Skočit na obsah

Fotka

Bloodysaw

• Please log in to reply
64 odpovědí na toto téma

#31 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 14:58

Bloodysawee..věštím ti velkou budoucnost..jen tak dál a budeš slavnej jako Viconie.. :grin:
Myslím si, že jsem ti to už, ale psal jinde. Ty nedovolíš aby se na tebe zapomělo... :grin:
A s tím bonzováním souhlasím. Je naprd. Ale kdo tady zavedl tuhle kultůru??
Dm si hýčkalo staré hráče, kteří si každou krávovinu běželi ověřit na forum. Že jo Deekine??..hehe..A ted sklízíte ovoce. Jen víc hráčů jako bloody, jen houšt.. At se s toho původci demonacké bejbykultůry pominou.
Jinak s Blodym bych si poradil hned. Dál by se zatáhnout do mučírny a tam ho v RP umučil. Už by si za tu postavu nezahrál. Když by se mu to udělalo se třema, jestliže by se nepoučil, asi by ho to přestalo bavit. A kdyby nadaval po tom všem jako hráč, rozdal bych mu banany. Jak na forum, tak hru. Bloodysaw je problém?? Kdo to je??
P.S. Nechci ho ale trestat za to že hraje zlou postavu. Ja hraju sladkého panáka a boj s takovým zlounem je fajn. Ale trestal bych ho za to, že je sprostej jako hráč, uráží jiné hráče a vůbec nedodržuje kultůru jednání. Je špatné, že to hraje jako člověk, vyjadřuje se jako člověk a ne jako postava. Ve hře jsem psal nějakému CSku, že nejsou jen od toho aby hráče hlidali, jestli nedělají nějaké nepřístojnosti, ale aby je i něco naučili. :bye:
  • 0

#32 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 15:10

No jako CS me haffo pomohl Tichoslapek :)
  • 0

#33 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 03.05.2009 15:11

Vy si taky pletete pojmy.

Bonzování je, když něco uvidím, zamnu si ruce a jdu hlásit.

Rozhodně to není postup: Tohle už nedělej, nemá se to, a jestli toho nenecháš, nahlásím tě. Jinými slovy postup, který použil Drakon.
  • 0

#34 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 15:17

jako nejvic me dostalo co jsem napsal at si to bonzovani uzije tak napsal ,,tak ted jsi me fakticky nasral ted to prasknu na 100%"

to samozdrejme na screenu neni....

Zobrazit příspěvek

Vidíš, akorát že s bonzováním jsi začal ty. A vyprovokoval jsi ho. A já se mu nedivím, že se nechal. To je právě, proč jsem mluvil, že hráči jako ty tady nemají co dělat. Prostě je těžké ve vaší přítomnosti zůstat v klidu a udržet si nadhled :)
  • 0

#35 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 15:52

To že jsem ho nas*al jsem opravdu neřekl, tady máte zbytek rozhovoru... :bye:

Přiložený soubor  bloo3.JPG   257.42K   118 Počet stažení
  • 0

#36 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 20:24

To že jsem ho nas*al jsem opravdu neřekl, tady máte zbytek rozhovoru...  :grin:

Zobrazit příspěvek

To není tím že by jen tak vyprskl, ty jsi to v první řadě čekal, úmyslně si ho tím co jsi udělal naštval a šup to na forko :bye: Jednoduché a prosté, kdosi už se tu o tom zmínil, proč práskáš kvůli takové chcípovině? Je to zbytečné ... urážky? Pokud nevydržíš pár sprostých slov, protože někdo nezvládl situaci, na které ses přičinil, tak si dost troska. :)

Přeji hezký podvečer
  • 0

#37 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 20:35

To není tím že by jen tak vyprskl, ty jsi to v první řadě čekal, úmyslně si ho tím co jsi udělal naštval a šup to na forko  :grin: Jednoduché a prosté, kdosi už se tu o tom zmínil, proč práskáš kvůli takové chcípovině? Je to zbytečné ... urážky? Pokud nevydržíš pár sprostých slov, protože někdo nezvládl situaci, na které ses přičinil, tak si dost troska. :)

Přeji hezký podvečer

Zobrazit příspěvek

Vůbec sem nečekal, že se bude takhle chovat, dle pravidel mám právo si dělat s mrtvolou postavičky, kterou sem skolil si dělat ,,co chci"... Je jeho chyba že se neumí ovládat, já jsem úmyslně nejednal, jeho chování mě rozčílilo a dost mě zkazilo chuť hraní... a troska ? Seš pražskej ? :bye:
  • 0

#38 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 20:46

Vůbec sem nečekal, že se bude takhle chovat, dle pravidel mám právo si dělat s mrtvolou postavičky, kterou sem skolil si dělat ,,co chci"... Je jeho chyba že se neumí ovládat, já jsem úmyslně nejednal, jeho chování mě rozčílilo a dost mě zkazilo chuť hraní... a troska ? Seš pražskej ?  :bye:

Zobrazit příspěvek

Né to naštěstí nejsem, ani to slovo mi nepřijde pražský, ale to je trochu mimo topic. Nicméně tvoje chování mi taky přijde nenormální, přece když mě někdo naštvě tak hned nemačkám Prt Sc a nepostuju na forum. Čistě můj názor, pokud to ostatním tady přijde eňo ňuňo tak to GL hoši
  • 0

#39 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 20:48

To není tím že by jen tak vyprskl, ty jsi to v první řadě čekal, úmyslně si ho tím co jsi udělal naštval a šup to na forko  :bye: Jednoduché a prosté, kdosi už se tu o tom zmínil, proč práskáš kvůli takové chcípovině? Je to zbytečné ... urážky? Pokud nevydržíš pár sprostých slov, protože někdo nezvládl situaci, na které ses přičinil, tak si dost troska. :)

Přeji hezký podvečer

Zobrazit příspěvek

To je ale krásný příklad demagogie, šup s ním do učebnic!
  • 0

#40 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 20:50

Né to naštěstí nejsem, ani to slovo mi nepřijde pražský, ale to je trochu mimo topic. Nicméně tvoje chování mi taky přijde nenormální, přece když mě někdo naštvě tak hned nemačkám Prt Sc a nepostuju na forum. Čistě můj názor, pokud to ostatním tady přijde eňo ňuňo tak to GL hoši

Zobrazit příspěvek

Já jsem print screen hned nezmáčkl, ikdyž bych mohl už na trhu, ale to sem jen mávl rukou... pomrvil si to svým druhým výlevem...
  • 0

#41 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 20:51

To je ale krásný příklad demagogie, šup s ním do učebnic!

Zobrazit příspěvek

Alespoň by každej na každého nepráskal :bye:
  • 0

#42 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 20:58

Alespoň by každej na každého nepráskal  :bye:

Zobrazit příspěvek

Vidím, že ti unikla pointa mého předešlého příspěvku; no, tak to necháme tak a půjdeme si každý svou vlastní cestou.
  • 0

#43 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 21:09

...

Zobrazit příspěvek

Sakra, Hejkal měl recht :)
  • 0

#44 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 21:12

Vidím, že ti unikla pointa mého předešlého příspěvku; no, tak to necháme tak a půjdeme si každý svou vlastní cestou.

Zobrazit příspěvek

On měl pointu? Huh :grin: :bye:

Zobrazit příspěvek

Nepleť sem to, cěho sem topic netýká prosimtě ...
  • 0

#45 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 03.05.2009 21:13

...jestli se mám vyjádřit k věci.. nepatří tohle do pokecu?
  • 0

#46 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 21:18

Ne, tady se mají vyjadřovat jen Ti kterých se to týká, ale jelikož jak koukám většina z vás neumí číst nebo to nerespektuje, tak se už laskavě nikdo jinej nevyjadřujte...
  • 0

#47 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 21:49

já bych mu dal -3 levely když si o to tak hezky napsal, jen tak :)
  • 0

#48 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 03.05.2009 22:01

Zobrazit příspěvek

:bye: To mne celkem rozesmalo..

Dragonku na to ti vsichni asi kasleme ze se maj ucastnit jen ucastnici. Hold si mel napsat DMku jako Pmko.

Jen muj nazor. Zda se mit o nebo Dragonek je ten co ho sejmul a pak okradl. Aniz by Bloody na nej nejak vyjel. Je to jen muj pocit??
  • 1

#49 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 22:26

A s tím bonzováním souhlasím. Je naprd. Ale kdo tady zavedl tuhle kultůru??
Dm si hýčkalo staré hráče, kteří si každou krávovinu běželi ověřit na forum. Že jo Deekine??..hehe..A ted sklízíte ovoce.

Zobrazit příspěvek

Vazne? A kteri to byli, ty pametniku? :)
  • 0

#50 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 00:25

Jen muj nazor. Zda se mit o nebo Dragonek je ten co ho sejmul a pak okradl. Aniz by Bloody na nej nejak vyjel. Je to jen muj pocit??

Zobrazit příspěvek

Jako myslíš že jsem ho zabil bezdůvodně ? Ne, nezabil, důvod už tu padl několikrát, si to pročti znova :bye:
  • 0

#51 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 05:48

Jako myslíš že jsem ho zabil bezdůvodně ? Ne, nezabil, důvod už tu padl několikrát, si to pročti znova  :bye:

Zobrazit příspěvek

Ja sem napsal zes ho zabil bezduvodne?? :grin:
  • 0

#52 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 07:46

Z tvého příspěvku to tak zní
  • 0

#53 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 13:59

Z tvého příspěvku to tak zní

Zobrazit příspěvek

Fakt?

Ale to stale neresi ten muj pocit. Zes ho jen zabil a okrad :) . Jen z duvodu ze on slovne napadl tveho RP kamarada:).
  • 1

#54 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 15:07

Fakt?

Ale to stale neresi ten muj pocit. Zes ho jen zabil a okrad :) . Jen z duvodu ze on slovne napadl tveho RP kamarada:).

Zobrazit příspěvek

Vyhrožoval mu smrtí, tak sem se ho zastál a šel místo něho... Jinak, odbočuješ od toho co se tu řeší...
  • 0

#55 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 15:16

Vyhrožoval mu smrtí, tak sem se ho zastál a šel místo něho... Jinak, odbočuješ od toho co se tu řeší...

Zobrazit příspěvek

co to meles? jaky vyhrozovani smrti? nejses trosku paranoidni?
nebyla tam vubec zadna vyhruzka....
  • 0

#56 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 15:21

Hlavně se nepřiznávat, zatloukat, zatloukat, zatloukat, i když tady ani to nepomůže :bye:
  • 0

#57 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 15:26

Hlavně se nepřiznávat, zatloukat, zatloukat, zatloukat, i když tady ani to nepomůže  :grin:

Zobrazit příspěvek

Ty seš asi taky trochu paranoidní, to si pak může vymyslet co chce a jen proto že Bloody není moc v oblibě mu to projde? :bye:
  • 0

#58 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 16:06

No to mě normálně potentuj na rohy :)

Drakon se proti pravidlům nijak neprohřešil a nic si tady nevymýšlí. Naopak Pila nadávala už před incidentem, ze kterého tu teď chcete udělat kdoví co :)
  • 0

#59 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 17:02

No to mě normálně potentuj na rohy :)

Drakon se proti pravidlům nijak neprohřešil a nic si tady nevymýšlí. Naopak Pila nadávala už před incidentem, ze kterého tu teď chcete udělat kdoví co :)

Zobrazit příspěvek

dragon si tady vymysli nejaky vyhrozovani....

jak by ses citil kdyz ti nekdo na trhu mlati postavu pesti do bricha prez hulku ale neudela par kroku za trh... a jeste se ti vysmiva... a slovo "ko*otek" neni zase nejaka strasna sprostarna...
  • 0

#60 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2009 17:20

jak by ses citil kdyz ti nekdo na trhu mlati postavu pesti do bricha prez hulku ale neudela par kroku za trh... a jeste se ti vysmiva... a slovo "ko*otek" neni zase nejaka strasna sprostarna...

Zobrazit příspěvek

To ze zneuzil NoPVP je jedna vec, ale v ziadnom pripade ti to nedava pravo na hrube urazky ci uz tohto hraca. Keby si mu to aspon pisal tellom, ale cez verejny tell je to uz fakt prehnane.

Navyse v poslednych dnoch tu bola zaujimava diskusia na temu uraziek, a za vyrazne miernejsie slova bol udeleny najprisnejsi trest, tak som zvedavy co z tohoto zaprsi :bye:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních