Skočit na obsah

Fotka

Artefakty

• Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#31 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2006 23:15

A k cemu je nejaka super craftova zbran kterou muze mit kazdy ? cim je zvlastni? jakou ma historii a jaka povest o ni koluje. Je to jenom obycejna cetka a nikoho z lidi co tu psaly neuspokoji jen prodlouzi dobu za kterou si zacnou znovu stezovat.

Zobrazit příspěvek

No len myslim, ze v tomto topiku ide o zbran unikatnu svojou silou, a nie historiou.

Ja mam napr. uz viac ako rok svoj shadow mec - som s nim spokojny a nemenil by som ho, aj ked bola moznost postavit podstatne lepsi soket mec - pre mna je unikatna a ide o klasicky kraft.
  • 0

#32 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2006 23:25

Tady bych si dovolila souhlasit se špiritem. Li'lith mela brneni, ktere patrilo Aribeth. Bylo to uplne obycejne rub. brneni, ktere ale melo v popisku mensi hostorii a vypadalo trosku jinak. Je to uplne jiny pocit, kdyz nosite takovou vec. No brneni mi pak sezral rezavec, jako spoustu dalsich veci. Nedovedete si predstavit jak jsem penila:-)

No aby to nevypadalo ze mam jen tuhle "cetku", tak Li'lith vlastni jeste "Svetlo Aribeth", coz uz je artefakt jak se patri:-)
  • 0

#33 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2006 23:27

mam dojem , ze zachvilu ta tu niekto vysmeje , ze toto nie je ziadny artefakt  :wink:

Zobrazit příspěvek

Siuce mierne odveci ale:

Mne sa napr. na starej dame pacilo, ze tie veci, mali vela vlastnosti, aj ked vacsina boli zbytocnosti (napr. +1 ac deflection, nefunkcne parametre - napr. imunita na magicke zranenie), ale tie veci vyzerali na urovni, a to nehovorim len o prehnanych imunitach. Kazdopadne som mal lepsi pocit ako z terajsej, ktora posobi dost jednoducho, a stratilo to trocha svoje čaro - kedze tie stare veci mali "unikatny" nazov, narozdiel od toho terajsieho, opisneho.

Len cele je to problematicke v tom pomenovani artefakt .. jak tak mozem nazvat nieco, co som vyrobil pred 5 minutami? Pod artefaktom by som si predstavoval nieco ako zbran s menom "Salekov kord", lenze to je vhodne mozno ako dar od DM aby sa nepremnozili - a v takomto pripade by nemala zohravat hlavnu ulohu sila zbrane v parametroch ako keen ...
  • 0

#34 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 04.01.2006 23:30

No pokud pujdes a probijes se skrz vsechny demony do krateru tam skolis neco silnyho jako je Alomar a pak znicis portal bo co to je za guly z ktery ziskas mocny krystal hrdinu a z neho neco vykoves tak uz jen ten material ma svoji historii a podle me to artefakt je.
  • 0

#35 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2006 12:45

větší variabilitu předmětů bych uvítal to jo :wink:
  • 0

#36 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:25

newim jstli by to tu slo asi ne kdyz se tu veci uz jen prevazne omezuji, ale kdyz jsem pred par dny zacal hrat single NWN datadisk hordy.... tak me uprava sekerky u myho trpasliciho prasatka dost potesila dal sem si tam keen a mohl sem si pridat vseruzne dmg coz ted obstaravaji krystaly kterych je zda se mi dost malo, ale zas by asi nebylo dobre kdyby jich bylo moc ale tez absence obrovskeho krystalu je pro me zarazejici. Nebo tam byla moznost TS atak coz chapu ze jsou strasne siplne vlastnosti a pro tento server se moc nehodi (navic za tak smesne ceny ve srovnani s demonou) ale vetsi vyber vseho jak kouzelnych predmetu (ano normalni poklady teba u skretu by take mohli obsahovat nejake magicke predmety typu meciky +1 nebo +2 ktere se daji prodat prinejhorsim a lepsi predmety do bossu asi opravdu jen kdyz se ztizi podminky pac po moji kratka zkusenost z templari je mi jasny ze by tam byli peceni vareni furt :o) proste vetsi vyber veci at uz horsich nebo lepsich s vice vlastnostmi treba ne tak potrebnymi (keen je mazec,) by nekoho mozna potesila

ty artefakty zni taky dobre ale kamen hrdinu bych do toho netahal ,) sice se mi nelibi ze sipari jako vyrobci spoterbniho zbozi by tu moznost nemeli ale co uz zacnu s lukarinou (ale par ultimatnich toulcu bych taky bral :wink: )
  • 0

#37 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:59

Mě by se to taky moc líbilo, kdyby se daly dělat s Craftem unikátní věci, třeba za nějakej ten obnos+věci na to pořebné... Jako třeba bylo v baldurs gate... Brnění z dračích šupin, to by byla bomba, takovejch 10 dračích šupin, které by se mohli náhodně nacházet třeba v pokladech... (kdyvby byly šupiny, třeba z různejch draků, mohlo by být rozdělena procentuálně imunita mezi poměr šupin)... Nebo, najít pěknou větev ebnového dřeva a lukař by Vám z něj udělal luk... Vzácný kámen, kterej by mohl zlatník zasadit do šperku... Meteorické železo, ze kterýho by mohl kovář udělat nějakou pěknou zbraň... Myslím, že by to bylo pěkné, ale zase by to nemohlo být moc a nemuselo by to mít nějak moc speciální vlastnosti... Vypadlo by to hodně pěkně potkat někoho v brnění, které by bylo vyrobeno z dračích šupin a na pohled by t bylo vidět, nebo někoho s Tmavě černým lukem a zajímavou zbraní...
/omluvte chaotičnost příspěvku, jsem se nějak rozohnil
  • 0

#38 Host_Arsen Lupin_*

Host_Arsen Lupin_*
  • Host

Odesláno 10.01.2006 17:02

No boss poklady sou odpad většinou.........

už dávno se mohlo zavést že se dají najít normální věci z palety,samozřejmě rozumný,např.amulet +5 AC(Který by měl jít správně vyrobit v craftu),+5 moudrost,prsteny na savy,nějaký helmy na vlastnosti tak do +2 a podobně.

co se týče ztížení to bych taky s klidem uvítal

co se týče krystalu hrdinů tak už před rokem se plánoval specialní obchod kam se portneš právě díky krystalu a můžeš si za tučný prachy koupit nějaký item(nevíš co má) s tím že máš 25% šanci že umřeš při teleportaci.

ale to je jen sen

já si myslím že lidem by stačilo kdyby se vrátili nějaký rozumný věci z craftu,třeba roby některý a podobně.
  • 0

#39 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 10.01.2006 17:18

Jeje, kdyby tak kovar trpaslik umel vyrobit specialni sekeru, kovar pulcik uzasny nuz, kovar elf bozi kord, nebo kovar barbar nebeske obourucni zbrane. To by se mi tuze libilo kdyby kazdy remeslnik umel neco unikatniho podle sve rasy. S pouzitim vzacnych surovin, jo to by bylo.
  • 0

#40 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 18:19

Jeje, kdyby tak kovar trpaslik umel vyrobit specialni sekeru, kovar pulcik uzasny nuz, kovar elf bozi kord, nebo kovar barbar nebeske obourucni zbrane. To by se mi tuze libilo kdyby kazdy remeslnik umel neco unikatniho podle sve rasy. S pouzitim vzacnych surovin, jo to by bylo.

Zobrazit příspěvek

To je taky dobrý... Prostě nějaké Ty zbraně a věci podle rasy
  • 0

#41 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 20:09

Artefakty jsou predmety, ktere nutne nemusi byt v ocich PG hrace "dokonale" ale hlavne maji vetsinou pouto s nejakou velmi mocnou bytosti nebo i bohem, podle me temer zadny smrtelnik neni hoden toho, aby ho vlastnil. :wink:
  • 0

#42 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 13.01.2006 11:52

Artefakty jsou predmety, ktere nutne nemusi byt v ocich PG hrace "dokonale" ale hlavne maji vetsinou pouto s nejakou velmi mocnou bytosti nebo i bohem, podle me temer zadny smrtelnik neni hoden toho, aby ho vlastnil.  :wink:

Zobrazit příspěvek

???
Jeste stesti ze moje postavy nejsou nejaci smrtelnici, ale poradni hrdinove. :laugh:
  • 0

#43 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2006 12:07

ono, ten artefakt by se nemusel moc lišit od top craftu...stačil by vyjímečný vzhled a třeba lehká obměna (req. lvl 30, ale zbran třeba místo 2d6 pozitive by dělala 2d6 magic a -2 síla a 1x za den krvavá zuřivost)..prostě fantazie by se tu mohla vyřádit, a nemluvím o přesílení vlastností, jen o různorodosti
  • 0

#44 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2006 12:11

kdyby takový artefakt byl u Dámy....jak jsou ty stupně : obyčejné, vyjímečné tak by přibyla kolonka ARTEFAKTY)...byly by tam zase jenom jména a nic k tomu (jen uveden třeba druh zbraně (kord)), dobrej RPkáč by k tomu napsal příběh a WB by PAK provedli návrhy vlastností...nechci nic ultimátního, ale opravdu zajímavého (ale taky přeci jen silnějšího)...cena v esencích třeba 30+
a pokud by chtě hrdina nahlednout na Artefakty, zaplatil by jednu esenci a pak by mu bylo dovoleno se podívat na náhodný výběr artefaktu...a právě že by dámě nestačily jen vzpomínky ale chtělůa by i něco jiného, něco více, co by dokazovalo hrdinnost...třeba kámen hrdinů

Příspěvek upravil Černý Vlk: 13.01.2006 12:13

• 0

#45 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2006 19:53

???
Jeste stesti ze moje postavy nejsou nejaci smrtelnici, ale poradni hrdinove. :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ehm, ty mas kuraz teda. :wink:
  • 0

#46 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 14.01.2006 01:18

Na nápad s "Artefaktama" se mi zdá opravdu zajímavý... jen ho trosičku vychytat.....
u Craftu by to bylo nádhrené zpestření a odměna pro hráče kterí dosáhly nejakého maxima...aby mohly vyrobit nejaký výrobek...na který by ta postava mohla být opravdu hrdá... myslím, že i v rámci RP by to mohlo pomoci.
Nápad je to opravdu zajímavý jen ho dořešit... :wink:
  • 0

#47 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 09:11

Na nápad s "Artefaktama" se mi zdá opravdu zajímavý... jen ho trosičku vychytat.....
u Craftu by to bylo nádhrené zpestření a odměna pro hráče kterí dosáhly nejakého maxima...aby mohly vyrobit nejaký výrobek...na který by ta postava mohla být opravdu hrdá... myslím, že i v rámci RP by to mohlo pomoci.
Nápad je to opravdu zajímavý jen ho dořešit... :wink:

Zobrazit příspěvek

ty nejsi hrdá, když někdo přijde s robou pro lvl 19 (+5) a chce lepší a ty mu řekneš, že rudá roba (apická) je taky +5 AC..a po ni stříbrná ..hmm....žeby taky +5AC..s bonusy prakticky nulovými pro "obyčejného" dobrodruha....dotyčnému klesne čelist a odejde....ale když je to horník na mithrilu tak se mu stříbrná hodí to jo..bože proč se bojí dát WBčka do craftu nádech nějaký? proč se roby zlepšují jen s AC a magickou odolností? :laugh: neumím si představit že by craft byl ještě více osekanější, fakt ne..inovace je třeba ale nedočkáme se jí asi nikdy...
  • 0

#48 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.01.2006 14:28

Proc by melo byt neco zajimavejsiho? Ted je kraft vyvazenej a barevnej, ne?
Veci co muze postava nosit jsou tak udelane aby sis nemohl kompenzovat nedostatky toho ktereho povolani. (proto jsou treba na plastich ze stromoradu savy zrovna na ty ktere ma to povolani slabe)
A co je spatneho na robach +5? Nelibi se ti snad ze kdejaka plechovka ma vetsi OC nez postavy s max dexteritou? Copak to tak nema byt? Bojovnik ma hodne zivotu a velke OC, proto musi mit treba zlodej malo zivotu a male OC, to je logicke, nebo neni?
Jako obvykle se nabizi ta mnohokrat pronesene veta, craft a stromorad jsou pekne nahlavu.
Ale neni to tak zle, cesta je jednoducha, prizpusobeni povolani dostupnosti veci je tou nejjednodussi. Napriklad zlodej se stitem, kouzelnik v brneni a podobne.
  • 0

#49 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 17:32

A co je spatneho na robach +5? Nelibi se ti snad ze kdejaka plechovka ma vetsi OC nez postavy s max dexteritou? Copak to tak nema byt? Bojovnik ma hodne zivotu a velke OC, proto musi mit treba zlodej malo zivotu a male OC, to je logicke, nebo neni?

Zobrazit příspěvek

Ano, opravdu to tak nema byt a neni to logicke. :wink:
  • 0

#50 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 14.01.2006 18:12

A co je spatneho na robach +5? Nelibi se ti snad ze kdejaka plechovka ma vetsi OC nez postavy s max dexteritou?

Zobrazit příspěvek

tu http://www.nwn.cz/fo...indpost&p=88831 sa napriklad odzvies , ze to co pises nie je samozrejme pravda. A to ani nemusis byt monk.
  • 0

#51 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.01.2006 18:18

tu http://www.nwn.cz/fo...indpost&p=88831 sa napriklad odzvies , ze to co pises nie je samozrejme pravda. A to ani nemusis byt monk.

Zobrazit příspěvek

Ja tam vidim srovnavani tezkych zbroji a fullplatu. Mozna ze tam Mantor vidi neco jineho.
  • 0

#52 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 18:28

Ja tam vidim srovnavani tezkych zbroji a fullplatu. Mozna ze tam Mantor vidi neco jineho.

Zobrazit příspěvek

ked si precitas dalej , zistis , rady typu "pouzivaj robu".
  • 0

#53 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.01.2006 18:34

ked si precitas dalej , zistis , rady typu "pouzivaj robu".

Zobrazit příspěvek

Ano to tam je, a to nejak resi nepomer Oc dexteritove postavy s bojovnikem?
  • 0

#54 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 18:37

Ano to tam je, a to nejak resi nepomer Oc dexteritove postavy s bojovnikem?

Zobrazit příspěvek

ako v com nepomer, ze dexova ma vyssie AC ako plechac?
  • 0

#55 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.01.2006 18:39

Jeje, jeste chvilku a uz se dostanes k tomu co jsme napsal tri posty vyse.
Ano presne k tomu nepomeru.
  • 0

#56 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 18:51

plechovka ma vetsi OC nez postavy s max dexteritou? Copak to tak nema byt? Bojovnik ma hodne zivotu a velke OC, proto musi mit treba zlodej malo zivotu a male OC, to je logicke, nebo neni?

Zobrazit příspěvek

Jeje, jeste chvilku a uz se dostanes k tomu co jsme napsal tri posty vyse.
Ano presne k tomu nepomeru.

Zobrazit příspěvek

mozes mi prosim ta vysvetlit tvoju logiku , lebo mne fakt unika..dexer na 30lvl ma AC,povedzme z tvojej striebornej roby + namaxovany modif, okolo +17 a vyssie, mozes mi vysvetlit ako to das s fullplatom? Zaujima ma kolko by mala mat modif roba by shini aby teda dexeri neboli taky znevyhodnovani?
  • 0

#57 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 19:02

mozes mi prosim ta vysvetlit tvoju logiku , lebo mne fakt unika..dexer na 30lvl ma AC povedzme z tvojej striebornej roby + namaxovany modif okolo +17 a vyssie, mozes mi vysvetlit ako to das s fullplatom? Zaujima ma kolko by mala mat modif, roba by shini aby teda dexeri neboli taky znevyhodnovany?

Zobrazit příspěvek

+17 a výš to jsi viděl kde?
  • 0

#58 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 19:16

Zobrazit příspěvek

prece u epic AA nebo u harper scoutu :wink:
  • 0

#59 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 19:18

Zobrazit příspěvek

no predpokladam , ze ked je niekto dexer tak tych 34 namaxovanu dexteritu aspon ma, neviem ci sme sa teda spravne pochopili ale modif roby 5 + 12 za dex je tych 17 co som myslel :wink:
  • 0

#60 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 19:22

neviem ci sme sa teda spravne pochopili ale modif roby 5 + 12 za dex je tych 17 co som myslel :laugh:

Zobrazit příspěvek

tak to jo :wink: :wink:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních