Skočit na obsah

Fotka

Bloodysaw

• Please log in to reply
64 odpovědí na toto téma

#1 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 15:59

postava Bloodysaw
acc : BloodSaW

uražení ostatních hráčů nadávkamičů nadávkami

Přiložený soubor  bloo1.JPG   217.11K   297 Počet stažení

Přiložený soubor  bloo2.JPG   232.56K   251 Počet stažení

Ať se zde vyjadřují jen tímto tématem zasáhnutí, to jest Rashant, Arto, Bloody a DMs
  • 0

#2 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:06

To proč začal bloodysaw nadávat artovi bylo tak že, se ty dva Arto a Bloody, hašteřily na trhu, když došlo na kontakt, tak mu Arto v rámci RP vrazil pěstí do břicha, ještě si přitom hodil kostkou na sílu... a voalá co mu na to odpověděl Bloody ? Jen v prvním screenshotu s lomítkama...

Druhý důvod jeho nadávání ? Chtěl se mnou bojovat, prohrál, já si vzal vítěznej lup a voalá ? Screen 2
  • 0

#3 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:21

... poprve me docela rozcilil arto kterej nechtel na souboj za mesto.... a porad si hazel na silu na *zducha do Sawa* ... *vrazi pesti do bricha* a to me fakt rozcililo protoze ty hody jsem nekonecny a zadny dmg... u toho zduchnuti to beru ale poradna pecka do bricha vam Hp trosku posune...

podruhe jsem me vyzval na souboj Rashant (nebo jak se to pise) .. ja jsem to prijal a sli jsme za mesto.... hend jsme lehnul... ale celou dobu jsem myslel ze je to pratelskej duel.... potom se sebral.. vzal me prachy a odesel... s Rashantem se moje postava vubec nezna takze jsem myslel ze to nebude zadnej dacan kdyz cestne vyzval na souboj... o penize na jidlo muze kohokoli pozadat a ne krast po preem prohranem duelu
  • 0

#4 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:30

Rashant tě vyzval na souboj, protože si všude kolem řval na Arta jak s ním chceš furt bojovat, furt pojď za město, pojď za město... tak si šel se mnou... zemřels, chvíli sem váhal ale po zvážení obsahu svého měšce což bylo 13gp, jsem se rozhodl si vzít něco na jídlo, obral jsem ho o 2600 a nějaké drobné... zrovna jsem mu tellem psal že mu 2k z toho vrátím... a bum padl tam ten jeho // tak jsem se na něj vybodl... o přátelském souboji nikde nebyla řeč...
  • 0

#5 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:33

s artem mame "neshody" delsi dobu a do tech se ty plist nemusis...
  • 0

#6 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:34

No a ? Jak já mám vědět že vy máte neshody.. to vůbec nic neznamená, prostě jsem byl na místě a zapojil se..
  • 0

#7 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:35

njn... nemusel ses do toho plist... proste neznas okolnosti a hned hodnotis...
  • 0

#8 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:38

sorry za kazeni toho rp... ale fakt boj prez hulku proste nejde protoze .... jjako to zduchnuti beru... ale ta rana pesti uz je moc... proste to nejde resit takto...
  • 0

#9 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:40

Všechno jde, od toho je RP..
  • 0

#10 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:41

Ale to nastve kdyz hrajeme rp a najednou tam litaji ooc vzkazy zkazil si me hru!!Pres hulku je boj uplne normalni ...
  • 0

#11 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:42

je pomalej... ber ze mas 4 utoky za kolo a nez tu to das na hulce... jeste lagy do toho... je to proste hodne pomaly a nema to takovewj efekt...

ty occ kecy byly v afektu protoze tebe dostat za mesto to je hafec tezkej ukol :grin:

Rashante... kdybys rekl ja bych ti penize dal... ale toto je svinarna...
  • 0

#12 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:48

Přečti si co je napsaný v tom druhym screenu než tě oberu...
  • 0

#13 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 16:59

heh to jsme prehlidl : :grin:

tak to se omlouvam....moje chyba
  • 0

#14 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 17:00

Nez prisel Rash bylo tech ooc vzkazu vic :P
  • 0

#15 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 17:04

1...(a ten je na screenu)...
  • 0

#16 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 21:32

Boha jeho, vy tu řešíte tak neskutečné ptákoviny, že je mi z toho zle. Zvlaště z toho bonzu...já vím, že teplej bonz, dobrej bonz....ale kvůli pár sprostým slovám, to se na mně nezlobte, ale to je příliš.
Drakone, vzpamatuj se a celej tenhle topik smaž.
  • 0

#17 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2009 21:43

Nezajímá mě co říkáš, tenhle hráč už se párkrát provinil proti pravidlům a měl by se podle toho chovat, nechová..
  • 0

#18 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 01.05.2009 22:55

Vy ste se skutecne hledali. Takovou dvojku, teda trojku to jdete nekam do postele a tam se sezerte navzajem. To ze nekdo vam zacal nadavat ooc se stane ledas kde. To ze nekdo neprijma vase RP se taky stane. Ale to ze na forum chodite s kazdou blbosti by se stavat nemelo...

Proto se rika nech to hodinu, dve lezet a pak si zacni psat na forum. Takhle to bylo i na DHcku a ted je ten servr prazdny a je to jen kvuli tutim blbostem. Ze tamten ti vzal lizatko z kapsicky a utekl snim za roh. A podobny blbosti.

Co se tyka meho nazoru k souboji pres hulku, tak se mi to zda taky divny, jelikoz nikdy nevim na co mam hazet nebo na co mam hazet jako obranu. Kdyz souboj, tak normalni. Kdyz si ta postava vyskakuje an trhu, tak proc by se nemohla porvat na travniku za trzistem. Byl by klid a nebylo by nutne delat takove fopa stoho ze tamten nema rad hulky. Cemuz se ja teda nedivim...

Co se tyka mne souhlasim s Gozerem i kdyz sem toho elfa nekdy nejak nemusel ale je to proste tak:).
  • 0

#19 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2009 00:00

Ja zas nevim co tu resite za "ptakoviny". Je sprosta mluva zakazana? Je. Tak jakypak copak.

Chapu ze se ti Althariane se pletou pojmy, uz driv jsi mel potize s rozlisenim mezi zneuzivanim bugu a "ficurou", ale prave z toho duvodu bys ty konkretne mel opravnenost stiznosti proti pravidlum serveru posuzovat jako posledni.
  • 0

#20 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2009 01:22

Ja zas nevim co tu resite za "ptakoviny". Je sprosta mluva zakazana? Je. Tak jakypak copak.

Zobrazit příspěvek

Tak ok, ta já třeba pro přístě budu požadovat potrestání někoho, kdo se mi nebude líbit, protože se mi bude zdát, že porušuje např. pravidlo:
4.4. Je zakázáno dožadovat se oživení mrtvé postavy.
A takových "nařízení", které se porušují každý den, je tam požehnaně.

Chapu ze se ti Althariane se pletou pojmy, uz driv jsi mel potize s rozlisenim mezi zneuzivanim bugu a "ficurou", ale prave z toho duvodu bys ty konkretne mel opravnenost stiznosti proti pravidlum serveru posuzovat jako posledni.

Zobrazit příspěvek

Já zase chápu, že tě štve, že neznáš to, co znám já a to tě žere. Ale tak to prostě je, smiř se s tím. Každopádně si budu posuzovat kohokoliv a kdykoliv, protože ty mi to nemužeš nařídit. A to tě asi taky štve, co.
  • 0

#21 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2009 07:22

tak pozor na klientu se o ress prosi, zadoni na kolenou, smutne kouka a podobne ale dozadovani se ho sem nevidel snad nikdy

a taky nevidim ze by nekde bylo napsany neco o souboji pres hulku...arto si hodil a bloody si mohl/mel hodit podle chuti jestli chtel uderu uhnout a podobne...kdo rikal ze by celej pestni souboj probihal pres hulku diky takzvanemu rp ktere by probehlo se mohli presunout treba mimo trh za mesto vite von je ten roleplay uzasna vec
  • 0

#22 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 02.05.2009 08:31

Mě furt fascinují ty zlé postavy které na trhu vám píšou "kuchá tě, zabíjí tě, řeže ti břicho" a podobně ale když jim řekneš "vyříkáme si to venku" tak jen hážou emoci smichu jak naprosti dementi a ani nemá smysl cokoli hrát pak protože oni jen mačkaj v x w nebo jak ta zkratka ja výtlem je....
  • 0

#23 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2009 09:07

No to uz nereste :bye:
  • 0

#24 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2009 09:10

no co, když se za pár sprostých slov dává varování na foru...proč by se to ve hře mělo tolerovat...howgh
  • 0

#25 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2009 09:30

Ať se tu laskavě vyjadřují jen Ti kterých se to týká !
  • 0

#26 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2009 11:41

...

Zobrazit příspěvek

Ani ne, mozna te zklamu, ale tvoje osoba pro me neni nijak dulezita :) Posuzuj si co chces kdy chces a kde chces, me je to vcelku burt, jen jsem upozornoval na to ze tvoje pozice k hodnoceni, coby byvaleho bugera, je kapku vratka.

Lze pochopit, ze pokud jsi zvykly byt ve svem okoli titulovan nazvy jako jsou ve zminenych screenech, nezda se ti byt tahle vec nijak zavazna, potiz je jen v tom ze Demona neni u tebe doma a nekterym hracum to vadit muze :)
  • 0

#27 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 07:19

takže už se neřeší jen "on mě potkal a zabil", ale i "dali jsme si za městem duel a on mě zabil":D

no tak co, tak je hubatej na někoho, do té doby než to dotyčnému začne lést na nervy a sám mu to třeba tellne, je to jejich věc, ať si postavičky nadávají a popichujou:) teda nevím ale proč chce furt někdo bojovat za městem, já být velkohubej, tak budu jen velkohubej v bezpečí města:) a pokud je někdo takovej, musí počítat s tím, že dostane přes hubu :)

a co, je to tu oupa stejně jako v té hře Gothic, jen s tím rozdílem, že tady ti dá duel a maximálně tě okrade, tam jsi šel do arény, zbušili tě a okradli o úúúúúúúúúplně všechno a pak šli na pivo :D
  • 0

#28 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2009 12:47

Rashant tě vyzval na souboj, protože si všude kolem řval na Arta jak s ním chceš furt bojovat, furt pojď za město, pojď za město... tak si šel se mnou... zemřels, chvíli sem váhal ale po zvážení obsahu svého měšce což bylo 13gp, jsem se rozhodl si vzít něco na jídlo, obral jsem ho o 2600 a nějaké drobné... zrovna jsem mu tellem psal že mu 2k z toho vrátím... a bum padl tam ten jeho // tak jsem se na něj vybodl... o přátelském souboji nikde nebyla řeč...

Zobrazit příspěvek

A pravdou zůstává že když někomu vemeš prachy tak toho člověka akorát víš co. A jako zkušený hráč to víš a mohls předpokládát že bude nadávat. A proto ses toho mohl i vyvarovat. :bye: ale Tys ho radši postouchl a soupl to na forum, tak to vidím já :grin:
  • 0

#29 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 03.05.2009 12:48

Já taky nevím, co se tu řeší. Bloodysaw je přesně ten typ hráče, který tu nemá co dělat.
  • 0

#30 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 03.05.2009 13:06

Já taky nevím, co se tu řeší. Bloodysaw je přesně ten typ hráče, který tu nemá co dělat.

Zobrazit příspěvek

Takovich je tu ale jiste vic....
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních