single class equip ? ano ?
Odesláno 04.02.2006 14:04
Ale k teme, ono to nie je zly napad, ale NIKTO nema taky nadhlad a prehlad aby to spravil dobre, ak sa niekto taky najde budem len rad. Problem s tym, ze sa niektore povolania nehravaju je aj v tom, ze nie kazdy si robi buildy vlastne a originalne, ale zvacsa sa kopiruje.
Odesláno 04.02.2006 14:30
Mno by ma zaujimalo este ako chcete urcit, ktore povolanie je to slabe .. obavam sa ze vo vacsine pripadov pojde o subjektivne nazory .. napr. sa spominal ranger ako slaby .. ale skuste si napr. 9ranger/9monk/12 klerik - celkom slusny zabijak cez dual-wield a to ma v builde dokonca 2 najslabsie povolania
a to je o tom co mluvim furt dokola.
nemam zajem o to aby se posilovaly hybridni buildy 9 klerik 9 mnich 9 ranger.
ale aby se posililo to, že si vezmeš třeba 20 , 25 levelu rangera. a budeš výkonostně dejme tomu na stejné urovni jako ten hybrid, akorat to bude z hlediska příběhu RP a "normálnosti" trošku reálnější
#33 Host_Seraph_*
Odesláno 04.02.2006 14:31
Odesláno 04.02.2006 14:36
no to je jasny...z kazdyho povolani se da udelat perfektni build, proto bych to, kdyz uz, udelal podle lvlu, a to ne tak krecovite jako WM20 nebo RDD20, ale tak aby to melo smysl a vyzyvalo to k trosku novejm hratelnejm buildum (napr. WM16,SD5,Bard20,Ranger21,DD18 atd
)
tak nějak jsem to myslel. třeba zpěvák ( harper scout ) se nehraje vubec ? a proc ? protoze by na extra tezke demone neuspel a ani pro nej nejsou zadny veci. jiny povolani ( treba Blackguard , barbar,( krom extremistu ) apod ) ty se taky až na pár vyjímek jako ZAKLADNI classy nehrajou ...protoze pokud nechcete vysedavat na trhu a chcete se i podivat někam jinam, musite chtě nechtě optimalizovat multiclassem svuj build na podminky demony.
Odesláno 04.02.2006 14:37
nie kazdy si robi buildy vlastne a originalne, ale zvacsa sa kopiruje.
a proc si je kopiruje ? protoze ja bych treba hral barbara. cistyho lvl 30 barbara., nebo lvl 30 rangera. byl by to nadhernej RP zazitek. ale podival bych se s nim tak mozna na trh nebo do kanalu.
a toto se snazim zmenit, protoze za soucasneho stavu muzu tak leda rict. ...
dekuji. nechci jen sedet na trhu s lvl 30 rangerem ( pokud se mi ho VUBEC podari naexpit )

Odesláno 04.02.2006 14:51
pokud nechceš hrát ty nej buildy tak ti nikdo nebrání...lvl 30 barbar se dá vyexpit, stejně jako ranger lvl 30..RP se ppřece meze nekladou ne? mluví z tebe závist tak tu přestan pindata proc si je kopiruje ? protoze ja bych treba hral barbara. cistyho lvl 30 barbara., nebo lvl 30 rangera. byl by to nadhernej RP zazitek. ale podival bych se s nim tak mozna na trh nebo do kanalu.
a toto se snazim zmenit, protoze za soucasneho stavu muzu tak leda rict. ...
dekuji. nechci jen sedet na trhu s lvl 30 rangerem ( pokud se mi ho VUBEC podari naexpit )

mno ted vážně:
jak už tady zaznělo, úplně by stačilo kdyby ve ST měli předmět s req, 20 barbar třeba a byl by to silný předmět (standart věc ze ST + přídavek), to by se mi taky líbilo...takovej mnich lvl 30, to by bylo fajn :) ne míchat do všeho klerdu kvuli nej boostům
Odesláno 04.02.2006 15:19
no ten harper nie je velmi dobry priklad, harper sa da vyuzit na demone aj inde velmi dobretak nějak jsem to myslel. třeba zpěvák ( harper scout ) se nehraje vubec ? a proc ? protoze by na extra tezke demone neuspel a ani pro nej nejsou zadny veci. jiny povolani ( treba Blackguard , barbar,( krom extremistu ) apod ) ty se taky až na pár vyjímek jako ZAKLADNI classy nehrajou ...protoze pokud nechcete vysedavat na trhu a chcete se i podivat někam jinam, musite chtě nechtě optimalizovat multiclassem svuj build na podminky demony.
Odesláno 04.02.2006 15:21
pokud nechceš hrát ty nej buildy tak ti nikdo nebrání...lvl 30 barbar se dá vyexpit, stejně jako ranger lvl 30..RP se ppřece meze nekladou ne? mluví z tebe závist tak tu přestan pindat
(jak se ti to líbí?)
mno ted vážně:
jak už tady zaznělo, úplně by stačilo kdyby ve ST měli předmět s req, 20 barbar třeba a byl by to silný předmět (standart věc ze ST + přídavek), to by se mi taky líbilo...takovej mnich lvl 30, to by bylo fajn :) ne míchat do všeho klerdu kvuli nej boostům
jo nikdo mi nebrání. až na moje ego který nebaví hrát RP 30 lvl rangera vysedávajícího na trhu a nebo po kanálech alicijských.
to je asi tak jediny co mi brani. a zavist by ze me mluvila kdybych takovyho chudacka chcipacka co sam nevyleze ani za rudou cestu mel. takze to neni muj pripad. Sorry trosku si strelil tentokrat vedle v tech tvych pindach.

jojo ata druhá část tvýho příspěvku neříká nic co bych zde už neřekl.
otázka že by to bylo fajn jak pozoruju podle komentářů už je zodpovězena.
teď je už jen otázka kdo se do toho pustí a dá nějaký konktétní návrh řekněme 3x-5x předmětů pro každé povolání které by si zasloužily upgrade ?
ano i lvl 30 mnich by bylo hezké, kdyby měl dostatek vybavení aby do toho nemusel míchat klerdu ( řekněme předmět lvl 27 mnich req , a daval by mnichodi něco co mu nabízí klerda - trošku té magie, trošku toho bojovýho )
nebo válečník lvl 23 - helma co by dávala devast ?

nebo weaponmaster 23 - ...něco podobnýho ?
-- nejsem až tak znalý abych to mohl udělat ak psal mantor. od toho sou tu jiní profici co spí s grimoirem pod polštářem.
Odesláno 04.02.2006 15:24
ftipalku 20klerik 5 bojovnik 5 herper a mnoho dalsich doporucuji ozkouset sam sem ho hral nez me wipe přerušil ale to jen tak bokemtak nějak jsem to myslel. třeba zpěvák ( harper scout ) se nehraje vubec ? a proc ? protoze by na extra tezke demone neuspel a ani pro nej nejsou zadny veci. jiny povolani ( treba Blackguard , barbar,( krom extremistu ) apod ) ty se taky až na pár vyjímek jako ZAKLADNI classy nehrajou ...protoze pokud nechcete vysedavat na trhu a chcete se i podivat někam jinam, musite chtě nechtě optimalizovat multiclassem svuj build na podminky demony.
podivte dobře zavedou se veci ve stromrade a tim dle meho na vyšších levelech zabijete kraftery kdyz si vetsinu cool veic sezenou obchodnikem z ST dobra zvetsi se cena techto veci aby krafteri neremcali takze to zase bude mit jen par sponzorovanych lidi a nikdo dalsi takze veci budou ale ztratej smysl domyslite jaky vsechny veci tim rozpoutate?

ps k tomu buildu samo sebou vam Ascay a jini ukazi mnohem lepsi ale me tento padl do oka a hralo se s nim nadherne
Odesláno 04.02.2006 15:43
ftipalku 20klerik 5 bojovnik 5 herper
tenhle build co popisuješ je kombinace tahounů klerika + bojovnika ten harper scout je tam jen do počtu - misto něj klidně muže být cokoliv jiného
nehledě k tomu že to je opět tripple class prznění RP.
todle mě zrovna nepřesvědčilo.
zkus něco orginalnějšího co bude mít opravdu hlavni class málo používaný class na démoně. ( ranger lvl 20 a vic, harper scout lvl 10 a podobne)
Odesláno 04.02.2006 15:48
mozna te prekvapi herper mimo PRC ma jen 5 levelutenhle build co popisuješ je kombinace tahounů klerika + bojovnika ten harper scout je tam jen do počtu - misto něj klidně muže být cokoliv jiného
nehledě k tomu že to je opět tripple class prznění RP.
todle mě zrovna nepřesvědčilo.
zkus něco orginalnějšího co bude mít opravdu hlavni class málo používaný class na démoně. ( ranger lvl 20 a vic, harper scout lvl 10 a podobne)

paklize budes prvni clovek co udela neco s 20 lvl Herpera mas u me velkou 1
Odesláno 04.02.2006 16:11
a to je o tom co mluvim furt dokola.
nemam zajem o to aby se posilovaly hybridni buildy 9 klerik 9 mnich 9 ranger.
ale aby se posililo to, že si vezmeš třeba 20 , 25 levelu rangera. a budeš výkonostně dejme tomu na stejné urovni jako ten hybrid, akorat to bude z hlediska příběhu RP a "normálnosti" trošku reálnější
- No ale vysvetli mi, preco by cisty build mal byt silnejsi ako rozne premyslene kombinacie? Absolutne si neviem predstavit ako by tie itemy mali vypadat, tak aby dostatocne vynahradili multiclass ..
Priklad: chcem ist bojovnika a vyberam si medzi 20fighter/7wm/3rouge a 30fighter + "specialne_veci" ... medzi postavami je obrovsky rozdiel, a neviem si predstavit jeho riesenie, ako by si chcel teno rozdiel zrovnat?
- Si viem predstavit ako uz padlo, nejake veci pre lvl20 jedneho povolania s lepsimi vlastnostami ako terajsi stromorad = ale pre kazde povolanie, tj. pre vsetkych rovnake alebo podobne veci.
- Mno a ked niekto ma tak rad svoje povolanie a ide mu o RP , tak mu nezrabrani nic hrat ten build ... naexpit sa da vsetko, len pre tych, co tu uz mali lepsie buildy to bude strasna otrava
Odesláno 04.02.2006 16:22
- No ale vysvetli mi, preco by cisty build mal byt silnejsi ako rozne premyslene kombinacie? Absolutne si neviem predstavit ako by tie itemy mali vypadat, tak aby dostatocne vynahradili multiclass ..
Priklad: chcem ist bojovnika a vyberam si medzi 20fighter/7wm/3rouge a 30fighter + "specialne_veci" ... medzi postavami je obrovsky rozdiel, a neviem si predstavit jeho riesenie, ako by si chcel teno rozdiel zrovnat?
- Si viem predstavit ako uz padlo, nejake veci pre lvl20 jedneho povolania s lepsimi vlastnostami ako terajsi stromorad = ale pre kazde povolanie, tj. pre vsetkych rovnake alebo podobne veci.
- Mno a ked niekto ma tak rad svoje povolanie a ide mu o RP , tak mu nezrabrani nic hrat ten build ... naexpit sa da vsetko, len pre tych, co tu uz mali lepsie buildy to bude strasna otrava
itemy - to je otazka diskuze kterou jsem zde předeslal.
kombinace povolani - nerikam ze se to ma srovnat. ale rikam ze ti co by brali mene classu by mohli byt nejak zvyhodneni high CLIR itemama za t ze zustali "verni" svemu povolani
ten lvl 30 je pravdepodobne premrstene , lvl 20 se mi zda malo az akorat - opet je to otazka diskuze
posledni bod - ano. ked nekomu ide len o RP, muze mit klidne lvl 30 rangera. naexpit to pujde, (treba na krysach....pomalu ale pujde) ale asi jak prijde na lamani chleba bude litovat ze nemuze jit se skupinkou tu na poklad, tu na vypravu na drahe kovy protoze by tam byl prd platny leda by zavazel a kdyby se nedej buh zapletl do nejakeho boje, jen by ho musela skupinka ressovat, ...a ze mu zbyde tak leda vysedavat na trhu a hrat tam to svoje RP ktere ho za chvili znacne omrzi.
neberte me za slovicka jako nejaci experti co tady na to jsou. pochopte smysl debaty a ne slovickareni.
pripadam si tady ze nekdy musim vysvetlovat takove veci furt dokola jak u blbejch.

Odesláno 04.02.2006 16:24
i ti nejzarputilejsi RP hraci si parkrat v nekolika prispevcich uz posteskli v tom smyslu co jsem napsal vyse. ze vysedavani na trhu a hrani RP je fajn, ale radi by se podivali i na hradby mesta.( - pro ty mene chapave a ty co tahaji za slovicka - obrazne receno, zas to neberte jako slovickareni presne krok pred hradby a pak uz ani pid )
Odesláno 04.02.2006 17:03

Odesláno 04.02.2006 17:44
Ale xpit se dá. Ono to že není nikde naspaný že třeba barbar je silnej, neznamená že je slabej, ale že se s nim nehraje tak lehce.
taky názor, víceméně pravdivý. nevím jak dlouho tu hraješ, kam jsi se na démoně už podíval a na jaký level jsi se dostal, neznám tě, ale myslím podle tvého data registrace na foru že až tu budeš hrát pul roku, rok, a ostatní budou chodit do velice těžkejch dungeonu kde to budou zvladat a ty jim tam budeš "na obtíž" tak možná se nad tím zamyslíš jestli to přeci jen není škoda že máš tak jak ty říkáš ne slabý, ale obtížně hratelný build. nicméně tě to ctí že jsi jeden z mála co se vydal proti proudu a hraje čistokrevný build. klobouk dolu, doufam že toho později nebudeš litovat.

Odesláno 04.02.2006 17:49
Teda aprdon ale ty si myslis ze cokoliv je tripl class je automaticky super na hrani??
jsi docela optimista
to jsem neřekl a nepřekrucuj moje slova. vidíš někde napsany že COKOLIV tripple class je supr na hrani ? ne to neřikám. jen říkám že v drtivém počtu případů má tripple class spoustu výhod.
ach to slovíčkaření.
Odesláno 04.02.2006 18:00
Hmm takže možná nepřekrucuj to co říkám já podivej se na svoje příspevky 1 a 2 class posilit sou slabito jsem neřekl a nepřekrucuj moje slova. vidíš někde napsany že COKOLIV tripple class je supr na hrani ? ne to neřikám. jen říkám že v drtivém počtu případů má tripple class spoustu výhod.
ach to slovíčkaření.

Odesláno 04.02.2006 18:49
taky názor, víceméně pravdivý. nevím jak dlouho tu hraješ, kam jsi se na démoně už podíval a na jaký level jsi se dostal, neznám tě, ale myslím podle tvého data registrace na foru že až tu budeš hrát pul roku, rok, a ostatní budou chodit do velice těžkejch dungeonu kde to budou zvladat a ty jim tam budeš "na obtíž" tak možná se nad tím zamyslíš jestli to přeci jen není škoda že máš tak jak ty říkáš ne slabý, ale obtížně hratelný build. nicméně tě to ctí že jsi jeden z mála co se vydal proti proudu a hraje čistokrevný build. klobouk dolu, doufam že toho později nebudeš litovat.
( jestli se pletu a mas jen novou registraci a troufas si tvrdit ze vis o cem high-lvl demona je, promin, oprav me )
Mno na Demoně nějakej ten pátek hraju. Neříkám že sem se dostal na nějakej závratnej lvl to opravdu ne

#54 Host_Seraph_*
Odesláno 04.02.2006 19:36

Odesláno 04.02.2006 19:50
a pokud to má někdo zodpovědný udělat, tak se domlívám že je to ten pravý. snad si najde čas dotahnout tyhle reformy ( devast, kamy, nelinearita zbraní) do konce vcetne equipu. aspon trosku by to chtelo. treba pridat tech par veci k dame, nebo do ST, ci nejak takhle sikovne je zaclenit do modulu
Odesláno 04.02.2006 20:56
sebevraha co pojede 20 levelů vraha

Jinak na sebevraha bych si zahrál i já kdyby se zrušil jeden exploit a to velmi snadno získatelná imunita na paralýzu
já v tomhle mantorovi a víceméně celému WB teamu, věřím
Ano Mantore a celý WB teame, já vám taky věřím. A až to doděláte tak mi přiďte na chatu natřít plot. No pak vás vezmu na pivo. No jasně, že se nemusíte bát, nalívaj i důchodcům.
Odesláno 04.02.2006 21:28
Heh to jsi trošku mimo záchod protože já nikde netvrdil a netvrdim že to má být na PvP sám prostě pvp nemám rád každý mě umlatí takže věc jako snadno sehnatelná imka na paralyzu je o nicem PvM proc ne ale stejen zlodej ma vic plusu nez assasin takže se bude hrát zlodějTak já bych jenom vypíchl:
![]()
![]()
![]()
Jinak na sebevraha bych si zahrál i já kdyby se zrušil jeden exploit a to velmi snadno získatelná imunita na paralýzu
Ano Mantore a celý WB teame, já vám taky věřím. A až to doděláte tak mi přiďte na chatu natřít plot. No pak vás vezmu na pivo. No jasně, že se nemusíte bát, nalívaj i důchodcům.
Odesláno 04.02.2006 21:38
Heh to jsi trošku mimo záchod protože já nikde netvrdil a netvrdim že to má být na PvP sám prostě pvp nemám rád každý mě umlatí takže věc jako snadno sehnatelná imka na paralyzu je o nicem PvM proc ne ale stejen zlodej ma vic plusu nez assasin takže se bude hrát zloděj
Jenom klid, já pouze poukazoval na spojení sebevraha vraha. Že to hezky zní :)
Jinak dovětek o mém hraní měl být absolutně nezávislý na zbytek tvého příspěvku.
Ale i tak jsi mi vnukl nápad...taky si to stavím spíš na PvM tak jenom pozišťuju jak jsou na tom NPC a bue se vraždit

Odesláno 10.02.2006 08:50
no vsichni co tu neco napsali v zasade rikaj to stejny veci proc by ne, klidne jo, ale pak tu vyvstane trosku problem a to kdo je navrhne ze jo, k tomu jakej je rozdil mezi singl class a multi ... ehm no muzete to tu dal spamovat svejma vylevama ale tohle je jako vecne diskutovat o tom jestli je mnich silnej nebo jestli klerik slabej. navrh byl ucinen a skoro vsichni rekli jo dobrej napad, takze od kecu zkuste prejit k realizaci, ja jsem napsal uz vys ze se svejma par rokama na demone si na tohle netroufam, ze to je trosku moc. Podle me to dopadne jako ty zminovane luky od alex. Pokud to bude budu jen rad, ale vazne nevim kdo by tohle zvlad ... ehm ze by mantor ? ten je dost rozumnej ... pokud ho na to ukecate je sance ze to neskonci fiaskem
pokud se nepletu tak už dávno Chuanetta se nabídla že protřídí itemy ze singlu a vybere ty co sou použitelný na Demoně(např.amulet +5 wis,+5 AC,prsten +6 AC,nějaký zbraně do +6 např atd) a dali by se najít v boss pokladech či koupit u specialního obchodníka,ale mám dojem že jí bylo řečeno že to není potřeba takže nevím.každopadně když se tyto věci nezavedou tak boss poklad je boss odpad,to všichni víme.použitelný je akorát socket kámen a prachy,nic víc.
a já si myslím že by to hodně prospělo barevnosti modulu kdyby se dali najít všelijaký ruzný věcičky pro všechny povolání a dali se používat
Odesláno 10.02.2006 09:14
pokud se nepletu tak už dávno Chuanetta se nabídla že protřídí itemy ze singlu a vybere ty co sou použitelný na Demoně(např.amulet +5 wis,+5 AC,prsten +6 AC,nějaký zbraně do +6 např atd) a dali by se najít v boss pokladech či koupit u specialního obchodníka,ale mám dojem že jí bylo řečeno že to není potřeba takže nevím.každopadně když se tyto věci nezavedou tak boss poklad je boss odpad,to všichni víme.použitelný je akorát socket kámen a prachy,nic víc.
a já si myslím že by to hodně prospělo barevnosti modulu kdyby se dali najít všelijaký ruzný věcičky pro všechny povolání a dali se používat
mas pravdu, ale nechci te odrazovat. jdes proti logice modulu a tudiz proti

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních