Fullheal podruhe
#1 Host_Quixote_*
Odesláno 14.08.2005 12:20
Odesláno 14.08.2005 12:47
Několik souvisejících otázek.
Byly by ty lektvary dostupný? Od alchymistů, z NPC?
Byla by stejně dlouhá odezva účinku jako u healu ted nebo kratší?
Zkrátka nejsem si jistej, že taková změna přispěje k hratelnosti, bude mít nějakej zásadnější vliv na cokoliv. Na druhou stranu proč nekonečnost healování trochu neomezit když to bude v rozumné míře.
Nemůžeš to vázat na nějakou dovednost (heal), protože taková změna nejde udělat bez možnosti relevelu. Aspoň si to myslím.
#3 Host_Xaim_*
Odesláno 14.08.2005 12:54
tak neco podobneho, 80 + 2d20 + 2*skill
Odesláno 14.08.2005 12:54
ak by bolo v module mozne vyrobit dostatocne mnozstvo lieciva alchymistami,
ak by existovalo nieco co vylieci za viac ako 30hp pri zaplatitelnej cene,
ak by aj napriek zmene boli fullhealy vo vhodnej miere dostupne,
tak o tejto uprave mozeme uvazovat, inac ani omylom
#5 Host_Quixote_*
Odesláno 14.08.2005 12:56
Mno... mozno by to neboli lektvary, ale trebars lekarnicky. A ano, boli by zasadne dostupnejsie, hlavne teda plosnejsie. Z NPC ani tak nie, ako prave od alchymistov, plus pripadne v nejakom obchode.Několik souvisejících otázek.
Byly by ty lektvary dostupný? Od alchymistů, z NPC?
Byla by stejně dlouhá odezva účinku jako u healu ted nebo kratší?
Nemůžeš to vázat na nějakou dovednost (heal), protože taková změna nejde udělat bez možnosti relevelu. Aspoň si to myslím.
K ucinku lekarniciek sa bezne pridava bonus zo skillu heal. Bezna plechovka zasa tolko tych skillov nepotrebuje a davat body do heal je urcite normalne, podla mna na to netreba robit ziaden relvel. Obmedzenie pouzitia podla skillu som nemal na mysli.
Odesláno 14.08.2005 13:01
na demone nie je normalne mat heal kvoli tomu ako je nastavena alchymiaK ucinku lekarniciek sa bezne pridava bonus zo skillu heal. Bezna plechovka zasa tolko tych skillov nepotrebuje a davat body do heal je urcite normalne, podla mna na to netreba robit ziaden relvel. Obmedzenie pouzitia podla skillu som nemal na mysli.
Odesláno 14.08.2005 13:05
Odesláno 14.08.2005 13:16
Odesláno 14.08.2005 13:25
Kdyz je nekdo zlodej ma to dobry ale kdyz ne tak se leceni tezko schani treba pro nekoho kdo nema moc penez nebo znamy.
-Podle me by se meli vic zpristupnit vsem treba predmety +1 obnoveni nebo tak neco.
Odesláno 14.08.2005 13:27
Vazne ? To jsem asi nebyl ve hre nebo jsem te nepotkal.Ani nie, naposledy som mal asi 100 kusov a nikto to nechcel
Od toho tam je babule. KDyz ji to prodas tak si to muze koupit nekdo jinej.
Jinak lekarny jsem ja i poragor dycky kupovali. Dvouma lekarnama me vylecil celou suppi.
Odesláno 14.08.2005 13:38
Podle me je vseho leceni na demone malo.Sehnat alchymistu co ti udela treba 100ks kritiku do tejdne (real) to neni jen tak.
Kdyz je nekdo zlodej ma to dobry ale kdyz ne tak se leceni tezko schani treba pro nekoho kdo nema moc penez nebo znamy.
-Podle me by se meli vic zpristupnit vsem treba predmety +1 obnoveni nebo tak neco.
to je to , ze nie ste zvyknuty hrat v skupine, jeden klerik ma v sebe tolko liecenia, ako zopar desiatok kritikov.
Odesláno 14.08.2005 13:41

Řešit málo léčení regenerací +1 je zbytečnost když máš třeba 500 HP nebo i víc

Stejně je podle mě neuskučnitelný že ti alchymista udělá 100 lékáren třeba,páč hráčů je hodně a přiznejme si to otevřeně.........dělat je po jedný je pěkně na bednu

#16 Host_Sillativ_*
Odesláno 14.08.2005 13:41
Ano, v tomto pripade, ak by bola nahrada viazana na tento skill by som relevel rada prijala.
kazdopadne, alchymisti su sraci, no offense, ale nedokazu ani v najmensom pokryt (a to si prosim WB uvedomte) potrebu trhu lebo :
- je ich malo
- alchymia je OTRAVA !!! desna otrava
- zbieranie bylin JE NAJVACSI OPRUZ aky kedy existoval (nejake kecy o tom ze to robia newbovia mi sem nepiste)
ak by bolo taketo liecenie dostupne u NPC v neobmedzenej kapacite, kupovatelne po 10 a viac kusoch, mohlo by to prispiet odcerpaniu penazi z modulu. Zabavu, hratelnost, vyvazenost v PVP *pri poslednych slovach padol v smiechu na zem* hehehe, toto tym nedosiahnete ani ked sa rozkrajate. akurat to bude iny vopruz.
Odesláno 14.08.2005 13:42

A podle me se take nedelaji lekarny proto, ze je chce jen malo lidi oproti klasickym lektvarum. Kdyz si nekdo rekne udelam, ale lekarny dopredu fakt nevyrabim. A neni treba jich udelat i ty stovky na objednavku.
Příspěvek upravil Ter Leeloo II: 14.08.2005 13:45
Odesláno 14.08.2005 13:45

Odesláno 14.08.2005 13:57
ak ma uliecit aj niekoho ineho ako seba, tak je to malo
btw, kolko je na demone klerikov ?
prave preto ako to na demone je neexistujy support buildy a hraje sa solovo, alchymisti nestihaju kvoli tomu, ze liecenie nie je absolutne vzacne a kazdy to chlasce na tony. Pritom existuje napriklad letkvar premeny (regeneracia).
Odesláno 14.08.2005 14:00
fullom liecim od 200 hp vyssie. to znamena 3 taketo vecicky. kazdopadne, quix, nezabudaj, ze kvoli tomu ako je to TERAZ nema ziadna postava okrem mantora v skille heal (ktory je viazany na jeho monstroznu wisd) ziadne body. bojovnici su radi, ked maju bod do dispcipliny.
Ano, v tomto pripade, ak by bola nahrada viazana na tento skill by som relevel rada prijala.
kazdopadne, alchymisti su sraci, no offense, ale nedokazu ani v najmensom pokryt (a to si prosim WB uvedomte) potrebu trhu lebo :
- je ich malo
- alchymia je OTRAVA !!! desna otrava
- zbieranie bylin JE NAJVACSI OPRUZ aky kedy existoval (nejake kecy o tom ze to robia newbovia mi sem nepiste)
ak by bolo taketo liecenie dostupne u NPC v neobmedzenej kapacite, kupovatelne po 10 a viac kusoch, mohlo by to prispiet odcerpaniu penazi z modulu. Zabavu, hratelnost, vyvazenost v PVP *pri poslednych slovach padol v smiechu na zem* hehehe, toto tym nedosiahnete ani ked sa rozkrajate. akurat to bude iny vopruz.
ehm aj ja mam skill "heal" *zahambene odchadza*
Odesláno 14.08.2005 14:01
Odesláno 14.08.2005 14:03
#23 Host_Quixote_*
#24 Host_gGeorg_*
Odesláno 14.08.2005 14:17
Technicka poznamkaJenze babule mam takovy pocit mirne podvadi. Za posledni dobu se mi 2x zdalo, ze jsem ji tam dal veci, ona je pak prodala, jenze mi nenapsala, ze mam u ni penize, to je pak tezke
![]()
Bohuzel v NWN se deji obcas veci ktere nikdo nedokaze odhadnout. Tuhle nekdo psal ze zkusil varit jidlo. Nemel maso ale jen drevo a uvaril kelimek. Nedavno Pepina neprodavala jidlo prestoze ho mela. Atp. Podle toho jak to sleduju tak se podobne uchylky deji hlavne kdyz jsou masivni lagy.
offtopic.
#25 Host_Norister_*
Odesláno 14.08.2005 15:13
Odesláno 14.08.2005 15:21
Příspěvek upravil Freppi Nerisen: 14.08.2005 15:21
#27 Host_Quixote_*
Odesláno 14.08.2005 15:35
To nieje tak celkom pravda. Testoval som to. Niekedy davaju vacsie zranenie, nez by malo vychadzat podla character sheetu, v praxi ale nie dvojnasobne. Niektore nedavaju vacsie zranenie nez vravi char. sheet vobec. Pravdepodobne sa iba este raz zapocita bonus zo sily do dmg, co nieje ani zdaleka dvojnasobny damage. Kludne si to vyskusajte na nejakom paletovom npc doma a potom na takom istom na demone.Npc dávají 2x více zranění, né že mají 2x více hp...
#28 Host_Sillativ_*
Odesláno 14.08.2005 17:01
ako dopadla ta anketa ? 23 proti, 8 za zrusenie fullhealov v loote ? zas chce niekto rypat do modulu, kto v nom nehra, iba ma 'nadhlad' z pohladu z toolsetu ? dakujem neprosim. ggoerg, ty si vyminka. jedna.
PS : ale verim ti. ak si uprimne dokazes povedat, ze sa nepozeras cez prizmu svojej postavy, ze to bude ostatnym hracom prinosom zabave, farebnosti a cojaviemcohoeste, kludne si urobte zmenu systemu liecenia nie iba ze date prec fully a zbytok - skutek utek.
viem ze to nerobim ja, ale skutocne by ste mohli dotiahnut predchodzie upravy, ako dalej rozrypavat nieco nove - ja by som to nazval systemom. Ktory bude prinosnejsi a ludia vam za neho budu vdacnejsi ako za chaos.
Příspěvek upravil Sillativ: 14.08.2005 17:03
#29 Host_Mole_*
Odesláno 14.08.2005 19:05
#30 Host_Sillativ_*
Odesláno 14.08.2005 19:09
priklad za vsetky : kosh kraft vznikol v dobe, ked mal kosh vyborny kontakt s modulom. ggeorg, ked hraval castejsie dostal prilezitost spravit upravu prefarbovania veci. toto su casti, ktore ocenia slusni hraci.
Mne je uprimne jedno, ked si niekto niekde tisko buguje a kopiruje peniaze alebo co. nech si to robi, ked ho to bavi. je mi ukradnute, ked sa niekto healuje v premene pri prechode lokacie. no co, bude mat o 2 hodiny nudneho expenia menej. ale irituju ma veci popisane vyssie.
uvedomujem si, ze moje prispevky mozu vyzniet skaredo, priam zle a ak sa to niekoho dotklo, nebolo to mojim cielom.

Příspěvek upravil Sillativ: 14.08.2005 19:14
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních