Skočit na obsah

Fotka

Hleďte čím to tu potvoru zprovodil?

• Please log in to reply
52 odpovědí na toto téma

#31 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 06:25

Me posledni dobou prijde ze kdyz nekomu neco nejde, nebo se mu to zda zdlouhavy nebo ja uz nevim co, tak si proste sedne na forum a chce aby se to zmenilo ve svuj prospech. Nerikam, je tu par veci co bych zmenil ale urcite ne takovyhle blbosti. Nestaci ze se prosadila zmena ze kazda zbran je v podstate exc? Chcete jeste aby se srovnaly vyhody atd? A skonci to tim ze budete chtit kekropa od damy? Myslim ze je tu vic dulezitejsich uprav nez neco co funguje X let a nikomu to doted nevadilo...

někdo to už navrhoval pokud si dobře vzpomínám  :laugh:

• 0

#32 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 09:50

se zas mele o nějakejch důležitejch úpravách co se moc vlastně taky nedělaj..a přitom teda vlastně ani nikdo neví co si pod tím představit..

když umíš psát a prudit , tak bys mohl umět i číst :wink:

to potom stačí kouknout sem - http://demona.cz/for...e-9#entry316348

• 0

#33 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 13:26

*
POPULÁRNÍ

Přispívání do sekce Nápady a návrhy je, zdá se, zábava pro celou rodinu (podobně jako Monopoly - a podobně jako Monopoly obvykle končí vzájemnou nenávistí). A protože mám rád rodinné hry, které končí škrcením, připojím se taky.  :rolleyes:

Při pročítání jsem měl chvíli pocit, že poslouchám radu Evropské Unie. Změny, které nemají moc hlavu ani patu, a jejichž jediným účelem je, aby se alespoň něco změnilo a upravilo (změna pro změnu, samoúčelnost). Chápu, že jste jako hráči možná trochu frustrovaní - hraje vás tu ve špičce 10, DM questy už nejsou tak časté jako dřív, a když už se semele něco zajímavého, jako že se třeba objeví PK hráč, který vám hodí odpor a jde vám po krku, tak se hned na fóru roní slzičky, jak je to nefér. Jste si ale jistí, že změny mechaniky tenhle problém vyřeší?

Mechanika Demony se za mých pár let hraní tady nijak zásadně neměnila, a to proto, že byla od začátku nastavená docela dobře a fungovala. Hráči na ni byli zvyklí. Poslední větší úpravou mechaniky tady bylo posílení epických kouzel a úprava druida. Názor si jistě udělal každý sám - podle toho mého byly obě úpravy dost mocně přestřelené. Jedna například zredukovala poměrně rafinované PvP mágů (používání smrtící a zraňující magie, spell mantle / mordekai, protikouzlení) na klikfest Hellballů. Druhá zase umožnila postavu, která si vysoluje poušť a polovinu bossů se dvěma itemy v equipu. A to vůbec nekomentuju tu hromadu bugů, které z obou úprav vzešly a řeší se, pokud vím, do dnešního dne. Výhra? Názor si udělejte každý sám.

Pokud chcete zpestřit hru nějakou úpravou světa, pusťte se do vymýšlení nápaditých a inovativních projektů, jako bylo před pár lety třeba kopání map. Návrh typu: "pojďme klerika upravit tak, aby měl místo 5 slotů na devátém okruhu slotů 6" umí vymyslet každá lama. Navíc předěláváním fundamentálních vlastností zbraní do hry moc zábavy nevnesete. Akorát rozhodíte zaběhnutý a zatím fungující systém.  :clover:

Příspěvek upravil Krásný Neznámý: 30.06.2016 13:29

• 6

#34 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 30.06.2016 13:53

Amen.
  • 0

#35 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 30.06.2016 15:05

Nic nenavrhujme ! 90 procent lidi na foru jsou zastanci toho "bylo to tu predtim, a dalo se to hrat ,tak to tak zustane ". Jeste ze tohle mysleni nemeli aspon lidi v dejinach. Zilo se s kyjem v ruce a dalo se zit...asi tak. 

Rad bych vedel prumerny vek hracu na Demone. Protoze si myslim ze bude asi dost pres 30. Omladina by byla pro inovace a akcnost.  Vidim to na houpaci kreslo v teplych papučich :)

To bylo celkove shrnuti jak to tu vidim ja. Na tomto foru. Ale mame demokracii a 90 procent je vetsina. Tak se podridme   :wink:

Příspěvek upravil Aved: 30.06.2016 15:12

• 3

#36 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 16:07

Nic nenavrhujme ! 90 procent lidi na foru jsou zastanci toho "bylo to tu predtim, a dalo se to hrat ,tak to tak zustane ". Jeste ze tohle mysleni nemeli aspon lidi v dejinach. Zilo se s kyjem v ruce a dalo se zit...asi tak. 

Rad bych vedel prumerny vek hracu na Demone. Protoze si myslim ze bude asi dost pres 30. Omladina by byla pro inovace a akcnost.  Vidim to na houpaci kreslo v teplych papučich :)

To bylo celkove shrnuti jak to tu vidim ja. Na tomto foru. Ale mame demokracii a 90 procent je vetsina. Tak se podridme   :wink:

tak je to neštve, oni maj vyděláno, odehráno, krásné vzpomínky, pro ně je to těžká nostalgie, kdyby kytka měla o lístek víc, už to nebude ono :devil:

• 0

#37 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 16:09

když umíš psát a prudit , tak bys mohl umět i číst :wink:

to potom stačí kouknout sem - http://demona.cz/for...e-9#entry316348

a co že je na tom tak důležitého?

• 0

#38 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 19:26

*
POPULÁRNÍ

Nevim teda, je mi 21 ale to co tu navrhujete, to je jedna picovina za druhou.
  • 5

#39 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 19:54

Jednohlasně se zřejme neshodnem. Tak tu ten návrh nechte a třeba se vedení rozhodne s tím něco dělat. Nemyslím si, že jsou zastánci "nešahejte na nic", jak tu někteří [ehm, oprava - většina jedinců] jedinci propagují.Ještě leda to hlasování. 

viz co psal Aved

Příspěvek upravil stajner: 30.06.2016 20:09

• 0

#40 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 20:16

Mno, tak nejak.  :smile:

• 0

#41 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 20:32

točí se tu furt stejné zbraně do kola a jednou se objeví šílenec co použije něco jiného a to mi příjde strašná škoda

Příspěvek upravil Razfallow: 30.06.2016 20:34

• 0

#42 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2016 22:02

Na to ti řeknou "funguje to stejně x let a je to v pořádku, jestli chceš jinou zbraň hraj s ní" :D. To už si viděl.
  • 0

#43 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2016 03:27

V puberte se jeden nevyzna a je proti vsemu a vsem :)

Příspěvek upravil Aved: 01.07.2016 03:28

• 0

#44 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2016 06:38

Nevim teda do kdy si mel "pubertu" ty, ale vis co se rika, podle sebe ... no dal uz to snad znas :)
  • 0

#45 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 01.07.2016 06:44

Se všemi zbraněmi se dá hrát jen některé jsou pro PGčka. Pokud vás mrzí, že se s nimi nehraje, hrajte s nimi.
  • 1

#46 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2016 13:25

Hehe. Jako přes kopírák.
  • 0

#47 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2016 14:51

Spoustu let tu mám postavu s bičem. Ožila v dobách, kdy se tu nepovalovaly zlatky na každém rohu a stabilně bylo hráčů jak máku, tudíž poklady často vybrané a tak se i obtížněji vydělávalo na vercajk. Nikdy jsem se s ní nedopracoval k top výbavě a přesto jsem s ní navštívil vše, co Demóna nabízí, královsky se u toho bavil a neměnil bych. Stejně tak mám i postavu se srpy a naprostá spokojenost.

PGčko chce mít ještě více kchúl postavu, ale zároveň není ochotno tomu něco obětovat. Proto dle mého topicy tohoto typu vždy vznikaly a tenhle nebude vyjímkou. Unikátní postava opravdu nevznikne tak, že si dáte novou zbraň na stokrát provařené buildy, které se tu léta letoucí dokola točí.

S věkem to nemá co dělat. Obdobné návrhy tu v průběhu let, co Demóna běží, nejednou padly. Například i před desíti léty, kdy byla Šilaska ještě mladá, krásná a perspektivní dívka. :innocent:

• 1

#48 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2016 21:51

Uíí, tak já zase na něco zareaguju, abych to tu trochu rozproudil. :D

...

Tuhle analogii bych trochu poupravil. Je to spíš, jako když auta fungují přes dvěstě let tak jak jsou, a pak jednoho dne přijde někdo s nápadem, že čtyři kola jsou nuda a bylo by dobré na všechna auta namontovat kol 5.

...

S věkem to nemá co dělat. Obdobné návrhy tu v průběhu let, co Demóna běží, nejednou padly. Například i před desíti léty, kdy byla Šilaska ještě mladá, krásná a perspektivní dívka. :innocent:

Tak to je snad Šišlaska i teď, ne?

• 0

#49 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2016 23:38

Ten dmg navrhoval někdo, kdo nerozumí mechanice.

Dorovnávat dmg malých a nejmenších zbraní je nesmysl.

Pokud se vám zdá, že není rozdíl mezi krátkým mečem a dýkou, pak se zeptejte půlčíků, co nejraději držej v offhandu.

• 0

#50 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2016 00:15

Nevim teda do kdy si mel "pubertu" ty, ale vis co se rika, podle sebe ... no dal uz to snad znas :)

Tak si rikam postpubertalni dospelaku :) Nevzals mi nahodou tech 1,6 Milionu ty v tom DZ ? Kdyz mi prijelo PPL a ja musel afk v ulicce primo u bosse? Kdyz dorazim k PC, tak je kolem mrtve Aved celej spawn od bossu a Sandra ?  Jestli to je tva postava. To nevim presne.  

Příspěvek upravil Aved: 02.07.2016 00:30

• 0

#51 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2016 04:50

Uíí, tak já zase na něco zareaguju, abych to tu trochu rozproudil. :D

Tuhle analogii bych trochu poupravil. Je to spíš, jako když auta fungují přes dvěstě let tak jak jsou, a pak jednoho dne přijde někdo s nápadem, že čtyři kola jsou nuda a bylo by dobré na všechna auta namontovat kol 5.

Tak to je snad Šišlaska i teď, ne?

ty to chceš zas do žumpy ty prasáku co? :mad:

• 1

#52 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2016 09:18

Spoustu let tu mám postavu s bičem. Ožila v dobách, kdy se tu nepovalovaly zlatky na každém rohu a stabilně bylo hráčů jak máku, tudíž poklady často vybrané a tak se i obtížněji vydělávalo na vercajk. Nikdy jsem se s ní nedopracoval k top výbavě a přesto jsem s ní navštívil vše, co Demóna nabízí, královsky se u toho bavil a neměnil bych. Stejně tak mám i postavu se srpy a naprostá spokojenost.

PGčko chce mít ještě více kchúl postavu, ale zároveň není ochotno tomu něco obětovat. Proto dle mého topicy tohoto typu vždy vznikaly a tenhle nebude vyjímkou. Unikátní postava opravdu nevznikne tak, že si dáte novou zbraň na stokrát provařené buildy, které se tu léta letoucí dokola točí.

Ty jo a to bylo v kerým vesmíru prosímtě?:P Já byla max mladá ten zbytek těžko. :devil: 

• 0

#53 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2016 00:51

Je to jako kdybych někoho praštil po hlavě klacíkem ale přitom sem chtěl aby ho to bolelo jako po ráně baseballovou pálkou :biggrin:

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních