jel do Stromoradu, tak jsem to mel spise jak slavnost, vyznamny den a vsem sem se chlubil, ze jedu do Stromoradu a byl jsem rad.
Stejne je to k smichu. Alicia je posledni basta obyvatel ostrova. Demoni jsou nedaleko, jen co by kamenem dohodil. Temni a zakerni Drowove ovlivneni Pochybnosti jeste blize. A o tom sajrajtu co se na povrch dere hned vedle mesta na hrbitov ani nemluve. A ve meste se to hyri jen samymi radobyhrdiny, kteri se staraji jen o to, zda budou mit cervene nebo modre teplaky a zelene svitici mec.

1) všechno něco stojí, jasně, proč ten nový bazar není ve ST? "čeká až si to v hlavě Terr přebere a pokračuje" tak, správně, páč by ty výrobky NESTALY ZA TO aby tam člověk jel, tak samo je to s barvením
2) já být tím modním navrhářem, tak jedu za zakazníkama a nečekám jen na ty nejbohatší co jim je jedno že utratí 23k za (bezpečnou) cestu...přestěhoval bych se do Alicie a tam bych měl velké zisky i z obyčejného barvení, které by tak bylo hodně časté
3) si představím že by muj "rádobyhrdina" zemřel v celomodrém brnění a dělá se mi špatně, i po smrti musí vypadat "in"