Skočit na obsah

Fotka

Turnaj

• Please log in to reply
89 odpovědí na toto téma

#1 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2009 19:48

Lidé Alicijský, znalý vašeho soužení, kdežto vy uz nemate problemy s demony rozhodl jsem se já, pro

obveselení vašeho ducha a pro dobro města, zasponzorovat turnaj, jež ukáže, kdo z vás se hodí nejlépe u armady !

Soutěžit a zápasit, se bude ve všelijakých disciplínách, nuže tedy, sledujte.

Dva proti dvoum, zkouška přátelství a spolupráce! SOUBOJ ODVAHY Postupuje prvních pět vítězných dvojic do další fáze turnaje! BĚH LABYRINTEM kdy hrdinové dokáží svou schopnost chápat, oritentovat se a budou vyzkoušeny všestranné aspekty jejich sil! První tři dvojice postupují dál, do části již blízko vrcholu! VYHRA NA DOSAH! zde se utkají pouze dva páry, z nichž vítězný, se utká o titul šampiona Alicie, tedy ANO, dva přátelé a spolubojovníci do té doby, se obrátí proti sobě, a ukáží kdo z nich je mocnější!

SOUBOJ ODVAHY

1. miesto 2 x překvapení zajisté ne málo
2. miesto 2 x překvapení zajisté ne málo
3. miesto 2 x překvapení zajisté ne málo
4. miesto 2 x překvapení zajisté ne málo
5. miesto 2 x překvapení zajisté ne málo

BĚH LABYRINTEM

2. miesto 2 x překvapení zajisté ne málo
3. miesto 2 x překvapení zajisté ne málo

VYHRA NA DOSAH

A pro šampiona je připravena zvláštní odměna!!

Kdož zájem projeví, ráčiti se, ve dvojicích, níže podepíše. Zápis bude uzavřen v nedeli v osum hodin vecer kontinentálního času.

//omlouvam se ze je to opsane ale sam byhc nic nevymyslel :( jo a pravidla jeste dodam
  • 0

#2 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2009 21:07

Odmítám být uveden jako pořadatel do doby, než bude vše řádně připraveno. Opsat post na fóru s tím, že polovina věcí není domyšlená, není umění. Vyzývám všechny, kdož o turnaji uvažují, aby zvážili své přihlášky do doby ÚPLNÉHO propracování turnaje.

Havran

P.S: Labyrint se píše s tvrdým Y po B.

Giolku promiň, několikrát jsem Tě vyzýval, ať mi to pošleš mailem, už vidíš proč. Lobby za turnaj jsi měl pěknou, neodmítám přispět na turnaj, ale musí být propracovaný,
  • 0

#3 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2009 21:12

1.pravidla

Účastník:
- je povinný spat před každým zápasem v noclehárně alicijskej Arény, v kterej sse proviant spaním nespotřebuje,
- je povinný, po vstupu do bojovej časti Arény, zustat na vyznačené startovní pozici až do vyhlášeni začatku zápasu,
- může po odstartovaní použiť neomezený počet předmětů -lektvary, bubny, opasky a jiné,
- nesmí použiť kouzla obecně známe jako Zastav čas a Lepši utočiste,,
- nesmi pred odstartovaním zápasu použit cokoliv, co by ho a nebo jeho spolubojovníka zvýhodnilo,
- nesmí oživit padlého člena dvojice jakýmkoliv způsobem; smrt jednoho z týmu znamená konec jeho účasti v daném zápase (zůstavá ležat do ukončeni zápasu).
- nesmí použít žadny lektvar ani lekarny který jeho rány ošetři,ale 1x za celý zápas bojovnik smí vypít lektvar uplného vyléčeni..
- nesmí pokládat na zem žadnou past
- nesmí používat žadné svítky ale svitky na ocka může
- Uzivatelne skilly/featy dostanou limit 3 kola (18 real vterin) nez budou moct byt pouzity znova. (ano jedna se HIPS, KD, Taunt atp)
  • 0

#4 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2009 21:19

Jsem rád, že to nebereš osobně a snažíš se turnaj propracovat. Je na Tvém rozodnutí, jestli vyzveš ostatní, aby sem psai své typy, jak turnaj zlepšit.

Na Tvé vyzvání jsem ochoten smazat tento post, aby "nezavazel" vývoji podmínek turnaje.
  • 0

#5 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 00:27

1.pravidla

Účastník:
- nesmí vyrazit soupeřovi zbraň,
- může po odstartovaní použiť neomezený počet předmětů - svítky, lektvary, bubny, opasky a jiné,
- nesmí použít žadny lektvar který jeho rány ošetři,ale 2x za celý zápas bojovnik smí vypít lektvar uplného vyléčeni..

Zobrazit příspěvek

1. Nějaké zdůvodnění, proč se nesmí používat Disarm? Tím se bojovníci dostávají docela dost do nevýhody. To je jako zakázat střelcům Called shot.
2. Zloději budou ve značné výhodě když mohou používat neomezené množství pastí. Všichni dobře víme, co dokáže epická sonka či epická elektrika.
3. Tím, že se povolí lékárny (lékárnou se dá léčit za 100+) a healovací svitky (Velká obnova, full+massfull ze svitku), tak je už vcelku bezpředmětné zakazovat fully ve větším množství. Vyhraje ten, kdo je majetnější a bude mít větší zásobu svitků/lékaren.
  • 0

#6 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 14:12

Já bych například zakázal používat svitky (uplně všechny) a lečení pouze 1 full heal z flašky na zápas.
  • 0

#7 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 14:37

No dobre diky opravim..
  • 0

#8 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 15:50

Já bych například zakázal používat svitky (uplně všechny) a lečení pouze 1 full heal z flašky na zápas.

Zobrazit příspěvek

Souhlasim! :innocent2:
  • 0

#9 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 16:08

jak vdim stejne se nikdo neprihlasi takze je to jedno :innocent2:
  • 0

#10 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 16:39

Nechápu, proč se nesmí používat svitky. Např. nekouzlící dvojice vs. SD to může rovnou zabalit...
  • 0

#11 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 16:53

staci?
  • 0

#12 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 17:09

Mě je to jedno, ale furt nechápu proč sou ty svitky zakázaný. Buď na ně člověk má a použije je nebo nemá a nepoužije.. Nevidim důvod to zakazovat.
  • 0

#13 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 17:33

Aby měl každej stejnou šanci na výhru? Já to třeba beru.
  • 0

#14 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 17:42

zakazat. proto se bojuje ve dvojicich,aby se bojujici navzajem doplnovali
  • 0

#15 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 18:34

Už to to někdo psal, aby si movití nenakoupili plnou mágovku svitků.

A nezapomínejte, že žádný turnaj nebude vyrovnaný pro všechny - to prostě nejde. Zkusme jej udělat takový, aby byl zábavný. Nejde o to vyhrát, ale pobavit se :innocent2:

P.S: jak to je s omezením lvlu, je to "jen pro 30"? Možná bych to nějak rozpůlil, třeba do lvlu 14 a dál? Jiné návrhy? Těm na 30 stejně o výhru jde (podle mě) míň, ti si chtějí spíš zahrát. Možná se ale pletu :innocent2:
  • 0

#16 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 18:47

Jestli chcete udelat ten turnaj vice vyrovnany tak se budou muset prijmout omezeni. Hraci kteri si chteji jak rika Havran vyse zahrat je uvitaji, pro ty kterym jde hlavne o vyhru na ne zrejme budou nadavat.

// Nasledujici navrhy jsou prejate vicemene z PvP CtF serveru Antiworld

- Uzivatelne skilly/featy dostanou limit 3 kola (18 real vterin) nez budou moct byt pouzity znova. (ano jedna se HIPS, KD, Taunt atp)
- Zakaz stackovani plosnych kouzel na sebe, a zakaz pokladani pasti na sebe

Samozrejme prijeti pravidel vyse zalezi na vas.

EDIT: K tomu HIPSu je to mysleno tak, ze pri zautoceni (tedy odhaleni) zapocina limit 18 vterin, ne to ze se nekdo schova, 18 vterin zustane v hidu a pak zautoci.
  • 0

#17 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 19:23

No, to by se asi celkem špatně počítalo a asi ještě hůř soudilo, jestli to bylo 16 nebo 18 vteřin. Už vidím hlášky typu - já jsem měl lag, jak jsem to měl počítat?
Jak se to řešilo na Tebou citovaném místě?
  • 0

#18 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 19:44

No, to by se asi celkem špatně počítalo a asi ještě hůř soudilo, jestli to bylo 16 nebo 18 vteřin. Už vidím hlášky typu - já jsem měl lag, jak jsem to měl počítat?
Jak se to řešilo na Tebou citovaném místě?

Zobrazit příspěvek

mno ono jde o to odstranit spamery. Jako jestli to je o nejakych par vterin min se uz moc neresi. Tri kola kdyz mas souboj jen par postav bezpecne poznas to se neboj, a to ze lag obcas zpusobi 2KD za sebou (priklad) se da prominout. Vytahl jsem to hlavne protoze tady na demone je HIPSer = spamer, KD a nektere dalsi takove featy/skilly jsou to same.
  • 0

#19 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 19:48

to neni spatnej napad..
  • 0

#20 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 20:09

mno ono jde o to odstranit spamery. Jako jestli to je o nejakych par vterin min se uz moc neresi. Tri kola kdyz mas souboj jen par postav bezpecne poznas to se neboj, a to ze lag obcas zpusobi 2KD za sebou (priklad) se da prominout. Vytahl jsem to hlavne protoze tady na demone je HIPSer = spamer, KD a nektere dalsi takove featy/skilly jsou to same.

Zobrazit příspěvek

Bude to i s tim spamen na death spelly? Jedno / 18 sec... aby nepřišel klerik nehodil implozy a hned zatim ničení ;)
  • 0

#21 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 20:21

oneee....
  • 0

#22 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 20:25

Souhlasím s DFDarkem...pravidla, která jsou na antiworldu jsou přijatelná a více vyrovnánaj buildy.
  • 0

#23 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 20:47

Na Antiworldu se mohou používat svitky co vim... Tak jak s nima teda?
  • 0

#24 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 20:54

Na Antiworldu se mohou používat svitky co vim... Tak jak s nima teda?

Zobrazit příspěvek

To sice ano, ale k dostani jsou pouze svitky s ochranymi kouzly a buffy.
Ale Demona neni AW, neni treba projizdet vsechny pravidla, ale nektere se proste k turnaji hodi, protoze turnaj ma byt co nejvic ferovy.
  • 0

#25 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 01.12.2009 23:24

Nechcete sbou debatu uvest nekam jinam???:) Ne ze by mi to nejak extra vadilo ale vadi:).
  • 0

#26 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 23:31

To sice ano, ale k dostani jsou pouze svitky s ochranymi kouzly a buffy.
...

To s těmi 3mi koly by chtělo vyzkoušet. Bojím se české klasiky - to byly 2 kola - ne to byly 3 kola - ne to byly 2 kola - ne to byly 3 kola... a dokazuj to :-( jednou to jde, ale podle mě to bude v každém souboji. Navíc jestli někdo hodí implozi po 2 nebo po 3 kolech - což by se dalo tolerovat? - je docela rozdíl. A co potom? Diskvalifikace? Nový souboj? Možná je to dobré, ale chce to domyslet :-)

Ke svitkům - obranná kouzla nejsou špatný nápad, ale chceme minimalizovat rozdíly mezi movitými a méně movitými, což byl důvod zákazu.

Obecně bych to s tím vyrovnáváním nepřeháněl, tyto turnaje jsou specifické tím, že jsou 2v2, když vedle sebe budou 2 RDDčka, tak nepochybuji, že je může dát 1 lepší prskavka. Každý má na výběr, může se domluvit s kýmkoliv, kdo mu vyhovuje, tohle bychom měli brát v potaz.

EDIT: Hejky - proč? Pravidla jsou upravována a probírána zde, ale pokud Ti to vadí, tak ať se to přesune, mě to je jedno :innocent2:
  • 0

#27 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2009 23:49

To s těmi 3mi koly by chtělo vyzkoušet. ....

Ke svitkům - obranná kouzla nejsou špatný nápad, ale chceme minimalizovat rozdíly mezi movitými a méně movitými, což byl důvod zákazu.

Obecně bych to s tím vyrovnáváním nepřeháněl, tyto turnaje jsou specifické tím, že jsou 2v2, když vedle sebe budou 2 RDDčka, tak nepochybuji, že je může dát 1 lepší prskavka. Každý má na výběr, může se domluvit s kýmkoliv, kdo mu vyhovuje, tohle bychom měli brát v potaz.

EDIT: Hejky - proč? Pravidla jsou upravována a probírána zde, ale pokud Ti to vadí, tak ať se to přesune, mě to je jedno  :smile:

Zobrazit příspěvek

V tomhle ti uz bohuzel nepomuzu. Ja jsem jenom navrhl potencionalni pravidla, ktere by mohli turnaji prospet, ale take nemusely. Jejich zvazeni je na organizatorech. :)

Souhlas, ja jsem odpovidal Alviarovi, ze ani na AW to s temi svitky ruzovy neni.

Tohle je uz jen v rukou organizatoru :innocent2:
  • 0

#28 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 02.12.2009 06:42

EDIT: Hejky - proč? Pravidla jsou upravována a probírána zde, ale pokud Ti to vadí, tak ať se to přesune, mě to je jedno  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Ja proste nevim ale ja tuhle sekci (Vypravy/Q/eventy) mam zakorenenou jako RP proste. Takze pardon za muj vpad ale je to proste tak.

Ze proste nekdo rekne.Jdu do zaltaku na rudu potrebuju ochranu a dalsi napise jooo jasne rad ti tam pomuzu ale bude to za nejakej ten chechtak apod... A ne tohle proste.

Co se tyka Antiword. pravidel, tak ty se mi zdaj naprosto silena. Ty sou dany v PvP arene na gp a neni to tam nejak kontrolovano systemove, tak to proste dela bordel. A tohle bude i styl demony. Stejnak je to 2v2 tak proste musi/muzou/ si udelat nejakou dvojci, co se bude doplnovat. Staci, kdyz tam povolite svitky na obrany kouzla a bude to vyrovnany az az dle meho.

A navic ma to byt pro srandu ne si aby si pocital kazdej 3 kola.

Vyrovnat rozdil mezi bohatyma a chudyma. No to nevyrovanas uz jen proto ze nekdo ma vybavu za 5 milionu nekdo za 50 tisic. A to uz je velkej rozdil, nekdo ma spasu nekdo ma prsten na obratnost a takhle muzes pokracovat do aleluja. Tam uz ten svitek TS nejak nerozhoduje o tom kdo je bohatej ci ne.
  • 0

#29 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2009 15:15

nápad - co takhle každá dvojice by si vybrala co může používat a jen to by mohla a nic víc...
např jen lektvary, nebo jen svitky, nebo jen opasky/předměty, ... nebo jen speciální vlastnosti ( hips+kd .....apod )

to by bylo dost ulítlý a turnaj by byl dost orginální. :-)

a nebo že by každá dvojice bojovala spolu třeba 3x.
poprvé s lektvarama
podruhé s předmětama,
potřetí s hips,kd....
- tím by se prokázala určitá univerzálnost a umění know how
na 2 vítězný
  • 0

#30 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků: