'Paldy', on 28 Dec 2011 - 18:37, said:
Skyrim je pecka, jak si Palko psal tak to rozhrání inventáře, magie a oblíbených zbraní je očividně pro konzole, ze začátku mi to trochu vadilo, ale velice rychle sem si zvyknul.
Co se týče koní tak ty sem v podstatě nevyužil, protože se to ani nevyplatilo. Taky mi dycky někam utekli ;)
A taky se mi moc nelíbily animace draků během letu (že se zasekne nebo tak), ale to možná patche opravili. A ještě byl nějaký problém, že patch zablokoval modifikace hráčů (nějak je to prostě vydrblo) a to byla dost velká a nefér rána vůči TES komunitě a Bethesda by se za to měla stydět a to hodně, naprosto zbytečně si uškodili.
To jsou ale víceméně detaily, které mi hraní nikterak nezkazily a neměly vliv na můj přístup ke hře.
S názorem, že je to hra roku se nedá nic jiného než souhlasit. Letos to je Skyrim, jediný kdo to mohl změnit byl podle mého Battlefield a Assassin's Creed Revelations
No s Battlefieldem se to zaprvé porovnat nedá a pokud už by se náhodou měly tyhle dvě hry přetahovat o titul hra roku tak je Skyrim jasná páka.
Co se týče Skyrim vs AC Revelations tak AC dostává nafrak úplně stejně jako B3. Obecně mě AC dost zklamal, hlavně ten konec, NAPROSTO o ničem. Čekal sem něco jiného, prostě něco co mi víc napoví. Podle konce bych v budoucnu čekal AC 3 (o ničem sem zatím neslyšel)
Prostě letos hra roku Skyrim a příští rok to bude Mass Effect 3, myslím že Diablo 3 bude silný konkurent, ale nebude lepší. (možná sem na nějakého jiného konkurenta pozapomněl tak směle jmenujte :) ) (teď mě napadá Risen 2, ale nevím kdy vyjde, bude to určo pecka, ale výšek ME 3 nedosáhne :) )
Tak jsem se po několika měsících ke Skyrimu vrátil, nainstaloval patch 1.6 a postahoval pár modů od tvůrčích hráčů, a musím říct, že je ta hra zase o kousek dál. Nové animace smrtících zásahů pro luk a magii, boj z koně (ačkoliv ten se magie netýká, bohužel) a oprava většiny zásadních bugů a nedostatků mi vrátily chuť ke hře. Mezi hráčskými mody se pak dají najít takové lahůdky, jako jsou pláště, úpravy koně (o kousek zvýšená rychlost, upravená AI tak, že nikam neutíká a na svého páníčka hezky čeká, a dokonce i shout, kterým si můžete svého koníka zavolat odkudkoliv na mapě - pohled, který se vám naskytne, když se váš hřebec vynoří zpoza kopce a míří k vám, se dost podobá scéně z Pána prstenů, kdy si Gandalf volá Shadowfaxe, a to je prostě zážitek), posílení dualcastingu a mnoho dalších vychytávek. Určitě nemusím zmiňovat, že spousta autorů vytvoříla mnoho nových lokací, questíků, nepřátel i itemů; a nás drsnější jistě potěší výběr různě propracovaných survival modů, ve kterých si musíte hlídat hlad, žízeň a únavu svojí postavy, nebo dokonce podchlazení či opilost. Skyrim je prostě hra, ke které se budu asi ještě nějaký ten pátek s chutí vracet.