Skočit na obsah

Fotka

uprava bazaru

• Please log in to reply
169 odpovědí na toto téma

#1 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 07.04.2009 11:25

NEjsem si jist jestli tu uz nekdo takovou upravu nenavrhl a rovnou i nezavrhl takze pokud rovnou to smazte ale porad slycham o tom jak prdu je bazar ze tam kde kdo narve kde co a lezej tam veci desnou dobu v podstate k nicemu. Muj navrh je postupne snizovani cenny rekneme kazdy den co tam dana vec lezi o 1 procento. Co vidim jako prinos veci tam nebudou lezet takovou dobu protoze casem se stane dana vec pro nekoho nakonec atraktivni. Myslim ze lidi nejak exra dlouho cekat nebudou protoze bude tlak od ostatnich ze danou vec koupi driv. Predpokladam ze ani vyrobci neboudou moc tratit. Zajima me tedy nazor hlavne vas co do bazar davate hojne veci pripadne si stezujete ze je nacpany nesmyslama.

Viz rukavy nebojacnosti nebo jak ony se jmenujou pro zlodeje japak dlouho uz tam asi jsou?
  • 0

#2 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 12:11

Jo to je dobrej nápad, drtí mě pohled na nebeskou robu za 300k.
  • 0

#3 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 12:28

Jo to je dobrej nápad, drtí mě pohled na nebeskou robu za 300k.

Zobrazit příspěvek

*Podá mu slepecké brýle*
*V druhé ruce drží hůl, aby ho vyhnal do obdivování tak "dráhé" roby*

No ale abvych nejel jen mimo téma, klidně by ta cena mohla pozvolna klesat, ale nesměla by klesnout pod určitou výrobní hodnotu.
  • 0

#4 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 12:46

Bojim se stejneho problemu jako PUX.
Vysledkem toho by bylo ze kazdej by prodaval za maximalni cenu. Byla by to takova automaticka aukce.
Proc davat za malo kdyz cena stejne jednou klesne a lidi to koupi.

To by naprosto znicilo mou obchodnici :)
  • 0

#5 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 12:52

Proc davat za malo kdyz cena stejne jednou klesne a lidi to koupi.

Zobrazit příspěvek

Protoze za malo zaplati mensi poplatek za vlozeni predmetu na bazar?
  • 0

#6 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 14:03

nechat vec na bazaru 2 real mesice a pak cenu automaticky soupnout za cenu licencí
  • 0

#7 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 07.04.2009 15:07

nechat vec na bazaru 2 real mesice a pak cenu automaticky soupnout za cenu licencí

Zobrazit příspěvek

Myslim ze to postupne snizovani jednak udela tlak cekat na co nejlepsi cenu VS co kdyz me to nekdo koupi u huby. Dobre tak to radsi koupim ted a dam o 5 mescu vic. Myslim ze by na tom nebyli skodni ani delnici nasi demony
  • 0

#8 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 17:45

Zobrazit příspěvek

To je hezký a co materiál spotřebovaný na danou věc a co třeba šípy,kůže,hroty šípů nebo socket věci písečku? A co věci od Kalara za 8k a takových případů by se našlo asi spousta. Já bych spíše byla pro 2 měsíční uložní lhůtu a po ní dražba,ale to by se toho musel někdo ujmout no a výtěžek by šel co já vím na dobročinnost. A neprodejný věci no asi takle co možnost pro obchodníka to koupit a prodat jako veteš.Třeba po ukončení dražby.
  • 0

#9 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 18:03

To je hezký a co materiál spotřebovaný na danou věc a co třeba šípy,kůže,hroty šípů nebo socket věci písečku?  A co věci od Kalara za 8k a takových případů by se našlo asi spousta. Já bych spíše byla pro 2 měsíční uložní lhůtu a po ní dražba,ale to by se toho musel někdo ujmout no a výtěžek by šel co já vím na dobročinnost. A neprodejný věci no asi takle co možnost pro obchodníka to koupit a prodat  jako veteš.Třeba po ukončení dražby.

Zobrazit příspěvek

víceméně jsou v bazaru tzv. trvalky, které tam jsou už něco okolo roku reálného času a pak tzv. horké zboží, které tam dávají stávající krafteři a vyprodává se rychlostí několika dní

holt pokud cena nebude odpovídat, o material řemeslník přijde, má stejně vždy možnost zboží odkoupit zpět a znovu dát k prodeji, čímž prodlouží lhůtu o dlaší dva měsíce

btw. tady pro lepší manipulaci umožnit prodávajícímu stáhnout předmět z bazaru zadarmo(je ostatně jeho) a také zavést systém kterým mu chichot poví kolik že dní mu ještě zbývá do klesnutí ceny

-to s cenou locencí ber s rezervou, mě jde hlvně o odstranění trvalek které zabírají místo a značně tak znepříjemnují život stávajícím krafterům, jde to řešit opravdu mnoha způsoby, například po dvouměsíčním ladu zboží ho přesunout prodávajícímu do invu/banky nebo do nějakého odkladiště haraburdí u chichota ze kterého si bude moci prodávající svou věc vyzvednout atd. jak říkám možností je spousta, hlavně ať ty pitomosti odtamtud už zmízí a bazar je zas používání schopný
  • 0

#10 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 18:07

víceméně jsou v bazaru tzv. trvalky, které tam jsou už něco okolo roku reálného času a pak tzv. horké zboží, které tam dávají stávající krafteři a vyprodává se rychlostí několika dní

holt pokud cena nebude odpovídat, o material řemeslník přijde, má stejně vždy možnost zboží odkoupit zpět a znovu dát k prodeji, čímž prodlouží lhůtu o dlaší dva měsíce

btw. tady pro lepší manipulaci umožnit prodávajícímu stáhnout předmět z bazaru zadarmo(je ostatně jeho) a také zavést systém kterým mu chichot poví kolik že dní mu ještě zbývá do klesnutí ceny

-to s cenou locencí ber s rezervou, mě jde hlvně o odstranění trvalek které zabírají místo a značně tak znepříjemnují život stávajícím krafterům, jde to řešit opravdu mnoha způsoby, například po dvouměsíčním ladu zboží ho přesunout prodávajícímu do invu/banky nebo do nějakého odkladiště haraburdí u chichota ze kterého si bude moci prodávající svou věc vyzvednout atd. jak říkám možností je spousta, hlavně ať ty pitomosti odtamtud už zmízí a bazar je zas používání schopný

Zobrazit příspěvek

No písečku,když zalistuješ v návrzích zjistíš,že už poměrně dávno jsem psala návrh,aby měl Quixot v hovoru možnost *Chci si vzít své zboží zpět* nicméně můj pokus byl jako vždy zadupán do země stejně jako bude zadupán tento bohužel.
  • 0

#11 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 18:12

No písečku,když zalistuješ v návrzích zjistíš,že už poměrně dávno jsem psala návrh,aby měl Quixot v hovoru možnost *Chci si vzít své zboží zpět* nicméně můj pokus byl jako vždy zadupán do země stejně jako bude zadupán tento bohužel.

Zobrazit příspěvek

já moc dobře vím že jsi to psala, jen to připomínám

ostatně nejde ani tak o zadupání do země, jsem si jistý že se tím někdo z wb zabývat časem bude proože je to logická věc, jen si uvědom že né o všem co se děje se také mluví, to by totiž tvůrci modulu nedělali nic jiného než sepisování toho co dělají
  • 0

#12 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2009 21:11

To je hezký a co materiál spotřebovaný na danou věc a co třeba šípy,kůže,hroty šípů nebo socket věci písečku?  A co věci od Kalara za 8k a takových případů by se našlo asi spousta. Já bych spíše byla pro 2 měsíční uložní lhůtu a po ní dražba,ale to by se toho musel někdo ujmout no a výtěžek by šel co já vím na dobročinnost. A neprodejný věci no asi takle co možnost pro obchodníka to koupit a prodat  jako veteš.Třeba po ukončení dražby.

Zobrazit příspěvek

Oprav mne, ale píšeš tu něco o tom co materiál započíst do toho a pak hned říkáš že co by se neprodalo by šlo na dražbu a na dobročinné akce.
Takže ten co by to vyrobil by přišel o pěkný prachy (za něco to tam vložil, něco ho stála licence a něco materiál)

Mne se tedy líbí ta věc s tím že by se cena postupně snižovala.
  • 0

#13 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 08.04.2009 07:02

Oprav mne, ale píšeš tu něco o tom co materiál započíst do toho a pak hned říkáš že co by se neprodalo by šlo na dražbu a na dobročinné akce.
Takže ten co by to vyrobil by přišel o pěkný prachy (za něco to tam vložil, něco ho stála licence a něco materiál)

Mne se tedy líbí ta věc s tím že by se cena postupně snižovala.

Zobrazit příspěvek

diky za podporu taky si myslim ze nez drazba to postupny snizovani ceny pomuze vic a naopak kovar nebo krejci dostane vic nez v ramci te drazby
  • 0

#14 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 07:57

Já bych to udělal tak, že by z nabídky ty věci, co se neprodaly dejme tomu do měsíce prostě zmizely a Chichot by tomu, kdo je tam dal prostě řek "Tohle se neprodalo, ne, zálohu vám nevátim, vysmahněte" a narval mu to zboží do rukou. (ano, už sem to taky jednou navrhoval).
Možná by se to dalo zkombiovat s Godovým návrhem a sice, že by se cena snižovala o třeba dvě procenta z původní ceny za den (cena by klesla na cca 40% těsně před vyhozením z bazaru - například ta róba za 300k by byla za 120k a to je běžná cena) a po měsíci se provedlo to co sem napasal výš, prostě by to zmizelo z nabídky a majitel to dostal zpátky bez zálohy.
  • 0

#15 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 12:29

Já bych to udělal tak, že by z nabídky ty věci, co se neprodaly dejme tomu do měsíce prostě zmizely a Chichot by tomu, kdo je tam dal prostě řek "Tohle se neprodalo, ne, zálohu vám nevátim, vysmahněte" a narval mu to zboží do rukou. (ano, už sem to taky jednou navrhoval).
Možná by se to dalo zkombiovat s Godovým návrhem a sice, že by se cena snižovala o třeba dvě procenta z původní ceny za den (cena by klesla na cca 40% těsně před vyhozením z bazaru - například ta róba za 300k by byla za 120k a to je běžná cena) a po měsíci se provedlo to co sem napasal výš, prostě by to zmizelo z nabídky a majitel to dostal zpátky bez zálohy.

Zobrazit příspěvek

s tímhle naprosto souhlasím, jen dodám že je nutné nějaké odkladiště, kam by víc jak (měsíc/2 měsíce/ libovolný určený časový interval) staré zboží odhazoval se dnem prošlého data spotřeby, aby se místo na bazaru pro ostatní uvolnovalo okamžitě a n jen v případě že si člověk jehož zboží se neprodalo věc vyzvedl

ono taková soňa furst si ty své pásky už asi nevyzvedne :D
  • 0

#16 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 08.04.2009 13:36

s tímhle naprosto souhlasím, jen dodám že je nutné nějaké odkladiště, kam by víc jak (měsíc/2 měsíce/ libovolný určený časový interval) staré zboží odhazoval se dnem prošlého data spotřeby, aby se místo na bazaru pro ostatní uvolnovalo okamžitě a n jen v případě že si člověk jehož zboží se neprodalo věc vyzvedl

ono taková soňa furst si ty své pásky už asi nevyzvedne :D

Zobrazit příspěvek

Jenze pri snizovani ceny se jakykoliv zbozi proda o to se neboj
  • 0

#17 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 14:27

Jenze pri snizovani ceny se jakykoliv zbozi proda o to se neboj

Zobrazit příspěvek

člověk který dává na bazar zboží ho chce za nějakou cenu prodat, je to jeho věc, on si zaplatí provizi chichotovi, ty mu nemáš co kafrat do toho, za kolik se jeho zboží prodá, natož ho nutit k prodeji pod jeho cenu tím, že mu cenu kterou si nastaví snížíš

jediná uprava kterou bazar potřebuje je taková, která uvolní místo pro nové zboží
  • 0

#18 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 08.04.2009 14:44

člověk který dává na bazar zboží ho chce za nějakou cenu prodat, je to jeho věc, on si zaplatí provizi chichotovi, ty mu nemáš co kafrat do toho, za kolik se jeho zboží prodá, natož ho nutit k prodeji pod jeho cenu tím, že mu cenu kterou si nastaví snížíš

jediná uprava kterou bazar potřebuje je taková, která uvolní místo pro nové zboží

Zobrazit příspěvek

Dobre a muj navrh danou vec snad neumoznuje? jakym stylem navrh 2 mesice a sup ven vyresi ze bazar je tak trosku k prdu? Danou cenu vyrobku rozhodne sam trh. vyrobce da vec za 100k se ziskem dejme tomu 20k zakaznik A ceke ze cena kelsne treba na 80k zakaznik B taktez cena klesa zakaznik A stale ceka zakaznik B si rekne ze teda da radsi 90 k nez aby mu to nekdo koupil. Ciliz zisk vyrobce je stale 10 mescu nikoliv ztrata za procenta quichotovi.
  • 0

#19 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 18:56

Dobre a muj navrh danou vec snad neumoznuje? jakym stylem navrh 2 mesice a sup ven  vyresi ze bazar je tak trosku k prdu?  Danou cenu vyrobku rozhodne sam trh.  vyrobce da vec za 100k se ziskem dejme tomu 20k  zakaznik A ceke ze cena kelsne treba na 80k zakaznik B taktez cena klesa zakaznik A stale ceka zakaznik B si rekne ze teda da radsi 90 k nez aby mu to nekdo koupil. Ciliz zisk vyrobce je stale 10 mescu nikoliv ztrata za procenta quichotovi.

Zobrazit příspěvek

rozdil je v tom, ze pokud to za dva mesice vec vrati, ta vec lze prodat nebo dat k prodeji znovu za stejnou cenu, pokud je remeslnik aktivni

tvuj navrh o snizovani ma slabiny a to takove, ze na nektere veci si lide klidne pockaji az budou za pakatel a pak je koupi a krafter na tom prodela, fakt ze zakaznik A to koupi za prijatelnou cenu aby mu to zakaznik B nevykoupil je spekulativni a nedá se o něj opřít, protože nefunguje vždycky

bazar je bazar a ne loterie

polož si otázku, jak absurdní by bylo, kdyby jsi dal autorádio ve skutečném bazaru k prodeji za 4 tisíce s provizí 500 bazarníkovi, takze jeho cena by byla 4500, za dva mesíce bys prisel a bazarník by ti s usmevem hlásil, ze ho sice za 4500 neprodal, ale ze ho strelil za tisícovku, nebo dokonce za 4 stovky a tu sumu by ti dával, protože svých 500 dostal předem

asi by ses netvářil moc nadšeně
  • 0

#20 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 08.04.2009 21:48

Ano, zvetseme lag ve 4. minute startu modulu z 20 vterin na nekolik minut. Prepocitavat procentualne ceny vsech veci v bazaru vzhledem k datu, kdy tam byly vlozeny .... :grin:

Pokud se nejaka uprava udela, musi byt co nejjednodussi na implementaci a co nejmene zatezovat server. Takze zbozi bych tam nechala tak 1 real mesic a pak smula, at o to ten blbec, co to tam narval za silenou cenu prijde - jednoduse vymaz bez nahrady. On si pak kazdy rozmysli davat do bazaru hovadiny za silene ceny.
  • 0

#21 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 09.04.2009 07:31

rozdil je v tom, ze pokud to za dva mesice vec vrati, ta vec lze prodat nebo dat k prodeji znovu za stejnou cenu, pokud je remeslnik aktivni

tvuj navrh o snizovani ma slabiny a to takove, ze na nektere veci si lide klidne pockaji az budou za pakatel a pak je koupi a krafter na tom prodela, fakt ze zakaznik A to koupi za prijatelnou cenu aby mu to zakaznik B nevykoupil je spekulativni a nedá se o něj opřít, protože nefunguje vždycky

bazar je bazar a ne loterie

polož si otázku, jak absurdní by bylo, kdyby jsi dal autorádio ve skutečném bazaru k prodeji za 4 tisíce s provizí 500 bazarníkovi, takze jeho cena by byla 4500, za dva mesíce bys prisel a bazarník by ti s usmevem hlásil, ze ho sice za 4500 neprodal, ale ze ho strelil za tisícovku, nebo dokonce za 4 stovky a tu sumu by ti dával, protože svých 500 dostal předem

asi by ses netvářil moc nadšeně

Zobrazit příspěvek

Spekulujes hezky ale zbytecne nicmene dana vec funguje v realu a dobre viz kvetinova burza nebo burza rybarskejch ulovku, akorat ze tam pada cena rychlejc. SI si jist ze 20 lidi se dohdne a bude cekat az ten jeden zlatej mec klesne? Tudle dyt se tu nikdy nikdo na nicem nedohodne a tento fakt danou vec vyuziva. Dale schopny obchodnik vec vyzvedne po dvou mesicich z bazaru a da ji tam znova jo coz se mu musi desne vyplatit protoze znova zaplati a dalsi vec jaky je prosimte rozdil kdyz dana vec lezi nekde pul roku a nebo 3x 2 mesice? ja vul do ted myslel ze bazar je od toho aby se veci v nem prodavaly.

Ariadna ma v tomhle pravdu nemam predstavu jak moc to muze byt vypocetne narocny. Zase si naopak rikam proc to delat kazdy restart a) a proc by to melo byt tak narocny prepocitat nevim 200 veci krat 0,99. ale je fakt ze toto co se tyka mechaniky netusim takze to at renou poverenejsi a schopnejsi.
  • 0

#22 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 08:17

Myslím že to není špatný nápad, tak jako ten že na bazaru budou jen polotovary a ne vyrobky. Předpokládám, že pokud někdo ve 3 ráno dodělá vyšší lvl, na lepší boty už snad do druhého dne na nějakého hráče počkat může ne?

Řekl bych že už při změně maximální ceny zboží na bazaru tam, tyto už v té době nesmyslně drahé věci neměly zůstat, alespoň né za tu cenu co sou.

22.2. 2009 jsem psal do Bugu o 3 věcech co nejdou koupit, a ony jsou tam pořád. Takže si tady asi zas jen hezky popovídame, a to bude tak všechno.

Avšak nepřestávám doufat. Protože bazar změnu opravdu potřebuje.
  • 0

#23 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 08:56

Zobrazit příspěvek

O těch dvou kladívkách co tam jsou jsem už upozorňoval začátkem ledna :grin:
No asi vyšší na to zapomněli, ale však v pořádku, jsme jen lidi a kdo si počká, ten se dočká přeci :grin:
  • 0

#24 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2009 00:57

Bazar zrusit, vic zla nez uzitku.
  • 0

#25 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2009 03:55

Spekulujes hezky ale zbytecne ...

Zobrazit příspěvek

jedinej spekulant jsi tu ty a já si říkám, ještě že se to dle tvého návrhu nikdy neupraví :-P
  • 0

#26 Lookash RavenFrost

Lookash RavenFrost

Neznalý

• Hráč
  • 1 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2009 19:33

Zdravím, přicpu se s mým návrhem na bazar sem, ať těch topiců není milión. Proletěl jsem si zběžně, co se o bazaru napsalo a tohle jsem snad nikde nezahlídl:

Co umožnit vkládat do bazaru věci podobně jako u alchymistické bábule stylem omezení maximálního počtu itemů vložených jednou postavou a tím zrušením maximálního počtu itemů v bazaru. Protože teď je situace taková, že tam má pár lidí monopol a ostatní prostě nemají šanci se tam procpat. Pak už bude záležet na zvážení každého, jestli dá do bazaru meč ze železa, který tam už mají 3 krafti, kterí umí max. železo, nebo tam dá něco ze své lepší nabídky a tím bude jedinečný, takže první, kdo bude mít o daný předmět zájem, šáhne přesně po tom jeho...

10 výrobků na hráče, případně odstupňovat dále podle výrobního skillu či levelu, postavy...

Díky za zvážení.
  • 0

#27 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2009 21:29

Zdravím, přicpu se s mým návrhem na bazar sem, ať těch topiců není milión. Proletěl jsem si zběžně, co se o bazaru napsalo a tohle jsem snad nikde nezahlídl:

Co umožnit vkládat do bazaru věci podobně jako u alchymistické bábule stylem omezení maximálního počtu itemů vložených jednou postavou a tím zrušením maximálního počtu itemů v bazaru. Protože teď je situace taková, že tam má pár lidí monopol a ostatní prostě nemají šanci se tam procpat. Pak už bude záležet na zvážení každého, jestli dá do bazaru meč ze železa, který tam už mají 3 krafti, kterí umí max. železo, nebo tam dá něco ze své lepší nabídky a tím bude jedinečný, takže první, kdo bude mít o daný předmět zájem, šáhne přesně po tom jeho...

10 výrobků na hráče, případně odstupňovat dále podle výrobního skillu či levelu, postavy...

Díky za zvážení.

Zobrazit příspěvek

Jo s tím bych souhlasil a zároven s tím bych asi dal pravidlo, že by výrobek mohl na bazar dát jen jeho výrobce a už ne obchodníci s jejich prapodivnýma aktivitama, kterýma bazar spíš jen blokují. :smile:

Na druhou stranu je mi jasné, že se to asi jen tak upravovat nebude, ale nebylo by špatné po tolika měsících s bazarem něco provést, jsou tam neustále seklé i ty kladiva.

• 0

#28 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2009 08:50

Jo s tím bych souhlasil a zároven s tím bych asi dal pravidlo, že by výrobek mohl na bazar dát jen jeho výrobce a už ne obchodníci s jejich prapodivnýma aktivitama, kterýma bazar spíš jen blokují.  :smile:

Na druhou stranu je mi jasné, že se to asi jen tak upravovat nebude, ale nebylo by špatné po tolika měsících s bazarem něco provést, jsou tam neustále seklé i ty kladiva.

Zobrazit příspěvek

Mno puxíku už sem ti po tellu psala,ze dokud bude max hranice 8k pak tato uprava postihne ty co dávají na bazar věci přes obchodniky a to proto,že tito mají hranici 40k a tudíž tam můžou dát i věci z rubicitu....po teto úpravě by tam bylo možno dát maximálně tuším zlato.
  • 0

#29 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2009 12:53

Díky za zvážení.

Zobrazit příspěvek

Krejčí má skill 1000 bodů, jak dam do bazaru 1000 výrobků, aby zbylo na ostatní?
  • 0

#30 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2009 13:25

Krejčí má skill 1000 bodů, jak dam do bazaru 1000 výrobků, aby zbylo na ostatní?

Zobrazit příspěvek

Ty si myslis ze by to bylo 1:1 ? :laugh:

Ja bych to videl spis 200:1 (tzn skill 1000 -> 5 vyrobku na bazaru)
s jedinou vyjimkou alchimysty :smile:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních