Skočit na obsah

Fotka

Theodar

• Zamčené téma Téma je zamčeno
74 odpovědí na toto téma

#31 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 06.06.2009 10:58

To je teda zase vtipna kauza. :laugh:

Cenzurovane screeny jsou nanic. Ale je na nich aspon videt zajimava mluva a vicemene potvrzeni celeho pribehu:

Valentin: "Co mi vubec tikas?" :blink:
Replikator: "//Mam je vifocené!" :blink:

Theodar: "Doprdele uklon se ty kurvo blba".
Theodar: "Posral sis zivot."
...
Theodar: "Ja chtel jen uklonu." :smile:

Theodar: "Moje postava je na tichym na odpocivadle."
Theodar: "s plnym hp. Ja sel do DO jen delat vochranku."

Pak jeste zkonstatoval, ze kdyz je zabil uz jednou s valentynou a ta mu zustala na zivu, tak je uplne normalni vyparkovat sorku a zmasakrovat je pro jistotu jeste jednou. :clap_1:

Theodar: " To ze sem vas zabil, za to si muzete tim ze jste napadli je."

Jinak v pravidlech neni o tom, ze relog za ucelem pomsty je zakazany jen tehdy, pokud zarvala tvoje vlastni postava. Je tam jasne napsano "relog za silnejsi postavu za ucelem pomsty". A nic jineho nez msteni to v DO nebylo. To ostatne sam Theodar na tech screenech rika.
  • 0

#32 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 11:09

Pravidla řikaj relog za ucelem msty. Já se relogl za účelem msty? :laugh: Kde kdy jak? :smile:
Já si jen logl Thea, to že pak se udály věci který se udát nemusely a já jen na to zareagoval je něco úplně jiného.

Co se týče těch vymazaných tellů, je snad moje věc s kým jsem si psal a o čem, proto se tomu říká telly taky snad ne :clap_1:

Cituji Ariadnu: "Pak jeste zkonstatoval, ze kdyz je zabil uz jednou s valentynou a ta mu zustala na zivu, tak je uplne normalni vyparkovat sorku a zmasakrovat je pro jistotu jeste jednou."
A tak je tedy dle tvého myšlení normální relognout za silnější postavu (bavíme se o kleričce) a jít se pomstít.

Já bych k tomu řekl už jen jediné. Kdybych se nedozvěděl, že se bude ten Frost mstít, kdyby k tomu ani nedošlo, tak jsem tam nemusel vůbec být.

Aloha a řešte si tu už co chcete, já to uzavírám. Bye :blink:
  • 0

#33 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 11:21

Terezz to rekl pekne... "Jen tak dal at mame o nejaky lamy min na demone" (Terezz a Alviara) :smile: Ja bych uz davno dal ban oboum.
  • 1

#34 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 16:19

Hold mezi sebou to zrejme nevresime... Pockame si tedy na vysledky od DM Bedra. Podle komentaru ostatnich hracu si prestavam myslet, ze si takovy.... a chapu, ze si relogl jen kvuli tomu, aby si zastavil klericku, kdyby se chtela mstit (coz podle toho hrace co te na to upozornil mela), ale porad si stojim za svym me si zabijet nemel protoze si me proste zmydlil s Valentinou a to ze ma plny HP nehraje roli. Sme jen lidi, kazdy dela chybu (a v zapalu hry sou ty chyby dvojnasobny) me by stacilo kdybys ses mi aspon omluvil. Ale esli si myslil ze

je uplne normalni vyparkovat sorku a zmasakrovat je pro jistotu jeste jednou

Tak to tedy neni proste bud me zabijes s jednou nebo s druhou postavou mel sis vybrat. Oboje proste diky tem pravidlum nejde.

Pravidla řikaj relog za ucelem msty.

Jenze vis to by se pak kazdej mohl vymluvit (proto je tam slovicko "a tak dále"). A navic kdyz sem se te ptal proc si me zabil tak si sam uvedl (je to v tech screenech) ze kvuli tomu ze sem ti zabil (zabili) druha. Nu a jak se toto asi nazyva? Ze by pomsta za druha? Nu domysli si to, jak rikam staci mi jen omluva......
  • 0

#35 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 16:44

Jo, a ty pochop že jsem nelognul Thea za účelem msty. Protože toho druha jste zabili až pak. Tudíž jsem Thea lognul před to kleričkou. Pak se situace vyvynula jinak.

Ale ano, přiznávám, mohl jsem Vám dát jen ty pracky, domluvit a pak byste třeba vypadli a odešlo by se to bez killu. Ale teď už se to vrátit nedá.

Pokad Ti jde jen o omluvu, tak se Ti tedy tímto omlouvám, že jsem Tě "nějak" poškodil.

A rada do budoucna: Je to jen hra a některé věci si nemusíme brát tak k srdci. :smile:
  • 0

#36 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 06.06.2009 16:48

Terezzi, můj názor je takový, přeber si to jak chceš... trpíš obyčejnou disociální porucha osobnosti – nejsi schopen přiměřené sociální adaptace-přizpůsobit se, lhostejný k citům druhých, nezodpovědný a nerespektuješ společenské noremy. Neuznáváš je a neřídíš se jimi. Nejsi schopen nic tolerovat, ale toleranci od ostatních vyžaduješ. Těžko snášíš nudu a máš potřebu neustálého vzrušení. Jsi silně egoistický, nejsi schopen tlumit a ovládat své reakce. Reaguješ agresivitou, násilím a afektivními výbuchy. Máš narušený vztah k realitě. Nepřipouštíš si pocit viny, svědomí, pokud je vůbec vyvinut-tak slabě. Jsi učebnicový příklad a patrně potřebuješ i pomoc.

Když to shrnu, proč ty 30lvl jsi tam vůbec lezl??? Nechápu. A ty cenzurovaný screeny..no coment.
  • 0

#37 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 16:53

Když si neumíš pročíst celý topic abys to pochopil, tak neodepisuj. Pokad sis to přečetl a nechápeš, je mi Tě líto.
A to mi tu radíš jakej jsem.
Ps. Jsem agresivní samotář, nechceš mne domů?
  • 0

#38 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 17:03

Ps. Jsem agresivní samotář, nechceš mne domů?

Zobrazit příspěvek

Já bych chtěl :smile:
  • 0

#39 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 06.06.2009 17:07

Jsi co jsi.. viz víše..
  • 0

#40 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 17:08

Ani sem si to celý nepřečetl a mam k tomu tohle - Ariadno ty si ubohej, nedivim se, že tě má většina lidí zdemony v ignore. Hloupějšího a jednoduššího člověka sem neviděl.
  • 0

#41 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 17:10

Jsi co jsi.. viz víše..

Zobrazit příspěvek

A víš že "výše" se píše s ypsilonem? Promiň ale nebudu poslouchat věci od člověka co neumí ani pravopis :smile:
  • 0

#42 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 17:12

:smile:
  • 0

#43 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 17:13

Fíha....doporučil bych klíček, zamknout a klíč zničit hehe
  • 0

#44 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 17:14

A víš že "výše" se píše s ypsilonem? Promiň ale nebudu poslouchat věci od člověka co neumí ani pravopis  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ooooo jaká to silná slova... :smile:
  • 0

#45 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 17:56

Terezko pokud to dobře chápu tys řešil potenciální porušení pravidel tím,žes je porušil sám? Jen jedna věc expil si partu lowlvlů a relognul si abys je ochránil před zlou kleričkou "Jeden od nás napsal do party že to sou jeho dva kámoši a že ten jeden jak relogl za kleričku že se bude mstít." Já ti nevím,ale ehm to je jako říct na soudu "Víte pane soudce já ho tím nožem propíchnul ,protože mi jeho soused řekl,že mě chce zabít" tedy dle mě aspoň a vyhánění postav z dungu mi též nepřijde moc košér...pokud dobře chápu byli tam před váma a to,že byli nahoře asi znamená,že nemohli dolů přes studnu..mno ať na to koukám jak chci je to fuj ze všech hledisek,ale to je pouze můj osobní názor no :smile:
  • 1

#46 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 18:13

Terezko pokud to dobře chápu tys řešil potenciální porušení pravidel tím,žes je porušil sám? Jen jedna věc expil si partu lowlvlů a relognul si abys je ochránil před zlou kleričkou "Jeden od nás napsal do party že to sou jeho dva kámoši a že ten jeden jak relogl za kleričku že se bude mstít." Já ti nevím,ale ehm to je jako říct na soudu "Víte pane soudce já ho tím nožem propíchnul ,protože mi jeho soused  řekl,že mě chce zabít" tedy dle mě aspoň a vyhánění postav z dungu mi též nepřijde moc košér...pokud dobře chápu byli tam před váma a to,že byli nahoře asi znamená,že nemohli dolů přes studnu..mno ať na to koukám jak chci je to fuj ze všech hledisek,ale to je pouze můj osobní názor no  :smile:

Zobrazit příspěvek

Pleteš se ve všem i v tom že tam byli před námi.
  • 0

#47 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 06.06.2009 18:17

Ani sem si to celý nepřečetl a mam k tomu tohle - Ariadno ty si ubohej, nedivim se, že tě má většina lidí zdemony v ignore. Hloupějšího a jednoduššího člověka sem neviděl.

Zobrazit příspěvek

A ty me nemas v ignore z jakyho duvodu, troubo ? Btw do zrcadla si se pri tom hledani dival ? :smile:
  • 0

#48 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 18:20

Jo...mno já nevím,ale dle toho cos psal se asi nepletu anebooo si psal nesmysly terezko ....nevím jak ostatním,ale mě se zdá,že si pravdu upravuješ tak jak se tobě momentálně hodí do krámu.
  • 0

#49 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 19:27

Jo, a ty pochop že jsem nelognul Thea za účelem msty. Protože toho druha jste zabili až pak. Tudíž jsem Thea lognul před to kleričkou. Pak se situace vyvynula jinak.

Ale ano, přiznávám, mohl jsem Vám dát jen ty pracky, domluvit a pak byste třeba vypadli a odešlo by se to bez killu. Ale teď už se to vrátit nedá.

Pokad Ti jde jen o omluvu, tak se Ti tedy tímto omlouvám, že jsem Tě "nějak" poškodil.

A rada do budoucna: Je to jen hra a některé věci si nemusíme brát tak k srdci. wink.gif

Ok, ale věz že by to naštvalo i tebe kdybych ti tohle udělal, ale co se stalo to se stalo... Jesli se nějaké DM konečně vyjádří rád bych věděl jestli to byl prohřešek nebo ne. Jinak pro mě je to uzavřené.
  • 0

#50 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 19:53

A ty me nemas v ignore z jakyho duvodu, troubo ? Btw  do zrcadla si se pri tom hledani dival ?  :smile:

Zobrazit příspěvek

O.o to mělo bejt vtipný? Já tě tam nemam nevim proč, třeba kdyby si řekl něco chytryho, ale to nehrozi tak to asi napravíme..
  • 0

#51 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 20:15

nic moc teda
  • 0

#52 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 20:54

O.o to mělo bejt vtipný? Já tě tam nemam nevim proč, třeba kdyby si řekl něco chytryho, ale to nehrozi tak to asi napravíme..

Zobrazit příspěvek

Mne to docela rozesmalo :smile: A nevim proc zenskou oslovujes jako chlapa :laugh:
  • 0

#53 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2009 10:15

Ok, ale věz že by to naštvalo i tebe kdybych ti tohle udělal, ale co se stalo to se stalo...

Zobrazit příspěvek

Věř, že mne by to nenaštvalo, protože by se mi to nestalo. Když bych chtěl odněkud vypadnout, tak já to dělám tak, že prostě probíhám a když někoho potkám tak max udělám v-s-s a ani se nezastavím a běžím dál :smile:
  • 0

#54 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2009 11:49

Věř, že mne by to nenaštvalo, protože by se mi to nestalo. Když bych chtěl odněkud vypadnout, tak já to dělám tak, že prostě probíhám a když někoho potkám tak max udělám v-s-s a ani se nezastavím a běžím dál  :smile:

Zobrazit příspěvek

SRAB SRAB SRAB SRAB SRAB *skand* :laugh:
  • 0

#55 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2009 12:38

co na to říct theodar je prase byl prase a bude prase takže zase jeden ničím nepřekvapujici topic o bezohlednem vykpkařeni a nasledne výmluvi na díry v pravidlech btw vzhledem k tomu že sou s nim furt podobne problemy co se přestat hadat s blbcem to nejde:) a prostě počkat co vypadne z našich milých dm
  • 0

#56 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2009 14:00

Jů, flamewar!
Dainty, použij svůj šestiraňák nabitej ostrejma BANama a bude klid. :smile:
  • 0

#57 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2009 15:45

:smile:
  • 0

#58 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 11:24

Já myslím Trezi, že tohle se ti prostě moc nepovedlo. :) Měl bys to ještě lépe promyslet jak obelsit zakázané věci.

Pamatuji si jak jdu takle jednou s parťákem k odpočívadlu k GM, celej uřícenej, spocenej a slušně poškrábenej. A koho sme ejhle nepotkali hned na schodech nahoře. Byl to paladin Teodar, takovej ten od kterýho jsem koupil na trhu prsteny. Byl tam s ním nějaký bezcený poskok v černým, bez vlastní hlavy , už nevím jak se jmenoval, nepředstavil se, ale dělal všechno co Teo mu řekl. Myslel jsem že Teo nám chce podat pomocnou ruku abysme vůbec vyšplhali po schodech nahoru.

Ale ne, on chtěl prachy za to že tam vůbec procházíme. Fajn mohlo bej good RP. Tak proč ne dal jsem mu 10 zlatých, měl jsem 100. Bylo to málo. Dal jsem dalších 10 : )). Bylo to málo, dal jsem dalších 80 ale on že chce 1000 zlatech, ukazoval jsem kapsy, nic ze mne nepadalo : )). Já je prostě neměl.

Skončilo to tak, že přes všechno RP se chtěl Teo podívat sám. Tak to dopadlo tak jak dopadlo, leželi sme tam s kolegou, přesdvedčil se, že sme nic neměli, 100 zlatech nám nechal, asi byl hodnej, já nevím.

Myslím si, že Gejb by si ještě vzpomněl jak ta historka přesně byla.

Mne to nevadilo já jsem u toho RP pobavil, jen mne sralo že musím relog a kolega taky abysme se pozvedali, když to bylo zbytečný.
Screeny nemám nechci to řešit, dokážu tohle přejít. Jen chci poukázat na povahu onoho člověka o co mu jde a o co mu upřímně šlo také teď.
  • 1

#59 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 11:32

Myslím si, že Gejb by si ještě vzpomněl jak ta historka přesně byla.

Ja tam tehdy s tebou nebyl. Ja byl zrovna u vlkodlaku, kdyz si mi psal co se vam stalo. Tusim si tam byl s Twetem.
  • 0

#60 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2009 12:57

Já bych to viděl tak, že pokud jeden druhého zabil a pak toho vrahouna ať už z jakéhokoliv důvodu zabil někdo jiný, zasloužil si to, byl to vrah:)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních