Jasne! Nejlip aby vsichni hrali tak, jak se to ME zda nejlepsi! JA vim presne co hraci chteji a kdo se lisi je dement a neni duvod ho v jeho hre podporovat! Je spravne zakazat a zrusit vsechno, co se ME nelibi, protoze JA vidim veci objektivne jak skutecne jsou a vy ostatni se delite na ty co uz ten vobjektivni pohled skoro maj a na ty druhy! A ty druhy jsou divni, nepochopitelni a nebezpecni! A zavistivy, to hlavne! Tahnete hrat tahovky! Demona tady neni pro vas!...

Aukcie
Odesláno 06.05.2009 11:44
Odesláno 06.05.2009 12:28
...
Timhle tempem se za chvilku v aukci budou dražit zelenokamy typem:
Našel sem 2(slovy dva) křišťálově čisté zelenokamy. Začneme na 13 zlatých za kus, dá někdo víc?
...
...
Zaprví o nikom sem neřekl že je dement a za druhý nechápu co timhle tady dokazuješ???
Jak sem hrozně sebstřednej ...?
Vykládáš si to asi uplně jinak než to bylo myšleno, snažíš se tomu nasadit nějak jakejsi takovej diktátorskej styl.
Ani jedno z toho co tam ty uvádíš sem nenapsal.
Podpora, nebezpečnost, závist??? Jo promin závist sem tam uvedenou měl, to si trefil.

Odesláno 06.05.2009 12:36
Odesláno 06.05.2009 18:34
Pokud se najdou lide, kteri budou takto prodavat a takto nakupovat a bude jim to vyhovovat, muzes mi rict konkretni duvod pro ktery jim to chces zakazat? Konkretni duvod cim to tobe nebo ostatnim skodi, v cem to tebe nebo nekoho jinyho omezuje. Konkretni duvod prosim. Ne kraviny typu "me se to nelibi" nebo "to je zbytecny".Timhle tempem se za chvilku v aukci budou dražit zelenokamy typem:
Našel sem 2(slovy dva) křišťálově čisté zelenokamy. Začneme na 13 zlatých za kus, dá někdo víc?
Ne? Ty ses tady ten etalon podle kteryho se bude posuzovat kdo ma na Demone hrat a kdo ma jit hrat tahovky nebo DrD? Prodavat draho a kupovat levne je "vychcanost"? Neni to nahodou podstata jakyhokoliv obchodu? :)Ani jedno z toho co tam ty uvádíš sem nenapsal.
Mimochodem, aukce jsou bezny pracovni zalezitosti obchodniku vseho druhu a nejruznejsiho zbozi, zjevne mas o tom co je aukce trochu pomyleny predstavy. Nicmene ty si klidne mej, je to zadarmo, smutny na tom je ze tyhle nesmysly prezentujes jako neco co je pravda :)
Odesláno 06.05.2009 21:41
Ježiši marja pano podsrpenská nebo jak se ta ženská jmenovala:)Pokud se najdou lide, kteri budou takto prodavat a takto nakupovat a bude jim to vyhovovat, muzes mi rict konkretni duvod pro ktery jim to chces zakazat? Konkretni duvod cim to tobe nebo ostatnim skodi, v cem to tebe nebo nekoho jinyho omezuje. Konkretni duvod prosim. Ne kraviny typu "me se to nelibi" nebo "to je zbytecny".
Ne? Ty ses tady ten etalon podle kteryho se bude posuzovat kdo ma na Demone hrat a kdo ma jit hrat tahovky nebo DrD? Prodavat draho a kupovat levne je "vychcanost"? Neni to nahodou podstata jakyhokoliv obchodu? :)
Hele já uplně na tvrdo neřekl že tu tržnici chci mermomocí zakázat. Řekl sem že pro mě za mě klidně at tu neni, v tom je trochu rozdíl, ale to je samožřejmě vedlejší.
A důvod čim to škodí? Prakticky všechny obchody se už vedou jen na Foru. I ty nejmenší tretky lidi prodávaj přes forum a ve hře si už jen tellnou : "banka".
Ano dobře přiznávam, většinu svejch obchodů když sem aktivně obchodničil taky vedl přes telly, ale taky sem jich hodně přímo vedl na trhu. Nebo sem se o to občas snažil, pač už tehdy mě to trochu mrzelo. De mi o to a to je to co sem sem tim chtěl říct, že ze z toho všeho stává opravdu taková skoro až tahovka. Ale to je opravdu jen diky tomu, že když to budu hnát do extremu, lidi daj do aukce i par kusu zelenokamu. Místo aby se obtěžovali jít na trh a zkusit zda to tam nikdo nekoupí. Jo je to zpusobený i tim že zas ve hře nejsou obchodníci no. Je to začarovanej kruh

Takže sečteno podtrženo škodí to hře jako takovej. Mě samozřejmě ne.
Mimochodem ten nápad s těma dvěma verzema aukce neni špatnej. něco jako dolní a spodní nebo tak něco.
No pokavad tu z toho chceme udělat Demonský Aukro tak to pak asi máš pravdu samozřejmě ty no.Mimochodem, aukce jsou bezny pracovni zalezitosti obchodniku vseho druhu a nejruznejsiho zbozi, zjevne mas o tom co je aukce trochu pomyleny predstavy. Nicmene ty si klidne mej, je to zadarmo, smutny na tom je ze tyhle nesmysly prezentujes jako neco co je pravda :)
Odesláno 06.05.2009 22:22
Ale i kdyby uz nebyl nikdo, kdo by ve hre obchodoval naprimo, je imho nesmysl to honit zpatky nejak na silu. To by bylo stejny jako lidem prikazovat, aby se povinne bavili :) Kdyz ve hre neobchodujou, zrejme tu nejsou hraci ktery by to bavilo. A kde nic neni, ani cert nebere :)
Odesláno 07.05.2009 06:44

Pro rozvoj obchodování přímo ve hře by mohlo vzniknout třeba nějaké vyvýšené či jinak význačné místo, kde by se shromažďovali obchodníci, jiného řemeslníka lze poznat podle toho, že stojí u příslušného stolu, obchodníci by mohli mít někde nějaký pultík taky a tam by mohli přednášet své nabídky a poptávky.
Co se týče fóra, možná by stálo za to pouvažovat o rozdělení aukční síně na dvě: s vyvolávací hodnotou do 20k a nad 20k aby méně majetní nešpinili koberce (nespamovali

Se zrušením aukce v rozsahu jak je na fóru nesouhlasím, pro mě se stala jedinou možností jak se dostat k věcek, které si přeji a jak prodat co jsem získal, její úprava se mi ale zdá jako celkem vhodný nápad.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních