Skočit na obsah

Fotka

Probouzení jihu..

• Please log in to reply
72 odpovědí na toto téma

#31 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2011 15:15

úryvek z kamených destiček Jetigorakara
včera divná věc stát se..bojovat s obra po celá jejich doupě..být víc obra než jindy...zabít Dag...zabít Gag...jim pomoct duergar..mít katapult...být golemek....když vyhrát objevit velká potovora s křídly...tuhá boj..přežít nejsilnější a porazit..asi démon být...muset říct Kateřina
  • 0

#32 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 02.08.2011 22:28

...úryvek z deníku kouzelnice Nanie..

....přemýšlela jsem nad zbraní, kterou lze odpovědět na hrozbu kavalerie černých strážců. A myslím že jsem i našla. V dávných svitcích se píše o řádu bojovníků rytířů Fialového draka. Výborní jezdci, skvělí bojovníci který dokáží se přizpůsobit nepříteli a postavit se mu. Jejich přítomnost vzbudí v okolních bojovnících inspiraci k boji a k obraně. To by byla odpověď na hrozbu černých strážců. Teď jen tento řád někde vyhledat..
  • 0

#33 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 14.12.2011 16:39

*někde na rudé cestě*
ještě že žijem v tý Alicii..toho černýho neřáda prej odrážej rebelové z pevnosti
no zatím jo, ale ztráty prej maj veliký
jen řadoví vojáci,ostatní se válej ve zlatě tak at se snažej
a co když pevnost padne,budem na řadě
šak se o nás vedení města postará
který vedení?
aha..no jo..to neni dobrý
ti řikám moc času nám nezbejvá a jestli rebelové nepadnou mečem černýho rytíře tak pujdou po nás
hodíme řeč s tím jejich vudcem..furt se vometá kolem obležený vesnice
snad nás nesežere..tuhle prej sežral jednoho co na něj ukazoval prstem

*zpráva o dění na jihu se rychle roznesla po Alicii*
  • 0

#34 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2012 12:55

*z deníku neznámé osoby*
síly se přesouvají z Alicie na jih, pochopili že je třeba něco dělat a jen nedoufat za zdmi města...
..zaslechl jsem i pár jmen..Zrzka,seveřan a zahlédl nedávnou vězenkyni a nějakýho rohatýho...
.. jejich síly byly rychle prověřeny...utoky černého rytíře neustávají...máme ztráty,ale držíme se...
..nevím co se to děje,ale naposled po boku rebelů bojovali skřetvědi...čeho se já ještě nedočkám..
...ještě že mě nenutí bojovat

Přiložené soubory

• 1

#35 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 22:06

*ŠuŠkání Štamgastů u Maugrima*

,,Ty Pepo, moje stará mi povídala, že její stará známá má známou, a ta zahlídla v přístaviŠti nějakej divnej stín."
,,A myslíŠ, že stará známá známý tvý starý má vŠech pět pohromadě, jo?"
,,No to si nedělejte srandu, i já jsem na vlastní voči něco zahlíd," přidal se třetí muž. ,,Teda jako sice nevím přesně co to bylo, ale určitě to něco bylo!"
,,A žebračka Líza povídala, že tam kolem jejího dej-sem-zlatku stanoviŠtě slýchá kroky, ale k zahlídnutí nikde nic," přidává se čtvrtej k diskusi.
,,Panstvo, to je vážná věc. Já jsem si zprvu myslel, že mám vidiny, ale zahlíd jsem podivný pohyby dokonce před Hradem! Vozvaly se kroky a než jsem se stihl pořádně ohlídnout, vyletělo to vod báby svitkařky a zmizelo to kamsi v kanálech."
,,A bylo to tmavý, já to viděl taky!"
,,Ale prd tmavý, bílý to bylo. Bílý a vobrovský!"
,,Myslíte, že se tady toho může pohybovat víc?"
,,Brr, tak na to nechci ani pomyslet..."
  • 1

#36 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 22:55

*rebelské jednotky na jihu nadále brání postupu černého rytíře a demonů k Alicii*

Přiložené soubory

• 0

#37 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2012 14:43

*někde daleko na pláni démonů.. proběhne rozhovor mezi "Důstojníkem" .. nějakou "elfkou" a "černým rytířem"*

Černý rytíř: ...jakto že vám utekli ?! Poslal sem tam s tvým vojákem celou LEGII démonů... a ne ledajakých démonů.. ale BALORŮ!
Důstojník: Objevila se tam ta žena.. ta lovkyně démonů. Ta polodračí poloďábelská coura. Pomohla jim v boji proti Balorům.
Černý rytíř: Ta lovkyně začíná mě být osinou v zadku. Možná dokáže lovit démony.. ale uvidíme jak se postaví.. mému bojovníkovi...
Důstojník: Jak si přejete Lorde rytíři.
Černý rytíř: A ještě jednu věc mě vysvětli... Jakto že byl poražen hned po vyvolání náš šampion ! Zapomenutý byl velmi zklamán když tohle zjistil !
Důstojník: Můj Lorde rytíři, když jsem tam dorazil se svojí jednotkou, bylo tam plno mrtvých drowů a démon roztříštěnej na kusy.
Černý rytíř: A co Alicie? Je tam vše připraveno?
Elfka: Lorde rytíři, Téměř. Jenže ten člověk který vede kult našeho pána nebyl nikde k nalezení.
Černý rytíř: Sem s váma všema velmi nespokojen ! O tu lovkyni bude postaráno a toho kultistu si najdu sám. A vy dva se vraťte ke své práci. *zvedne pravou paži a projede jí rudá temná síla...*
*v tu chvíli se objeví.. stvůra.. ve staré rebelské zbroji, kterou nosili muži krále Faie.. a 2 ohromnejma zbraněma.. netváří se vůbec přívětivě..*
Orská nestvůra: Volal si mě, Lorde rytíři ? .........
  • 2

#38 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 01:28

*šeptanda v Maugrimově krčmě*
"Slyšeli ste to? Na severu jsou prý nějaké tahanice. Prej tam nedávno banda bažantů přímo z Alicie zahnala kněze nějakýho rytíře, když se snažil ovládnout skřetí kmeny."
"Ale prosimtě, kdes to jaktěživ slyšel. Tady jsou všichni zalezlí a bojí se vytáhnout paty z města."
"Já zas slyšel, že jakejsi Pán z morlagu, bo jak mu říkaj přinutil severský... no ty bestie jak se jim říká... jo orkové, no že je přiměl zaútočit na Eerlanovu osadu blízko hranic. Nějací mladí od nás se tam vochomejtali a byli to prej ti samí, vo kterejchs mluvil a dokonce, že jim přišel na pomoc samotný les!"
"Pche prej les, beztak se někdo na severu vožral a zdálo se mu to!"
"Setsakr, se to určitě stalo, jenže vony ty jejich vítězství nebudou zas tak žhavý, jo a prej ty útoky spolu nesouvisí, chmf, to by mě zajímalo, kdo všechno se na tom severu rozpíná."
"Ale prdlajs, všechno jsou to jen povídačky. Dyk hranice Morlagu jsou pořádně střežený, dyk to není ani moc daleko vod města, takže tam to musí bejt všechno v richtiku. Prostě musí!"
"Che! A kdo to tam má asi tak jako hlídat? Dyť tohle město práchniví víc a víc, nikdo ho nevede a nikdo se nestará o pořádek jak uvnitř, tak ani venku."
"Tsche tak s tim něco dělej ty ne? Ty chytráku, takovejch je tu spoustu, ale keců máte spoustu jen nad korbelem piva a skutek utek"
V hostinci se postupně schyluje k potyčce.

Příspěvek upravil Paldy: 06.02.2012 01:31

• 2

#39 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 22:16

*opět někde daleko na planině démonů, proběhne rozhovor mezi avatarem Zapomenutého, poručíkem a Černým rytířem*

Zapomenutý: Nařídil si ustup všech svých mužů šampione, proč to ?
Černý rytíř: Muži jsou unavení a bylo těžké mezi nima udržet pořádek na tak rozlehlých pozicích. Bylo nemožné aby se mohli navzájem kontaktovat pomocí poslíčků. Všude byli nepřátelé...
Zapomenutý: Tvé kavalerii jsem dal dar telepatie mezi sebou a ty mě tu vyprávíš o tom, že se nemohou mezi sebou domluvit ??? Na to se sám podívám. Rozhodně to nebyl důvod k tomu, aby si stáhl všechny své muže za bránu osudu. Čeho se bojíš šampione? Toho anděla Triase ? Dávám ti víc a víc moci aby si toho otravného anděla donutil vykopat si vlastní hrob a zahrabat se, v čem je problém?
Černý rytíř: Můj pane, chci své muže připravit na .. rozsáhlý utok proti lidem. Osobně je podrobím dodatečnému výcviku a pak nepřátele roz..
Zapomenutý: ..už mlč. Udělej se svými muži co chceš, já teď vyšlu za bránu osudu na svět lidí své vlastní vojáky. A ty je povedeš *ukáže na poručíka*
Poručík: Jak si přeješ můj pane!
Zapomenutý: šampione, něco mě tajíš. Mě neoblbneš. Stáhni svého šampiona z Alicie. Mám pro něj .. jinou práci.
Černý rytíř: Jak si přeješ můj pane ..
  • 1

#40 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 24.12.2012 12:12

*někde daleko na planině démonů proběhne zajímavý rozhovor mezi "Poručíkem" a "Orkskou stvůrou" ...*

Poručík : Slyšel sem že tvůj včerejší uder na rebely dopadl hotovým fiaskem. Spousta gardistů byla postřílena před branama.
Orkská stvůra : Přesně jak pán chtěl ...
Poručík : ta.. co??!
Orkská stvůra : Myslel sem že máš v hlavě mozek. Černý rytíř se stává nespolehlivý a Zapomenutý si přeje, aby před Zrádcem ukázal, že je k ničemu. Utok jsem vedl jako jeho výtvor jeho jménem a selhal naprosto.
Poručík : Počkej to chceš říct..
Orkská stvůra : Tvé myšlenkové pochody uráží moji inteligenci poručíku. Ano bude to tvůj čas aby si ukázal co je v tobě pomalu zač. Nový generál démonů, jak se ti to líbí ?
Poručík : Velmi ...

*skoro ve stejný okamžik se v jiné části planin na podobné téma vybavuje černý rytíř s "neznámou ženou"*
Černý rytíř : Děkuji ti, že jsi odpověděla na mé volání. Má učednice sílí a velmi aktivně a horlivě plní mé ukoly.
Žena : Mám ji zabít ?
Černý rytíř : Co ? Ne... potřebuji tvoji pomoc ale ne s učednicí. Vznikly tu dva problémy. Začínám mít divný dojem že poručík se chystá k obratu moci. Víš co to znamená pro tebe, nemá tě rád. Proto doufám v tvoji pomoc..
Žena : Poslouchám .....
  • 1

#41 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2013 13:49

*v jednom předsunutém táboře se baví "Poručík" s "orkskou stvůrou"*

Poručík : Vysvětli mě jednu věc, ******.
Orkská stvůra : A to ?
Poručík : Černý rytíř tě stvořil, vládne.. nebo možná vládl ti, přesto teď pomáháš mě narozdíl aby si mu poslušně sloužil.
Orkská stvůra : Nevěříš mě ? Copak se s tou svojí velkou mocí neumíš mě podívat do hlavy?
Poručík : To už sem udělal proto vím, že s rytířem opravdu nespolupracuješ, přesto mě zmáhá zvědavost a .. chci si to poslechnout od tebe, proč ?
Orkská stvůra : Rytíř je můj stvořiltel, ale magie Zapomenutého byla použita. Já sloužím hlavně našemu pánovi a skrze Lorda rytíře dává příkazy Zapomenutý, nebo přes tebe. Přesto vidím, že ty poslední dobou si taky jen hraješ na hlupáka. To co se stalo tady před pár dny, ten incident s učedníkama, proč si se zastal jižanské špíny ?
Poručík : Víš, Můj .. grrr starý mistr.. si uměl velmi dobře vybírat své spojence a přátele. Já na tom nejsem jinak a navíc já většinu těch jeho spojenců a přátel znám. Nejsou to hlupáci ale dej jim co chceš, a budou ti .. dočasně zobat z ruky.
Orkská stvůra : Tak je to i s tím seveřanem a tou velmistrní ?
Poručík : Ne velmistrně nikdy nikomu nezobe z ruky. Víš já nemám v umyslu naštvat dítě pána pekel a pocítit její moc..
Orkská stvůra : Cože ? Dcerka pána pekel ? Ty se ji bojíš? A myslíš že ona to ví ?
Poručík : Z jejího vystupování sem viděl značnou sebejistotu, ale fakt je že mě hned poznala jak mě viděla. Ne nemyslím si že si uvědomuje svoji skutečnou sílu. škoda, kdyby víc zastupovala zásady svého lidu a ne těch smrtelníků z Alicie, dokázala by velké věci.
Orkská stvůra : Co teď chystáš ?
Poručík : No chci shodit před Zapomenutým rytíře ještě víc ...
*obě bytosti se srdečně zasmějí a připravují armádu k dalšímu přesunu... *
  • 2

#42 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2013 23:53

*na jednom vrchu, kde je Alicie vidět jak na dlani stál rytíř s podivnou "ženou" ....*

Černý rytíř : Takové ponížení, hned 2x ! Já toho poručíka vyloženě nenávidím !
Žena : Můžeš si za to sám hlupáku. Přijmout do služeb drowku jako ***** ..
Černý rytíř : Je mě užitečná .. ale radši ji nebudu plést do záležitostí na planině. Už tak sem shozen před Zapomenutým dost.
Žena : Proč ti na tom Zapomenutém tak záleží. Copak nemáš vyšší cíle ?
Černý rytíř : Co??
Žena : Ah... konečně si zapojil šedou kůru mozkovou ...
Černý rytíř : Co tím vlastně sleduješ ? .........
  • 1

#43 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 21.01.2013 00:18

*v jednom předsunutém táboře se baví "Poručík" s "orkskou stvůrou" ohledně smrti zrádce Axela čarodějobijce, sluhy černého rytíře..*

Poručík : Ty opravdu nemáš strach. Jít doprostřed města, rozsekat několik falešnejch strážníků a jen tak si odejít, ty máš kuráž.
Ork : Nebyl sem vytvořen pro strach!
Poručík : To vidím.
Ork : Ale ukol byl splněn a tvá pozice před Zapomenutým se zlepšila. Černý rytíř se opět ukázal jako neschopný hlupák. A zničení těch jeho impích špehů přineslo ovoce.
Poručík : Zajímalo by mě, jaký bude jeho další krok. Vytáhnout ty staré démony z pekel sem.. Bozrigony, nevím jestli to je nejlepší nápad.
Ork : Stejně to de zabít..
Poručík : Pochop nebojím se bozrigonů, ale začínám mít divný pocit, že nám něco uniká.
Ork : Rytíř něco plánuje ?
Poručík : Rozhodně.. jen nevím co a nenechává mě to vklidu...
  • 1

#44 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2013 22:49

*na planině démonů se baví záhadné žena a černý rytíř ...*

Černý rytíř : Děkuji ti za povolání těch Bozrigonů, nyní mám vše k tomu, abych docílil absolutního vítězství. Smrt Takrin, toho Beka z jihu a neposlední konečné vítězství nad Harrisem Laraewem mě plní .. velkou radostí.
Žena : Co bude tvůj další tah?
Černý rytíř : Teď je na řadě Poručík, ten mrzout mě leze krkem už dlouho a podrejvá moji autoritu.. jakmile bude poručík z cesty.... nic nám nezabrání v............
  • 1

#45 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2013 20:36

* z pevnosti se ozve mocný řev*
  • 1

#46 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2013 03:30

*v neznámé mezisféře se setká Černý rytíř a avatar jeho vládce, Zapomenutého ..*
Avatar : Drowka je konečně naše. Tvůj nápad jak ji donutit stát se oddaným sluhou byl brilantní. Každopádně sem rád že se tvá domněnka ukázala být opět správná. Poručík se stává nespolehlivý. Je nutné se jej zbavit. Využití Alicijských a uctívačů Olise proti tobě. To se mě nelíbí.
Černý rytíř : Čím méně lidí mu bude pomáhat, tím lépe. Drowka se furt bude snažit zabít mě ?
Avatar : Dal sem rozkaz k tvé popravě jak poručíkovi, tak drowce. Oba jsou dychtiví tě zničit ...
Černý rytíř : Výborně. Tím se vše usnadňuje. Půjdou po mě a to bude jejich společná chyba.
Avatar : Co tvá dočasná spojenkyně?
Černý rytíř : Věřím tomu že ví, že ji tahám za nos. Ale ukázala se být užitečná. Já si myslím, že se prostě jen nudí. Proto mě ukázala ve kterém pekle najdu Bozrigony.
Avatar : Dobře. Mám z tebe radost. Vše pokračuje tak jak sám chci, a nikdo .. absolutně nikdo nic netuší.
Černý rytíř : Začátek konce.. pro Alicii ...... konečně.
  • 2

#47 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2013 21:04

*na jižní cestě se sejde Poručík s orkem... *
Ork : Myslíš že ta tlupa nám k něčemu bude? Že je naděje pro uspěch tvé pomsty Zapomenutému za jeho zradu ?
Poručík : Je mě jedno jak oni.. ale mě nic nezastaví. Navíc ty znáš dobře černého rytíře..
Ork : Znám ho tak že je naprosto nepředvídatelný.
Poručík : Co myslíš že chystají ?
Ork : Teď když vše vyšlo najevo, pokusí se provést své plány. Jaké jsou tím si nejsem jistý. Může dojít k obležení města.
Poručík : Na město bych se vykašlal, takový protiutok nemůže ustát. Připravme druhou vlnu obrany někde mimo, budeme vědět co všechno proti .. nám černý rytíř vrhne..
Ork : Čas navštívit hlubokou vesnici ...
  • 1

#48 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2013 02:04

*na východu od města se sejde Poručík s orkem*
Poručík : Něco mě vysvětli. Řekl si mě vlastně.. že to byla magie Zapomenutého co tě stvořila.. ty si řekl že sloužíš pánovi skrze mě.. ale teď sme proti němu. Jakou mám pojistku že se proti mě neobrátíš?
Ork : Hm mé slovo nestačí ?
Poručík : Ve hře je mocná magie a chci vědět, jak si mohu být tvojí pomocí jistý!
Ork : Viděl si jak sem stvořen. Má hlava je živá a má mysl teď neovlivněná, navíc když Zapomenutý na mě zanevřel oči.. jeho skutečná moc nademnou opadla. Teď sem svobodný..
Poručík : Ano samozřejmě.. na to nezapomínám. Poslyš.. jak by se tobě líbilo .. být velitelem mé invazní legie.
Ork : Velmi ...
Poručík : Proč mám pocit že sem tohle někde už slyšel ..

*bytosti se začnou tomu smát ... *
  • 1

#49 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2013 02:09

*v temném lese, je v pohybu invazní legie vládce démonů Zapomenutého. V táboře se baví avatar Zapomenutého s Černým rytířem....*

Avatar : Pohyb vojsk je příliš pomalý. Takhle nedorazíme k městu dřív jak za pár dní!
Černý rytíř : Bozrigoni jsou velmi těžkopádné a pomalejší bytosti. Baloři jsou na tom stejně tak. Půldémoní válečníci se pohybují rychle a quasidi cestují separátně přes hornaté pěšiny.. A sukuby jsou připravené se vrhnout na nepřítele z portálů.
Avatar : Nemusíš mě poučovat o mých démonech šampione! Máme nějaké zprávy o Poručíkovi ?
Černý rytíř : Ne právě že sem o něm moc neslyšel. Ale jak ho znám, nepochybně se pokusí proti nám udeřit.
Avatar : Myslíš, že se pokusí zhatit naše plány o zničení Oliosova chrámu a Alicie?
Černý rytíř : O ano, o něm ještě uslyšíme daleko dřív, než náš utok započne....
  • 1

#50 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2013 21:53

*v temném lese začne být najednou povyk. Černý rytíř je nucen začít se bránit neznámému nepříteli. Prve si myslel že jsou to "jen" drowové ale..*

Černý rytíř : Ty démone, vyrazíš kupředu a zjistíš co se tam pohybuje! Ty černé tlamy mě nebudou dlouho rozčilovat!
Černý rytíř : Nás nic nezastaví! Brzo si přídeme i pro vás a já budu ten, kdo se bude smát naposled!
*záhadná bytost ve stínu* : Opravdu?
Černý rytíř : Kdo je to ? Ukaž se hned!
*záhadná bytost ve stínu* : Zábavné malý smrtelníku. Copak máš strach?
Černý rytíř : Já se ničeho nebojím! Sem generál sloužící nejvyššímu vládci démonů a ty.. až si tě najdu ..
*záhadná bytost ve stínu* : Pokračuj dál ve svém hledání.. Možná se uvidíme.. a možná .. i ne.
Černý rytíř : Vy dva, Bozrigoni! Začněte hledat tu věc co tu na mě mluvila! Hněte se! Dokud to nenajdeme a nezničíme, nikam se nepůjde!
  • 1

#51 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2013 20:11

*krátce po neúspěšném hledání se vrací Černý rytíř do tábora démonů. Vypadá velmi rozčíleně a rozdává démonům další rozkazy.. Vše začne návratem dvou Bozrigonů, které vyslal na průzkum.*

První Bozrigon : Lorde rytíři, tajemná bytost nebyla nalezena. V lese je prapodivný klid.
Druhý Bozrigon : Lorde rytíři, jediné co sem našel je skupina drowů která se chystala přepadnout tábor. Už nejsou.
Černý rytíř : Drowové jsou naší nejmenší starostí! Chci vědět co nás tu sleduje a chci to vědět hned! Vemte sebou támhlety tři... *zarazí se, jak si všimne flitrujítích sukub*.. Sukuby nechte ty démony a doprovoďte Bozrigony! Prozkoumejte les, přineste mě hlavu našeho pronásledovatele.
Neochotná sukuba : Ach taková škoda.. když musím ...
Černý rytíř : Ty s ní prozkoumáš sever.. *ukažuje na další skupinu démonů* Vy se seberete a pudete na východ. Vy dva *vybere si 2 půldémony* Vy půjdete se mnou prozkoumat západní část lesa. Tak hněte se!

*černý rytíř rozčíleně rozdá příkazy a démoni vyrazí plnit své úkoly*
  • 1

#52 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2013 20:51

*na severu, dál od temného lesa se setká Poručík v lidské podobě s orkem.. vypadají oba velmi vesele.. *

Poručík : A kdybys viděl, sice mu žhnuly "očička". .. hehe.. ale bylo mu to k ničemu. Byl podělanej strachy, nevěděl kam se ohlídnout. Ah jak mě baví hrát si se smrtelníky.. třebas i "generály" démonů. Hehe..
Ork : To bych si přál vidět. Co on plánuje?
Poručík : Ale ten se teď leda tak bojí sám sebe. Snaží se najít záhadnou bytost a posílá démony na všechny světové strany, aby mu ji našly.
Ork : Takže úkol splněn, zdrží to jeho postup...
Poručík : Možná na delší dobu.. než sem si myslel..
  • 1

#53 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2013 19:19

*daleko na severu..... Nemesis organizuje své "podrížené"*

Démon šílenství : Aaahh hachááá ! Trhat ničit a dobývat..
Nemesis : A s tímhle musím pracovat. Poslouchejte démoni! Náš čas příjde! Černý rytíř brzo napadne město a ne zadarmo. Než se opevní musíme být připraveni! To bude naše chvíle! Ve městě je to co hledám a.. nenecháme se ničím zastavit!
Démon šílenství : Svoboda?!!
Nemesis : Pro mě za mě, ale ne dřív než budou lidé z Alicie říkat mě pane!
Démon šílenství : Já chci trhat lidi Alicie.. hahhachachááá !
Nemesis : Již brzo .....
  • 1

#54 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2013 01:01

*Armáda démonů má nástup, černý rytíř opět organizuje pochod.... *

Černý rytíři : Seřadit a všichni se mě hlašte!
Bozrigoni : Lorde rytíři, naše garda je připravena vyrazit !
Sukuby : Krasavče, holky jsou připraveny připalovat..
Půldémoni : Lorde rytíři, pěšáci jsou připraveni!
Ohniví démoni : Lorde rytíři, už se nemůžeme dočkat krve smrtelníků!
Quasid : Sttta la stta lotha!
Posedlý gardista : Připraven roznést Alicijskou obranu!
*takhle se mu ohlásí postupně celá armáda démonů jihu a rytíř spokojeně vydá další pokyn..*
Černý rytíř : Tak vyrazíme !
  • 0

#55 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2013 22:59

*během pochodu armády jihu se vrací k ní ... "zbytek" z průzkumného oddílu. Černý rytíř dychtivě provádí jejich výslech.. *

Zraněný Bozrigon : Lorde rytíři, byli sme přepadeni hrozivou bytostí ! Nevěřil sem že to může existovat ale..
Černý rytíř : Co sakra! Tak mluv nebo to z tebe musím vymlátit ?!
Zraněný Bozrigon : Já .. roztrhalo to mé podřízené na kusy... já..
*černý rytíř ztratí nervy a vysaje z něj poslední zbytek života*
Černý rytíř : Pohyb!! Tenhle les je plný překvapení o která nestojíme!
  • 1

#56 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 19.03.2013 21:18

*v cechu mágů posedává nadále nad svitky Radegast a jeho "věrný pomocník" a recepční Guvish a debatují .... *

Radegast: Orku tahle nejistota mě poslední dobou ubíjí! Ty zvěsti o tom co se děje na jihu .. a co se blíží. Už o tom se mluví trochu ve městě, lidi se bojí..
Guvish: Dej pokoj dědku a radši pohlídej prcka. Du si pro dlabanec.
*Radegast akorát zavrčí a převezme do náruče Satuino svěřené dítě. Guvish mezitím odejde z věže.*
Radegast: To sem to teda vyhrál. Tak co říkáš Gabrieli *promluví na dítě*, nemáme možná fakt vzít roha? *začne i starý mág uvažovat nahlas..*
  • 1

#57 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2013 00:02

*rozhořčený černý rytíř nadává v táboře démonů na všechny strany*

Černý rytíř: Cože to říkáš půldémone? Jak se na tebe vrhla? Copak sem jim jasně nenařídil že si mají svojí touhu po rozkoši naplňovat jinde?!
Půldémon: Některé byly podivně roztoužené, jiné agresivní.
Černý rytíř: Agresivní?
Půldémon: Jakoby je postihlo nějaké běsnění nebo šílenství. Já sám si nestěžuju ale támhleten .. *ukáže na jiného půldémona* musel nějaké sukuby rozkrájet, snažely se ho zabít..
Černý rytíř: Alicijští mágové nemají prostředky způsobi takové škody! Sakra ani ten hloupej arciďábel ! Co se to sakra děje ?!
*v táboře se objeví malý chlapec.. Avatar vládce Zapomenutého .. *
Zapomenutý: Vypadá to, že situace vyžaduje moji osobní pozornost...
  • 1

#58 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 21.03.2013 21:31

*stary mag se prochazel pobliz temneho lesa premitajic si posledni udalosti kdyz ucitil uporne sevreni v hrdle a zacali ho svirat pocity o kterych si myslel ze jiz davno v zapomeni padli .. krystal v jeho magicke holi se rozzaril a on spatril co za temnou armadu se skryva v nedalekem temnem hvozdu po chvili se probere z tranzu a uvedomi si ze situace je vaznejsi nez si doposovad myslel vyda se tedy s vypetim zbytku sil do dracich hor....*
  • 1

#59 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 24.03.2013 00:48

*po uporne ceste se stary mag prtochazel po dracich horach kdyz dorazil na vrsek kde se naposledy videl s tim prvnim... kralem vsech draku *

urebrin : ah.. tady to bylo ...

*zadiva se k nebesum zhluboka se nadechne vezme hul a zacne septat pradavne draci zarikadlo kresli na zem piktogramy pri cem za kazdym doknceni se ozve z nebes draci rev pripominajici rec... pri dokonceni posledniho piktogramu se na zemi zjevi z vytvorenych magickych znaku zarici silueta maleho draka polozi pred ni zbroj kterou dostal od samotneho draciho krale za zachranu ze samotneho pekla pri polozeni na zem zbroj zance zarit poklene opirajici se o hul polozil levou ruku na zbroj a zacne svou veskerou mentalni energii soustredit k dracimu krali aniz by rekl jedine slovo ozyvalo se *

Urebrin : Krali... Dragonosi draci krali volam te ja Urebrin.. Urebrin Amolius demoni se seskupuji chteji znicit mesto lidi nastolit chaos..... prichazi....... temnota....... kazdym dnem je slivt slunce temnejsi... spln svuj slib dany pred tisici lety pomoz nam prosim bojim se ze bez pomoci draku a vsech stvoreni co si vazi svobody... dny se zmeni v noc zivot v smrt navzdy..

* po ukonceni ritualu se zvedne zhluboka se nadehne sklonil se k zemi sebere zbroj vlozi ji zpet do sveho batohu udela sotva tri kroky.. a hned se ozval vzdaleny draci rev a v mysli Urebrina se ozvalo velmi hlubokym silnym dracim krikem *

Dragonos : Slysim te..... Urebrine priletim k tobe vypij moji draci posvatnou krev..... posili te.... a ja ... tak najdu te.....

*po dokonceni mentalniho spojeni se staremu magovi podlomili kolena slozil se k zemi s vypetim vsech sil se obratil k nebi sundal si prilbu sahl do datohu pro lahev s draci kravi a vypije ji.... po nejake chvili se magovi rozostrilo videni kazda minuta byla dlouha jak cely vek behu zeme hul ktera lezela vedle nej se rozzarila a prenesla jeho telo do chramu ve meste ... v jeho mysli maga se zacal odehravat cely jeho nejvetsi pribeh.... *

Příspěvek upravil porkac: 24.03.2013 02:14

• 1

#60 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2013 12:19

Nad vrcholky Dračích hor krouží drak a sleduje mága provádějícího rituál. "Oh tak on to vážně hodlá udělat....no tím lépe pro mě." Mávne křídly a zamíří ke své jeskyni.
  • 1

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních