Jo a ještě určitě bych omezil sesílání smrticích kouzel...
Taky jsem o tom uvažoval, ale proti tomu je opasek nebo imka (a tuším ještě nějaký předmět). To by bylo potřeba zakázat i implozi, pro postavy s hp pod 240 i IGMS.
2 PUX: Hned nahoře jsem psal a vyzýval k názorům prakticky kohokoliv, takže to vnímám jako pomoc při tvorbě pravidel.
2 Giolek: V pravidlech pořád vidím omezení HIPS na 3 kola, máš vymyšleno kdo a jak to bude počítat a co se stane, když někdo tento limit podkročí? Já jsem toho názoru, že to pro potřeby tohoto turnaje vidím jako zbytečné, protože jsou 2 postavy, není to tedy klasické PvP 1v1. Pokud ale už řešení je, tak sem s ním :-)
2 DMs: Kdo z DMs, counselorů, je ochoten ke spolupráci s "vánočním" turnajem?
Když už mám tolik času, co vy na pravidla takto:
Účastník:
1. je povinný přespat před každým zápasem v noclehárně alicijské Arény, v níž se proviant spaním nespotřebuje.
2. je povinný, po vstupu do bojové části Arény, zůstat na vyznačené startovní pozici až do vyhlášeni začátku zápasu
3. může po odstartovaní použít neomezený počet předmětů (bubny, opasky a jiné)
4. nesmí použít kouzla obecně známa jako Zastav čas a Lepší útočiště
5. nesmi před odstartováním zápasu použít cokoliv, co by jej anebo jeho spolubojovníka zvýhodnilo
6. nesmí oživit padlého člena dvojice jakýmkoliv způsobem; smrt jednoho z týmu znamená konec jeho účasti v daném zápase (zůstavá ležet do ukončení zápasu).
7. nesmí použít žadný lektvar ani lékarny k ošetření ran,ale 1x za celý zápas smí
účastník vypít lektvar uplného vyléčení.
8. nesmí pokládat na zem žadnou past
9. nesmí používat žadné svitky, vyjma svitků na očka (
Osobně bych doporučil použít raději lektvar)
10. nesmí zvednout zbraň svého nepřítele, pokud se tato ocitla na zemi.
11. okrádání při anebo po zápasu je v prostorách bojiště zakázáno. (
Účastníkům doporučuji uložit své zlaťáky do banky, organizátoři neručí za žádnou ztrátu!)
Připomínky vítány