Smutne a zaroven signifikantni je to ze jako prvni prispevek nekoho z DM teamu se tu objevi zrovna tohle.
Myslím že je to tu zralé na citát klasika:
Vyserte se už na to, nebo vás šecky zabanujem a budete mít po legraci.
Pro mnohé možná neznámý výrok, ovšem, co je pravda, pořád aktuální!

Bejt sef modulu jeste Jindra, tak dostanes Gobbo hodinovy skoleni po ICQ jak se chovat k hracum :) U Nairena a Geralta bych cekal to samy.
Mam pocit ze si delas srandu nebo jsi snad DM na Demone prvni den? WB na Demone pokud vim nejsou odtrzenou skupinou ktera si dela co chce. Pokud se ti neco nelibi, proc to nemenis, nebojujes za zmenu, zlevneni a presunuti upravy veci?
Stav jakej je byl minimalne dvakrat na hrane a dvakrat se jednalo o presunu do Alicie. Minimalne dvakrat to bylo konsultovano na foru s hraci a vysledek byl natolik nejednoznacnej, ze to nakonec zustalo jak je.
Kdyby sis na tenhle stav stezoval jako hrac tak to zcela chapu. Ze si ale stezujes jako DM ktery ma ze svy pozice sanci se o zmenu zasadit, to je zvlastni.
Btw: Co se tyka ty "mafie" tak trochu jsem tenhle stav odhadoval. Bohuzel. A bohuzel Althariane, o tvym pusobeni jako ochrance plati ve velky mire to, co jsem psal v onom postu o vyberu DM. Proste se na to nehodis. Ono uz to, jakym zpusobem tady na foru reflektujes kritiku je dostatecne vypovidajici.
(Abysme se opet nezamotali do tvych dohadu o me osobe, je mi skutecne uplne jedno co vis, co delas a cela tvoje osoba je mi jedno, nejsi pro me dulezity natolik abych k tobe choval nejake emoce. Hodnotim pouze nazory, ktere slysim o hre na Demone z nejruznejsich stran a to skrze optiku dlouholeteho DM na Demone :)