budoucnost Demony
Odesláno 29.05.2010 16:44
Odesláno 29.05.2010 17:14
Mám po maturitě, uspěšně, sem rád a mám hlavně už čas se tomu začít řádně věnovat. Tak říkám, seberte se, hlavně RP hráči, vymyslíme něco, námětů na příběh je hromady a ano, přeci jen dávám přednost spíš novinkám.
..sám se sebou nebo s.. pěti lidma to se hrát nedá. A že každej radši místo vymýšlení příběhů radši de vybírat zlaťák.. to je jeho chyba.
Odesláno 29.05.2010 17:21
p.s. jedno DM dieru do sveta neurobi
Odesláno 29.05.2010 18:16
Podle mě odchod hráčů zapříčinily ty bany co se rozdávaly... přeci jenom tvořili jistou část hodně hrajících hráčů. Rozhodně si ale nemyslím, že démona upadá nějak dlouho. Ještě tak před dvouma, třema měsícema to bylo úplně v pohodě.
Odesláno 30.05.2010 00:36
jo vlastne, DM nemusí nic
Promiň, je pravda že moc nehraju a asi zrovinka ty si mně nepamatuješ:).
Ale co se týká DM, tak DM nemůže být bez hráčů ale hráči můžou být bez dm.
Takže jednoduše kde nejsou hráči, není ani DM:).
První iniciativa můsí vzejít od hráčů:), nebo od hráče co je ochotnej hrát se zbytkem:).
Odesláno 30.05.2010 01:31
Promiň, je pravda že moc nehraju a asi zrovinka ty si mně nepamatuješ:).
Ale co se týká DM, tak DM nemůže být bez hráčů ale hráči můžou být bez dm.
Takže jednoduše kde nejsou hráči, není ani DM:).
První iniciativa můsí vzejít od hráčů:), nebo od hráče co je ochotnej hrát se zbytkem:).
Chystal sem se něco podobnýho napsat ..
Můžu se přetrhnout, ale když hráči neprojeví iniciativu.. tak je všechno snažení k ničemu.
Odesláno 30.05.2010 08:39
Odesláno 30.05.2010 09:00
Odesláno 30.05.2010 10:01
Odesláno 30.05.2010 10:54
Hlasování je hezké, ale drobné změny zapracovávat už ted, času je málo a lidí ubývá. Zavést časové expy, wipe kraftu a dodělat jeden dva dungy a trochu přepracovat ty stávající (myslim hlavně předělat vlkodlaky a DZ) dalšíma věcma bych na to navázal, taky bych rád připoměl moje návrhy na změnu Elfího ostrova, proč vytvářet nové město, když jedno město už tu máme, upravit tu lokaci hodit tam zadarmo nebo za min poplatek obousměrnej portál a je to, k žádné dislokaci docházet nebude, když tam bude tak snadný přítup. Z tržnice to nebude dál než do residence :) a lidi se tak pořád budou potkávat. Darku ber to po kouskách, jinak se z toho zblázníš! Ber to podle sebe a na ostatní se vykašli. Ted je i prostor pro pokusy, zkazit nic nemůžeš, jen vylepšit. Hodně zdaru, strašně moc ti držim palce!!
Takze k tym casovym expom, XY ludi tu hra z nedostatku casu a cakat XY mesiacov zakuial ti z zasu nabehne 30 lvl to by sa tu asi niektory ani nedozili 30 tky :P
Kazdy tu trepe o WIPE craftu ale este som tu nevidel nejaky odsuhlaseny konkretny navrh noveho craftu.
A k tomu ze by si pripomenul svoj navrh

Odesláno 30.05.2010 12:12
to Delta: dungy pro nižší lvly jsou tu hezké a jak jsem řekl, někde se začít musí, postupně se prostě přidá všude něco. Prostě nejde, aby bylo všechno najednou. Nebudte blázni a budte rádi, že Dark má snahu cokoliv dělat. Bejt na jeho místě, tak se ze všech těch návrhů zebleju a vykašlu se na vás. Prostě to nechcte na něm. To co navrhuji já, jsou různé věci, které MOHOU, ale nemusí byt zavedeny....
Odesláno 30.05.2010 12:37
Co vlastne chces docielit wipem?
Odesláno 30.05.2010 12:41
Odesláno 30.05.2010 12:42
Kraft je tu hezkej proč měnit něco co dobře funguje, jen bych začal od znova, aby měli všichni stejné možnosti a vymizeli by věci za licence apod a do tý dobý se vyřeší spousta věcí a Dark se bude moct zabejvat jinými věcmi..
To som presne chcel pocut, uz si uvedom ze veci za licence tu boli su aj budu...
Odesláno 30.05.2010 12:46
Odesláno 31.05.2010 01:31
Odesláno 31.05.2010 09:15
Kraft je tu hezkej proč měnit něco co dobře funguje, jen bych začal od znova, aby měli všichni stejné možnosti a vymizeli by věci za licence apod a do tý dobý se vyřeší spousta věcí a Dark se bude moct zabejvat jinými věcmi..Hlavní je názor Darka, že jo .)
Tím že dáš wipe craftu(mimochodem je to kravina), tak jen ty hráči do mají teďko výbavu, tak jim to bude stejnak jedno a hráči co jí nemají ji seženou sakra draho. A do dvou měsíců ti hráči co mají výbavu, si ten craft zase namaxují a budou zase prodávat za licence kamarádům a do té doby ti nic neprodaj, protože prachy prostě nepotřebují. Když wipe tak uplnej i s postavama:). Ale uplným wipem taky nic nevyřešíš, jen prodloužíš problém o měsíc či dva:).
urob si poriadok vo vlastných radoch, potom pič... na ostatných
Ale paul má pravdu:). Všichni tady pindáme a ve hře není nikdo. Já za týden maturuju, takže ve hře nebudu a pak asi taky ne, prostě mi demona už moc "neříká":).
Odesláno 31.05.2010 10:59

Odesláno 31.05.2010 13:26

Odesláno 31.05.2010 15:26
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních