No predstav si, mne to jedno nieje. Nieje mi jedno ked hraci kopiruju unikatne predmety, prehadzuju si veci a ulahcuju si tym hru oproti tym slusnym, ked si generuju peniaze, ked si umelo zvysuju skill v crafte, ked si nageneruju XP bugom, ked ziskavaju unikatne veci bugom, ked ojebavaju system, ktory sa ja snazim, aby bol zaujimavou, vyvazenou vyzvou. Ked do dna vysavaju omyly v module, ktore vidno ze neboly zamyslane tvorcami. Ked hraci hraju hru proti tvorcom, namiesto toho, aby sa hrali spolu so sebou Role Playing Game.Mne je uprimne jedno, ked si niekto niekde tisko buguje a kopiruje peniaze alebo co. nech si to robi, ked ho to bavi. je mi ukradnute
Ked nieco take vidim, alebo pocujem je mi z toho zle, nemam chut niekolko dni co i len pohnut prstom pre cokolvek. Pre kazdeho, kto v module nieco viac urobil, sa stava modul akymsi putom. Ma tendenciu ho chranit. A to spociva prave v tom, ze sa snazi znemoznit ojeby, chranit ho pred tou zurivou hordou hracov, ktori na 90% nemaju sudnost. A cim viac su hraci protivny a cim viac je s tym WB v kontakte, tym viac ho zaujimaju iba tieto veci.