Za 1) nevím co tady mluvíš o nějakém trestu. A za 2) couvnul jsem, protože jsem šel na loot. Znímky o bugováním byla sranda, protože ty sám pořad píšeš o DM supportu. Tak jsem si dělal srandu s duplikování, když tam byl i Paul. Takže tady přiznáváš, že jste se domluvli o PK, protože jsem se ti nelíbil na klientu? Rozhodl jsem mě odchytnout...ale jak? Viděl mě někdo a napsal ti PM? Relogl jsi a i Suril relognul za Valentyne. Log to dokazuje.
1) Popíráš, že jsi dostal v nedávné době trest? Pokud ano, pak se nemáme dál o čem bavit. DMka nejsou hloupá, a tímhle mystifikováním si je na svou stranu nezískáš.
2) Zdrhnout protože jdeš zrovna na loot, zrovna erpíš, zrovna afkuješ nebo zrovna kolečkuješ dungeon pro expy není omluva.
3) To, co tady prezentuješ jako srandu o podvádění, rozhodně jako sranda nezněla, když jsi tvrdil, že darování peněz není support a kde co všechno se může. Stejně tak ty věci o tom, že se ti povedlo naduplikovat item mi moc jako vtip nepřišly, a vzhledem ke dřívějším prohřeškům bylo podezření na místě. Možná jsem tě ale opravdu jen špatně pochopil a skutečně šlo o vtip. V tom případě doporučuju procvičit tvůj smysl pro humor, protože mně to třeba až tak vtipný nepřišlo :P
4) Ano, log dokazuje, že jsme skutečně logli nové postavy. Relogování není proti pravidlům. Proti pravidlům je relogování za účelem pomsty, stejně tak svolávání hráčů do PvP za účelem zajištění vítězství. Ani k jednomu tady nedošlo, klidně jsem tě mohl sejmout sám. Pokud ti skutečně vadí ten bod, ve kterém jsme se svolávali, můžu tě příště sundat solo :)
5) Co se týká využití své OOC znalosti o poloze tvé postavy, ano, uznavám, byla to trochu prasárna, ale vzhledem k tomu, že s touto postavou jsem měl na tebe spadeno už delší dobu a potkal bych tě s ní dřív či později, nepovažuju to za až takový přečin, aby tě z toho musela pálit žáha.
Tak DMs, suďte.