Skočit na obsah

Fotka

XILLUIN

Xilluin

• Please log in to reply
68 odpovědí na toto téma

#31 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2019 14:55

Kámen

Ožilo to tu tak že leckde se čeká v řadě než se dostanu na řadu.Trh plný , bazar praská ve švech. No ty zbraně tam trochu váznou, ale jinak dobrý.

Obchody se hýbou a já si můžu dovolit vrazit střední kámen do posledního párátka. Ale nevim, radši bych koupila pořádný boty ze zámoří.

Třeba se najde obchodník co je přiveze, a nejen to.

• 0

#32 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2019 18:18

Řežba

Tomu se nedá říct nic jiného. Řežbaaaaaá.

Mé zaměření na lykany a ovládnutí zbraně na první zásah mě dostalo do společnosti dobrodruhů kteří s oblibou lykany likviduje.To je řež. Jeden ze zadu posílá posilující kouzla . Ty si pak myslíš že dokážeš vše . Rychlost s kterou podřezáváš Lykany se nedá nijak popsat. Běžíš, na kolena podřízneš šlachy.Ten po tobě mu de po tepnách ten třetí, čtvrtý , pátý,lykan padá, šestý sedmí , osmí, devátý se nedostane ani k tomu aby otřel čepel o mrtvolu.

Postupujem hloub do nitra. Už se zapojují všichni , ale s naší rychlostí se nemůžou rovnat.

Ty prasata mi daly takovou šlupku že jsem se motala po place a nevěděla kde jsem. Těsně než bych vydechla naposled jsem se vzpamatovala a běžela za klerdou co byl s náma. Nová vlna energie a sebevražedné sklony, hlavně abych si sekla do co nej místečka.

Miluju svoje párátka .

Poslední patro. Euforie. Bard zahrál něco co mě dostalo do varu. Nechápu ty mrchy padaj jak .....Prastarý. Každý se do něj pouští. Seká.Buší .Píchá.Těch magických střel se nedalo ani dopočítat.

Zachvilku je po všem.

Prostě řežba.

Příspěvek upravil Hiosu: 29.11.2019 19:23

• 0

#33 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2019 23:44

Hrdinové nikdy neumírají.

Pohádka.

Tady na ostrově to neplatí.

Jsou tu tací ke kterým bych se přidala hned.Následovala bych:

Pak je tu rozum.

Ten ne . ten za to nestojí.

Budu muset navštívit dámu a pak pána.

Pak budu možná lepší.

• 0

#34 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2019 22:34

Záchrana ostrova.

Přimotala jsem se k hloučku dobrodruhů na trhu.Řečnil tam takový sympaťák.Trochu starší ale zato sebejistý.Kolem mně bylo tak deset dalších dobrodruhů.Mluvilo se o záchraně ostrova a že jih se vzbudí.

Někdo povstane a zničí vše na ostrově.

No a že prý všichni co jsme se tam sešli  můžeme podat pomocnou ruku-(duši)-k záchraně.Nikoho neodradilo ani varování že někteří z nás se nevrátí , že jdeme do jiných sfér.Já tomu až tak nerozuměla ale pokud jde o můj druhý domov, ráda bych tu ještě něco prožila.

Všichni jsme následovali toho charismatického chlápka.Cestou k portálu jsem zaslechla jen pár jmen co bych si měla zapamatovat.Byla to Isbelah , nějaký Satuin a náš doprovod a pro mně nejdůležitější osoba výpravy: Jan.Vždy nás varoval co nás čeká, pomáhal křísit smrtelně zraněné.

Portálem jsme se dostali do jakého si světa plného démonů a pekelných příšer.Nato že jsme se všichni neznali, tak jsme si pomáhali jak jen jsme dokázali. Magie v těch končinách leckdy nedělala to co dělat měla.Pár lidí to ožehlo na místo aby je to posílilo. Nebo je to proměnilo v tučňáka jako jednoho druiďáka.

Byli jsme vysláni pro nějaký artefakt.Úkol jsme splnili.Ani nevím co to přesně bylo, ale prý jsou potřeba dva díli. Takže možná budu ostrov zachraňovat znovu.

Hlavní je že jsem přežila.

• 0

#35 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2020 00:37

Nával čerstvé krve.

Tolik odhodlaných dobrodruhů jsem dlouho nezažila.Kam jsem vešla - tam byla mrtvola k obrání.Vydělala jsem si na botky ze zámoří.Skvělá věc když chceš zdrhnout .Až třikrát můžeš pláchnout.

Musím se vybavit tím nejlepším než navštívím dámu a znovu změním svou  bojovou strategii.Hlavně se musím zlepšit dřív než Alicie bude potřebovat zase pomoct. Třeba budu tak dobra že si mne všimne ...ten správnej.

A ze mně bude ta - ta někdo.,,Ta.´´

Jen se šikovně nachomýtnout.

• 0

#36 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2020 12:12

Nájezdy.

Jinak se tomu říct ani nedá.Parta, která by se jinak povraždila - probíhá doupatama jak nůž máslem.Já propichuji, trpoš vedle mává sekerou , druhý se ohání kladivem , kleryčka podporuje skupinku . Bardí píseň nám všem dodává odvahu, až se cítím nesmrtelná.

To je takoví mazec , že se každý předháníme kdo zasadí smrtící ránu.

Když se stane, že tě nepřítel odstaví či jinak vyřadí.Ostatní nastavují  krk aby ti pomohli. Jinak by to asi neudělali ale ta magie a adrenalin kolem je silnější.

Vystřízlivění příjde až při rozdělování kořisti.To je čas na oddych a potěchu z kořisti.Pak rychlý přesun do dalšího doupěte a řež.

• 0

#37 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2020 21:09

Všeho dostatek.

Nájezdy na doupata příšer jsou koordinovány.Nikdo nechybuje.Když už tak záchrana je hned za rohem.Každý den činíme nájezdy na zdejší příšery a havěti. Je až k nevíře jak často se vystavujem nebezpečí.Dobrovolně.Něco o hrozbě z jihu jsem zaslechla.Určitě nebude o nic horší než praotec.

Všichni máme prachy a krystaly.Jen je do něčeho vložit nebo prodat. Výběr je konečně velký.

Hurá      jak to tu žije, žiju i já.

• 0

#38 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2020 16:11

Po letech strávených na tomto Oliosem zapomenutém místě, to tu žije a ožívá.

Dřív jsem nezavadila o živáčka a po dvou dnech jsem byla ráda ,že jsem potkala někoho  s kým jsem si mohla pokecat.

Nyní? Zajdu na trh a hned ,že výprava na ty proradný vlkodlaky a že i temní hraničáři dělají problém.Pak to jsou pavouci v hlubokém lese. Jindy dvouhlaví obři. Město bohatne pod náporem dobrodruhů kteří poslušně platí daně.

Lord či Lady nikde , zato dobrodruzi denně nastavují krk aby Alície vzkvétala a rostla.Najdou se i tací kteří nastavují svůj kejhák ve jménu dobra a Alicie a nic za to nechtějí.

Dokonce jsem se doslechla  že ve slatu se dává dohromady cech zlodějů a že je to docela starý cech.

Musím se tam mrknout a skouknout o co tam jde. Teď co to tam pan Aren vyčistil od toho upíra to tam bude bezpečnější.

• 0

#39 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2020 19:06

Sakra, prošvihla jsem to.

Prý se konal nějaký turnaj bo co . Za Alícií je plac pro ty co chtějí poměřit své síly.Pro střelce, pro bitkaře . Prej i pro ty co jezdí na koni.

Nejsem nejlepší , ale poměřit síly s Alicijskýma  nebo s legionáři z pevnosti Rudého Draka. Prý chodí odění celý v červeném a dokáží tě spražit jen pohledem.

Musím trénovat a nakoupit si co nejlepší vybavení.Pak třeba . Budu ...

• 0

#40 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2020 21:44

Obyčejný den

Umýt, v regenerační nádržce.Hodit na sebe pár kouzel.Setkat se s přáteli.Vyrazit  za dobrodružstvím.Vyplenit pár doupat. Našetřit pár zlatých.Zlepšit se v obraně a v boji.

Zapsat se v podvědomí  města.

Cíle které si dáváme.

Být nejlepší.

Tak sakra ten nejlepší by měl stát v čele Alície.

Kdo to je?

• 0

#41 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2020 23:51

DZ

Doupě Zla

Jo příhodné to jméno.Ale Pokud vedle vás zpívá  bard,klerik to podpoří modlidbou . Mág sešle rychlost a ty tančíš mezi kozatkama. Seš  v  tu chvíli nesmrtelná. Měňavky kosím nejradši a rakši padaj  pod mými  vpichy.Jednorucí si dávam ještě radši. 

Problém je až oko.Ta svině mi vše schodí a můžu být rada že neskamením . Jedno dvě , tří  šest a poslední oko , než  je propíchám mám polovic kouzel fuč.

A pak ti zmetci Démoni .Ty hořící kruhy kolem nich , mě dávají zabrat. Nebýt klerdy hned vedle , natáhla bych brka. Imploze zastavil opasek od dámy. Díky oliosovi za něj.

Řež to byla super, jen v polovině jsem  stratila vědomí.

To znamená že se zase musím zlepšit.

Příspěvek upravil Hiosu: 31.05.2020 09:41

• 0

#42 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 07.07.2020 20:13

Kekrop

Ty vole to jsem čuměla jak vyvoraná myš.

S novýma kámošema jsem šla rozsekat dvouhlavce a vybrat jim pokládek.

Jeden s halapartnou druhy s kladivem.Jo to byla  řřřřřééééžžžžž.

Joooo sekaly jsme  do šamanů a  dost nám to šlo . Oba jsme se předháněli v tom ,kdo sejme temnýho rychlejc.

Po šamanech přišli na řadu temní. Jooooooo s trpošem jsme se do nich pustili. Nemůžu to ani popsat. A ten s halapartnou joooo.

Nakonec jsme přišli až na konec. Daga jsme nedali,já ztratila vědomí když jsem se snažila vyléčit.Když mě trpoš křísil bylo mě mdloo.

Ale ta zpráva ,, jooooo Kekrop,, brutus.,

Rychle ven a no jak se rozdělit?

• 0

#43 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.07.2020 22:37

Nechci psát, musim.

Prázdno, žádné velký nepřítel.Možná ten trpoš co semnou vybýrá DO2.

Do3.Jen chybí zámek 75.

Každý berem co můžem.J e nás pottřeba 3.

Ne vždy se sejdem.

• 0

#44 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2020 14:44

Kekrop

Ts.

ten kousek z dlouhého meče se prodal. Dobra cena.Ale objevil se na trhu kus Kekropova rapíru. AAAAA jak jsem byla natěšená.Sakra už se draží za dvě a půl truhly.Na to nemám ani já. A neznám nikoho z dobrodruhů co na to mají.Leda ti co jsou zalezlý v příbytcích v rezidenci. Jen dvě osůbky znám, kterým bych to přála.

Zase jsem navštívila PÁNA. Mé vzpomínky byly vymazány- teda částečně.Ale budu lepší.

I bez Kekropu.

Doufám.

• 0

#45 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2020 18:40

Změny

Pána jsem navštívila. Jsem celá vysátá.    Ale zlepšuju se a doufám !

Změny jsou cítit všude. Třeba že Alicie konečně opravila koželužnu na trhu. Já nepřispěla ani mincí. Zato si ji vychutnávám. Dobrá práce, toho co to zařídil budu podporovat do rady města.

Změna přišla prý i od Jižanú. Prý nás ohrožují. Takoví kec. Co tu jsem, jsme snima neměli potíže .Prý nás i chrání za úplatu před nájezdy démonů.

Příchod nových dobrodruhů rozjel obchod a zase se to tu hýbe.  Změny.

Teď už bude jen líp.

• 0

#46 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 30.09.2020 17:12

Tak je to pravda. Ty hajzlové z Jihu začali napadat obyvatele Alície. Dokonce zabrali Rudovice. 

Nedávno jsem procházela s Embr  kolem vesnice a tam jsme dokonce na rebely narazili. Naštěstí se už jen válely v kalužích krve.

Můžeme poděkovat tomu zpěváčkovi co je seřezal a nás chtěl doprovodit do bezpečí. Sympaťák ten Wart.

No jen doufám že se město vypořádá s těma grázlama rychle . 

• 0

#47 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2020 18:14

Jižani

Ti hajzlové udělali trestnou výpravu. Vraždili bez jakéhokoliv zaváhání. Jejich řev byl slyšet na míle daleko.

Nikdo se jim nedokázal postavit. 

Druhý den jsem potkala ctihodného pana Arena .Mohla jsem přispět svým umem při výměně vězňů. Tuto výměnu prý dohodl pan Aren, pod dohledem města. Až na místě setkání s vůdcem rebelů, jsem se dozvěděla ,že zajatec rebelů byl Wart.

Nohy se mi klepali a vše jsem jistila z pěkné dálky na kopci. Trochu mně uklidnilo ,když se tam objevil ten půlork  a jistil mi záda .Ani jsem mu nestihla poděkovat.

Výměna proběhla  , ale Místo Warta dodali jiného vězně.

Po   cestě zpět do Alície jsem se dozvěděla ,že Wart uprchl  a výměna byla úspěšná . Žadonila jsem a prosila pana Arena aby jsme šli Warta hledat a ten mne vždy jen odbyl , že tohle je válka. Každý sám za sebe , obchod byl uzavřen.

Jako by se dalo s lidským životem obchodovat.

Asi se sama vydám podívat k pevnosti na Jih.

• 0

#48 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2020 17:18

Boj

Tak jsem na Jih nemusela. Wart se objevil v Alicii. Dokonce jsme se spolu setkali. Schůzka v domu Bardů v knihovně. Byl tam, obdivovala jsem jeho útěk z rebelské pevnosti a popsala jeho záchranu kterou vedl Aren.

Dozvěděla jsem se že Aren není takový svatoušek a dobrák za kterého se vydává.

Přislíbila jsem pomoc Ale moc jsem tomu politikaření nerozuměla.

Za pár dní byl Wart obviněn a uvězněn. Zase. 

Potkala jsem pana Arena  a žádala ho aby Wartovi pomohl. Marně.

V den popravy Wart uprchl. Děkuji Oliosovi .

Nevím co si o panu Arenovi myslet. Pomáhá Alícii a přitom škodí.

Proč to dělá.

Nebo je to vše jinak?

• 0

#49 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2020 17:37

Ochránce

Tolik se toho kolem událo. Žije to tu jako nikdy. Trh je plný řemeslníků a dobrodruhů.  Obyvatelé Alície i přes nedostatek jídla a zhoršení obchodní situace se  semkli a podporují  odpor vůdči Jižanům.

Pan Aren se snaží seč může a pomáhá i tam kde ostatní jen přihlíží. Rozdává jídlo chudým a potřebným. Co dělá Stromořad ? Nic a Wart se stal jejich Vyslancem.         Zklamala  jsem se.         Ješitnost Stromořadu mne udivuje. Válka  a omezení kvůli vínu. Kdyby se radši přidali k panu Arenovi a společně porazili Jižany.

Já se už rozhodla. Město jmenovalo Regenta - Arena a ten si chce vybrat ochránce města. Města Alície- kdo jen muže odmítnout. Pan Aren je rázný a necitelný , ale nikdo jiný se za Alícii nepostavil tak jak on.           Je to rozený Lord.

Doufám že se do řad Ochránců dostanu.

• 0

#50 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2020 22:13

XILL

Ano Cejtím se lepší. Tvrdší. Zlo potlačující. Jih musí uznat vládu Alície  a Rudovice vydat zpět.

Wart to nechápe a přidal se k těm špatným. Však on to pochopí. Pan Aren to myslí dobře i když je někdy nevybíravý. Níkdo jiný se tak moc nesnaží Alícii zbavit těch Jižanů. Nikdo není taková osobnost.

Výpravy s Arenem proti Jižanům jsou hodně nebezpečné. Je těžké udržet partu , když se chcete ukázat. Ubráním se ale nemůžu se trefit. Když už se trefím tak  slíznu takovou že si sednu na prdel.

Ale jsem důstojný nepřítel. OCHRÁNKYNĚ ALÍCIE.     DOBRA!

Příspěvek upravil Hiosu: 04.11.2020 15:55

• 0

#51 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2020 10:24

Rudovice

Tak  konečně je to tady. Den osvobození Rudovic se blíží.

Podpálit loď byl chytrý tah pana Arena. Ten zrádný námořník měl už dávno viset. To co sním provedl Aren si zasloužil.

Lid Aliciiský  se za ochránce a spasitele Arena postaví taky. Všichni vyrazíme na tu rebelskou chásku a konečně dobro zvítězí.

• 0

#52 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2020 19:07

Den D

Konečně je to tu. Aren určil den  útoku. Svolal ochránce a vyzval každého hrdinu z Alicie aby se pod zástavou Alicie jednou provždy vypořádali s tou chátrou  Jižanskou.

Pár hodin před plánovaným útokem jsme s Linsy dostali úkol zmapovat okolí Rudovic. Neviditelnost nám zachránila život neboť i přes vypálený přístav dorážel jeden rebel za druhým. Našlapovali jsme co možná nejopatrněji a dorazili až k Rudovicím. Žádný ústup rebelů se nekonal , střet byl nevyhnutelný. Potom co jsme se bez prozrazení vrátili a podali hlášení, nám pan Aren zaplatil pokoj u Maugrima a sám dohlížel na to abychom si pořádně odpočinuli před bitvou.

Všichni kdo chtěli vidět Jižany na kolenou se shromáždili před Aliciskou bránou do rezidence. Bylo nás hodně, až jsem se obávala že tolik bojovníků se nedá ukočírovat. Ale Aren je rozený vůdce   a taky to dokazoval.

Přesun k Rudovicím proběhl až moc hladce. Až k zamčené bráně se nic nepřihodilo. Nervozita stoupala a pokus o vyražení brány přerušila kouzla seslaná za bránou. Já s lukem jsem se měla držet dál a sejmout nepřátelského mága který ta kouzla sesílal . Brána pod náporem padá  a v tu ránu začíná ta pravá řež. 

Plno z nás neudrželo nervy a rozeběhli se na rebely .Pěkná blbost.  I já naběhla za bránu abych měla lepší pozici na střelbu.   Já   kráva. Za bránou mě čekala temnota a nohy mě svazovali pasti které jsem neviděla. Vypotácím se z temnoty a s nataženou tětivou hledám někoho kdo sesílá kouzla. Neviděla jsem nikoho ale zato mě ty šmejdi ano. Jeden šíp do ramene , druhý  do nohy . Zahazuji luk a rychle se kryju za štít a svírám svůj rapír.  Ještě oliosovo požehnání a můžu vyrazit na toho co pálí jeden šíp za druhým .Vyrážím směr temnota a další pasti mi brání být rychlá. Zahlédnu jen ostří v úrovni mého stehna a šílená bolest. Zase se zmůžu jen na to vypotácet se  s temnoty  a být blíž tomu střelci.

Omyl, jen jsem se objevila blíž smrti. Stačili další tři zásahy a já padám hubou k zemi.   Pak už jen blažené ticho.

Bylo už po všem když mne někdo křísil. Vyhráli jsme , ale za cenu velkých ztrát. 

Já se teda vůbec nevyznamenala, ale zato Linsy, ta ukázala jaká je bojovnice a že si zaslouží být ochránkyně.

Mám se pořád co učit.

Ale nejdůležitější je že jsou Rudovice opět pod vládou Alície.

• 0

#53 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2020 02:05

Návrat

Návrat byl velkolepý, ale ne bez následků. Všichni kdo se zůčastnili  a přežili očekávali velkolepou odměnu. Někteří  očekávali i víc.

Já se o ně nestarala. Byla jsem ráda že žiji. Obdivovala jsem Linsy  za statečnost a doprovázela Arena do Alicie.

Byl to smutný pohled na zachránce Rudovic. Ani lektvary a kouzla nedokázali napravit tu paseku  co mu způsobily  pasti a ta Jižani.

Chtělo se mi brečet, když jsme dorazili do bran hradu a Aren se skácel bez známek života k zemi. Oliosovi služebníci se snažili seč mohli a  Arena udrželi při vědomí.

Doprovázela jsem ho až do jeho komnat. Poslední co jsem slyšela bylo abych se postarala O Rudovice  a  a  a zjistila jak se to vše seběhlo.        To obsazení Rudovic Jižany bylo až moc jednoduché. 

Pak mne felčaři vykázali z komnat.

Oliosi stůj při nás a při Arenovi.

Vše prošetřím než se zotaví.

Musím!

Příspěvek upravil Hiosu: 17.11.2020 22:04

• 0

#54 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2020 00:37

Selhání.

Tak se cítím. Selhala jsem . Moje pátrání  jak se událo opsazení Rudovic nikam nevedlo. Nikdo z vesnice neřekl nic konkrétního a každý tvrdil něco jiného. Podle mne ,jde zase jen o     o to    kdo dá víc.

O tom že jsem na nic nepřišla sem musela informovat Arena . Nebylo proč ho otravovat v jeho stavu , ale chtěla jsem ho i vidět.

Nikde nikdo. Místnost prázdná. Všude obvazy a felčarské nádobíčko. Postel zakrvácená , ale prázdná. Spustila jsem hned povik jak pravá histerka ,než mně strážný za dveřmi umlčel. Prý odešel po svích- chvilku než jsem dorazila já.

Byla jsem z toho celá nesvá. Jak se mohl v takovém stavu vůbec někam vydat. Skušenému oku neuniklo pár kapek krve na dlažbě. Zavedli mne až do slatu.

Tam se něco podělalo. Boj? Mnoho stop. Nakonec jedna velká a nepřehlédnutelná. Skončila až u jižanů.  

To co se domnívám nemůže být pravda. Když už jsme je vyhnali tak nám vezmou zachránce. Jak.?

Musím se mýlit.

Příspěvek upravil Hiosu: 22.11.2020 12:40

• 0

#55 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2020 22:19

Ne 

Vše je v pořádku. Je to hrdina.

Je to. Náš budoucí Lord. Kdo to nevidí je slepí.

Určitě tam byl. Byl a dostal se zpět.

Kdo to dokázal. Kdo zachránil Rudovice a smrtelně zraněn se dostal do pevnosti. Kdo dokázal Omarona setnout. KDO?

AREN. Nevím jak to dělá ale dokáže vše co si umane - Dokáže pro mnoha nemožné!

Je rozený vést.

ANO je rozený Lord.

• 0

#56 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2020 21:24

Pocity

Je po boji.

Nastolen mír. Pořádají se turnaje. Alície  žije víc než kdy jindy. 

Vše je zas zalité sluncem.

Tak proč  mě budí noční můry. A neustále mě svírá žaludek.

Jen pocity. Hlava říká jasně, že vše je jak má být.

Možná jen ty sochy.

Hořící sochy.

• 0

#57 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2021 19:10

Jih
 tam začínají všechny problémy.
Nejdřív příchod neurvalých Jižanů do města a se zbraní v ruce domáhání se audience u městské rady nebo  pana Arena.
Na mé důrazné upozorňování ať ty zbraně schovají , si ze nne jen utahovali a nepřestali ani když se dostali k audienci  na hradě. 
Urážky a rýpání na účet městské rady vyvrcholil vykázáním Jižanů za město.Škoda že nebyl přítomen Regent Aren.
 Jen jediná věc mě v té změti orkských keců silně znepokojila.Neustálé výpady  démonů z Jihu.To jediné jsem vládci pevnosti Rudého draka rozuměla.
Aren svolal ochránce hned jak dorazil ze zámoří.Chtěl si ověřit informace o démonech. Byly pravdivé.
Výpravu kterou samozřejmě vedl, dorazila k jezeru na Jihu a právě včas.
Takové množství démonů a kozatic jsem nezažila ani při vykrádání Doupěte Zla.
Posádka z Rudého Draka už hezkou chvíli odolávala přesile démonů a náš příchod jen uvítali. Během chvíle si vše  Regent Alície vysvětlil s Hrogem a spojili jsme své síly.
 Jsem ráda že je mezi námi mír a bojovat proti démonům  po boku Jižanů byla radost. Do boje se vrhají hlava nehlava a Aren vše řídil z hřbetu svého koně.
Probíjeli jsme se skrz hordy démonů a kozatek. Došli jsme až do údolí stínů a Aren nás vedl dál.Dál jsem se nikdy neodvážila. Prý tam sídlí to nejhorší zlo na ostrově.
Díky společnému úsilí jsem došli až k nějaké bráně. Za ní stál Démon velký jak Aliciský Hrad.Něco tak obrovsky hrozivého jsem v životě neviděla.
Na Arenovi bylo vidět že přesně ví o koho a o co tady jde.Ústup a tuhý boj.Nikdy jsem se tak nebála.
 Kdo byl ten démon. Co chce. Budu muset navštívit knihovnu.A hlavně se připravit na.....vše.

Příspěvek upravil Hiosu: 11.02.2021 19:11

• 0

#58 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2021 19:12

Aren svolal ochránce.
Moc nás na hrad nepřišlo. Jen já a Linsy.
Aren nás seznámil s důležitým úkolem. Budeme doprovázet nějakého starce, který dokáže najít mocné zřídlo magie.Prý to něco potřebujeme , tedy Alície potřebuje , na dobudování magické věže.
 Nic těžkého. Jenom kdyby se to zřídlo magie nenacházelo někde v Temném lese.Pavouci,lučišníci, mágové, vrazi a další temní dárečci.
Doufám že se nám podaří na tuhle výpravu nalákat dost odvážných dobrodruhů.
Regent s námi nepůjde, o to to bude těžší.Prý se musí věnovat jiným záležitostem. Určitě se to týká toho démona.
Nesmíme Arena zklamat.

• 0

#59 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2021 19:13

Už začátek  výpravy se mi nezdál.
Deset dobrodruhů vyrazilo na cestu za staříkem,  který je vedl,  směr Temný les. Spolehnout jsem se mohla jen na Linsy. 
Stařík nás dovedl na místo v Temném lese, kde jsme se museli prokopat do skryté jeskyně. Tam výprava čelila neustálím útokům  pavouků. Měli jsem co dělat abychom staříka ochránili.
Dostali jsme se až k nějakému obětnímu oltáři. Nejspíš drowí práce, jak někdo pronesl. Prozkoumali jsme každý kout, ale bez úspěchu. Stařec cítil magii u oltáře, ale tam jsme nic nenašli. Začala jsem si zoufat, že nemohu předstoupit před Arena s prázdnou.
V jeskyni jsme také nalezli obřadní roucho a dýku. Jeden z dobrodruhů rozluštil písmo na dýce. Vše sloužilo jen k jedné věci.
  Nijak jsem nad tím nepřemýšlela a převlékla se do roucha, vzala dýku a předstoupila před oltář. Řízla jsem se do dlaně a má krev stékala do žlábků v oltáři.
Nic! Nic. *Asi to bude chtít víc krve*někdo pronesl.
Tak moc jsem chtěla uspět.
Udělal jsem pro úspěch vše.(obětovala jsem i mě nejdražšího). Ani krev Bruta nepomohla dostat se dál.
Zdrcená a nešťastná jsem rozhodla, že se vrátíme  s prázdnou.
 Prý staříka obětovat a najdeme, co hledáme. Zaznělo od některých zúčastněných. To sem odmítala a požadovala návrat na povrch.
Jenže cestou zpět se to vše podělalo. Stařík byl smrtelně zraněn. Bez staříka a bez magického artefaktu. 
   Využít staříkovu krev. Nevím na co jsem v tu chvíli myslela ale svolila jsem. Klerička co nás celou dobu doprovázela se tomu snažila zabránit. Marně.   Jen jsem tam stála a  sledovala jak ta malá s kostěnou rukou zbavuje staříka krve.
Po chvilce bylo po všem.
Zabralo to a otevřel se portál.
Staříka jsem ochránit nedovedla, ale doufala jsem, že najdeme aspoň onu magickou věc.
 Octli jsme se v další jeskyni plný drowů. Byl to tuhý boj ale nic proti tomu co nás čekalo. Obří  pavouk, obrovský jak stodola. Boj trval nekonečně dlouho.
Bylo dokonáno, ale bez staříka jsme nedokázali určit co je ten magický artefakt a tak jsme brali vše co jsme našli.
S posledním vypětí všech sil jsme se dostali na povrch. 
Se smíšenými pocity a zmatkem v duši jsem se pomalu ubírala směrem k Alícii.
Uspěli jsme? A  jestli ano tak za jakou cenu?
Mohla jsem něco udělat jinak? Měla jsme něco udělat jinak? Jaké to bude mít následky? Dá se to vše nějak ospravedlnit?

• 0

#60 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2021 07:09

Útěk

Je toho na mně moc. Všechna ta obvinění? Vyšetřování kolem. Mnoho otázek. Špatné svědomí.

Moje záchrana je les. Lov.

Není nic krásnější než Hluboký les. Pravda pro mě by mohl být hlubší ale i tak stačí. Bez helmy  a na lehko s lukem probíhám od jednoho konce lesa k Dračím horám. Odtamtud mířím do starého srubu který ukrývá svá tajemství. Pozdravím staré strážce, vyberu  skrýš a mířím k hnízdu. Pavouci po cestě jsou jen rozptýlení. Když narazím na cestu  vydám se po ní a vybírám mrtvolky co neměli to štěstí. Po cestě potkávám medvědy které ráda lovím. Nejvíc jich ulovím při měsíčním svitu na odpočívadle. Nevím co je tam tak přitahuje.

Prokličkuji les křížem krážem a vyčistím si hlavu. Tam má svůj chaos pro mne řád. Město je jeden chaos.

Miluji les.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních