Skočit na obsah

Fotka

Postava na obouručku

• Please log in to reply
73 odpovědí na toto téma

#31 Nilith13

Nilith13

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2010 08:00

nedávno mě a ještě někoho zaujala myšlenka drakobijce. volil bych barbara avšak draci mají schopnost strachu takže na nebojácného drakobijce se to nehodí. taková banda určitě nepostrádá nějakého drsného štítaře a zároveň pak drsné mlátiče kteří se spoléhaj právě na to, že štítař drží.

Jak sem zmínil, imunita na strach není součástí barbara (škoda, osobně bych ji hned zaved) takže jen kvůli tomu bych volil na obouručkaře paladina.
Další možnosti jak využít takového zabijáka je spojit ho s wm a bojovníkem a docílit solidních prd, přitom paladin s pár kouzly dá docela snušnej utok, s trochou charismy i solidní prdy.

Nenapadá mě přesné rozmístění featů ale nad touto kombinací sem uvažoval.

Zobrazit příspěvek

Jojo, paladin/WM/war mě napadl taky, zkoušel sem to a rany to dáválo dost dobré, ale má to malý nedostatek.... nemá únik... Ovšem únik já jaksi nemusím mít v každém buildu, takže díky za návrh :devil:
  • 0

#32 Nilith13

Nilith13

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2010 08:56

Tak jsem zkusil toho, jak říkáš, drakobijce... Jel jsem to 17 paladin/7WM/6 bojovník... Všechno paráda, až na to OC... jel jsem to na velkej meč, takže to sypalo jeden kritik za druhým, a když jsem to ještě nabuffoval, tak to kritovalo i za 230...
  • 0

#33 Nilith13

Nilith13

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2010 11:33

Jen tak z nudy jsem si zkusil vytvořit 15kler/14pala/1mnich, ze srandy jsem tomu dal velkou sekyru, nabuffoval jsem to, a musím říct, že mě to velmi překvapilo... AC 51 v topu, AB nabuffovanej(mimochodem buffy s prodlouženym kouzlem drželi docela dlouho) kolem 50(48-51, teď si nejsem jistej) a rany taky docela dobré... Tato kombinace mě napadla, pač jsem ji tu, tuším, ještě neviděl, a na to, že napadla zrovna mě, si myslím, že je to docela úspěch

PS.: jel jsem to předepic 12 pala/8kler

Prosil bych ,,hightech'' buildery, aby se k tomuto buildu vyjádřili, popř. mi poradili, co ubrat nebo přidat... Díky
  • 0

#34 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2010 11:58

Jen tak z nudy jsem si zkusil vytvořit 15kler/14pala/1mnich, ze srandy jsem tomu dal velkou sekyru, nabuffoval jsem to, a musím říct, že mě to velmi překvapilo... AC 51 v topu, AB nabuffovanej(mimochodem buffy s prodlouženym kouzlem drželi docela dlouho) kolem 50(48-51, teď si nejsem jistej) a rany taky docela dobré... Tato kombinace mě napadla, pač jsem ji tu, tuším, ještě neviděl, a na to, že napadla zrovna mě, si myslím, že je to docela úspěch

PS.: jel jsem to předepic 12 pala/8kler

Prosil bych ,,hightech'' buildery, aby se k tomuto buildu vyjádřili, popř. mi poradili, co ubrat nebo přidat... Díky

Zobrazit příspěvek

Já nejsem hightech builder, ale myslím si, že ten paladin je tam celkem zbytečný, když klerik má většinu jeho kouzel :) Spíš bych ho nahradil bojovníkem, budeš mít víc featů, které určitě využiješ ;)
  • 0

#35 Twet

Twet

Nováček

• Rebel
  • Pip
  • 91 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2010 19:30

Já nejsem hightech builder, ale myslím si, že ten paladin je tam celkem zbytečný, když klerik má většinu jeho kouzel :) Spíš bych ho nahradil bojovníkem, budeš mít víc featů, které určitě využiješ ;)

Zobrazit příspěvek

A já bych tam dal zase spíš CoT .... :wink:, featy bude mít taky a navíc mu zůstanou savy.
  • 0

#36 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2010 20:31

no já teda nevim ale co bys tak chtěl s AC 51 ustát? to tě polknout trpoši v GM v prním patře..

pokud to není WM s kritikama za 300, tak se s tím AC nikde ani neohřeješ...
  • 0

#37 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2010 15:17

51 v topu je dosti fail, který se ještě zvyšuje s možností, že na ten top možná ani nikdy nenašetříš.
  • 0

#38 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2010 20:50

no já teda nevim ale co bys tak chtěl s AC 51 ustát? to tě polknout trpoši v GM v prním patře..

pokud to není WM s kritikama za 300, tak se s tím AC nikde ani neohřeješ...

Zobrazit příspěvek

51 ac je nějak málo ne? V topu plechovka dá nějakejch 55-56 a když se k tomu přidá aspon obyč expertýza tak to AC na nějaké to hraní stačí. Většina těchto buildů skončí právě na lvl 25+- aby mohly vybírat GM, Trosky, případně se přidat k výpravičce na Daga, což jsou i možnosti jak vcelku snadno na slušnou výbavu dosáhnout. A když hráč bude dostatečně vytrvalý, tak třeba i ta spása jednou bude.
  • 0

#39 Nilith13

Nilith13

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2010 21:05

Ano, omlouvám se, všiml sjem si toho až teď, OC bylo 61 s expertýzou...boha jsem to ale...
  • 0

#40 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2010 23:39

Ano, omlouvám se, všiml sjem si toho až teď, OC bylo 61 s expertýzou...boha jsem to ale...

Zobrazit příspěvek

tak to se zamysli a udělej něco, ať máš kolem 55ac potom je to hratelný skoro všude a s IE mužeš i něco občas podržet..
  • 0

#41 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2010 02:43

Možná by tě zaujalo toto

http://demona.cz/for...ndpost&p=239532

Ab to nemá nejvyšší nějakých 46-48 ted si nejsem jist a Ac je hodně různorodé, díky mnichovi a robě, když namaxuješ třeba lahvema dexu a moudrost, tak to AC bude na obouručku vcelku solidní, další výhodou je spousta blbinek od monka, dá se s tím užít spousta legrace. Třeba do horní svatyně obrů je to hodně užitečný build. Ale chce to hodně sbírat bylinky na lekvary no, jenže to s tou rychlostí by neměl být problém.
  • 0

#42 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2010 12:37

jestli chces slusny ac a ab u obourucky tak zvol nejakyho bardika popr. neco s mnichem. Bardik ma vyhodu kouzel (song, ii, mysl ....)
  • 0

#43 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2010 13:20

ono by se vám něco stalo kdybyste neměli nesmrtelný postavy co..amatéři
  • 0

#44 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2010 13:53

Zobrazit příspěvek

tak každej nechce umírat v každým dungu že ... :wink:
  • 0

#45 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2010 14:07

Zobrazit příspěvek

Nejseš ty ten Sparta "Zavolejte-někdo-klerika" Forever?
  • 0

#46 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 21.08.2010 01:49

Co třeba kler/wm/monk ?
  • 0

#47 Psychouš

Psychouš

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 171 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2010 19:32

To pridal do rejstiku buildu Ter.

A navic mi to pride dost pouzivany.
  • 0

#48 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2010 09:55

kler wm monk ma dva problemy prvni že bez buffu nemá ani ab ani ac
druhý že nema disc nema ed a nema nijak extremni ac - pro hight ab dexaře nepředstavuje hrozbu
  • 0

#49 Spiro

Spiro

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 46 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2010 13:18

kler wm monk ma dva problemy prvni že bez buffu nemá ani ab ani ac
druhý že nema disc  nema ed a nema nijak extremni ac - pro hight ab dexaře nepředstavuje hrozbu

Zobrazit příspěvek

jo bez bufu je to nehorazna hadra co se netrefi... boostej je to docela nuklearni... ale boosty prd vydrzi
  • 0

#50 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2010 14:21

Nejseš ty ten Sparta "Zavolejte-někdo-klerika" Forever?

Zobrazit příspěvek

nejsem s někým si mě pleteš

podepsán
Sparta"chraňte střelce" " Jeti zdravit" "co to" "je nejlepší" "zasraný chlapi" "mě je to jedno" "a HU a HU a HU" "výkup šutráků "Forever
  • 0

#51 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2010 17:21

nejsem s někým si mě pleteš

podepsán
Sparta"chraňte střelce" " Jeti zdravit" "co to" "je nejlepší" "zasraný chlapi" "mě je to jedno" "a HU a HU a HU" "výkup šutráků "Forever

Zobrazit příspěvek

nezabudol si na niečo ? :good:
  • 0

#52 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 31.08.2010 07:11

Jak psal už Egdrop s bardem jsou dobrý buildy, 13bard/10war/7Wm ve fullplátu, dá se to kombinovat na obouručku,
popřípadě se štítem když má něco podržet, má to i pár kouzel...
  • 0

#53 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 31.08.2010 14:05

. . .

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  f_b_wm.JPG   161.96K   132 Počet stažení

• 0

#54 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 08:46

. . .

Zobrazit příspěvek

kde bereš ty zbraně? to stavíš někde jinde než na testu?
jeden potom nevi co ta zbraň umí, tim pádem nevi přesně kolik je tam AB v poměru ke zbraním na demoně :wink:
  • 0

#55 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 15:42

no snazim se stavet jakoze +6 zbran soketlej adam.. at vim jakej by to teoreticky melo dmg(ikdyz ty xdx si tak zhruba odhaduju) :devil:

no jinak i takovej 20 10 bard na obourucku by taky nebyl spatnej (ab a ac pekny) :wink:
  • 0

#56 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 16:16

no snazim se stavet jakoze +6 zbran soketlej adam.. at vim jakej by to teoreticky melo dmg(ikdyz ty xdx si tak zhruba odhaduju)  :devil:
no jinak i takovej 20 10 bard na obourucku by taky nebyl spatnej (ab a ac pekny)  :wink:

Zobrazit příspěvek

nevim no... zase takovej bourák to nebude... ta absence štítu bude znát a proti fajtrům a wmkům to bude mit o dost miň featu.

kolik lidí by to dokázalo dohrát do Topu, aby to opravdu něco ustálo a umlátilo..../3 útoky jsou málo/
  • 0

#57 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 17:09

no tak ja to myslel na PvE a ne PvP, vsak demona neni PvP server a kdyz nekdo nekoho zabije tak uz toho je plne forum.... myslim ze na NPC to je dostacujici trebas s kosou nebo halapartnou (bodne + secne)to muze mit pekny damage.
  • 0

#58 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 19:29

Souhlas se silvošem, ty tři utoky jsou na to moc málo a bez rdd to ac žádná slava. Možná ještě 16/4/10 bard/blackguard/rdd ten je takovej akčnější nebo 13/7/10 bard/wm/rdd to ma pěknou šlupu, ale zase tragicky málo featů. Jinak na obouručku spíš to WMko. Jinak pokud to chce pro zábavu tak může postavit cokoliv, že jo. Můj osobní ty je PUXovo Xerssis 15/8/7 monk/fighter/wm...
  • 0

#59 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 20:34

tak co trebas tohle v robe ..je to o lahvickach na dex + wis jako u monka(lze oblict i do full plate o neco mensi oc a neni treba pit lahvicky). Je moznost zapnout utok v obrane ci vyl. utok v obrane. Pri takovem ab stejne trefis hodne. A dmg myslim pekna :wink: (zbran +6)

jinak je na kose ostrost , jinak je rozsah kritiku 17-20

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  f_wm_m.JPG   102.53K   101 Počet stažení

• 0

#60 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 21:00

To ab 55 se mi teda nějak nezdá...