Viete comu nerozumiem, ze sa tu hadate o devaste a pri tom demona nie je PvP server. Aspon to tvrdil polovica z tych, ktory sem teraz prispievaju. To ze PvP server nie je nech mi prosim nikto nevyvracia pretoze, jedine co mu na to odpoviem je nech si trosku zabrowsuje po fore, co sa vzdy strhne ked sa do seba nahodou pustia 2 skupinky a daju si po chrape.
Z beznych npc na demone, maju devast len lucistnici na severe v morlagu ( maju DC 26 len tak pre zaujimavost ) a okrem toho maju prvy utok tusim 28, takze to pre ziadneho pokrocilejsieho hraca nemoze byt problem. Potom je tu Dag, neohrozeny to strazca svatyne, ten ma devast trosku silnejsi, ale to asi tiez nebude az taky problem, ked vyberanie svatyne je na dennom poriadku ?
Takze Demona pvp server nie je, 99 % npc devast nema, takze ten devast chcete asi upravit, prave kvoli tym chudatkam npckcam, ktore na neho doplacaju. Ale ked tak rozmyslam, ved skoro vsetky npccka na ktorych sa da poriadne expit ... ( trposi v zlataku a ettinovia valecnici mi snad prepacia ) maju fort sejvy v nebeskych medziach, takze skutocne nerozumiem na co to bude dobre ?
Ale aby som si prihrial polievku, predpokladam, ze ked sa zmeni ten hraniciarov plast, a pribudnu nove veci z bonusmi na fort saves, coskoro sa objavi aj nejaky item s True Seeing vsak ?
cize navrhujes aby kazde bojove NPC s CR > 21 malo devast a to porovnatelne DC ako moze mat PC na takom lvl? To by pak bolo prosenia a zrusenie devastu

Problem je ako uz sa pisalo viac krat, hlavne pre WB ktore tak maju stazenu pracu pri tvorbe NPC, a doplacaju na to vsetci ... ci uz npc dostane imunitu na kriticke zranenia alebo savy 45+. Ty NPC sa takymi savami ubijes, ale magicke povolania si mozu hodit maslu.
No a kedze mas taktiez build s vysokymi savami, musi ti byt jasne, ze sa na to spolahnut neda kym je zapnuta 1 ako neuspech, a tu "1" hodis vzdy v tom najnevhodnejsom case.