Skočit na obsah

Fotka

Aktivita démony

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

#31 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 18:33

Největší problém ale vidím v tom, že hráči nejsou schopni (nebo ochotni) se hromadně do čehosi pustit tak, aby to nezůstalo opomenuto. (Jednu z výjimek v tomto případě pro mě představuje Darkova rebelantská skupina, která ale bývá kritizována pro mě z naprosto nepochopitelných důvodů.)

Zobrazit příspěvek

Nechtěli chcípnout, hlavně Tom už byl po dvacátém chycení/zabití/popravě docela k naštvání. :smile:
  • 0

#32 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 18:41

"drž hubu a krok".

To same bys mel delat i ty :smile:
"virtualni mafiane" :laugh:
  • 0

#33 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 18:43

Milý Althariane,

nemám v úmyslu se s tebou hádat. Žádná konkrétní obvinění proti tobě ani jiným tasit nemíním, není to v mé povaze a do tohoto topicu by to stejně nenáleželo. Stačí, když si položíš ruku na srdce a vzpomeneš si, kolik lidí ve hře jsi naposled pobavil či potěšil a srovnal to s těmi, jež si naštval nebo urazil. Já do ani jedné skupiny nepatřím, ale znám takové, kteří by mohli vyprávět.

//Všímáte si, jak se jakýkoliv byť sebemírumilovnější topic vždycky zvrhne v hádku? V tomhle případě jsem to nejspíš zapříčinil já, takže se omlouvám  :smile:

Zobrazit příspěvek

No jasný, nic konkrétního uvádět nechceš, takže si chceš na někoho jednoduše hodit nějakou špínu, aniž bys k tomu měl nějaký důvod. Prostě když tvoříš průjem, tak to na někoho padnout musí, co.

A upřímně, já nevím, proč bych tu měl bavit či těšit někoho cizího. Ti co se mnou občas hrají, tak se baví. A já taky. To, že nebavím hráče jako ty a tobě podobné, to jako normální hráč musím nebo co? Já se prostě budu bavit s těmi, se kterými mně to baví, ne s těmi, kteří hází bezdůvodnou špínu a přitom si hrají na svatoušky.
  • 0

#34 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 19:16

No já myslím, že "mafie", jak si sami říkají rádi, hovoří za vše, takže nemá smysl je obhajovat :smile:
  • 0

#35 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 21:12

Pochybuju, že tam byl nějaký boost moudrosti.

Jestli tu chceš někoho z něčeho obviňovat, tak buď tak laskav a buď konkrétní. Po někom tu šťeknout hrubým slovem bez uvedení konkréních příkladů umí kdejaká nula. Takže to buď napiš anebo pokud nechceš, nemůžeš či ti v tom brání cokoliv jiného, tak mi nezbývá nic jiného než říct "drž hubu a krok".

Zobrazit příspěvek

pan velký promluvil :) nezapomnel sis k tomu vzit srp a kladivo a udělat "hula hula" (nebo ja nevim něco podobného pořváváš vždycky když tě chytne jakýsi vrtoch)?

osobně MĚ jsi pokazil hru už tím když jsme tě s faith takhle kdysi potkali

a ještě sis do ní pro jistotu praštil ze skryti což jsi vysvětlil slovy "pardon překlik"

ono je těch událostí víc, co ty a lidé kolem tebe se točící vyvádíte, jen tahle je až natolik ujetá, že stojí za to se o ní zmínit

můžeš im prosím vysvětlit jaký má tvé počínání se srpem a kladivem význam? teda mimo toho, že když tě tak hráč, který třeba svou postavičku a svůj příběh bere vážně si řekne "na tohle se můžu vysrat" a znechuceně odlogne a objeví se až další večer?
  • 0

#36 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 22:02

pan velký promluvil :) nezapomnel sis k tomu vzit srp a kladivo a udělat "hula hula" (nebo ja nevim něco podobného pořváváš vždycky když tě chytne jakýsi vrtoch)?

osobně MĚ jsi pokazil hru už tím když jsme tě s faith takhle kdysi potkali

a ještě sis do ní pro jistotu praštil ze skryti což jsi vysvětlil slovy "pardon překlik"

ono je těch událostí víc, co ty a lidé kolem tebe se točící vyvádíte, jen tahle je až natolik ujetá, že stojí za to se o ní zmínit

můžeš im prosím vysvětlit jaký má tvé počínání se srpem a kladivem význam? teda mimo toho, že když tě tak hráč, který třeba svou postavičku a svůj příběh bere vážně si řekne "na tohle se můžu vysrat" a znechuceně odlogne a objeví se až další večer?

Zobrazit příspěvek

Když napíšu "//pardon preklik" tak většina pochopí, co je tím myšleno, pokud ty ne, tak si s prominutím hloupej.

Jaký mělo mé počínání se srpem a kladivem význam, je už teď jedno, když to Aren zabalil právě kvůli kecům lidí ty&spol.
  • 0

#37 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 22:10

a) nejsem většina
b) proč se musíš motat kolem lidí se zapnutým odporem když nechceš zautočit abys právě takovým překlikům zamezil?(a tím myslím opravdu kolem, div jsi nám z toho hipsu nefunel na krky když se val a faith...řekněme objímali)
c) já&spol jsme organizovaná skupina, která nemá na práci nic jiného než se navážet a krafat do skupiny ty&spol
  • 0

#38 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 22:19

Nechtěli chcípnout, hlavně Tom už byl po dvacátém chycení/zabití/popravě docela k naštvání. :smile:

Zobrazit příspěvek

Pokud se nepletu, tak Tom k nim nepatřil :)
  • 0

#39 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 22:23

Nuda vy dva :smile:
  • 0

#40 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 22:33

a) nejsem většina
b) proč se musíš motat kolem lidí se zapnutým odporem když nechceš zautočit abys právě takovým překlikům zamezil?(a tím myslím opravdu kolem, div jsi nám z toho hipsu nefunel na krky když se val a faith...řekněme objímali)
c) já&spol jsme organizovaná skupina, která nemá na práci nic jiného než se navážet a krafat do skupiny ty&spol

Zobrazit příspěvek

ad a) takže říkáš, že jsi hloupej. Ok beru
ad b) a proč bych se tam nemotal? To jako se nemohu pohybovat vedle lidí, kterým jsem dal odpor? To, že to byl překlik jsem řekl, že si to nepochopil..no to vlastně říká bod A
ad c) tvoje jakákoliv skupina je mi fakt ukradená.
  • 0

#41 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 22:36

Pokud se nepletu, tak Tom k nim nepatřil :)

Zobrazit příspěvek

bohuzel se pletes. Tom k nam patril ,ale ne od zacatku. Patril k nam od unosu Wald Asata a Giola Turda a potom sam ze skupiny odesel kdyz pracoval pro lorda. Bylo to sice kratke obdobi ale patril k nam.

A k tem umrtim. Osobne ja beru kritiku. Nejsem dokonaly a moje hra taky ne. Ovsem co se te smrti tyce, nejsem prvni ani posledni kdo kdyz zemre v souboji nezemre "natvrdo". Demona neni realita a ocistec je toho dukazem. Poprava a podobne veci beru, ale kdyz prohraju souboj beru to stylem takovym, ze schopnej felcar me dokaze postavit na nohy.
  • 0

#42 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 23:31

bohuzel se pletes. Tom k nam patril ,ale ne od zacatku. Patril k nam od unosu Wald Asata a Giola Turda a potom sam ze skupiny odesel kdyz pracoval pro lorda. Bylo to sice kratke obdobi ale patril k nam.

Zobrazit příspěvek

Aha :smile:
  • 0

#43 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 08:24

Myslím že je to tu zralé na citát klasika:

Vyserte se už na to, nebo vás šecky zabanujem a budete mít po legraci.

Pro mnohé možná neznámý výrok, ovšem, co je pravda, pořád aktuální!
  • 0

#44 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 09:04

Jééé ty dohady si nechte jinam a nebo mám si taky rýpnout, že pravda bolí a je těžké si ji přiznat? :laugh: Ne radši mlčím. Od dohadů ten toppic není.

Jinak máš Aelipse pravdu, sám něco rozjet a udržet to při životě, je nehorázně težké, ale pak když už se přidají hráči, tak to jde, jenže tam je zase problém je udržet a to už chce výpomoc DM. Kterou i přes hraní ve hře i přes IC na foru moc nevidím.

Jinak uff kolemjdoucí a nebo gobbo to je jedno.....tyhle praktiky se používaly na DH :smile: Jak to s ním dopadlo, jistě sám víš.
  • 0

#45 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 12:31

Jééé ty dohady si nechte jinam a nebo mám si taky rýpnout, že pravda bolí a je těžké si ji přiznat?  :laugh: Ne radši mlčím. Od dohadů ten toppic není.

Jinak máš Aelipse pravdu, sám něco rozjet a udržet to při životě, je nehorázně težké, ale pak když už se přidají hráči, tak to jde, jenže tam je zase problém je udržet a to už chce výpomoc DM. Kterou i přes hraní ve hře i přes IC na foru moc nevidím.

Jinak uff kolemjdoucí a nebo gobbo to je jedno.....tyhle praktiky se používaly na DH  :smile: Jak to s ním dopadlo, jistě sám víš.

Zobrazit příspěvek

Není pravda, Aren potvrdí že DM je sice výhoda, ale není nutnost. Hraju teď na serveru (Thalie) kde pomoc DM zatím spočívala v tom že mi vyměnil věci za vzhledově upravené - věc na Démoně nemyslitelná, kdo chtěl vypadat k světu a mít radost jen z toho jak postavička vypadá pěkně, si musel nalootit a .. jak je ten termín? Zasloužit si to. Jinak jsme dokázali sehrávat dobrodružství bez jakékoliv asistence vyšší moci a jediné co se mi jako "quest" poštěstilo, nám tedy, vyplynulo ze situace kdy jsme šli do míst kde jsme neměli nejmenší šanci a to sami od sebe, protože jsme chtěli objevovat a těšit se z něšeho neznámého. V řeči jistých lidí: " Šli jsme lootnout dung, kterej byl moc high, ale Dmko nám tam hodilo nějaký věci, co tam vůbec bejt neměli, no a když jsme zjistili že naše lvl nestačí na OC a AB těch NPC tak jsme vzali dráhu."
Já osobně se zotožňuji s (teď si nevzpomenu autora), kdy mluví o špatně nastaveném systému. Ano, na Démoně mnoho lidí je prostě donuceno obíhat lokace a expit a lootit - jeden z důvodů proč mě to už nebavilo hrát, člověk si vymyslí postavu a místo toho, aby ji hrál, musí nasbírat peníze a expy, aby mohl jí vůbec koupit pitomý plášť, aby alespoň trochu vypadala jako charakter který má představovat.
  • 0

#46 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 12:41

Nie si ty tu náhodou DMko, ktoré môže hráčom spríjemniť hru a v rámci questovej odmeny za peknú hru napríklad upraviť v toolsete plášť, dať mu nejaký šmrncovný popis a trebárs aj unikátny názov napísaný zlatou farbou? :smile:

Každý server má svoje pre a proti.
  • 0

#47 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 12:51

Nie si ty tu náhodou DMko, ktoré môže hráčom spríjemniť hru a v rámci questovej odmeny za peknú hru napríklad upraviť v toolsete plášť, dať mu nejaký šmrncovný popis a trebárs aj unikátny názov napísaný zlatou farbou?  :smile:

Zobrazit příspěvek

Tys mě zle pochopil :), já mluvím o tom že si vytvoříš postavu a máš nějakou představu o tom, jak by mohla vypadat, jestli to bude kyrysník po uši zakutej v plátu nebo prostě vandrák s pláštěm a kápí. Mě osobně prostě nebaví pobíhat po ostrově s tím, že vypadám jak lentilka (brnění) a dokud nenašetřím, budu vypadat pořád. Proč by to mělo bejt jen za odměnu? Změna vzhledu oblečení je otázka pár minut. A chceš-li mermomocí aby to bylo zasloužené, může tuto úpravu provést NPC (jakože) pakliže hrdina pro něj vykoná menší službu, nebo větší. Démona je sice stavěná jak je, ale kdyby se alespoň nebránila tomu dostat pěkný kabátek. Ať uzž je to propracované prostředí, nebo vzhled postav. Aby to vypadalo. Aby město vypadalo víc jako město, žijící město, protože a právě proto, je to poslední ostrov přeživších na Démoně. Víc NPC, vyhrát si popisy a vzhledem. A to je věc, kterou může udělat kdokoliv, jen její začlenění do modulu.
  • 0

#48 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 12:59

Nie si ty tu náhodou DMko, ktoré môže hráčom spríjemniť hru a v rámci questovej odmeny za peknú hru napríklad upraviť v toolsete plášť, dať mu nejaký šmrncovný popis a trebárs aj unikátny názov napísaný zlatou farbou?  :smile:

Zobrazit příspěvek

EE Tory, tady šlo spíše o to, že k dokreslení postavy a spousty modelových situací ve hře velmi významně přispívá o to jak je postava oblečená, zda jde pěšmo za vozem či se veze na oslíkovi nebo překrásném černém hřebci, zda je oděna v surové kůži a jen tak dokresluje slova "Gurak zabít velká lední medvěda" nebo šik střižený kabát, košilka s nápesendou, klobouk s pérem a rapír u pasu na druhé strně dýka, páska přes oko a vystupování šaramantního korzára. Tohle všechno je velmi podporováno právě pro tu barvitost a množství charakterů, není to za odměnu až máš prašule na to aby jsi si zajel do stromořadu a za dalších pár desítek tisíc si tam upravil alespoň něco ze svých věcí, aby jsi nemusel být zlatý, modrý, červený nebo zelený. Naprostou běžností je několik oblečení pro různé příležitosti, stačí si jen pohrát v toolu, dané věci dát přesně to co má původní, za kterou má být vyměněna (podlého precizní kontrole) a najednou je každá postava jiná, nebo naopak stejná (trpasličí přehozy kladiv, uniforma armády atd. atd.). Tohle spíše systémová věc a dostupnost, než vrchol aktivity DM.
  • 0

#49 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 13:01

Tys mě zle pochopil :), já mluvím o tom že si vytvoříš postavu a máš nějakou představu o tom, jak by mohla vypadat, jestli to bude kyrysník po uši zakutej v plátu nebo prostě vandrák s pláštěm a kápí. Mě osobně prostě nebaví pobíhat po ostrově s tím, že vypadám jak lentilka (brnění) a dokud nenašetřím, budu vypadat pořád. Proč by to mělo bejt jen za odměnu? Změna vzhledu oblečení je otázka pár minut. A chceš-li mermomocí aby to bylo zasloužené, může tuto úpravu provést NPC (jakože) pakliže hrdina pro něj vykoná menší službu, nebo větší. Démona je sice stavěná jak je, ale kdyby se alespoň nebránila tomu dostat pěkný kabátek. Ať uzž je to propracované prostředí, nebo vzhled postav. Aby to vypadalo. Aby město vypadalo víc jako město, žijící město, protože a právě proto, je to poslední ostrov přeživších na Démoně. Víc NPC, vyhrát si popisy a vzhledem. A to je věc, kterou může udělat kdokoliv, jen její začlenění do modulu.

Zobrazit příspěvek

Tady s tím souhlasím a ztotožňuji se.
Člověk aby si mohl upravit ošacení tak nejdřív musí schrastit prašule na to. Do té doby tu běhaj všichni skoro stejní. A to nedělá ten svět tak barevným :smile:
  • 0

#50 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 13:42

Prosim Vás, jestli tohle je nejpalčivější problém Demony, tak myslím, že není problém to vyřešit. Osobně jsem taktéž nechápal proč jsou úpravy zbrojí, jejich přebarvování atd. tak těžko dostupné, ale myslím že tohle by se snad mohlo určitým způsobem upravit. Rozhodně bych přesunul modní salón do Alicie a zároveň zlevnil úpravu těchto věcí (pokud to je technicky proveditelný, mám pocit že tam bylo nějaký omezení nebo co)
  • 0

#51 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 13:57

Smutne a zaroven signifikantni je to ze jako prvni prispevek nekoho z DM teamu se tu objevi zrovna tohle.

Myslím že je to tu zralé na citát klasika:
Vyserte se už na to, nebo vás šecky zabanujem a budete mít po legraci.
Pro mnohé možná neznámý výrok, ovšem, co je pravda, pořád aktuální!

Zobrazit příspěvek

Bejt sef modulu jeste Jindra, tak dostanes Gobbo hodinovy skoleni po ICQ jak se chovat k hracum :) U Nairena a Geralta bych cekal to samy.

Mam pocit ze si delas srandu nebo jsi snad DM na Demone prvni den? WB na Demone pokud vim nejsou odtrzenou skupinou ktera si dela co chce. Pokud se ti neco nelibi, proc to nemenis, nebojujes za zmenu, zlevneni a presunuti upravy veci?
Stav jakej je byl minimalne dvakrat na hrane a dvakrat se jednalo o presunu do Alicie. Minimalne dvakrat to bylo konsultovano na foru s hraci a vysledek byl natolik nejednoznacnej, ze to nakonec zustalo jak je.
Kdyby sis na tenhle stav stezoval jako hrac tak to zcela chapu. Ze si ale stezujes jako DM ktery ma ze svy pozice sanci se o zmenu zasadit, to je zvlastni.

Btw: Co se tyka ty "mafie" tak trochu jsem tenhle stav odhadoval. Bohuzel. A bohuzel Althariane, o tvym pusobeni jako ochrance plati ve velky mire to, co jsem psal v onom postu o vyberu DM. Proste se na to nehodis. Ono uz to, jakym zpusobem tady na foru reflektujes kritiku je dostatecne vypovidajici.
(Abysme se opet nezamotali do tvych dohadu o me osobe, je mi skutecne uplne jedno co vis, co delas a cela tvoje osoba je mi jedno, nejsi pro me dulezity natolik abych k tobe choval nejake emoce. Hodnotim pouze nazory, ktere slysim o hre na Demone z nejruznejsich stran a to skrze optiku dlouholeteho DM na Demone :)
  • 0

#52 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:01

Prosim Vás, jestli tohle je nejpalčivější problém Demony, tak myslím, že není problém to vyřešit. Osobně jsem taktéž nechápal proč jsou úpravy zbrojí, jejich přebarvování atd. tak těžko dostupné, ale myslím že tohle by se snad mohlo určitým způsobem upravit. Rozhodně bych přesunul modní salón do Alicie a zároveň zlevnil úpravu těchto věcí (pokud to je technicky proveditelný, mám pocit že tam bylo nějaký omezení nebo co)

Zobrazit příspěvek

tak to udělejte.... ty si myslíš že je to správné, já si myslím že je to správné, on si myslí že je to správné a oni taky... ale pořád je to sakra blbě :) už několik let

a jinak zlevnění úpravy věcí možné je, na DH to bylo a tady je to taky zlevněné oproti originálu, tudíž zlevnit to ještě vc by skutečně neměl být problém

za mě, nějaké ocasy, křídla a podobné ptákoviny hezky nechat za mořem stejně jako módní salón, ale v alcii udělat nějakou jeho pobočku na úpravu a barvení zbrojí, plášťů, štítů a helem... možná i zbraní
  • 0

#53 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:03

přesunití se tu už řešilo:
http://demona.cz/for...showtopic=12164
  • 0

#54 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:08

přesunití se tu už řešilo:
http://demona.cz/for...showtopic=12164

Zobrazit příspěvek

ne tak uplne přesunutí tam se řešili i jiné a věci a navíc... to že se něco řešilo neznamená že se to vyřešilo, tím pádem že se to nesmí řešit znova

nebo ti snad vadí, že by mohl být originální každý a ne jen vyvolení?
  • 0

#55 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:09

ne tak uplne přesunutí tam se řešili i jiné a věci a navíc... to že se něco řešilo neznamená že se to vyřešilo, tím pádem že se to nesmí řešit znova

nebo ti snad vadí, že by mohl být originální každý a ne jen vyvolení?

Zobrazit příspěvek

Ja jsem vsema deseti pro aby tu nebehali šmoulové s lentylkama na hlavě.
  • 0

#56 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:11

Ja jsem vsema deseti pro aby tu nebehali šmoulové s lentylkama na hlavě.

Zobrazit příspěvek

nu vidíš aspon na něčem se shodneme, tak už jen doufat že to dolehne k uším těch co jsou kompetentní to uskutečnít, viďte naši WBčáci? :smile:
  • 0

#57 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:14

...

Zobrazit příspěvek

Nebojuju, nejdu si za tím, protože uznávám, že jsou vyšší priority. Třeba začít vůbec něco dělat, než se soustředit na jednu, pro mě důležitou, věc. Ostatním to tak přijít nemusí, já uvedl svoje důvody proč mě Démona netáhne, s DM postem setrvávám v podstatě jen proto, že doufám, že bude zase někdy chuť zapojit se do dění, nebo nějaké vytvořit. A nechce se mi zase říkat "Vemte mi to." a pak se zase ucházet o to místo. Ostatně, moje první reakce, byť s nadsázkou je, a to nepopírám, jen důsledek mojí otrávenosti.
Říkáš že to už bylo probíráno, souhlasím, minimálně jednou jsem to inicioval já, konkrétně přesun Lupínka a tehdy se to zamítlo a mě to zas tolik nepálilo, abych se o to rval zuby nehty. Hlavně to zamítl šéf modulu nekompromisním ne.
Ostatně, proč to tady vytahuju, tyhle věci, je taky dost možná tím, že jsem zmlsanej právě Thálií, která mi nabízí věci, který chci. Pak se samozřejmě snadno hledají nedostatky na Démoně, ale aby mě někdo nechápal zle, nehodlám házet špínu pro nic za nic, ale rád bych si užíval zase hraní na Démoně s chutí. Pro mě to už není ani relax, ani rp, ani relax rp server.
  • 0

#58 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:17

Hmm hmm zajimavé, že o tomhle barvení a podobně jsem psal už kdy? Před rokem? Nebo to bylo víc? Zajimavé že většina byla proti mému návrhu, protože tvrdili že si to musí zasloužit (aha jo našel jsem to bylo to před dvěma rokama dokonce, nakonec to stejně skončilo u CEPu, ikdyž ten by nebyl třeba a spamem) zajímavé že to co dřív nešlo by najednou šlo hmm hmm....

Jinak gobbo, píšeš o Thalii nebo spíš básníš :laugh:, ale uvědom si že to je úplně jinak postavený modul a jednotlivé moduly nemůžeš srovnávat, protože každému hráčovi se líbí něco jiné. Naštěstí pořád je dost modulů už od akční Arhalie přes RP hehe craft Kandelábrii pro HCRP Thalii a realistické Equilibrii. Někde mezi akcí a RP je Démona. No dřív bylo mezi Dragon Hammer, dokud do něj nezačali někteří neuváženě rýpat :blink:

Jinak gobbo ted nechápu proč tu jsi pořád DM teda a WB když jsi dřív tvořil. Máš možnost to změnit.

PS: aha aren byl rychlejší jak já zdá se :smile:
PS2: Uff vy nějak rychle píšete :D
  • 0

#59 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:20

Mě by se tu líbily taky další obchody s drobnostma, jako kytky, hudební nástroje, knihkupectví ... Což mimochodem navrhoval tuším PUX hned několikrát a mezi hráči to bylo jednomyslně schváleno. :smile:

Mimochodem trh vypadá furt uplně stejně, co takhle nechat na něj spadnout meteor a postavit ho jinak, si jinejma NPC a tak, aby byla aspoň nějaká změna? :laugh: :blink:
  • 0

#60 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 14:32

předpokládám že DM s WB pravidelně čtou topic nápady a návrhy..a nebrání se ani komunikaci s kýmkoliv kdo má nějaký nápad...zároveň věřím že ti co momentálně drží demonu na nohou a starají se o ni, mají jasně stanovené priority ohledně toho co se má udělat nejdříve a co počká...všichni tady ví že kapacity jsou tu omezené a vše se dělá zadarmo...

howgh
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních