voka houkaly vždycky , sem tam i na dexaře , tak je nechte houkat a řešte důležitější věci
když někdo leze před voko musí s nějakým rizikem počítat
Odesláno 12.07.2015 12:56
voka houkaly vždycky , sem tam i na dexaře , tak je nechte houkat a řešte důležitější věci
když někdo leze před voko musí s nějakým rizikem počítat
Odesláno 12.07.2015 14:31
Ano to máš pravdu,ale ted houkají neustále nikoliv jednou za čas ....běž se tam proběhnout a uvidíme jak se ti to bude líbit.
Odesláno 12.07.2015 17:43
Odesláno 12.07.2015 18:08
Je to trochu těžší a hned brečíte? Ale no tak...
Golem dává velký dmg co mu ho snížit? A pán v kryptě zase moc kouzlí...
kdy jsi tam naposled byl s něčím jiným,než dexovkou ? :)
Odesláno 12.07.2015 19:55
Je to trochu těžší a hned brečíte? Ale no tak...
Golem dává velký dmg co mu ho snížit? A pán v kryptě zase moc kouzlí...
Nech si ty tvé jedovaté poznámky. Když tobě to nevadí, tak začneš urážet ostatní? Ten topic je o report bugů nebo věci, které jsou jinak v novém patchi, aby se vědělo co a jak. Klidně hlasuj pro to, že tobě to nevadí to houkání atd., ale nehraj si na to, že jsi pán frajer a ostatní brečí.
Za mě to houkání je moc a dá se tam teď jen lootit s pásky, nikoli expit s postavami, které nejsou top. Nebo jít tam s někým, kdo to oko sejme a pak se expí.
Odesláno 12.07.2015 21:50
a oko jen houka dispelly nebo i stiha hazet prsty a sutry jako driv?
to je dost podstatny.
Odesláno 12.07.2015 21:53
Nech si ty tvé jedovaté poznámky. Když tobě to nevadí, tak začneš urážet ostatní? Ten topic je o report bugů nebo věci, které jsou jinak v novém patchi, aby se vědělo co a jak. Klidně hlasuj pro to, že tobě to nevadí to houkání atd., ale nehraj si na to, že jsi pán frajer a ostatní brečí.
Za mě to houkání je moc a dá se tam teď jen lootit s pásky, nikoli expit s postavami, které nejsou top. Nebo jít tam s někým, kdo to oko sejme a pak se expí.
Já nikoho neurážím, spousta lidí říká, že je všechno jednoduché, a že DZ kolečkují i lvly 25. Teď to nejde a každej má s tím problém. Ale je dung pro vysoké lvly s tím, že kdo tam nejde bez výbavy riskuje. To mi příjde OK.
Odesláno 12.07.2015 22:08
a oko jen houka dispelly nebo i stiha hazet prsty a sutry jako driv?
to je dost podstatny.
stiha vsechno
Odesláno 12.07.2015 22:26
Já nikoho neurážím, spousta lidí říká, že je všechno jednoduché, a že DZ kolečkují i lvly 25. Teď to nejde a každej má s tím problém. Ale je dung pro vysoké lvly s tím, že kdo tam nejde bez výbavy riskuje. To mi příjde OK.
dřív to byl risk to jít bez výbavy,teď je to bohužel skoro nemožné :) . Houknutí ani nic už nefunguej jako ranged touch attack(alespoň tak mi to připadá),tudíž se neháže na AC proti tomu,jestli houkne nebo ne. a ano,Shadooow,který patch vytvářel zmiňoval něco ve stylu jako : "...proto beholdera upravím podle sebe,jelikož při 10lidech,má 10střel paprsků navíc tj 40střel během 1kola ( 50 při haste)."
Příspěvek upravil Razfallow: 12.07.2015 22:28
Odesláno 12.07.2015 23:13
Tahle zmena je fajn, uz se to neda tak lehce solovat a konecne se zvedla obtiznost v DZ
Odesláno 13.07.2015 01:28
kouzlo light heal (1. okruh)
-vypadá to,že healuje za 1d8+ 1za lvl (bez omezení +5,které to mělo)
zdá se že to dělá 4k8+ 1/lvl max +5
Paulee:
Ano, bylo to tak :) už je to spravené.
Příspěvek upravil Paul325: 15.08.2015 11:41
Odesláno 13.07.2015 01:32
s tím se nedá než souhlasit
Byly doby kdy se do Dz chodilo minimálně v pěti třícítkách , v plný , nebo skoro plný palbě....
a byl to velkej risk s železama , který tam byly při jedný pětadvacítce skoro všude..... a taky to byl to super dung...
boss se obnovoval po pěti hodinách a party se mlátily mezi sebou která to tam pujde vybrat ..
časem se to zjednodušilo páč lidem vadilo že je to tam těžký , za další dobu se odstranily železa , protože lidi plakali že přišli o equip,
a ted když tam leze expit co má nohy a ruce, pomalu od třiadvacátýho levlu tak je zase něco špatně.
Ted se furt něco zjednodušuje a ulehčuje...
už není běžnej dung pro třicítky, snad kromě Issetha, kterej by se nedal prolítnout s pětadvacítkama se slušnou výbavou,
nebo pár posílenejma povoláníma. Možná by stálo za úvahu nechat třicítkový dungy třicítkám a pro 25 - 27 vymyslet něco novýho,
než je nechat cpát se někam na co nemají a nebo by mít neměly...a přestat to všechno ulehčovat, stačí že se posilujou povolání a
zlepšuje equip...
Odesláno 13.07.2015 01:52
- If the creature using this ability has the "beholder", "beholder, eyeball", or "beholder tyrant" appearance(in particular, neither the "beholder, mage" nor "beholder, G'Zhorb" appearances), then the rays are followed up by a use of the beholder antimagic cone, one that does not count against any daily limits for the creature. However, the antimagic eye is only used if it would be directed at a creature not already subject to it and for whom at least one of the following holds.
- The creature is subject to at least one effect, but is not charmed, confused, frightened, paralyzed, petrified, sleeping, slowed, or stunned. (In particular, the effects of the rays will not be removed.)
- The creature has at least four (combined) levels of bard, paladin, ranger, sorcerer, or wizard. (That is, the spellcasting classes minus cleric and druid.)
překlad:
Pokud příšera která tuto schopnost použije má vzhled "beholder", "beholder, bulva", nebo "beholder tyran" (a ne "beholder, mág" ani "beholder, G'Zhorb"), potom budou paprsky následovou schopností beholdeří antimagický kužel, takovým který se nezapočítává do denního počtu takové příšery. Nicméně, antimagické oko je použito pouze pokud je aktuálním cílem útoku cíl který splňuje alespoň jednu z těchto podmínek.
- bytost má na sobě alespoň 1 efekt který není omámení, zmatení, strach, paralýza, zkaměnění, zpomalení nebo omráčení (tedy účinek jednoho z paprsků)
- bytost mí alespoň 4 úrovně (sčítáno dohromady) barda, paladina, hraničáře, zaklínače nebo čaroděje. (Tedy kouzlící povolání mínus kleric a druid.)
Podle všeho to teď funguje jak má. Nebo po vás "houká" ikdyž na sobě nemáte žádné efekty?
Příspěvek upravil solista: 13.07.2015 04:55
Odesláno 13.07.2015 08:03
Byly doby kdy se do Dz chodilo minimálně v pěti třícítkách , v plný , nebo skoro plný palbě....
a byl to velkej risk s železama , který tam byly při jedný pětadvacítce skoro všude..... a taky to byl to super dung...
boss se obnovoval po pěti hodinách a party se mlátily mezi sebou která to tam pujde vybrat ..
časem se to zjednodušilo páč lidem vadilo že je to tam těžký , za další dobu se odstranily železa , protože lidi plakali že přišli o equip,
a ted když tam leze expit co má nohy a ruce, pomalu od třiadvacátýho levlu tak je zase něco špatně.
už není běžnej dung pro třicítky, snad kromě Issetha, kterej by se nedal prolítnout s pětadvacítkama se slušnou výbavou,
nebo pár posílenejma povoláníma. Možná by stálo za úvahu nechat třicítkový dungy třicítkám a pro 25 - 27 vymyslet něco novýho,
než je nechat cpát se někam na co nemají a nebo by mít neměly...a přestat to všechno ulehčovat, stačí že se posilujou povolání a
zlepšuje equip...
Ale že toho issetha chodíte
Odesláno 13.07.2015 08:23
zlepšuje equip...
Ano, mně taky ten DZ teď nijak nevadí. Ale ten dung se teď dá solnout otevirákem s top výbavou. Ostatní mají smůlu. DZ není dung pro 30ky ale pro solisty :) A když většina lidí chtějí něco jiného, tak holt se musí přizpůsobovat těm, kteří tu hrají pravidelně a ne těm, kteří jen chtějí jen hardcore, protože vše už mají a už je ta hra nudí.
Odesláno 13.07.2015 12:59
kouzlo sunburst
-se chová divně
-uspějí na sejvy reflex- nic se jim nestane
-neuspějí -upíři umřou instantně a dostanou magický dmg 30-50 ( pravděpodobně 1d6 za 2lvly čaroděje ?) což ikdyby: undead mají dostávat 25d6 to je cca průměrně 80dmg (netestováno na ostatních undeadech,jen na upírech,je možné,že i mumky a lichy to zabíjí instantně) -je možné že za poloviční dmg může imp. evasion ?
-stejný dmg dostávají i vlci (1d6/2lvly)
-nehlásí,že jsem je zabil,ačkoli xp dostanu
Tady u tohoto kouzla šlo o to že předtím házel každý 2x, pokud to byl upír tak dokonce 3x na stejný reflex. To znamenalo že ikdyž někdo nedostal dmg stále mohl dostat slepotu. To teď neplatí. Už je jen jeden hod jak je u kouzel obvyklé a tento jeden hod ovlivňuje všechny efekty kouzla.
To znamená že pokud byl hod příšery úspěšný dostane 0 dmg (pokud má únik) nebo 1/2 dmg (nemá-li únik). Dmg je lvlk6 max 25 pro nemrtvé, slizy, houby, rostliny. 12k6 pro jiné příšery které nejsou této rasy ale jsou citlivé na slunce (drow, sahuagin) a 6k6 pro všechny ostatní.
Pokud hod úspěšný nebyl příšera dostane dmg nebo 1/2dmg, zároveň slepotu a pokud to byl upír tak bude zničen a zabit.
To je vše.
Nevím co myslíš tím nevypisuje se. Je to efekt smrti mělo by to fungovat naprosto stejně jako kvílení banší nebo implozka. Funguje?
Na ten dmg hoď ještě oko, nemyslím si že by byl špatně.
kouzlo Undead To Death
-nedává divine dmg,rovnou to npc zabije (max 2)
-dříve s ním nebyl problém zabít i 3-4upíry najednou,teď hážou na sejvy jen 2upíři tzn: jak je omezeno ? místo HD 1d4/lvl je HD 1d2/lvl ? nebo 1nemrtvý za 10lvlů čaroděje ?
-nehlásí,že jsem někoho zabil
-vypadá to,že npc musí vidět kouzlo dopadat
-nedává dmg rovnou zabíjí ano tak to má být. umělý limit na počet tam rozhodně není
-jakou verzi toho kouzla používáš? maximalizovaná verze byla buglá že se u ní nepočítal limit 20 caster lvl, což znemanalo že si s touhle verzí mohl zabít až 160 úrovní nemrtvých, kdežto teď když je to fixnuté je to maximálně 80. Jestli to tak je a používals maximalizovanou tak bohužel s tímhle kouzlem už to tak snadná nebude ať už jsi to používal kdekoliv.
-opět, srovnej to s kvílením/implozkou mělo by to fungovat stejně, funguje?
-ano odteď už musí. tak to funguje u drtivé většiny jiných plošných kouzel a to proto aby si s tím nemohl zabít někoho přes zeď. Je to trochu blbý že tím nemůžeš zabít někoho za zavřenýma dveřma (myslím) nebo "zarohem" ale jinak to je OK. Tady u tohoto kouzla je tato změna důležitá protože to kouzlo má dosah 20metrů nebo co je to za jednotku a to je 2x tolik než kvílení bánší nebo jakékoliv jiné plošné kouzlo s vyjímkou Zaklep které má 30. To znamená, že se s tím dala vymést místnost nemrtvých přes zeď a to určitě není záhodno.
kouzlo kvílení bánší
-urychleno zabití ještě než zakvílí ? užitečné :) (smrt nastane,jakmile zakvílí)
Můj patch zrychluje tu animaci ale to musí mít hráč. Takže jestli můj patch nemáš tak ty to uvidíš tak že všichni pochcípaj o trochu dřív než to zakvílí.
Důvod této změny je jasný, 1) udělat kouzlo trochu silnější jak pro hráče/příšery 2) ztížit/znemožnit exploit s přehozením imky na smrt (nebudu rozvádět do detailů). 3) pomoct AI příšer, často se stalo že tím někoho zabily ale protože ještě žil vyházeli na něj další kouzlo
AD. bitevní vřava: jsem si poměrně jistý že aktuální bug je způsobem tím že zatím byly aplikovány úpravy ve scriptech a některé změny vyžadují úpravu haku, který je hotový ale zatím se nenasadil
AD. cure light wounds: chyba mého patche, opraví se
AD dispel beholderů: můj patch nemění podmínky, efekt ani cokoliv dalšího u beholdeřího dispelu, aktuální chování mě překvapuje, proč se to děje nevím snažím se na to přijít
Příspěvek upravil shadooow: 13.07.2015 13:04
Odesláno 13.07.2015 13:45
Tady u tohoto kouzla šlo o to že předtím házel každý 2x, pokud to byl upír tak dokonce 3x na stejný reflex. To znamenalo že ikdyž někdo nedostal dmg stále mohl dostat slepotu. To teď neplatí. Už je jen jeden hod jak je u kouzel obvyklé a tento jeden hod ovlivňuje všechny efekty kouzla.
To znamená že pokud byl hod příšery úspěšný dostane 0 dmg (pokud má únik) nebo 1/2 dmg (nemá-li únik). Dmg je lvlk6 max 25 pro nemrtvé, slizy, houby, rostliny. 12k6 pro jiné příšery které nejsou této rasy ale jsou citlivé na slunce (drow, sahuagin) a 6k6 pro všechny ostatní.
-30-50 dmg to dává všem což 3,5*25 rozhodně není průměrně 30-50 :) (i nemrtvým upírům,kteří neuspějí na sejvy),
+patch upravuje upíry (což je hodně pravděpodobné,protože všichni upíři mají vylepšený únik,před patchem to neměli a paul do npc údajně nezasahoval)
-nedává dmg rovnou zabíjí ano tak to má být. umělý limit na počet tam rozhodně není
-jakou verzi toho kouzla používáš? maximalizovaná verze byla buglá že se u ní nepočítal limit 20 caster lvl, což znemanalo že si s touhle verzí mohl zabít až 160 úrovní nemrtvých, kdežto teď když je to fixnuté je to maximálně 80. Jestli to tak je a používals maximalizovanou tak bohužel s tímhle kouzlem už to tak snadná nebude ať už jsi to používal kdekoliv.
-jednalo se o obyčejnou nemaxnutou verzi a uklidněnou verzi
jinak jestli bánší hlásí,že "Někdo zabil někoho"se podívám později,teď jsem mimo a nemůžu to otestovat
Příspěvek upravil Razfallow: 13.07.2015 14:01
Odesláno 14.07.2015 04:07
-30-50 dmg to dává všem což 3,5*25 rozhodně není průměrně 30-50 :) (i nemrtvým upírům,kteří neuspějí na sejvy),
udělal jsem pod 1.71 prázdný modul tam jsem naházel základní upíry a spektry, zakouzlil jsem Sunburst s 23lvl čarodějem a všichni dostali 71-96 dmg. Žádný standartní upír nemá vylepšený únik jen únik.
30-50 dmg odpovídá polovině 25*3,5 což za předpokladu že maj vylepšený únik souhlasí. Zároveň to víceméně odpovídá průměru 6k6 který dostaneš na jiné rasy.
+patch upravuje upíry (což je hodně pravděpodobné,protože všichni upíři mají vylepšený únik,před patchem to neměli a paul do npc údajně nezasahoval)
ne rozhodně ne, to je nesmysl vzhledem k tomu jak to funguje. Vaše upíry můj patch nemění.
jinak jestli bánší hlásí,že "Někdo zabil někoho"se podívám později,teď jsem mimo a nemůžu to otestovat
Prověřil jsem to a máš pravdu, Undeath to Death ani Sunburst z 1.71 nezobrazují řádku "Character name killed monster name". Nebylo to tak zamýšleno jedná se víceméně o překlep a opravím si to do další verze na které pracuji. Nicméně je to pouze vizuální problémek a nemá to vliv na funkčnost. Expy stále dostaneš i se standartním výpisem takže bych to tak moc neřešil...
AD beholdeři, tak jsem to rozlousknul co se to tu děje.
technicky, to co způsobilo tuto změnu je změna sesílání paprsků v x2_inc_beholder řádek 298 z:
ActionCastFakeSpellAtLocation(nProj,lFail);
na
//1.71: changed to real spell as fake spells cannot be cast instantly
ActionCastSpellAtLocation(nProj,lFail,METAMAGIC_ANY,TRUE,PROJECTILE_PATH_TYPE_DEFAULT,TRUE);
Teď vysvětlení co se děje. Děje se to že pokaždé když na beholdera zaútočíte tak on provede toto:
1. zrušit všechny akce ve frontě
2. akce seslání kouzla "beholdeří útoky"
no a beholdeří útoky pak normálně dělají to že provedou 5 paprsků na různé cíle a provedou dispel má-li to smysl, vypadá to takto:
paprsek 1 trefil? ano
1. akce paprsek 1 okamžitý
netrefil
1. akce paprsek 1 pomalý
paprsek 2 trefil? ano
2. akce paprsek 2. okamžitý
netrefil
2. akce paprsek 2. pomalý
...
6. akce dispel okamžitý
problém je v tom že ten pomalý paprsek musí dokončit svoji animačku aby proběhla další akce, a to zabere nějaký malý čas, ikdyž se provede tenhle paprsek, pak jsou tu další 4 a to celkem může zabrat až půl sekundy nebo sekundu no a pokud se v této sekundě spustí AI znova protože jste na beholdera zaútočili nebo protože se mu spustila jinak, tak se zbytek toho co bylo ve frontě zruší a neprovede se to vůbec
můj patch to mění a ikdyž se beholder paprsek netrefí spustí to okamžitou verzi takže všechny akce se provedou okamžitě bez prodlevy a proto se nikdy nestane že by se zbývající paprsky nebo dispel který je až na konci fronty akcí neprovedly.
V praxi to vypadá tak, že pokud máte vyšší obratnost tak beholder ikdyž stojíte a nic neděláte často nedělá vůbec nic. V logu se vypíše Beholder uses eye rays. ale nestane se nic. Teprve až další kolo. Když do něj poctivě rubete s 5 útoky za kolo a zároveň máte vysokou obratnost/ac odrážení, pak to v praxi vypadá tak že on sice každé 3 sekundy spustí "Beholder uses eye rays" ale nestihne hodit ani 1 paprsek. Tedy prakticky do sebe nechává tupě mlátit. Semtam hodí 1 paprsek ale to musí mít fakt štastný round. V mém patchi pak beholder funguje jako namazané hodinky hodí všechny paprsky a dispel pokaždé pokud jsou splněny podmínky (a ty jsou vždycky ledaže jsme mlátička a nemáte žádné efekty z lektvarů).
Sečteno podtrženo. Aniž bych věděl že můj patch tohle dělá (původní záměr byl zobrazit ty minuté paprsky), je to oprava hodně ale hodně kritického bugu, který jste vědomky nebo nevědomky dosud zneužívali. Osobně bych tedy Paulovi doporučil aby nevracel původní verzi beholdeřích útoků ale poladil obtížnost toho dungeonu/beholderů jiným způsobem (např. změna podmínek seslání dispelu na náhoda 1 z 10 nebo změna podmínek že to bude ignorovat efekty a bude dispelovat pouze castery nebo zpomalení útoků zrušením haste (má-li ho teda) aj.). Případně vyšší odměnou / upravením spawnu.
Prostě. Takhle má beholder vypadat. Ty ořezávátka proti kterým jste doposud bojovali neměli s beholderem moc společného.
Příspěvek upravil shadooow: 14.07.2015 04:29
Odesláno 14.07.2015 05:50
Dobrá práce! :) Díky za vysvětlení
Odesláno 14.07.2015 07:59
Diky shadoow za vysvetleni.
Mam na tebe jeste par malych dotazu, o kterych nevim, jestli se tykaji tveho patche, ale i tak je polozim.
1. Spatne funguje kouzlo Storm of Vengeance, viz tento topic http://demona.cz/for...9-boure-odplaty. Doslo v patchi k nejakym zmenam, ktere by to mohly opravit?
2. Pridava novy patch vice moznosti upravy srpu? V nynejsim je jen zakladni vzhled + 1 uprava.
3. Je opravena chyba se spatnym pozicovanim aury u kouzel/featu, ktere maju auru jako efekt? Aura laguje kousek za characterem a trva, nez se spravne zesynchronizuje s pohybem postavy, timpadem efekt vypadava/neaplikuje se. Tyka se barbarovy rage, cloud of invisibility, bitevni vravy a dalsich.
Paulee:
Dovolím si pár poznámek k tvým dotazům:
1) Patch na AoE spelly aplikován, bude fungovat (už sem to viděl v provozu a je to něco užasného :) )
2) P/ár uprav se přidá, co třebas bude novinky .. všímejte si toho, co budete pouštět na zem. Pytlovej vzhled mizí. Upravy jako takové budou přidány, ne nutně hned z patche.
3) Snad to bude fungovat, fix z patche aplikován.
Příspěvek upravil Paul325: 15.08.2015 11:45
Odesláno 14.07.2015 08:30
No počkat abych to chápala tak beholder by dispel neměl castit na nenakouzlené cíle,ale pokud vím tak to cástí i na ně. Třeba na moje AA,které vážně kouzlit neumí. Jinak řešení bych viděla v ubrání oček tam kde nejsou bedny s pokladem. A u pokladů at si klidně houkají do aleluja.
Odesláno 14.07.2015 08:33
No počkat abych to chápala tak beholder by dispel neměl castit na nenakouzlené cíle,ale pokud vím tak to cástí i na ně. Třeba na moje AA,které vážně kouzlit neumí. Jinak řešení bych viděla v ubrání oček tam kde nejsou bedny s pokladem. A u pokladů at si klidně houkají do aleluja.
Jestli jsem to pochopil, tak jestli tvoje AA měla nějaký buff z flašky nebo pásku nebo od jiného hráče, tak bdue houkat
Odesláno 14.07.2015 08:53
Odesláno 14.07.2015 09:04
Diky shadoow za vysvetleni.
Mam na tebe jeste par malych dotazu, o kterych nevim, jestli se tykaji tveho patche, ale i tak je polozim.
1. Spatne funguje kouzlo Storm of Vengeance, viz tento topic http://demona.cz/for...9-boure-odplaty. Doslo v patchi k nejakym zmenam, ktere by to mohly opravit?
2. Pridava novy patch vice moznosti upravy srpu? V nynejsim je jen zakladni vzhled + 1 uprava.
3. Je opravena chyba se spatnym pozicovanim aury u kouzel/featu, ktere maju auru jako efekt? Aura laguje kousek za characterem a trva, nez se spravne zesynchronizuje s pohybem postavy, timpadem efekt vypadava/neaplikuje se. Tyka se barbarovy rage, cloud of invisibility, bitevni vravy a dalsich.
1. že to takhle buguje je divné, co se děje na jiných serverech (arkhalie pro příklad) je to že veškeré kouzla na bázi AOE nefungují vůbec, ale to se tady neděje. Můj patch řeší ten problém když to nefunguje vůbec ale to tady použít nepůjde protože vám to funguje jen hodně divně. Nicméně s malou úpravičkou by to udělat šlo. Instrukce podám Paulovi, je dost možné že pokud se to aplikuje bude po problémech.
2. ne můj patch přidává pouze scripty a pak to co už ve hře je ale není aktivní. A to jsou (v případě itemů) pouze jeden spodní vzhled lektvaru a pak dlouhý meč Neverwinter Eye který má Aribeth v základní kampani. Bohužel.
3. Ne tu špatnou synchronizaci můj patch neopravuje to je způsobeno lagy/vytížením serveru. ALE, upravuje to aury tak že kruh té aury drží pod vlastníkem 100% (bez ohledu na to že reálná aura která teď není viditelná je 5 metrů za ním...) a pokud aura dává vlastníkovi bonusy tak ty bonusy teď také jsou 100% garantovány a nebudou mizet se skákáním aury. Taktéž je opraveno mizení kruhu po změně lokace. Je to takový 80% fix no, pokud to chceš pro sebe (battletide, circle against evil) funguje to perfektně. Ale pokud to chceš použít pro partu (circle of invisibility) tak ostatním to fungovat nebude ikdyž budou ve tvém kruhu protože ta aura je reálně kdesi za tebou no...
Jestli jsem to pochopil, tak jestli tvoje AA měla nějaký buff z flašky nebo pásku nebo od jiného hráče, tak bdue houkat
přesně tak
Příspěvek upravil shadooow: 14.07.2015 09:14
Odesláno 14.07.2015 09:09
Houka o hromadu vic i na postavy bez jedineho kouzla, mel jsem na sobe jen veci a zadnou flasku jsem schvalne nepouzil
No tady je potřeba zmínit že ten script nerozlišuje co za efekty máš na sobě s vyjímkou těch asi 6 typů negativních efektů jak je zmíněno na wikipedii.
To znamená že pokud tu na demoně jsou nějaké globální efekty ať už postihy nebo bonusy. Příklad. postih za otevření truhly, postih za seslání healu, postih za spaní ve zbroji nebo nějaký bonus za motlitbu (nevím přesně jak to funguje) pak i přesto že takový efekt ani nemusíš vidět v seznamu efektů vedle portrétu se ti to pokusí dispelnout (protože on neví že to dispelnout nejde).
Stejně tak se ti pokusí dispelnout zuřivost, divine might, divine shield, bard song.
To je možné vysvětlení pokud teda pro tvoji postavu neplatí podmínka součet lvlů čaroděj, zaklínač, bard, hraničář, paladin >= 4
Odesláno 14.07.2015 09:42
No moje AA nemá žádné takové efekty a pokud houká i na ty co mají imku z pásku od Dámy pak to je docela sranda. Nicméně s paulem sme mluvili o řešení bez nutnosti jakkoliv očka měnit.
Odesláno 14.07.2015 09:45
ja chodim pouze s paskem od damy a dostavam tam sprchu taky :) Aspoň je sranda
edit: Jinak se připojuju k hogretovi, super práce, jsem rád za každé změny :) Děkujem :-)
Příspěvek upravil sedd: 14.07.2015 10:35
Odesláno 14.07.2015 13:10
...
Odesláno 14.07.2015 14:34
Rád bych všem chtěl poděkovat, kteří se hlavně podílí jakýmkoli způsobem na hlášení všech změn chování v modulu přin asazení nové server verze. Příští verze modulu všechny nedostatky odstraní a přibude konečně ten nový dung. Takže se máme na co těšit.
Odesláno 14.07.2015 14:48
těším se :)
Příspěvek upravil Wewet: 14.07.2015 14:49
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních