A jak by k tomu přišel třeba koželuh,kerej má max skill 200 a nebo alch s max skillem 25...ano i oni občas vyjímečně prodávají přes bazar páč Babule veme max 20 flašek což není dle mě nic moc.Zdravím, přicpu se s mým návrhem na bazar sem, ať těch topiců není milión. Proletěl jsem si zběžně, co se o bazaru napsalo a tohle jsem snad nikde nezahlídl:
Co umožnit vkládat do bazaru věci podobně jako u alchymistické bábule stylem omezení maximálního počtu itemů vložených jednou postavou a tím zrušením maximálního počtu itemů v bazaru. Protože teď je situace taková, že tam má pár lidí monopol a ostatní prostě nemají šanci se tam procpat. Pak už bude záležet na zvážení každého, jestli dá do bazaru meč ze železa, který tam už mají 3 krafti, kterí umí max. železo, nebo tam dá něco ze své lepší nabídky a tím bude jedinečný, takže první, kdo bude mít o daný předmět zájem, šáhne přesně po tom jeho...
10 výrobků na hráče, případně odstupňovat dále podle výrobního skillu či levelu, postavy...
Díky za zvážení.

uprava bazaru
Odesláno 23.05.2009 13:56
Odesláno 23.05.2009 14:30
na cedulce je psano:

Za každý další návrh na předělání bazaru, budu držet celej den hladovku!
Odesláno 23.05.2009 15:32
Jednoduse. Ustanovil by se pocet max. veci od jednoho hrace v bazaru. Treba 5. Takze kozeluh ma 200 skill pointu coz znamena ze za kazdy 40 point by mohl dat do bazaru o jednu vec navic.A jak by k tomu přišel třeba koželuh,kerej má max skill 200 a nebo alch s max skillem 25...ano i oni občas vyjímečně prodávají přes bazar páč Babule veme max 20 flašek což není dle mě nic moc.

Odesláno 23.05.2009 15:59
Ehm a zbytek co má skill 1000? Hehe kapku nedomejšlíš*zazubí se* a ten alch co má max skill 25?Jednoduse. Ustanovil by se pocet max. veci od jednoho hrace v bazaru. Treba 5. Takze kozeluh ma 200 skill pointu coz znamena ze za kazdy 40 point by mohl dat do bazaru o jednu vec navic.
Odesláno 23.05.2009 16:11
Ja to domyslel , jenom si to nepochopila.Ehm a zbytek co má skill 1000? Hehe kapku nedomejšlíš*zazubí se* a ten alch co má max skill 25?
Ustanovil by se pocet veci(treba 5)
Povolani se skillem 1000 --> 1000/5 = 200 => Z toho vyplyva ze za kazdych 200 bodu muzou dat jeden predmet do bazaru (max 5 v tomto pripade)
Povolani se skillem 200 --> 200/5 => Tady je to po 40 bodech
Alch se skilem 25 --> 25/5 = 5 => Tady je to po 5 bodech
Ted uz si snad rozumime

Odesláno 23.05.2009 16:11
Odesláno 23.05.2009 18:16

Odesláno 31.05.2009 17:24
--------------------------------------------------
Na bazar by nešly dávat věci, které nemají podpis řemeslníka, čímž by se odstratnily problémy s rudou, ingotama, květinama, klíčema, věcma od NPC a podobně.
To znamená že by na bazar mohl dát věci jen řemeslník a to v maximálním počtu 7 kusů výrobků, s maximálním skillem 10 kusů. A do hodnoty maximálně 10 000 zlatek.
Obchodnici by samozřejmě nepřišli zkrátka, ale kdyby chtěli dát nějakou věc na bazar, museli by si od prodejce licencí za určitou částku koupit čisté lejstra. Tohle lejstro by mohl podepsat kterýkoliv řemeslník a tím podpisem by dal souhlas obchodníkovi prodat nějakou jeho vyrobenou věc. Takže by obchodík na bazar dal věc řemeslníka a lejstro jím podepsané (samozřejmě na každý kus potřebuje další lejstro, takže nestačí mít jen jedno). Tím by se ohlídalo, aby někdo něco koupil a nedal to tam dráž.
Obchodnici by mohli na bazar dát 10 kusů výrobků a s max skillem 15. A do maximální hodnoty 50 000 zlatek.
Dále by věc umístěná na bazar časem ztrácela hodnotu. Nechal bych že za 10 dní real by věc na bazaru byla o 10% levnější (uvažoval jsem i počet restartů, ale to je ošemetné restarty nejsou pravidelné). Takhle by to pokračovalo a po 50 dnech, by věc z bazaru zmizela, bez náhrady škody, půjde prostě na dobročinné účely

Samozřejmě počet věcí na bazaru bych nechal asi 200-250 kusů, což by bylo maximum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Samozřejmě čekám kritiku, že nee to je nefér a tam to je nefér, ale někdy je prostě potřeba to nějak tvrdě omezit.

Odesláno 31.05.2009 18:38

Normálně vypnout na chvíly forum a trpěli byste teď víc jak kdyby nešla hra

Odesláno 31.07.2009 09:57
Odesláno 31.07.2009 10:36
#45 Host_Ariadna_*
Odesláno 31.07.2009 11:43
Bazar je na spotrebni zbozi a na to, co se proda, nema slouzit jako uschovna ani jako "reklamni skrin" ani jako nic jinyho. Na bazaru se ma zbozi tocit.
At to tam dotycny dava s takovou cenou, aby to nekdo do mesice koupil, jinak at si vede seznam a svoje veci par dni pred smazanim vykoupi sam, nebo AT TO TAM NEDAVA, kdyz se mu tohle nelibi.
Tohle mi prijde jako velice jednoducha uprava. Po jednom mesici od zavedeni se pocet veci na bazaru zmensi minimalne o 80%...
Odesláno 31.07.2009 13:02
Uz sem to navrhovala nekolikrat. Ke kazde veci dat casove razitko a po mesici natvrdo smazat.
Bazar je na spotrebni zbozi a na to, co se proda, nema slouzit jako uschovna ani jako "reklamni skrin" ani jako nic jinyho. Na bazaru se ma zbozi tocit.
At to tam dotycny dava s takovou cenou, aby to nekdo do mesice koupil, jinak at si vede seznam a svoje veci par dni pred smazanim vykoupi sam, nebo AT TO TAM NEDAVA, kdyz se mu tohle nelibi.
Tohle mi prijde jako velice jednoducha uprava. Po jednom mesici od zavedeni se pocet veci na bazaru zmensi minimalne o 80%...
Ja s timdle souhlasim by to vyresilo potize s ucpanosti je to fakt dobrej napad.
Odesláno 31.07.2009 13:11
Odesláno 31.07.2009 15:30
Odesláno 31.07.2009 15:42

#54 Host_Ariadna_*
Odesláno 31.07.2009 16:09
Tohle nedělá jen Kyky, ale i další.....mafie a nebo terezz a spol
Pokud se udela ta uprava s casovou omezenosti, tak to uz bude jedno, ne ? Obchodnik, co to tam dal za nizkou cenu penize dostane, ten, co to vykoupil a dal to tam draze o penize prijde. Jednak proto, ze za tu cenu to nikdo nekoupi a jednak proto, ze po pripadne uprave uz nebude problem s mistem a kovar tam tak hodi sve dalsi vyrobky z anizkou cenu a nakonec az dotycni, co to tam hazi draze o sve vyrobky prijdou, tak je to prestane casem bavit.
Ted sazi na prosty fakt, ze tam ta vec bud zustane na veky nebo ji nekdo koupi.
Odesláno 31.07.2009 19:18
nj, jen aby pak vykutalnei obchodnici necekali pred kazdou cistkou veci pred bazarem s necim jako "jestli tam ted vlezes a neco tam das, umres" a proste tam ty veci furt rvali predrazenePokud se udela ta uprava s casovou omezenosti, tak to uz bude jedno, ne ? Obchodnik, co to tam dal za nizkou cenu penize dostane, ten, co to vykoupil a dal to tam draze o penize prijde. Jednak proto, ze za tu cenu to nikdo nekoupi a jednak proto, ze po pripadne uprave uz nebude problem s mistem a kovar tam tak hodi sve dalsi vyrobky z anizkou cenu a nakonec az dotycni, co to tam hazi draze o sve vyrobky prijdou, tak je to prestane casem bavit.
Ted sazi na prosty fakt, ze tam ta vec bud zustane na veky nebo ji nekdo koupi.
u nekterych zdejsich chytraku si to umim docela dobre predstavit
Odesláno 03.08.2009 14:18
A ještě si neodpustim rejpnutí. Docela mi pobavilo, jak to tu řeší lidi z party od dotyčného, kvůli kterému tyhle témata na foru v podstatě vznikaj, místo toho, aby s nim zkusili nějak pohnout.
Odesláno 03.08.2009 15:34
Odesláno 03.08.2009 15:45
No Puxi jasně že Vy dva se Silas. A dotyčný o kterym mluvim je Bart, nicméně to jsem tak nějak čekal, že všichni pochopěj.
Mám být upřímný?

Bart říkal proč to tam dává, takže bys to měl vědět.
A možná byste měli někdy začít u sebe, protože opravdu na něco si stežujete, ale sami to děláte, nic proti, ale to je trochu divné ne?
Aaaaa ne to nemá smysl.....
Odesláno 03.08.2009 15:55
*zachechtá se*Kdo jen mi to říkal,že je dobře,že obchodníci koupí levné bartovi věci a dají je tam za dvojnásobek čímž z této věci udělají automaticky ležák....ajoo už si vzpomínám byl si to ty.Takže jen technická zeptej se barta za jaké ceny tam dává plátneřinu a pak se koukni kolik věcí tam je za 2-3 násobek a pak tohle můžeme řešit dál co myslíš?No Puxi jasně že Vy dva se Silas. A dotyčný o kterym mluvim je Bart, nicméně to jsem tak nějak čekal, že všichni pochopěj.

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních