Skočit na obsah

Fotka

Je nakup od svych postav presun? Nebo jinak trestny?

• Please log in to reply
67 odpovědí na toto téma

#31 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 14:01

Bezna cena vyrobku kovare je dvojnasobna cena licenci napriklad.

Příspěvek upravil gravianus: 10.06.2017 14:02

• 0

#32 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 16:11

No mě spíše jde o to,že by pak šlo supportit svého "nemajetného" kraftera svojí majetnější postavou a to mi vážně nepřijde moc oki . Pokud usnadnit hru nováčkům pak ano klidně přidat do sortimentu zbroje/zbraně ze stříbra,ale jako pevný tovar s cenou vyšší než je cena od crafterů.  Prostě pokud budete mít věc od svého alta je to přehazování a kdo pak bude dohledávat jestli je ta věc koupená od trpoše nebo přehozená jakýmkoliv způsobem.

• 0

#33 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 20:17

S tou 2x-3x vyssi cenou opatrne, crafteri by potom ihmo ty ceny srovnali podle toho, proc by to meli delat levnejc, kdyz to hodi k trpovi a maji 2x vic.

Navic by to byla motivace pro hrace prohanet si to pres trpa, kdyby chteli vydelaz vic penez se svym kovarem. Takze spis nastavit ceny na normalni uroven, at to je alternativa, kdyz ve hre nejsou hraci, a ne nejaka predrazena prehazovacka.

mám takový pocit,že by ty věci měl trp jako npc,nedávali by to tam hráči..alespoň tak jsem ho pochopil

• 0

#34 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 22:08

mám takový pocit,že by ty věci měl trp jako npc,nedávali by to tam hráči..alespoň tak jsem ho pochopil

Ja myslel jak babule.
  • 0

#35 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 11.06.2017 16:45

Nevím jak to kdo myslel ale mně by přišlo nejlepší řešení aby ta výbava ( řekněme zlatá ) byla standartní nabídka toho prodejce NPC  a bylo na ní napsané jako jméno výrobce např. Tonda Ukec  co stojí na trhu pokud to mněl v nabídce. 

Tak aby hráč nemusel shánět craftera ale mohl si to KDYKOLIV  koupit od NPC  řekněme zlaty fullplate za 15 - 20 tis ....  bezna cena bývala kolem 8 tis.  A ne aby zase hrac musel cekat az nejaky crafter nacpe vyrobky ke Kelarovi atp ....

To podle mne neresi problem s tim ze neni crafter ve hre. A co se vercajku tyce myslim ze tisicovka zlataku za kus obyc zelezneho vercjaku by byla akorat.  Bezna cena je tak 300 - 500zl  za  ks .  A nebo kdyz chtel hornik krumpy  dovalil 15 - 20 baglu zeleza a drevo k tomu a mnel to gratis.

• 0

#36 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2017 20:14

Craft výrobky se nedostanou do standartní nabídky k NPC, to neprojde určitě.

Příspěvek upravil Surik: 11.06.2017 20:14

• 0

#37 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2017 20:15

A hlavně se tim oseká craft a padnou první tři kovy, který pak budou v craftu "zbytečně" když půjde u NPC koupit +1 a +2.

• 0

#38 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2017 00:42

A hlavně se tim oseká craft a padnou první tři kovy, který pak budou v craftu "zbytečně" když půjde u NPC koupit +1 a +2.

to jo,ale proč koupit u npc FP za 20k,když u hráče ho budeš moci mít za 10k ? ( pokud teda dotyčný hráč nebude socka )
nejde dát na itemy omezení z vrchu ? např 7-14level od NPC tzn na ty 3 lvly donutit hráče nosit zlato/syen/rub od hráče

• 0

#39 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 12.06.2017 11:54

Ja jsem to myslel tak zeby mel Kalar to zbozi pernament ale za podstatne vetsi cenu jk jsem psal 2x-3x cena oproti standardu ... klidne bych j lognul do hry a zafutroval bazar od krejika ,platnere i kovate a at nezeru i nake to strileci nacini jenze..! Me nefaka NWN na notesu a pritom to slo donedavna te kdyz zapnu hru menu a load je v poho jakmile se naloguji at za DM nebo hrace spane mi fps na 1-5s a t fakt nejde nic pomalu ani vypnout hru ... :-( a daleko narocnejsi hry jako treba Skyrim mi bezi na stredni detaily pi cca 30 fps... nevim co s tim drivery jsem zkousel menit anic to nezmenilo [kvitek medový]ni win 10..... ma nekdo napad jak to poresit tak mi pisnete pm :-)
  • 0

#40 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 12.06.2017 11:58

Ja jsem to myslel tak zeby mel Kalar to zbozi pernament ale za podstatne vetsi cenu jk jsem psal 2x-3x cena oproti standardu ... klidne bych j lognul do hry a zafutroval bazar od krejika ,platnere i kovate a at nezeru i nake to strileci nacini jenze..! Me nefaka NWN na notesu a pritom to slo donedavna te kdyz zapnu hru menu a load je v poho jakmile se naloguji at za DM nebo hrace spane mi fps na 1-5s a t fakt nejde nic pomalu ani vypnout hru ... :-( a daleko narocnejsi hry jako treba Skyrim mi bezi na stredni detaily pi cca 30 fps... nevim co s tim drivery jsem zkousel menit anic to nezmenilo [kvitek medový]ni win 10..... ma nekdo napad jak to poresit tak mi pisnete pm :-)

//Drivery grafiky...musis zkusit vicero verzi.

Příspěvek upravil Aved: 12.06.2017 11:59

• 0

#41 Drtik

Drtik

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2017 12:29

Jak říká jiný verze driveru a pokud sis tam nevědomky s nima dal experience booster od Nvidie nebo jak se tomu nadává tak to reinstalni bez něj u novejch her mi to ani nedělalo problém, ale NWN, Gothic I, etc. Tam mi to dělalo brajgl.
  • 0

#42 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2017 17:48

Já bych všem zakázal zakládat nový postavy (sorry Razi) a hrálo by se jenom s těma postavama, který mají top equip (sorry Surdo). Nové itemy by se řešily přes zavedení nového epického kouzla pouze pro sorcky: Epické Pronesení Itemu Na Demonu (mezi hráči populárně zkracováno na EPIND), které by sorcka automaticky dostala na 27 levlu sesilatele a mohla by díky tomu do hry pronášet itemy jako Haste botky, Ariadnin meč nebo všemi postrádaný Bonbonek od stařečka. S takto pronesenými itemy by sorcka mohla zacházet dle svého uvážení, například je prodat novým hráčům za skutečné peníze ve stylu moderního "pay-to-win". Pokud by postava nosící takto pronesené itemy ale byla zasažena IGMS od sorcky, pak by tato postava okamžitě explodovala s takovou silou, že by se probrala na Thalii.

No a nebo by prostě čas od času nějaký crafter logl do hry. I to je možnost, i když trochu nuda...  :dry:

• 0

#43 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2017 18:09

Já bych všem zakázal zakládat nový postavy (sorry Razi) a hrálo by se jenom s těma postavama, který mají top equip (sorry Surdo). Nové itemy by se řešily přes zavedení nového epického kouzla pouze pro sorcky: Epické Pronesení Itemu Na Demonu (mezi hráči populárně zkracováno na EPIND), které by sorcka automaticky dostala na 27 levlu sesilatele a mohla by díky tomu do hry pronášet itemy jako Haste botky, Ariadnin meč nebo všemi postrádaný Bonbonek od stařečka. S takto pronesenými itemy by sorcka mohla zacházet dle svého uvážení, například je prodat novým hráčům za skutečné peníze ve stylu moderního "pay-to-win". Pokud by postava nosící takto pronesené itemy ale byla zasažena IGMS od sorcky, pak by tato postava okamžitě explodovala s takovou silou, že by se probrala na Thalii.

No a nebo by prostě čas od času nějaký crafter logl do hry. I to je možnost, i když trochu nuda...  :dry:

Jakýpak sorry, vždyt já když lognu, tak už jedině Val. :rolleyes:

• 0

#44 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2017 18:13

Val je tvoje? Já myslel, že tu hraje Anonym...

• 1

#45 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 12.06.2017 18:58

Myslím si že to kouzlo by se měl jmenovat  Pronesení Itemu Na Demonu Anonymě tedy PINDA!

• 3

#46 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2017 20:27

Val je tvoje? Já myslel, že tu hraje Anonym...

Pravda :laugh:

• 0

#47 Drtik

Drtik

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2017 06:26

Co takhle dát loot tich +1/+2 itemu co si s velkou slávou odnášejí dobrodruzy na 30 zářezu z boss pokladů do truhlic jako jsou skřeti, salek, krypta, kostnice, orci, skřetvědi, krysodlaci, atd? Když se vám to nehodí přeprodáte to jinému lowikovi popřípadě prodáte u kováře na trhu. *Kouká na vhozený kámen do pranice*
  • 1

#48 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2017 07:53

radsej keby tu hralo viac hracov :(
  • 0

#49 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2017 21:38

Paul bude muset naprogramovat nějakou umělou inteligenci, která bude hrát za takových 30 postav najednou, aby se to tu trochu oživilo. Co Paule? 

• 0

#50 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2017 22:24

Paul bude muset naprogramovat nějakou umělou inteligenci, která bude hrát za takových 30 postav najednou, aby se to tu trochu oživilo. Co Paule? 

Šak jsou prázdniny, hromadně rozklepnem prasátka a bude na brigádníky.

• 0

#51 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2017 15:18

radsej keby tu hralo viac hracov :(

No podle mě tu už nikdy moc hráčů nebude, staří chodí jen z nostalgie a nový nepřijdou protože to co je ve všech ostatních online hrách normální se tu trestá nejvyšším trestem a odvolání způsobí pouze flame na foru a výsledek je žumpa.

Chodim na forum celkem často a už dlouho jsem tu neviděl nic pozitivního pouze hádky, mávání pravidlama před nosem a na každý nápad odpověd "neni tu nikdo kdo by to udělal". Je mi to líto ale jako nezavislý pozorovatel to tak vidím.

PS:pro rýpaly: hrál jsem tu několik let a zažil jsem Demonu v tý největší slávě kdy jsem čekal 15 minut než se uvolnilo místo abych se mohl lognout. A to co vidím ted je konec

• 2

#52 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2017 15:53

No pozapomínáš,že ty hry si obvykle musíš měsíčně platit davisku. :wink:

• 0

#53 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2017 15:56

No pozapomínáš,že ty hry si obvykle musíš měsíčně platit davisku. :wink:

Ne nemusim Silasko  :biggrin:  stačí si je koupit

• 0

#54 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2017 19:46

No tak demona holt bude o jednorázových akcích, kdy se hráči domluví předem, sejdou se v daný čas a něco společně podniknou. Kontakty na sebe spousta lidí má, a na forum taky občas někdo zavítá. Domlouvejte se. Postávat na tržišti a doufat, že někdo logne, je v téhle fázi naprosto zbytečný.

PS. Já jsem taky k dispozici s třicítkou a po večerech jsem ochotný se přidat k nějaké lumpárně. :P

• 1

#55 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2017 21:13

No a před chvílí jsem byl ve hře, jen abych se mrknul jak to tam vypadá. Online 3 hráči, ale takové lagy, že je to nehratelné. Dokud nebude server respondovat v nějakém únosném čase, tak nemají smysl ani ty plánované srazy. :P

• 0

#56 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 08:37

No to není tak zcela pravda,že.....pokud chceš mít všechny výhody hry tak si zaplatit musíš..... :innocent:

• 0

#57 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 05.07.2017 09:08

Tak mi dejte kekropa. Ja vam pošlu 1000 kč .) 

• 0

#58 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 13:35

No to není tak zcela pravda,že.....pokud chceš mít všechny výhody hry tak si zaplatit musíš..... :innocent:

Silasko, hrál jsem nespočet onlinovek a jedině o Wowka jsem se setkal s měsíčníma poplatkama, u ostatních her stačí když si ji koupíš a dál se platí pouze za vzhled ve hře, (vzhled postavy, skin, mount) nic na co by hráč co má na hraní čas nenašetřil pomalejší ale levnější cestou ve hře. Neargumentuj prosím poplatkama, jelikož se vsadím že by spousta hráčů z demony klidně poslala nějaký peníze kdyby se demona vyvíjela atd.........

Příspěvek upravil Davis421: 05.07.2017 13:54

• 1

#59 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 15:02

Nehodlám s tebou polemizovat o něčem co sem zažila u nespočtu her kde pro lepší věci,vyšší lvl,vyšší xpy atp. je třeba si zaplatit a mimochodem u wowka jen tak pro tvý info se dá už využít na měsíční poplatek token dostupný ve hře za herní zlatky. A Démonka by potřebovala pár schopných scripterů aby se mohla vyvíjet a na tom trvám i kdyby ses na hlavu stavěl.

• 0

#60 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 16:26

Nehodlám s tebou polemizovat o něčem co sem zažila u nespočtu her kde pro lepší věci,vyšší lvl,vyšší xpy atp. je třeba si zaplatit a mimochodem u wowka jen tak pro tvý info se dá už využít na měsíční poplatek token dostupný ve hře za herní zlatky. A Démonka by potřebovala pár schopných scripterů aby se mohla vyvíjet a na tom trvám i kdyby ses na hlavu stavěl.

Ano to proto že lidi si rádi připlatí za něco co za to stojí, nebo prostě jen že nechtějí ztrácet čas farmením. Ale litováním se, brečením že jinde je to placený adt....... to situaci nezlepší. Znáš někoho kdo umí scriptovat? Bude ochotnej to dělat? Umíš to ty? Hmm??? Ikdyby ses na hlavu postavila tak tady se situace jen tak nezmění, a myslim si že zrovna ty jsi jedna z těch co tady nezmění ale vůbec nic :cool:

PS: můžeš o tom vést spory, můžeš s tím nesouhlasit ale to je tak všechno co proti tomu děláš

Příspěvek upravil Davis421: 05.07.2017 16:31

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních