Skočit na obsah

Fotka

Cech Obsidianovych holi

• Please log in to reply
76 odpovědí na toto téma

#31 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2010 18:15

Deník část IX

Tak dnes jsem měl štěstí. Byl jsem ve stokách a navštívil jsem Saleka. Naštěstí tam nebyl. Bylo tam pár loupežníků a kouzelnice. Docela hračka ikdyž jsem měl trochu namále. Ale výsledek stál zato konečně nikdo nevybral truhlu
. * šeptá si pěkný pokládek a mne si ruce*

učen Obsidiánových holí Jiří Rahel

Přiložené soubory

• 0

#32 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2010 23:30

Deník část X

Tak jsem si koupil moji první máguvku není nic moc ale mě zatím stačí. Nedávno jsem byl ve městě v Alici u hradu. Byl tam magicky ohrazený prostor, spousta stráží, Mistr Oliosova řádu, několik přihlížejících a souboj mezi Gokurem a Adriana Myidi člen Oliosova řádu, ten jsem bohužel neviděl a viděl jsem souboj Gokurem Mistrem. Bylo to velice zajímavé. Poté jsem odešel co se dělo dál to už nevím. V Alicii jsem potkal nějakou ženu vypadala na žebračku. Určitě to byla čarodějka pokaždé zmizela z místa a nečekaně se objevila opodál. Rád bych věděl kdo to byl. Povedlo se mi dohodnout s jedním alchymistou, že mi sežene vzácný batoh výměnou za 2000 bylin. Musím říci, že to bylo velice náročné. Ještě mu dlužím 400 bylin. Naštěstí mu stačí ty byliny dodat později jinak bych ten obchod asi nemohl uzavřít

Přiložené soubory

• 0

#33 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2010 16:45

Deník část XI

Tak se mi povedlo najít několik pokladů podle mapy. Jeden poklad se nacházel poblíž hřbitova a druhý poklad jsem nalezl u Jižní cesty směrem k Temnému nebo Tichému lesu. *podrbe se na hlavě, ale nemůže si vzpomenout*. Cesta vede dál na jih až k jezeru. Dostat se k Salekovi pro poklad je dost obtížné pokaždé tam někdo byl dříve než já a poklad mi vyfouknul. Objevil jsem, ale nové místo, kde se dá poklad vybrat. Zatím si můžu jít pro poklad do Kostnice ve 3. patře je to zábava likvidovat kostry. Budu muset také vyzkoušet zda budu úspěšný ve 4. patře Kostnice. Bude to dost nebezpečné a nejspíš tam bude i dost pastí to by mohl být problém. No uvidíme. Ještě musím objevit jeden poklad zatím nevím kde leží. Z toho co jsem zjistil tak někde jiho-východě. Napsal jsem v zkaz na tržnici pro obchodníka aby mi dovezl botky ze Stormořádu. Tak uvidíme kdy je dostanu a co mě kde pěkného čeká. Zatím jsem nic nezjistil co se týče Obsidiánových holí.

Přiložené soubory

• 0

#34 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 11:13

Deník část XII

Konečně dorazila ze Stomořádu od obchodníka zásilka. Získal jsem boty čaroděje za 250 měšců. Pěkná sumička na zaplacení. také jsem naposled byl pro poklad u Saleka a v Kostnici ve 3. patro. Dokončil jsem učení u Obsidiánových holí a jsem již právoplatným členem Obsidiánových holí. Teď budu muset najít nové místo, kde bude poklad. Budu se muset rozhodnou zda budu chtít plášť čaroděje nebo prsten čaroděje. Obě věci se dají sehnat ve Stromořádu a stojí 450 měšců. Což není vůbec levná záležitost. Možná by se hodil i Lounský kámen, ale nevím za kolik stojí nejspíš něco mezi 75 až 85 měšci.

člen Obsidiánových holí Jiří Rahel

Přiložené soubory

• 0

#35 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2010 16:46

Deník část XIII

Tak jsem opět nalezl dvě mapy. Jeden poklad se nacházel nedaleko mlýna. Chránili ho Orkové. Ty už nejsou tak těžký, ale dali mi docela zabrat. Další poklad byl v Hlubokém lese od Severního moře směrem k doupěti Trollů. Ty mi dali docela zabrat hlavně ty prostřední než jsem získal klíč (škoda že se nepovedl screen) Budu se muset také podívat do krypty a do jeskyně.

Přiložené soubory

• 0

#36 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 13.09.2010 22:52

Deník část XIV

Tak jsem objevil jeskyni nedaleko Rudých hor. V jeskyni bylo pár medvědů. Hned u vchodu byli dva. Rychle zemřeli. Jeskyní jsem šel dál až jsem narazil na další dva medvědy ( Lítého s Pradávného ) Toho lítého jsem nakonec udolal, ale před tím pradávným jsem musel utéci. Škoda byla tam i truhla, ale k ní sem se nedostal. Možná tam byl poklad kdo ví......

Přiložené soubory

• 0

#37 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 14.09.2010 16:57

Deník část XV

Tak jsem se opět vrátil do jeskyně, kde přebývali medvědi. Tentokrát jsem nemusel utíkat povedlo se mi zabít Lítého medvěda a poté s mými veškerými dovednostmi a znalostmi v umění magickém Pradávného medvěda také zabít . Při mé smůle byla truhla prázdná.

Přiložené soubory

• 0

#38 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 30.09.2010 18:34

Deník část XVI

V Hlubokém lese u Orčí jeskyně, jsem bojoval s Orky. Po bitvě jsem nalezl mapu, kterou jsem odnesl do Alicie ke kartografovi. Ten mapu prozkoumal určil, že je pravá. Tak jsem se vydal hledat poklad. Podle mapy byl poklad u předhradí Alisie. Když jsem začal poklad vykopávat tak se na mě vrhli Krysodlaci. První vlnu jsem lehce odrazil. Druhá vlna mi dala zabrat a kdyby mi nepomohl jiný mág tak bych asi umřel. Díky pomoci jsem stačil vypít lektvar proměny. Vybral truhlu a bojoval jsem se 3. vlnou Krysodlaků v proměně za Trolla. Poté jsem se vydal do Alicie.

Přiložené soubory

• 0

#39 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2010 12:28

Deník část XVI

Opět jsem našel mapu. Byla pravá nic nestála tak jsem se hned vydal hledat poklad. Mapa mě zvedla k mlýnu u Rudých hor. Při vykopávání pokladu na mě zaútočili Orkové. Vyvolal jsem Lítého Vlka a poté medvěda a mého přítelíčka dráčka Fénixe. Z vypjetí všech sil jsem tři vlny Orků udolal a poklad si odnesl.

Přiložené soubory

• 0

#40 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2010 00:26

Deník část XVII

Mág Jiří Rahel se vydal s přítelem Smáčkem hledat poklad. Mapa je zavedla na okraj Jižní cesty k jezeru. Tam vykopali poklad a svedli o něj boj.

Přiložené soubory

• 0

#41 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2010 00:34

Deník část XVIII

Dnes jsem se vydal s přítelem Salmo Woblerem do jeskyní na severu u Královské cesty. Prošli jsme horní patro jeskyně. Poté jsme se dostali do mezipatra jeskyně. Bylo tam rozlehlé podzemní jezero. Pak jsme vešli do spodní jeskyně. Všude na nás útočili Skřetvědi. Nakonec jsme se dostali až k truhle a od zabitého náčelníka jsme měli klíč. V truhle byl i k našemu překvapení pokládek. Poté pod pláštěm neviditelnosti jsme se vydali ven z jeskyně.

Přiložené soubory

• 0

#42 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2010 19:42

Deník část IXX

Vůbec se nedaří na tržnici mě zadržela stráž a šoupla do vězení. Musel jsem zaplatit pokutu ani nevím za co. Asi za ty zabité myši ve Vypálené vesnici.

Navštívili jsme Orčí jeskyni probojovali se až k pokladu. Pak jsme si poklad rozdělili nic jsem nedostal vše jsem prohrál v kostkách. Mapu a střední šutr opět smůla.

Přiložené soubory

• 0

#43 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2010 19:49

Deník část XX

Dnes jsme navštívili jeskyni Obrů. Sice jsem nenašli žádný poklad. Je pravda, že jsme spodní patro neprolezli pořádně. Také mě navštívila smrtka. ................
Naštěstí mě zachránil dobrodruh, který byl semnou v jeskyni.

Přiložené soubory

• 0

#44 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2010 17:27

Deník část 21.

Putování Jiřího Rahela a společníka, kterého potkal u Severního moře poblíž srubu. Společník se jmenoval Orfanthal. U srubu se utábořili a společně se vydali k jeskyni. V jeskyni narazili na otravné Ještěrky. Prošli jsme celou jeskyní a vybrali i poklad. Při zpáteční cestě to nedopadlo nejlépe.

Přiložené soubory

• 0

#45 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2010 17:36

Deník část 22.

Jiří Rahel našel několik map. prví mapy ho zavedli na Jižní cestu. Putoval směrem na jih k jezeru. Před Temným lesem pár metrů před Mohylami a šibenicí narazil na dva poklady. Byl to tuhý boj. Ale zvítězil jsme a poklad si odnesl.

Přiložené soubory

• 0

#46 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2010 17:44

Deník část 23.

Jiří Rahel našel několik map. Další mapa ho zavedla do Hlubokého lesa. Musel projít celým lesem až za Háj Druidů. Tam začal kopat poklad pobil první vlnu trollů a pak urychleně pospíchal do Alicie za kovářem. Došli lopaty. Měl štěstí na trhu v Alici byla kovářka jménem Nicola. Za menší obnos vyrobila 4 lopaty. Patří jí velký dík. Jinak by poklad vybral někdo jiný.

Přiložené soubory

• 0

#47 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2010 17:51

Deník část 24.

Jiří Rahel našel několik map. Poslední mapa zavedla Jiřího na Severní cestu. Putoval po cestě směrem k Morlagu. U srubu našel poslední poklad. Hned se na něj sesypalo několik skřetů. Na konec je všechny pobil a odnesl si poklad.

Přiložené soubory

• 0

#48 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2010 23:41

Deník část 25.

Jiří Rahel s několika dobrodruhy a přáteli navštívil hřbitov poblíž města Alicie. Na hřbitově vešli do velké krypty. Došli do třetího patra krypty kde se utkali z nemrtvými. Po boji si odnesli poklad.

Poté se vydali do hlubokého lesa. Tam objevili jeskyni. V jeskyni bylo spousta Trollů. Také je porazili a vybrali poklady. Poté to šli do hostince oslavit.

Přiložené soubory

• 0

#49 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2011 23:39

Deník část 26.

Jiří Rahel a Smáčk putovali Hlubokým lesem a hledali poklady. Poklady nalézali podle mapy. Poklady střežili Trollové. Byl to tuhý boj, ale zvítězili jsme.

Přiložené soubory

• 0

#50 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2011 19:53

Deník část 27.

Když Jiří byl v chrámu na bohoslužbě potkal velice zajímavou osobu. Byl to mág, který byl v cechu Obsidiánových holí. Mladý mág se dozvěděl několik užitečných informací co se týká Obsidiánových holí. Když vyšli s chrámu tak je napadli Cikáni.

Čaroděj se také dověděl, že kolem Alície je více nebezpečno než bývalo. Na Jižní cestě musel bránit útokům banditů, cikánu a stvoření, které vypadalo jako kanec. Který ale chodil po dvou a byl velmi nebezpečný. To stvoření pojmenoval "KANCODLAK".

Přiložené soubory

• 0

#51 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 21.01.2011 09:20

Deník část 28.

V rezidenční čtvrti města Alicie se stala velmi zajímavá událost. na místo k magické ochraně se dostavilo spoustu obyvatel.

Mág Jiří Rahel již zvládnul veškerá kouzla IV. kruhu.

Přiložené soubory

• 0

#52 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 21.01.2011 11:34

Deník část 29.

Jiří Rahel objevil mapu. Mapa ho vedla směrem na Jih. Zavedla ho nedaleko jeskyně Obrů. Tam nalezl poklad. Poklad střežili Obři. Všechny je pobil a poklad si odnesl. Celkem se musel bránit třem vlnám útoku. Na pomoc si vyvolal Bytost a pak mu pomohl i Etin.

Přiložené soubory

• 0

#53 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2011 22:25

Deník část 30.

Jiří Rahel opět navštívil Trolí jeskyni. Kde s dalšími dobrodruhy vybral poklad. A vůbec netušil jaké úžasné dobrodružství ho bude čekat.

Přiložené soubory

• 0

#54 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2011 22:34

Deník část 31.

Pří cestě od jeskyně trollů byl Jiří Rahel a Kvak III napaden Dénony na Rudé Cestě.

Poté několik dobrodruhů se stráží z města Alicie bránila přístav. Na pomoc mágům byl v přístavu vytvořen kruh síly pro odpočinek.

Přiložené soubory

• 0

#55 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2011 22:51

Deník část 32.

Po té co byl přístav ve městě Alicie zachráněn. Tak rada města žádala o pomoc dobrodruhy, tajemné mágy a léčitele o pomoc. Výprava se shromáždila u odpočívadla na Alicijském hřbitově. Poté se vydala k tajemnému hradu Alysie. Kde měla osvobodit mága Radegasta. Výprava se utkala s Černým rytířem a kostěným drakem ( nebo také Drakolichem Vixstarou ) či dalším názvem který nemrtví draci mívají.
Mág Radegast byl u vězněn za magickými ochranami. Díky démonce a jednomu čaroději z cechu Obsidiánových holí a spoustě dalších dobrodruhů se podařilo mága zachránit.

Přiložené soubory

• 0

#56 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2011 22:56

Deník část 33.

Jiří Rahel se konečně setkal s významnou osobou z cechu Obsidiánových holí. Jednalo se o čarodějku Isbelah. A dostal za úkol přinést zprávu o tom co se stalo.

Přiložené soubory

• 0

#57 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2011 18:11

Deník část 33.

Navštívil jsem nedaleko vlkodlačí vesnice hradu Elysie jeskyni. V jeskyni se nacházeli krysodlaci. Ještě s jedním společníkem jsme je pěkně vybili aby se moc nerozmnožili a neohrožovali farmy kolem Alicie.
Poté jsem navštívil turnaj. byl to turnaj kde se soutěžilo ze střelných zbraní. Kuše a Luku. Příště se přihlásím ze střelby z kuše snad mi to zvládnu. Není to zrovna má specializace to je magie.

Přiložené soubory

• 0

#58 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 24.01.2011 11:40

Deník část 34.

Opět jsem navštívil Trolí jeskyně. Pěkně jsme to se Smáčekm vyplenili a vybili. Aby se moc ty hnusný negenerující potvory moc nerozmnožily. Dokonce jsem získali i poklad. To se cesta vydařila *mne si ruce* …… už se těším na novou výpravu.

Přiložené soubory

• 0

#59 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 24.01.2011 17:32

Deník část 35.

Dnes jsem měl velikou smůlu i štěstí. Na Jižní cestě jsem potkal Démona. Byl trochu nepřátelský ale nezaútočil. Pokoušel jsem se ho zničit. Bohužel má moc nebyla dostatečná. Velice ho zajímali informace kde se nachází Isbeth a Radegast. O Isbeth jsem řekl pravdu, že nevím. A Radegast, že je pořád zavřený na hradě Alysie. Pak přišla pomoc a démon byl zničen. Šel jsem až k cestě k bráně Osudu. Nikde jsem už na démony nenarazil. Zastavila mě ohnivá řeka. Musím varovat Isbeth, že po ní jdou démoni.

Přiložené soubory

• 0

#60 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2011 14:23

Deník část 36.

Opět jsem byl napaden. Již to nebyl dénom ale nějaký mág. Přežil jsem to je hlavní. Bez pomoci by to nešlo. Měl jsem zajímavý pohovor Isbeh to potěšilo. Dala mi za úkol naučit se dvě kouzla IX. kruhu. Pomohou mi proti démonům, ale jinak jsou k ničemu nikoho s tím nezabiju. Také si musím koupit novou róbu.

Přiložené soubory

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních