Skočit na obsah

Fotka

Povídky...

• Please log in to reply
33 odpovědí na toto téma

#31 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 23.08.2007 10:05

Včerejškem skončila jedna má nádherná životní etapa. Nikdy na ni nezapomenu. (Teď to bude jako od Macháčka ze Samotářů) Včera jsem se rozešel se svou první opravdu milovanou holkou.

Musel jsem napsat, co jsem napsal a musím to dát i sem. Pokud někdo na tyhle dřisty nemá náladu, tak je nečtěte. Nicméně nejsou to žádné sebelítostivé cancy, a možná že některým to pomůže, stejně jako mně :rolleyes:

Přiložené soubory

• 0

#32 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 10:44

Včerejškem skončila jedna má nádherná životní etapa. Nikdy na ni nezapomenu. (Teď to bude jako od Macháčka ze Samotářů) Včera jsem se rozešel se svou první opravdu milovanou holkou.

Musel jsem napsat, co jsem napsal a musím to dát i sem. Pokud někdo na tyhle dřisty nemá náladu, tak je nečtěte. Nicméně nejsou to žádné sebelítostivé cancy, a možná že některým to pomůže, stejně jako mně  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Velmi zdařilé, velmi pravdivé a navíc evokující návrat vzpomínek, které jsem myslel že jsem někde ztratil či snad založil.
  • 0

#33 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:19

Smekam pane - a nejen pred tou povidkou :rolleyes:
  • 0

#34 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:46

:rolleyes: Dám sem něco co sem napsal tady na forum jako spíš příběh nespojenej s Demonou a inspirovanej ságou Runovládci... používal sem při tom názvy z knihy a nějaká jména ale jinak to nemá s knihou nic společného má to čtyři stránky a moc sem si na tom záležet nedal... byla to moje druhá povídka... no snad se to povedlo nebo aspon mě poradíte co vylepšit atd.

Kdyžtak se strapnim no :flowers1:

http://www.nwn.cz/fo...showtopic=12556
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních