Je možné že se to dění mé osobě vyhýbá a nebo to tak přijde i ostatním?
Co si pamatuju, tak aspon tu bylo nějaké dění bylo když byli rebeli, pak ta ohnivá cesta, s lordem a lady to taky nějak vyprchalo do ztracena a nebo je to jen klid před bouří.
Na druhou stranu beru, že hodně starších hráčů odešlo jinam a nebo přestali hrát, ale dle mě je tu dost lidí co za to stojí a nováčci se pomalu do hry taky začínají dostávat.
Ale začíná mi to přicházet už jen taková setrvačnost, expení, poklady, expení, poklady, craft a povídání a podobně, větší motivace chybí.
Jistě by se měli snažit i sami hráči, ale myslím že ti sami dávají hodně impulzů, jen se toho chytit.
Na druhou stranu uznávám, že někteří mají nechuť něco začínat, protože vyvolat konflikt nebo něco podobného je vždy těžké a ještě těžší je to udělat aby se obě strany bavily a nebyly z toho hádky.
Asi bych si měl dát facku, že do toho kecám *píská si* Ale prostě nedalo mi to a nastartoval mě včera ten hráč...
PS: Čekám reakci "a proč něco nerozjedeš ty?"....abych pravdu řekl, jsem z těch hráčů, co má spíš postavy s neutrálním chováním, takové spíš pozorovatele, kteří se zapojí jen, když to sami uznají za vhodné a přidají se ke straně s kterou názorově souhlasí