Mam pěkně zkažený den i hru. Nejdříve byla celkem sranda šli jsme na obry a potkali jsme jinou skupinku. Té skupince se zřejmě nelíbilo, že tam jsme a tak nás začali mydlit byla sranda byli jsme si rovní všecko v pohodě. Po dlouhé době nás upižlali (Taky co byste chteli my 2 proti asi 6) nu zavolal jsem si kleričku aby me dosla ozivit. Udělala tak, dala mi invis a šla nazpátek (já za ní v invisu) tam ji zasatvil zbytek skupinky (zřejmě se ňák nepohodli, protože to vypadalo, jako by některé hráče ze své skupinky pozabíjeli) a RP se do ni pustil nějaký Valentin (No to RP teda nic moc od Valentina padli i dost ostra slova ale kdyz clovek zavre oci da se to prezit) nakonec se do sebe pustili (aby nedošlo k mýlce klerička se začala branit, prvni zautocil Valentin). Nu samozrejeme sem neokounel, Valentin me minule zabil tak sem se do nej s radosti pustil. A teď začíná ten prohřešek:
Najednou z ničeho nic se objevil Theodar (prostě relogl na mága, zřejmě 30 lvl a chystal se nás poject) znehybnil nás nějakým kouzlem a pak nás jednoduše dalším kouzlem zabil. Dál už to není důležité, ostatně následovala jen další várka dohadů.
Tedy řeknu vám to mě tedy naštvalo nevadilo mi, když sme bojovali s postavami sobě rovnými ba naopak mě to i bavilo, (PvP musí být) ale relognout se prostě nesmí.
Jelikož dříve jsem udělal stejnou chybu (relogl jsem za silnější postavu a dal sem se do boje) a zřejmě to řešil nějaký hodný admin, který mi dal ještě šanci, pod podmínkou že se to nebude opakovat, nevyžaduji aby byl Theodar potrestán, nýbrž aby mu bylo řádně vysvětleno, že k PvP souboji který vyvolal s jednou postav se nesmí s druhou postavou vracet (Tedy alespoň takhle mi to ten Admin vysvětlil).
Přísný zákaz jakéhokoli relogu za silnější, či jen jinou postavu za účelem pomsty, okradení "atd".
PS:Doufám, že se to již nebude opakovat, jelikož mi to opravdu zkazilo hru.