Mno fíha také jsem dočetla nakonec ,) A jde s psát sálodlouze HA!
Především prosím podotknu hogreto, že i když si sem přidal tento topic za účelem, jen aby jsi dal vědět Paulíkovi, je sice správná myšlenka, ale tento topic je přístupný veřejnosti a smí se zde projevit kdokoli. Doslova jsi nabídl tento topic komukoli, kdo se chce k tomu vyjádřit, takže smí strkat do toho nos jak chce. Doporučuji ti příště zvolit tedy jinou cestu a to třeba PM ať to máš soukromé ,)
Nu, teď k okradení. Může to být čistě a jen spekulace slovo proti slovu zdali bylo zabití za účelem i okradení, natožtak zdali věděli či nevěděli jaký obnos u sebe máš. Tohle je prostě risk, který sis sám o sobě zvolil, když jsi šel mimo město s naplněným měšcem. Tohle je prostě tvůj pohled a hodnocení, zdali ten risk prostě podstoupíš. PK hráči tu byli a vždy budou a není nijak zvláštní že se nebojí po smrti své oběti ji i okrást. Je to jako jejich bonus, klasika ,) Pokud ses domníval, že se nestaneš nikdy obětí, je holt smůla, že ses mýlil ,( Což je mi sice líto, sama vím jaké to je, ale takový je holt svět.
Domluva přez klienta je okatá rozhodně a nemusí se líbit, ale zároveň ti to nahrává do karet, že víš, že jdou po tobě a můžeš něco rychle udělat. Nicméně nutno podotknout i dungy i řemesla i schůzky se domlouvají kolikrát ooc a přez klienta, a až ve hře se nastartuje jistý typ RP nebo také ne. To je individuální, vždyť je Démona prostě relax RP, takže logicky nemůžeš se zlobit na lidi, kteří se toho nedrží tak striktně. Smrt postav jednoduše patří ke hrám ať už na tebe přijde v různých tvářích. Je-li ti však proti srsti především ono to provedení, udělej to tak, jak se to dělá v civilizované společnosti se slušným chováním a nejdřív se slušně domluv se svými "vrahy", ono to totiž po dobrém také jde. Moc se mi nelíbí jak stavíš Paulíka do takové pozice rozhodování o ničem, když jako snad rozumný a dospělý člověk umíš jistě prezentativně jednat sám za sebe pokud hned neútočíš. Tím ti chci jen říci, že i já po okradení a to prosím nečekaně ne moc RP podloženě od svého rivala, pač měl prostě nějaký výpadek ve své náladě, se šlo OOC domluvit s ním a vyříkat si vše, aniž bych hned musela si stěžovat DMkům. Je mi líto, že se ti to stalo stylem, který se ti nelíbí, ale prosím pohleď také na to, že Paulík má daleko závažnější a podstatnější věci na práci pro dobro Démony, než řešit povahu a spekulace věci, která se prostě děla, děje a bude dít nesčetně krát dokud PK hráči budou existovat.
Jediné co mohu dodat, že pokud Surikatka věděl o tvém obnosu jakožto z pozice DM a využil toho přeneseně na svou herní postavu, měl by nad sebou pouvažovat a pozměnit svůj um přepínat mezi pozicemi DM/hráč a uznat svou chybu s dodáním omluvy tvé osobě. Jenže to se stejnak nikdy nedozvíme zdali tomu tak bylo nebo ne a musíme věřit jeho slovu zajisté. Je to prostě spekulace a sám by měl sebe soudit v tomto ohledu, pokud mu nebude prokázáno, že se tak stalo že. Já ráda věřím, že se s ním dá normálně soukromě jednat a domluvit se a též ráda věřím, že jako autorita a DMko takovou chybu neučinil. Chtěla bych tě požádat, aby si zvážil tento pohled a opětovně se pokusil danou věc vyřešit nekonfrontně mezi vámi soukromě (jak říkáš aby ti do toho nikdo další nestrkal nos) a až pak přez PM popřípadě řešil dál. Ono tohle čeření klidné hladiny a přidávání jedu do krve nedělá moc dobře na tak malém serveru obecně ,(
Příspěvek upravil Nyel: 28.11.2013 16:23